• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2012-2013

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تیم هاتون رو ردیف کردین؟ فردا هفته دوم شروع میشه ها!

ما که یه ترانسفر زدیم تو گوشش و با کمی تغییر وارد پرده ی دوم میشیم! از هفته اول انتظار امتیاز بیشتری دارم! :hmm:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

مگه هفته دوم شروع نشده؟؟؟ پس بازی چلسی چی بود!!!

نه علی جان بعضی از هفته ها اینطوریه یه تیم دوتا بازی می کنه , مثلا این هفته هم چلسی بازی داره هم اون تیمه اسمش چی بود همون :D

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
احتمالا بازی چلسی بخاطر سوپر کاپ اروپا زودتر برگزار شد

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

از اون کارت زرد چطوری میشه استفاده کرد

همون بالای بخش ترانسفر هستش وقتی استفاده بشه تعداد ترانسفر های همون هفته نامحدود می شه و کارت هم می سوزه و احتمال داره نیم فصل دوم دوباره یکی بهت بده ( play wildcard)
این هم عکسش.

21273203890267956172.jpg

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

علی روش فکر کن :دی الان زوده بزنی تو گوش کارته ها !

سانگ هم به ملکوت پیوست .
خبر فوری : کوین نولان که در ابتدای فصل تا مرز قراداد دائمی با جوانان تورین پیش رفته بود اما موفق نبود سرانجام با یک هفته تاخیر قرارداد رسمی خود را با این تیم ثبت کرد. ( یه ترانسفر کاملا پابلیک!)

فرزاد@ لذتی که در گذشت است در انتقام نیست. :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بنده یه حرکت انتحاری انجام دادم! ریکس کردم آقا ریکس... :دی
باشد که همتون رو جا بذارم و بیام صدر جدول!!! :دی

پ.ن: جواد هیچ چی نیستی! :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
پ.ن: جواد هیچ چی نیستی! :دی

دیگه هیچی رو که هستم ! :دی
اختلاف ده میفرستمت بایگانی مگه اینکه باز دست به دامن پشت پرده ای ها بشی ولی به بچه ها گفتم برید ببرید داور رو هم ببرید

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دیگه هیچی رو که هستم ! :دی
اختلاف ده میفرستمت بایگانی مگه اینکه باز دست به دامن پشت پرده ای ها بشی ولی به بچه ها گفتم برید ببرید داور رو هم ببرید
به خاطر همینه که میگم هیچ چی نیستی! :دی
ما وصلیم آقا ما وصلیم...ما به مافیای فوتبال وصلیم!!! همین الانش و سمت رسمی و علنی من رئیس سازمان لیگ مجازی برتر انگلستان هست!!! دیگه پشت پرده ها رو خودت حساب کن دیگه...!!!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

به خاطر همینه که میگم هیچ چی نیستی! :دی
ما وصلیم آقا ما وصلیم...ما به مافیای فوتبال وصلیم!!! همین الانش و سمت رسمی و علنی من رئیس سازمان لیگ مجازی برتر انگلستان هست!!! دیگه پشت پرده ها رو خودت حساب کن دیگه...!!!

امیر جان قربون دستت دوتا دیگه از این کارت های ترانسفر به تیم ما بده یه 10 تا هم بودجه بدی ها از شرمندگیت در می یایم قولم می دیم پشت سر تیمت دوم بشیم:D

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سلام دوستان

امیر جان قربون دستت دوتا دیگه از این کارت های ترانسفر به تیم ما بده یه 10 تا هم بودجه بدی ها از شرمندگیت در می یایم قولم می دیم پشت سر تیمت دوم بشیم:D
شما نون بازوت رو بخور بیا دوم شو!!!

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
هفته ی دوم با بازی سوانسی و وستهم آغاز شده...

صدرنشین 65 امتیازی ما نولان رو جایگزین سانگ کرد, در مورد این انتخاب صبر می کنیم تا زمان قضاوت کنه... پتر چک کماکان مورد اعتماد مربی هست و بازوبند رو بر دست بسته باید دید بعد از آتش بازی کلاغ ها در استمفوردبریج هفته های آینده هم چک کاپیتان خواهد بود؟!

تیم دوم جدول به هدایت علی آقا بایستی خاطره ی 24 امتیاز ایوانویچ رو از یاد ببره و به منظور تداوم بالا نشینی به فکر طرح و برنامه برای آینده باشه... امید اصلی این تیم برای هفته ی دوم درخشش کاپیتان وین رونی هست

فری خان مربی تیم سوم هفته ی اول ما , شخصا فکر میکنم ایشون تواناییش رو در کوچینگ نشون داده و باقیش بر عهده ی عملکرد بازیکنا در زمین بازیه...

می رسیم به دو تیم 52 امتیازی جدول, آقا جواد گل و علیرضا خان ;
جواد جان ملادن پتریچ رو جایگزین استوریج کرد که بنده این تغییر رو می ستایم, با 2 میلیون پوندی که در صندوق داره هم دستش کاملا برای هفته های بعد باز هست... نکته ای که در هفته ی اول با دیدن ترکیب تیمش
من رو یه جورایی عصبی کرد :p وجود 2 بازیکن مشترک بود که خب چاره ای جز پذیرفتن این قضیه ندارم :D ... امیدوارم در 20 دقیقه ی باقی مونده وستهم بدون دخالت کوین نولان گل بزنه
تا امتیاز کلین شیت ویلیامز شکسته شه ( اسمایلی بدجنسی)

علیرضا جان هم تیم خوبی بسته , فردیناند و جونز مصدوم رو هم از ترکیبش خارج کرده تا اتفاقات بهتری رو انتظار بکشه.... من به جای ایشون بودم اودموینگه ( حالا هرچی ) رو به جای آدام فیکس میذاشتم

خیلی خلاصه در مورد تیم امیر جان هم بگم که ایشون با آوردن دایر و دادن بازویند برای صعود چشمگیر در جدول و برد در رقابت حساس هد تو هد دست به قمار زد که تا این لحظه جواب نداده و البته چیزی هم از دست نرفته...

و اما تیم خودم, بی هیچ ادعای عجیب و غریبی به رده ی 3 تا 5 فکر می کنم و امیدوارم این اتفاق رخ بده... به امید درخشش کاپیتانم در هفته ی دوم... این هفته قصد فروش آرتتا رو داشتم اما خب تا هفته ی چهارم بهش فرصت خواهم داد

571908426.gif

پ .ن 1 : معذرت بابت پر حرفی و اضافه گویی

پ .ن 2: می خواستم بگم جواد می تونه دنی گراهام رو با مهاجم بهتری عوض کنه که لعنتی گل زد :دی

پ .ن 3 : اگر gif اذیت می کنه بگین حذفش کنم

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
ای بابا , سوانسی هم که داغونمون کرد, ماشالا همه ی تیم ها هم پر از بازیکن سوانسیه... فرگوسن هم که وین رونی رو گذاشته رو نیمکت به اون بازیکن پولکیه بازی داده...

-------------------------------

دوستان بزرگوار من, پست بالایی صرفا جنبه ی فان داره و گرنه بنده کی باشم که بخوام شما عزیزان رو نقد کنم...

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

می رسیم به دو تیم 52 امتیازی جدول, آقا جواد گل و علیرضا خان ;
جواد جان ملادن پتریچ رو جایگزین استوریج کرد که بنده این تغییر رو می ستایم, با 2 میلیون پوندی که در صندوق داره هم دستش کاملا برای هفته های بعد باز هست... نکته ای که در هفته ی اول با دیدن ترکیب تیمش
من رو یه جورایی عصبی کرد :p وجود 2 بازیکن مشترک بود که خب چاره ای جز پذیرفتن این قضیه ندارم :D ... امیدوارم در 20 دقیقه ی باقی مونده وستهم بدون دخالت کوین نولان گل بزنه
تا امتیاز کلین شیت ویلیامز شکسته شه ( اسمایلی بدجنسی)

پ .ن 2: می خواستم بگم جواد می تونه دنی گراهام رو با مهاجم بهتری عوض کنه که لعنتی گل زد :دی

پ .ن 3 : اگر gif اذیت می کنه بگین حذفش کنم

مرسی از بررسی زیباتون :happy:

بله خوشبختانه طلسم گل نزنی دنی گراهام هم شکسته شد :happy:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
لعنت به این شانس:hmm:

ویدیچ گل به خودی زد کلارک اخراج شد:hmm: امتیاز منفی!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
اعصابم خوردههههههههههههههههههههههههههههههههه

جان تری مصدوم رو تعویض کرده بودم دیشب ولی دکمه تائید رو نزده بودم :(

ون پرسی رو هم که گذاشته بودم رو نیمکت گراهام رو بازی داده بودم....هر دوشون گل زدن ولی خب امتیازی از ون پرسی به ما نرسید!

بالا