هفته ی دوم با بازی سوانسی و وستهم آغاز شده...
صدرنشین 65 امتیازی ما نولان رو جایگزین سانگ کرد, در مورد این انتخاب صبر می کنیم تا زمان قضاوت کنه... پتر چک کماکان مورد اعتماد مربی هست و بازوبند رو بر دست بسته باید دید بعد از آتش بازی کلاغ ها در استمفوردبریج هفته های آینده هم چک کاپیتان خواهد بود؟!
تیم دوم جدول به هدایت علی آقا بایستی خاطره ی 24 امتیاز ایوانویچ رو از یاد ببره و به منظور تداوم بالا نشینی به فکر طرح و برنامه برای آینده باشه... امید اصلی این تیم برای هفته ی دوم درخشش کاپیتان وین رونی هست
فری خان مربی تیم سوم هفته ی اول ما , شخصا فکر میکنم ایشون تواناییش رو در کوچینگ نشون داده و باقیش بر عهده ی عملکرد بازیکنا در زمین بازیه...
می رسیم به دو تیم 52 امتیازی جدول, آقا جواد گل و علیرضا خان ;
جواد جان ملادن پتریچ رو جایگزین استوریج کرد که بنده این تغییر رو می ستایم, با 2 میلیون پوندی که در صندوق داره هم دستش کاملا برای هفته های بعد باز هست... نکته ای که در هفته ی اول با دیدن ترکیب تیمش
من رو یه جورایی عصبی کرد

وجود 2 بازیکن مشترک بود که خب چاره ای جز پذیرفتن این قضیه ندارم

... امیدوارم در 20 دقیقه ی باقی مونده وستهم بدون دخالت کوین نولان گل بزنه
تا امتیاز کلین شیت ویلیامز شکسته شه ( اسمایلی بدجنسی)
علیرضا جان هم تیم خوبی بسته , فردیناند و جونز مصدوم رو هم از ترکیبش خارج کرده تا اتفاقات بهتری رو انتظار بکشه.... من به جای ایشون بودم اودموینگه ( حالا هرچی ) رو به جای آدام فیکس میذاشتم
خیلی خلاصه در مورد تیم امیر جان هم بگم که ایشون با آوردن دایر و دادن بازویند برای صعود چشمگیر در جدول و برد در رقابت حساس هد تو هد دست به قمار زد که تا این لحظه جواب نداده و البته چیزی هم از دست نرفته...
و اما تیم خودم, بی هیچ ادعای عجیب و غریبی به رده ی 3 تا 5 فکر می کنم و امیدوارم این اتفاق رخ بده... به امید درخشش کاپیتانم در هفته ی دوم... این هفته قصد فروش آرتتا رو داشتم اما خب تا هفته ی چهارم بهش فرصت خواهم داد
پ .ن 1 : معذرت بابت پر حرفی و اضافه گویی
پ .ن 2: می خواستم بگم جواد می تونه دنی گراهام رو با مهاجم بهتری عوض کنه که لعنتی گل زد :دی
پ .ن 3 : اگر gif اذیت می کنه بگین حذفش کنم