• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2012-2013

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دوستان تعویض که جزء ترانسفر نیست که؟؟ چند تا تعویض مجازه بکنیم؟

بعد میشه 15 بازیکن نداشت؟ مثلا من 8 میلیون پول دارم....2 جای خالی...یه بازیکن 8 میلیونی میتونم بگیرم...و یکی هم اصلا خالی باشه؟ یعنی رو نیمکت یه بازیکن کمتر باشه.

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دوستان تعویض که جزء ترانسفر نیست که؟؟ چند تا تعویض مجازه بکنیم؟

بعد میشه 15 بازیکن نداشت؟ مثلا من 8 میلیون پول دارم....2 جای خالی...یه بازیکن 8 میلیونی میتونم بگیرم...و یکی هم اصلا خالی باشه؟ یعنی رو نیمکت یه بازیکن کمتر باشه.
تعویض جز ترانسفر نیست! هر چقدر که بخوای می تونی تا قبل از شروع بازی ها تعویض انجام بدی!
جواب سوال دوم هم خیر هست!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
چه بگم شرمنده هوادارام:دی

علی جون اولی که:دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
به امید ادامه مصدومیت رامیرز تا دومین تعویض اتوماتمون هم انجام بشه و بریم صدر جدول! :دی

hsajj

Registered User
لایک‌ها
186
هفته اول که خیلی بدشانسی آوردم : Coloccini و Ferdinand مصدوم شدن ، song هم که اصن از لیگ جزیره رفت :wacko:
فقط samir Nasri بهمون حال داد

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
لعنت به این اقبال... جاگیلکا رو داشتم اما فکرشم نمیکردم اینطور بازی کنه... جونز و فردیناند هم که کلا خلاص... این تاخیر در پیگیری امسال هم کار دست ما میده...

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
ای بابا چلسی 2 تا بازی داره...

کاپیتان از چلسی باز هم 2 برابر امتیاز میاره؟؟!!

اگه این طور باشه که....
bash-head.gif

• Like
Reactions: JVD

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
جواد یه گزارش کار تحویل بده ببینم اوضاع از چه قرار هست؟! :دی
کیا رو از لیگ پرت کنم بیرون؟ :دی

یا حق...
ببین امیر الان کلا 19 تا تیم هست که 18 تاش رو توی پست معرفی تیمها من زدم. یه تیم رو فقط نزدم.

این پست مربوط به اون تیم رو من زدم ولی جوابی نگرفتم :

این تیم مال کیه؟ لیدرش یه قدم بیاد جلو .
یه بار دیگه یادآوری میشه اگر تیم عضوی از خانواده تون رو میخواستید میتونید بیارید تو لیگ مشکلی نیست ولی حتما بگید وگرنه حذف میشه :دی

یه بار دیگه الان اعلام میشه این تیم مال کیست آیا.
چند روز فرصت بده امیر جان و اگر مالکش مشخص نشد دیگه ...
ولی زود اقدام نکن که راه برگشت نباشه. بعدا هم اگر منیجرش مشخص نشد دقت کن اشتباهی اعمال قانون نکنی :دی

ای بابا چلسی 2 تا بازی داره...

کاپیتان از چلسی باز هم 2 برابر امتیاز میاره؟؟!!

اگه این طور باشه که....
bash-head.gif

مسعود جان من قبلا این نکته رو توضیح داده بودم / اتفاقا بولد هم کرده بودم :دی :( / بله دو برابر برای هر دو بازی لحاظ میشه. یعنی در واقع این نکته رو برای همین گفتم. حالا تجربه هست دیگه. به خاطر داشته باشید که این چلسی و ردینگ حتما یه بازی در یه هفته نخواهند داشت در آینده / اون هفته بازیکن چلسی رو کاپنان نکنید و کلا در ارنج منظور کنید اون نکات مربوط بهش رو.
همه این اتفاقات برای یک هفته از بازیهاست . بازیهایی که پایین هر صفحه به عنوان بازیهای اون هفته لحاظ شده. مثلا ده تا بازی با احتساب اینکه ممکنه یه هفته با بازیهای عقب افتاده به 13-14 تا هم برسه و یا با بازی تعویقی به 7-8 هم برسه.
------------

این هفته طولانی امشب تموم بشه ببینیم جزو فانوس بدست ها میشیم یا جزو سهمیه لیگ قهرمانان! :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
در مورد اون تیم کذایی باید بگم که ایشون الان یه بازی هد تو هد انجام داده! و اگر حذفش کنم فک کنم حق دیگر تیم ها ضایع میشه! یعنی فک کنم باید بذاریم تمام تیم ها یه بار باهاش بازی کنن! بعد که طرف خر کیف شد که مثلا صدرنشین هست ما دست به کار میشیم و می زنیم تو برجکش! :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
در مورد اون تیم کذایی باید بگم که ایشون الان یه بازی هد تو هد انجام داده! و اگر حذفش کنم فک کنم حق دیگر تیم ها ضایع میشه! یعنی فک کنم باید بذاریم تمام تیم ها یه بار باهاش بازی کنن! بعد که طرف خر کیف شد که مثلا صدرنشین هست ما دست به کار میشیم و می زنیم تو برجکش! :دی

هد تو هد که فکر کنم قفل میشه و نمیشه دیگه کم و زیاد کرد :دی همون لیگ مهمه که فعلا نتیجه خوبی نگرفته. تو آینه حواست بهش باشه اگه تخت گاز اومد بپیچ جلوش :دی

تو هد تو هد هم باخته و هفته دیگه با حسام داره که احتمال باختش باز زیاده :دی بنا براین با اینکه فکر میکنم نمیشه از هد تو هد حذفش کرد اما اگر میشه تعلل نکن و هد تو هد رو برو تو کارش(لیگ رو دست نگه دار) / اونطوری اوریج رو ممکنه حذف کنه و دیگه کل لیگ یوزر باشند چون تعداد زوج میشه ولی نمیشه :دی

------------

نکته اول به لطف یزدان و بچه ها ما با احتساب بازی امشب اگه اشتباه نکنم رفتیم به اوج :دی امیدوارم وقتی از خواب بیدار شدم امتیازها روی روال باشه و نریم آخر :دی
این سانگ یه بازیکن تعویضی برای ترانسفر گذاشت رو دستمون! تف! کاش من شاگرد ونگر بودم تا برای همیشه بهش وفادار میموندم و این طلسم رو می شکستم

فری خان @
شرمندگی مال اینجاهاس دیگه ولی واقعا بهش امید نداشتم.

---
برای یادآوری تاریخ ارنج تیم برای هفته دوم تا ساعت 3 ظهر روز شنبه هست

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
هد تو هد که فکر کنم قفل میشه و نمیشه دیگه کم و زیاد کرد :دی همون لیگ مهمه که فعلا نتیجه خوبی نگرفته. تو آینه حواست بهش باشه اگه تخت گاز اومد بپیچ جلوش :دی

تو هد تو هد هم باخته و هفته دیگه با حسام داره که احتمال باختش باز زیاده :دی بنا براین با اینکه فکر میکنم نمیشه از هد تو هد حذفش کرد اما اگر میشه تعلل نکن و هد تو هد رو برو تو کارش(لیگ رو دست نگه دار) / اونطوری اوریج رو ممکنه حذف کنه و دیگه کل لیگ یوزر باشند چون تعداد زوج میشه ولی نمیشه :دی

------------

نکته اول به لطف یزدان و بچه ها ما با احتساب بازی امشب اگه اشتباه نکنم رفتیم به اوج :دی امیدوارم وقتی از خواب بیدار شدم امتیازها روی روال باشه و نریم آخر :دی
این سانگ یه بازیکن تعویضی برای ترانسفر گذاشت رو دستمون! تف! کاش من شاگرد ونگر بودم تا برای همیشه بهش وفادار میموندم و این طلسم رو می شکستم

فری خان @

---
برای یادآوری تاریخ ارنج تیم برای هفته دوم تا ساعت 3 ظهر روز شنبه هست

آره. نمیشه تو هد تو هد پاکش کرد!
این هفته هم بهش فرصت میدم بیاد معرفی کنه خودش رو وگرنه سریعا پاکش می کنم! تو فروم رقیب P30World هم عضو هست گویا! یعنی تو لیگشون عضوه! :دی
///
لعنت به رامیرز که 57 دقیقه بازی کرد و هیچ غلطی نکرد و تعویض اتوماتمون رو هم سوزوند! خاک بر سر قشنگ 7-8 امتیاز رو به باد داد!
ولی باز اوضاع خوب هست! هد تو هد هم بردیم! ولی این تیم 3-4 هفته ای کار داره! چند تا ترانسفر باید انجام بدم!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
الان تیم حسام رو دیدم که یه یه بازیکنش بازی نکرده و تعویض شده و بازیکن جانشین -1 امتیاز آورده!!! :lol: :D :lol: :D :hmm:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

برای هفته اول بد نبود اونم با وجود بازی ندادن به مهاجم دوم چلسی که امید بود در دو بازی حضور داشته باشه و یک گل هم به ثمر برسونه که فقط یک امتیاز آورد :| ( رفتش برای ترانسفر اول تیم )

باز خوبه در هد تو هد مغلوب نشدیم و از جمع صدر نشینان زیاد دور نیستم.:happy:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من که اصلا وقت نمیکنم برم آنالیز کنم بازیکن ها رو:D به یک عدد مشاور نیاز می باشد . حق المشاوره حق المشورت و....محفوظ است :دی

Last edited:

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام

خب این از هفته ی اول.من که بار اولم بود فک کنم انتیاز خوبی بدست آوردم و از یکسری که انتظار داشم نگرفته بودند ولی بقیه خوب بودند.در کل راضی هستیم..:دی
بچه ها مچکریم...

فری خان @

عیب نداره آقا جواد.انتقام هم واسه ی هفته های آینده گذاشتند...:دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من که اصلا وقت نمیکنم برم آنالیز کنم بازیکن ها رو:D به یک عدد مشاور نیاز می باشد . حق المشاوره حق المشورت و....محفوظ است :دی
هر کدوم از بازیکنان سوانسی رو بخری برد کردی! :دی

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
درود بر دوستان عزیز

هفته ی اول با بازی کذایی چلسی و ریدینگ به سرانجام رسید! آخه در مورد هفته ای که گری کیهیل گل می زنه ایوانویچ فقط 5 امتیاز بنوس میاره چی بگم, اصلا چی میشه گفت! خلاصه اینکه اون دوستان عزیز بالای جدول دل خوش نکنند که بنده و تنی چند از دیگر دوستان مثل گرگ پشت سر شما منتظر فرصتی برای دریدن هستیم :D

از بچه های تیم راضیم اما از خودم نه! متاسفانه بدون فکر و استراتژی خاصی صرفا در آخرین روز تیم رو جمع کردیم و فرصت می خوایم تا به هماهنگی برسیم... الان بچه های ما 70 درصد آمادند میمونه 40 درصد که ایشالا تا آخر هفته ی ششم به اوج آمادگی می رسند!

کاش من شاگرد ونگر بودم تا برای همیشه بهش وفادار میموندم و این طلسم رو می شکستم

جواد جان گفتنش خیلی راحته اما شاید شما هم در اون شرایط...

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
یعنی شانستون گفت من زودتر عضو نشدم :D

لمپاردو کاپیتان کرده بودم که دو تا گل زد

ایوانویچم داشتم که اونم گل زد

هازارد هم داشتم که توی دو تا بازی 3 تا پاس گل داده :دی

الان دارم از قسمت ما تحت می سوزم :D

بالا