• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2012-2013

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

TS امتیازه دیگه؟ این امتیاز بر چه مبنایی داده شده؟ فصل قبل؟
بعد اونایی که زرد و قرمز خوردن یعنی احتمال بازی کردنشون کمه؟ مصدومن؟

یعنی الان مثلا من باید ببینم کدوم بازیکنی که انتخاب کردم....برم نگاه کنم عملکردش رو در بازی های لیگ جزیره بعد اگه ضعیف بود ترانسفرش کنم به جاش یه بازیکن دیگه بیارم؟
کجا میشه عملکرد بازیکن های خودمون رو دید؟
و کجا میشه عملکرد بقیه بازیکن های تیم های دیگه رو هر هفته مشاهده کرد؟

سلام علی جان

جواد جواب سوالات شما رو سپرد به من , با این که خودم هم زیاد وارد نیستم و هر سال بین تیم های سقوط کرده قرار می گیرم :lol:

بله , الان که بازی انجام نشده بر مبنای سال پیش هستش :)
بله دقیقا زرد گویا 75 درصد احتمال بازی دارند نارنجی که پارسال نبود 50 درصد و قرمز دیگه بازی نخواهند کرد .

شما در هر هفته اجازه یک ترانسفر آزاد را دارید و اگر یک هفته ترانسفر انجام ندید می شه دوتا ولی بیشتر نمی شه و اگر بیشتر از ترانسفر آزادتون انجام بدید هم امتیاز منفی می خورید و از امتیاز هفته شما کم می شه ( دقیقا یادم نیست 2 امتیاز منفی برای هر ترانسفر بیشتر یا 4 تا ) البته شما می تونید در فصل یک بار با کارتی که در اختیار شما هست تمام تیمتون رو عوض کنید و یا هر چی ترانسفر می خواهید انجام بدهید

راستی الان بهترین موقع هست که هر کس رو مصدومه یا نمی خواهید عوض کنید چون تا ساعتی دیگر ترانسفر محدود می شه و روال عادی بازی انجام خواهد شد .
عملکرد بازیکن ها: دقیقا بقل علامت تعویض زیر پیرهن بازیکن ( همون بازیکن :دی ) یک مربع کوچیکی هست که بر روی اون که کلیک کنید مجموع عملکردش رو در سال پیش و سالیان پیش می تونید ببینید :)
بازم همون کادر مربع کوچیک البته از هفته بعد شما می تونید تیم های حریفان رو ببینید و اگر خواستید نصبت به اونها برنامه تیمتون رو بچینید .

امیدوارم پستم برای راهنمایی سوالاتون مفید باشه :happy:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
من دیدم دیر میشه تا بیام :دی
آخه میدونی چیه جواد جون من شناخت چندانی نسبت به بازیکن های جزیره غیر از بازیکن های 3-4 تیم همیشه بالا نشین ندارم...مثلا الان مجبور شدم 2 تا بازیکن از نیوکاسل و 3 تا هم از تاتنهام بخرم که واقعا شناخت خاصی روشون ندارم...فقط به اون اندازه که پولم میرسید مثلا بیشترین امتیاز رو داشتن...
TS امتیازه دیگه؟ این امتیاز بر چه مبنایی داده شده؟ فصل قبل؟
بعد اونایی که زرد و قرمز خوردن یعنی احتمال بازی کردنشون کمه؟ مصدومن؟
100 میلیون کم بود :دی 150 تا میدادن کهکشانی می بستم :دی

///

یعنی الان مثلا من باید ببینم کدوم بازیکنی که انتخاب کردم....برم نگاه کنم عملکردش رو در بازی های لیگ جزیره بعد اگه ضعیف بود ترانسفرش کنم به جاش یه بازیکن دیگه بیارم؟

کجا میشه عملکرد بازیکن های خودمون رو دید؟

و کجا میشه عملکرد بقیه بازیکن های تیم های دیگه رو هر هفته مشاهده کرد؟

جواد داداش توضیح داد البته.
ببین علی جان شناخت برای ما در همین سطحه خب :دی مثلا اگر تو انگلیس بودیم مثل الان که آمار بازیکنهای داماش و فجر رو هم داشتیم اونطوری امار بازیکن ها بولتون و وستهام رو هم داشتیم و اصلا همیشه از لیست بهترین ها میشه دید که بالاترین امتیاز رو انگلیسی ها میارن چون خوب شناخت و اگاهیشون بالاتره / اما چیزی که هست ما هم میتونیم مهره های سرشناس رو کم کم بشناسیم. مثلا الان دو ساله که بیل تاتنهام از سیلوا سیتی مطرح تر شده یا مثلا وقتی ده تا باشگاه می افتن دنبال دمبله معلوم این چیزی داره و ... / از بابت نیوکاسل و اینها که نگران نباش :دی تیم منو که ببینی ، میبینی که چقدر بازیکن درجه دو و سه دارم . اصلا به مطرح بودن تیم هاشون ربطی نداره. ملاک عملکرد شخصیه. همین کرول گلر نیوکاسل پارسال فکر کنم بهترین گلر شد و بیشترین کلین شیت رو داشت.یا یه دفاع ارزون قیمتشون به اسم سیمپسون.

هر بازی که انجام بشه شما رو نتیجه اون بازی که کلیک کنی امتیازهای ویژه رو نشون میده و هر بازی یه گزارش هم داره که توی اون لیست کل نیم هست و امتیازهاشون.
جدای از اینها اون گزینه حرف آی هم همون اینفورمیشن رو کامل نشون میده و چیزی که مهمه توی اون این که وقتی میخوای یکی رو بخری دقت کنی بازیهای بعدیش با کیه. یعنی یهو یه دفاع میخری که سه هفته متوالی با تیمهای سخت بازی داره و این خرید میشه ناموفق اگرچه که تا قبلش که بخریش خوب بوده. یا برای خرید مهاجم های بزرگ میشه نشون کرد کی دو تا بازی آسون پشت هم داره و ...

سلام دوستان

سلام علی جان

با این که خودم هم زیاد وارد نیستم و هر سال بین تیم های سقوط کرده قرار می گیرم :lol:

امیدوارم پستم برای راهنمایی سوالاتون مفید باشه :happy:
من مرده این تواضع تو ام :دی
هر چی نباشه تو در هر زمینه ای پیش کسوتی داداش :)

---

40 دقیقه باقیست .... فقط!!!

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
فقط تونستم تو لیگ شرکت کنم ):
Head To Head League بسته شد دیر رسیدم :دی پارسال قهرمان شدما )):
امسال برای دوم شدن در لیگ بجنگید.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب لیست تیم ها باز شد :دی من رفتم فضولی هام رو کردم /

میخوام یه کار جدیدی بکنیم امسال / و اونم نظر بدیم درباره تیمهای همدیگه. حالا شاید یکی بگه مثلا به کسی چه ! :دی ولی علت چیه که میگم؟
ببینید سالهای قبل مثلا یه فکری تو ذهن داشتیم و رو نمیکردیم و بعد از اجرایی شدن اگر جواب میداد که بابتش قیافه میگرفتیم و اگر نمیشد می اومدیم و با ابراز نارضایتی از شانس و ... میگفتیم نشد که بشه یا اینکه فلان اتفاق همه چیو بهم زد و ...
حالا من میگم بیاییم بعد از بسته شدن هر هفته یا هر زمانی که دیگه نقشه ها به مرحله اجرا رسید و نمیشد دیگه الگو برداری بشه ، بیاییم و بگیم چه استراتژی ای رو بکار بستیم . مثلا من میام و یه حرکتی میزنم بعد از نظر حسام حرکت مضحکی باشه. حسام میگه که این کار برات گرون تموم میشه و منم میام و میگم چه فکری پشت این ایده ام بوده و بعد از برگزاری اون هفته ببینیم که چه حالتی پیش میاد و نتیجه گیری کنیم که کار مثبتی بود یا نبود و اینطوری یه جورایی تبادل اطلاعات و تجربه بوجود میاد. فکر کنم جالب باشه .
حداقل امتحانش ضرری نداره .

حالا جدا از این مبحث بالا من رفتم از لای در تو رختکن بقیه تیم ها رو دید زدم :دی
حسام با 4 سال سابقه فکر کنم قدیمیترین باشه . تیمشم که پر ستاره هست :دی تورس رو هم طلاق نمیده هیچوقت.
فرزاد / فری خان ؛ برادر چرا چلسی رو همه رو گذاشتی رو نیمکت؟ دو تا بازی دارند! فکر کنم یادت رفته. شرمند خبر بدی دادم :دی ولی با دیروزی یر به یر شد :)
جواد طبق معمول ما با هم تله پاتی داشتیم انگار. فکر کنم 7 تا بازیکن مشترک داریم ! ژکو رو هم امسال دیگه مردشور برده :دی
تیم علی و افشین هم برام خیلی جالب بود که فضولی کنم :دی به نظرم هر دو خوبه. پر ستاره هم هست. فکر کنم علی یه مقداری قوی تر بسته :دی مخصوصا اگر چلسی دو بازی این هفته رو تو دروازه خوب بگذرونه صدر دور از دستش نیست. دقت کنید که گراهام و رمسی رو نیمکتش هستند و تازه کهکشانی نبسته. هر دو هم فن پرسی رو دارند !
و امیر / ای جونم این بشر شدت عصبانیتش از فن رو با دادن بازوبند به پدولسکی نشون داده . بهتره فعلا باهاش شوخی نکنیم یهو فحشو میکشه بهمون :دی
آرین هم طبق معمول همه طرفداری حاجی به کهکشانی بودن توجه داشته . به نظرم تیم آرین خیلی خوبه / البته نیمکتش به نظرم با اصلی ها فاصله دارند ولی قطعی نیست باید دید.
تیم علی آقا هم فکر کنم مثل من اون وسطهای جدول باشه :دی آقا شما واسه چی همه قرمز ها رو گذاتشی تو زمین و آبی ها رو نیمکتن؟ :دی همین دو تا ابی دل برات آبرو داری میکنن ها /
تیم نوید هم 50 -50 هست. هم ستاره داره و هم بازیکن معمولی و مهم همونه که ببینیم عملکرد ها چطور باشه. میشه گفت هر خطش قدرت هفتاد درصدی داره و تقسیم قدرت خوبی داشته. کلا تیم جالبی بود.
و آقا مسعود عزیز. توی یورو که به عنوان اولین تجربه خیلی خوش درخشید و البته این به درخشش بازیکنان مورد علاقه اش هم مربوط بود :دی اما الانم به نظرم خیلی تیم خوبی بسته. داشتم فکر میکردم که با بیشتر از 100 میلیون این تیم رو بسته :دی اما به نظرم اون فاصله نیمکت و اصلی وجود داره. تیم خوبیه بهرحال.

و خودم : امسال قصد دارم از سرمایه گذاری زیاد روی خط حمله دست بکشم. در واقع نگرشم رو گذاشتم بروی اینکه بجای دو گل در هفته از مهاجمین سه پاس گل داشته باشم از هافبک ها. در واقع به جای دو از سه اومدم و به سه از پنج فکر کردم برای حداقل یک امتیاز بیشتر در هفته. از طرفی سعی کردم تجربه موفق اگبونلاهور رو که در سال قبل در مقطعی داشتم تعمیم بدم به هر سه مهاجمم. و بازیکن هایی رو بیارم که تیم برای اونها بازی میکنه. باید دید چقدر جواب میده. یا بدبخت میشم یا خوشبخت :دی
خیلی دقت کردم که قید مانچینی رو بزنم چون تفکرات من و این آقا بهم نزدیک نیست و هر چی من فکر کنم اون برعکس عمل میکنه. سال قبل دقیقا به غیر از 5-6 هفته اخر که به تیم نشد برسم بقیه علت ناکامی ایشون بود :دی با اون خط حمله شلوغش ! :دی

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

البته جرالد رو برنداشته بودم :D عکس تزئینی بود..

کلا لیورپول فکر کنم به سوی رتبه دو رقمی داره حرکت میکنه این فصل :دی

فعلا که روی بازیکن هاش حساب نمیکنم! تا ببینیم چی میشه

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
البته جرالد رو برنداشته بودم :D عکس تزئینی بود..

کلا لیورپول فکر کنم به سوی رتبه دو رقمی داره حرکت میکنه این فصل :دی

فعلا که روی بازیکن هاش حساب نمیکنم! تا ببینیم چی میشه

اونا رو بیخیال من Dyer رو برداشته بودم دیروز عوضش کردم الان دیدم 13 امتیاز گرفته دارم اتیش میگیرم:دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اونا رو بیخیال من Dyer رو برداشته بودم دیروز عوضش کردم الان دیدم 13 امتیاز گرفته دارم اتیش میگیرم:دی

اینو جواد داشت :دی من پارسال ده هفته بیشتر داشتمش ولی فقط یه هفته خوب کار کرد. :دی حالا فعلا داش جواد 13 تا زد تو گوشش :دی نوش جونت جواد نگی من چشم زدم ها (از گلوت پایین میره آیا؟ :lol: )

//
منم کوین نولان رو خریده بودم و فروختم یه لیوری گرفتم که شرمنده مون کرد :دی نولان هم گل زده امروز.

/////
و اما فری خان خوشا به حالت با این بخت بلندت / از سه تا بازیکن چلسی دو تاشون میان تو چون دو تا صفر داری که بازی نکردن. فقط چک بیرون موند. این از شوکت کم میکنه و خبر تکمیلی که خدا بگم چیکارت کنه هفته اول هد تو هد با من داری که! چقدر ظهر دلم سوخت الان پشیمون شدم :دی

//

کلا هفته بیخودی بود از همین اول نتایج هم عجیب رقم خورد . سوانزی رو بگو شاخ شد!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من 3 تا بازیکن از سوانسی خریده بودم....آخر سر به دو تا تنزل دادم :eek: یکیشم گذاشتم رو نیمکت! گراهام بازی کرده 2 امتیاز گرفته....که رو نیمکت بود برای من.

7 امتیاز دارم! که 6 تا شو بازیکن سوانسی برام گرفته :D

فردا رونی یا فن پرسی گل نزنن خفشون میکنم :دی

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
و اما فری خان خوشا به حالت با این بخت بلندت / از سه تا بازیکن چلسی دو تاشون میان تو چون دو تا صفر داری که بازی نکردن. فقط چک بیرون موند. این از شوکت کم میکنه و خبر تکمیلی که خدا بگم چیکارت کنه هفته اول هد تو هد با من داری که! چقدر ظهر دلم سوخت الان پشیمون شدم :دی
سلام

حالا یه بار هم که شانس با ما یار بود شما نذار.من فک میکردم که بین روزها میتونم تعویض انجام بدم به خاطر همین با خیال راحت انداختم بیرون.ولی عجب شانسی آوردم ها...
آقا جواد هد تو هد هوامون رو بگیر...سال اولمون هست. :دی

منم سه تا بازیکنام خوب گرفتند که یکی مهاجم نیوکاسل هست..Ba..(چه اسمی داره :دی)و Williams و ورمایلن که هر سه 6 گرفتند.فعلا تا اینجای کار بد نبوده.تا بعد :دی

• Like
Reactions: JVD

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
فردا رونی یا فن پرسی گل نزنن خفشون میکنم :دی
همه با هم برای خفه کردن این دو توسط شما دعا میکنیم :دی

سلام

حالا یه بار هم که شانس با ما یار بود شما نذار.من فک میکردم که بین روزها میتونم تعویض انجام بدم به خاطر همین با خیال راحت انداختم بیرون.ولی عجب شانسی آوردم ها...
آقا جواد هد تو هد هوامون رو بگیر...سال اولمون هست. :دی
شانس رو کاریش نمیشه کرد وگرنه نمیذاشتم :دی

فعلا که فرزاد جان نفس ما رو بریدی همین روز اول / چیکار کنم که یوونتوسی بودنت هم دست و بال ادم رو میبنده :دی /
تو لیستت یه جا نگهدار . من فکر میکنم احتمال داره اگه کاپتان نره امریکا بیاد تاتنهام!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
دوست دارم سرمو بکوبم به دیوار :دی ژکو هم جزو بازیکنایی بود که عوض کردم(الان گل زد)

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
آره منم از این بد شانسیا آوردم...دمین داف رو از فولهام گرفته بودم..ردش کردم رفت یک ساعت قبل از شروع مسابقات...الان دیدم گل زده . پاس گل هم داده!!!

نصری رو هم از سیتی گرفته بودم که اونم الان گل زد!

آقا من کنار می کشم :lol:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
شانس آوردید که من مسافرت کاری بهم خورد وگرنه عمرا اون دو نفری که تازه عضو شدن رو عضو لیگ نمی کردم! :دی
/
جواد یه گزارش کار تحویل بده ببینم اوضاع از چه قرار هست؟! :دی
کیا رو از لیگ پرت کنم بیرون؟ :دی
/
غیر از انتخاب کاپیتان هیچ اشتباه دیگه ای نداشتم! همه عالی! 2 تا تعویض اتوماتیک دارم هر دو از سوانزی که دیگه خودتون حساب کنید که با 5 گلی که زدن هر کدوم حداقل 5 امتیاز دارن! پیشاپیش رفتیم صدر جدول! :دی
/
آقا اولین دربی چه زود فرا رسید:
Gooner - Ghahar Zagros
:D

یا حق...

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
بالا