hiterbox
Registered User
- نوشتهها
- 274
- لایکها
- 95
به نظر شما الان ارزش خرید داره سکه ؟؟؟
چرا نداشته باشه. در بلند مدت قیمت و طلا افزایش چشمگیری خواهد داشت. اتفاقا امروز برای خرید فرصت خوبیه
به نظر شما الان ارزش خرید داره سکه ؟؟؟
به نظرتون پایین تر میاد ؟
طلا با این وضع دلار به قیمت اصلی نرسیده .. هر سکه اگر بخواد با قیمت دلار سنجیده بشه ارزشش بیشتر از 1 میلیون خواهد بود و فعلا مقاومت دولت در پایین نگه داشتن ارزش طلا باعث پایین ماندن قیمت طلاست .. که بزودی این مقاومت شکسته خواهد شد به این دلیل که طلاهایی که در صندوق ذخیره ارزی بوده به صورت بی رویه مصرف شده و بسیاری از کالاها که وارد ایران شده بوسیله طلا نه ارز خریداری شده ... و بالاخره یک جایی این منبع پایان میپذیره و با رشد قیمت چشمگیری همراه خواهد بود
به نظرتون پایین تر میاد ؟
صندوق ذخیره به این زودی تموم نمیشه، ممکنه عوامل دیگه در بالا رفتن سهم داشته باشن، یکی از اون عوامل هم صرفه جویی برای نگه داشتن صندوق ذخیره میتونه باشه.
دوستان کسی از نحوه قیمت گذاری و خرید و فروش طلای سفید اطلاع داره به نظرتون سرمایه گذاری روی طلای سفید به صرفه هست؟
دوست عزیزاز لحن پست شما مشخص شد که ظاهرا شما نارحتی. نمی دونم مشکل شما با من چیه.!!!!!!!!! ؟ یه مدت هرچی تحلیل فرمودید زرشک از آب درومد. دقیقا از زمان قیمت 700 تا 800 شما همچنان منتظر 720 بودی اما من گفتم بهترین زمان خرید. هفته گذشته روی قیمت 780 امدید با جو سازی ازادی میرحسین موسوی و نرمش ایران در برابر اسرایل و آمریکا (دقیقا در روز قدسی که ملت شعار مرگ بر اسرایل می دادند) تحلیل ریزش شدید را داشتین. اما سه روز بعدش 850 را تجربه کردیم .. . و حالا هم .... .............................. دوستان خودشون می تونند قضاوت کنند کی ناراحته دوست عزیز خوش باشین
دوست عزیز
بنده می تونم با سند و مدرک (گزارش حساب بانکی) به شما نشون بدم که از اول سال تا حالا 35 میلیون تومن از نوسان گیری در سکه سود کردم
در مجموع بالا 163 میلیون تومان هم به دوستانی که بهشون مشاوره دادم سود رسوندم
اگه یه کم تحقیق کنی متوجه می شی بزرگترین شرکت های کارشناسی دنیا که دارای نوابغ تحلیل بازار هستند، در مجموع کمتر از 50% پیش بینی هاشون درست از آب در میاد
مطمئن باش، اگر من همه تحلیل هام درست بود الان مولتی میلیاردر بودم
ما را بس است همین بعضی اوقات تحلیلی که اونم تحلیل نیست و یه چیزی میگیم و شانسی درست از آب در میاد (همون به قول شما زرشک)
شما بفرمائید تحلیل بنمائید ما هم استفاده می کنیم و سپاسگذار خواهیم بود
از لحن پست شما مشخص شد که ظاهرا شما نارحتی. نمی دونم مشکل شما با من چیه.!!!!!!!!! ؟ یه مدت هرچی تحلیل فرمودید زرشک از آب درومد. دقیقا از زمان قیمت 700 تا 800 شما همچنان منتظر 720 بودی اما من گفتم بهترین زمان خرید. هفته گذشته روی قیمت 780 امدید با جو سازی ازادی میرحسین موسوی و نرمش ایران در برابر اسرایل و آمریکا (دقیقا در روز قدسی که ملت شعار مرگ بر اسرایل می دادند) تحلیل ریزش شدید را داشتین. اما سه روز بعدش 850 را تجربه کردیم .. . و حالا هم .... .............................. دوستان خودشون می تونند قضاوت کنند کی ناراحته دوست عزیز خوش باشین
دوست عزیز Hiterbox تحلیل هاتون بجا و خیلی خوبه.اما خدایش کنارمون بمون .این "فرمودم" گفتن شما ما رو یاد اسمشو نبر میندازه.Wishmaster , شما و دوستای دیگه این تاپیک برای همه عزیزن .احتمالا به خیلی ها سود رسوندن .امیدوارم همیشه موفق باشید.