• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
چارت طلا رو مشاهده میکنید.مقاومت اصلی روی مرز روانی۱۷۰۰ قرار دارد و حمایت محکم روی ۱۶۱۱
میانگین متحرک ۲۱ روزه هم روی ۱۶۲۲ میتونه به عنوان حمایت عمل کنه

gold1a.jpg
حجم معاملات طی ۱ماهه اخیر به طرز چشمگیری بالا رفته و با عبور از ۱۶۴۰ ضلع بالایی بولینگر رو شکسته.باندها از هم فاصله گرفتند که نشان دهتده تغییر روند است
rsi هم عدد ۷۰ رو نشون میده که نشان دهتده خریدهای هیجانی است

gold2a.jpg

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
طلا با این وضع دلار به قیمت اصلی نرسیده .. هر سکه اگر بخواد با قیمت دلار سنجیده بشه ارزشش بیشتر از 1 میلیون خواهد بود و فعلا مقاومت دولت در پایین نگه داشتن ارزش طلا باعث پایین ماندن قیمت طلاست .. که بزودی این مقاومت شکسته خواهد شد به این دلیل که طلاهایی که در صندوق ذخیره ارزی بوده به صورت بی رویه مصرف شده و بسیاری از کالاها که وارد ایران شده بوسیله طلا نه ارز خریداری شده ... و بالاخره یک جایی این منبع پایان میپذیره و با رشد قیمت چشمگیری همراه خواهد بود

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
دوست عزیز Hiterbox تحلیل هاتون بجا و خیلی خوبه.اما خدایش کنارمون بمون .این "فرمودم" گفتن شما ما رو یاد اسمشو نبر میندازه :) .Wishmaster , شما و دوستای دیگه این تاپیک برای همه عزیزن .احتمالا به خیلی ها سود رسوندن .امیدوارم همیشه موفق باشید.

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
طلا با این وضع دلار به قیمت اصلی نرسیده .. هر سکه اگر بخواد با قیمت دلار سنجیده بشه ارزشش بیشتر از 1 میلیون خواهد بود و فعلا مقاومت دولت در پایین نگه داشتن ارزش طلا باعث پایین ماندن قیمت طلاست .. که بزودی این مقاومت شکسته خواهد شد به این دلیل که طلاهایی که در صندوق ذخیره ارزی بوده به صورت بی رویه مصرف شده و بسیاری از کالاها که وارد ایران شده بوسیله طلا نه ارز خریداری شده ... و بالاخره یک جایی این منبع پایان میپذیره و با رشد قیمت چشمگیری همراه خواهد بود

صندوق ذخیره به این زودی تموم نمیشه، ممکنه عوامل دیگه در بالا رفتن سهم داشته باشن، یکی از اون عوامل هم صرفه جویی برای نگه داشتن صندوق ذخیره میتونه باشه.

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
صندوق ذخیره به این زودی تموم نمیشه، ممکنه عوامل دیگه در بالا رفتن سهم داشته باشن، یکی از اون عوامل هم صرفه جویی برای نگه داشتن صندوق ذخیره میتونه باشه.

میزان طلایی که در صندوق ارزی هست رو نمیدونم که بخوام بگم به این زودی ها تموم میشه یا نه ! ولی مطمئنا در حدی نیست که بخواد جای ارز رو بگیره و به جای ارز تو معاملات جواب بده الان یک سال هست که این تصمیم گرفته شده و به هر حال یک جایی اگر هم تموم نشه دولتمردان رو مجبور به صرفه جویی میکنه از عرضه زیاد طلا تو بازار برای پایین نگه داشتن قیمت طلا.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان کسی از نحوه قیمت گذاری و خرید و فروش طلای سفید اطلاع داره به نظرتون سرمایه گذاری روی طلای سفید به صرفه هست؟

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان کسی از نحوه قیمت گذاری و خرید و فروش طلای سفید اطلاع داره به نظرتون سرمایه گذاری روی طلای سفید به صرفه هست؟

سلام دوست عزیز بهتر هست در مورد طلا زرد و سفید توضیح بدم البته فکر کنم شما در جریانش باشین
1- طلا زرد آلیاژ عنصر طلا به همراه عناصر مس، نقره و روی است که عیار اون مقدار عنصر طلا رو مشخص می کنه به عنوان مثال عیار 750 یا 18 عیار آلیاژ طلا است که 75 درصد اون طلای خالصه
2- طلای سفید آلیاژ طلا به همراه عناصر نیکل، منگنز و پالادیم است که عیار اون مقدار عنصر طلا رو مشخص می کنه به عنوان مثال عیار 750 یا 18 عیار آلیاژ طلا است که 75 درصد اون طلای خالصه

به هر صورت در هر دو تای آلیاژهای فوق با یکسان بودن عیار ارزش و عنصر طلای یکسانی دارند. اما من به نظرم اگر کسی به دنبال سرمایه گذاری در طلا و فروش چه در داخل و خارج باشه شمش های بین المللی طلای 24 عیار که طلای خالص هست بهترین انتخابه
در داخل هم سکه بهتر است چون هم خریدار عام داره و خرد خرد میشه خرید و فروش کرد

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
از لحن پست شما مشخص شد که ظاهرا شما نارحتی. نمی دونم مشکل شما با من چیه.!!!!!!!!! ؟ یه مدت هرچی تحلیل فرمودید زرشک از آب درومد. دقیقا از زمان قیمت 700 تا 800 شما همچنان منتظر 720 بودی اما من گفتم بهترین زمان خرید. هفته گذشته روی قیمت 780 امدید با جو سازی ازادی میرحسین موسوی و نرمش ایران در برابر اسرایل و آمریکا (دقیقا در روز قدسی که ملت شعار مرگ بر اسرایل می دادند) تحلیل ریزش شدید را داشتین. اما سه روز بعدش 850 را تجربه کردیم .. . و حالا هم .... .............................. دوستان خودشون می تونند قضاوت کنند کی ناراحته دوست عزیز خوش باشین
دوست عزیز
بنده می تونم با سند و مدرک (گزارش حساب بانکی) به شما نشون بدم که از اول سال تا حالا 35 میلیون تومن از نوسان گیری در سکه سود کردم
در مجموع بالا 163 میلیون تومان هم به دوستانی که بهشون مشاوره دادم سود رسوندم
اگه یه کم تحقیق کنی متوجه می شی بزرگترین شرکت های کارشناسی دنیا که دارای نوابغ تحلیل بازار هستند، در مجموع کمتر از 50% پیش بینی هاشون درست از آب در میاد
مطمئن باش، اگر من همه تحلیل هام درست بود الان مولتی میلیاردر بودم
ما را بس است همین بعضی اوقات تحلیلی که اونم تحلیل نیست و یه چیزی میگیم و شانسی درست از آب در میاد (همون به قول شما زرشک)
شما بفرمائید تحلیل بنمائید ما هم استفاده می کنیم و سپاسگذار خواهیم بود

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
دوست عزیز
بنده می تونم با سند و مدرک (گزارش حساب بانکی) به شما نشون بدم که از اول سال تا حالا 35 میلیون تومن از نوسان گیری در سکه سود کردم
در مجموع بالا 163 میلیون تومان هم به دوستانی که بهشون مشاوره دادم سود رسوندم
اگه یه کم تحقیق کنی متوجه می شی بزرگترین شرکت های کارشناسی دنیا که دارای نوابغ تحلیل بازار هستند، در مجموع کمتر از 50% پیش بینی هاشون درست از آب در میاد
مطمئن باش، اگر من همه تحلیل هام درست بود الان مولتی میلیاردر بودم
ما را بس است همین بعضی اوقات تحلیلی که اونم تحلیل نیست و یه چیزی میگیم و شانسی درست از آب در میاد (همون به قول شما زرشک)
شما بفرمائید تحلیل بنمائید ما هم استفاده می کنیم و سپاسگذار خواهیم بود

میتونم بپرسم سرمایه کل چقدر بود ؟ یعنی این 35 میلیون تومن چند درصد سود نسبت به سرمایه بوده ؟

تکنولوژی فکر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام و احترام.
دوستان گرامی یه چیزی من می گم بهتون بدونید پولتون رو به سکه بدید و طلا در هر شرایطی بردید!!!!!
دلار یه مقدار زیادیش دست دولت هست و سیاسی هستش

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستان اینقدر الکی به هم گیر ندید.افزایش قیمت اخیر سکه به خاطر شکستن مقاومت های کلیدی انس جهانی بود.خود من زمانی که انس روی ۱۶۳۰ بود اقدام به فروش کردم چون فکر نمیکردم مقاومت ها رو بشکونه
ما هیچ کدوم نستراداموس نیستیم که:)
اگر آماره معاملات موفق-ناموفقتون ۶۰-۴۰ هم باشه باز هم برنده شمایید
جمعه برنانکه مصاحبه میکنه که تاثیر زیادی روی قیمت طلا داره.بورس ارز هم به زودی و احتمالا بعد از تعطیلات راه میوفته
حس غریبی بهم میگه این سخنرانی تاثیر منفی روی انس داره.دلار هم که با رسیدن به ۲۲۰۰ کله کرده به سمت پایین
روند رو تا ۱۰ روز آینده خنثی-کاهشی میدونم
اما:به نظرم کلا فروختن تو این وضعیت اشتباه است و خرید پله ای در هر کاهش بهترین کار
در پایان:به هیچ وجه حرفهای من رو مبنای خرید یا فروش قرار ندید.صرفا نظر شخصی بنده است

ayazkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
اقایون من تحیلهای هر دو نفر شما را میخونم و با نتیجه گیری خودم همیشه از شماها سود بردم پس خواهشن نتیجه گیری از تحلیلهاتون را به عهده خواننده بگذارید و زیاد روی هم حساس نباشید و شخصیت خوبتون را خوبتر کنیید در مجموع از شماها خیلی خیلی خیلی ممنونم
نوشته اصلی توسط Wish Master دوست عزیز شما زیاد تجربه نداری، همیشه فقط قیمت سایت ها رو نگاه نکن وقتی بازار نزولیه زیر قیمت سایت هم می تونی خرید کنی و وقتی بازار صعودیه به سختی می تونی به قیمت سایت خرید کنی من خودم 1 ساعت پیش 831 خرید کردم در ضمن آقای Hamid-Net از من یه سوال پرسیدند من هم بر حسب تجربه جوابشون رو دادم شما چرا ناراحتی؟
از لحن پست شما مشخص شد که ظاهرا شما نارحتی. نمی دونم مشکل شما با من چیه.!!!!!!!!! ؟ یه مدت هرچی تحلیل فرمودید زرشک از آب درومد. دقیقا از زمان قیمت 700 تا 800 شما همچنان منتظر 720 بودی اما من گفتم بهترین زمان خرید. هفته گذشته روی قیمت 780 امدید با جو سازی ازادی میرحسین موسوی و نرمش ایران در برابر اسرایل و آمریکا (دقیقا در روز قدسی که ملت شعار مرگ بر اسرایل می دادند) تحلیل ریزش شدید را داشتین. اما سه روز بعدش 850 را تجربه کردیم .. . و حالا هم .... .............................. دوستان خودشون می تونند قضاوت کنند کی ناراحته دوست عزیز خوش باشین

ayazkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
از شما هم ممنونم که از این دو نفر قدر دانی کردین

دوست عزیز Hiterbox تحلیل هاتون بجا و خیلی خوبه.اما خدایش کنارمون بمون .این "فرمودم" گفتن شما ما رو یاد اسمشو نبر میندازه :) .Wishmaster , شما و دوستای دیگه این تاپیک برای همه عزیزن .احتمالا به خیلی ها سود رسوندن .امیدوارم همیشه موفق باشید.

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
به نظر من هم کل کل الکی غیر این که بحث رو به بیراهه بکشه و اعصاب کاربرا رو خراب چیز دیگه ایی به همرا نداره
چند تا از دوستان هستن که نسبت به بقیه با تجربه ترن و من خودم به شخصه سعی میکنم همه نظرات رو بخونم و در آخر اون جیزی که خودم فکر میکنم درسته انجام بدن
به عنوان مثال من خودم به شخصه از تحلیل های Wish Master خیلی استفاده کردم ولی این دلیل نمیشه همیشه تحلیل های ایشون درست باشه

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
بررسی قیمت طلا در سه چهار ماه آخر سال های 2003 تا 2011 :

مطابق بررسی از قیمت طلا بین سال 2003 تا 2011 و در سه ماه آخر این سال ها نتیجه جالبی حاصل شد :

در ماه های سپتامبر 2003، 2004 و 2005 و بعد از آن روند صعودی طلا جان تازه ای گرفت و سقف جدیدی ایجاد می کرد . در سال 2006 شروع ماه اکتبر باعث صعود های مجدد طلا شد . در سال 2007 بار دیگر صعود طلا در ماه سپتامبر شدت گرفت و سقف جدیدی زد .در سال 2008 از ماه نوامبر طلا صعود های خود را آغاز کرد .سال 2009 بار دیگر طلا در ماه سپتامبر سقف جدیدی ایجاد کرد . سال 2010 نیز دقیقا سپتامبر سقف جدیدی برای طلا تشکیل شد . سال 2011 بار دیگر سقف قیمت طلا در حدود 1925 دلار در ماه سپتامبر شکل گرفت اما بعد از آن شاهد کاهش قیمت بودیم . مشاهده می کنید که در اکثر این سال ها ماه سپتامبر و بعد از آن تعیین کننده بوده است به عبارت دیگر سه ماهه آخر سال های میلادی نقش تعیین کننده در قیمت طلا داشته است . آیا تاریخ در سه چهار ماه آخر سال 2012 تکرار خواهد شد ؟
منبع:طلا تحلیل

بالا