این همه اشانتیون؟سلام
من Onda Vi30 Dual Core سفارش داده بودم. بعد از 20 روز الان به دستم رسید. صحیح و سالم. اشانتیون هم داشت، کیف، کابل OTG، قلم خازنی، تبدیل 2 به 1 صدا
ممنونم
مبارکتون باشه دوست عزیز؛ امکانش هست چند تا عکس (در حالت روشن و خاموش) ازش بذارید؟سلام
من Onda Vi30 Dual Core سفارش داده بودم. بعد از 20 روز الان به دستم رسید. صحیح و سالم. اشانتیون هم داشت، کیف، کابل OTG، قلم خازنی، تبدیل 2 به 1 صدا
ممنونم
Window N90 دارید؟ قیمتش چند درمیاد؟
کانفیگ هر دو مدل یکی هست؟ اگر نه لطف می کنید مشخصات هر دو رو اینجا بذارید؟در مورد این تبلت هم بگم که در دو نوع تولید شده که ورژن دوم از نظر من زیبا تر هست (قیمت هر دو ورژن یکی هست)
سلامسلام
دوستان ازین تبلتهای جدید ایرانی مدل dimo 700 رو دارید ؟
سلامسلام عرض شد دوست گرامي من يك onda v971 ميخوام شما نظرتون چيه تبلت خوبيه يا بهتر پيشنهاد ميديد نقاط ضعفه اين تبلت چيه؟ و اينكه همراه تبلت كيف يا كيبرد ارسال ميشه (اشانتيون) ممنونم راستي موجود دارين؟ قيمت تغييري نكرده؟
سلامسلام. مورد خرابی از Window N90 2 Dual Core نداشتین تا حالا؟
سلامبا سلام لطفا راهنمایی کنید
تبلت قوی 7 اینچی :
1-صفحه IPS
GPS -2
3-سی پی یو دو هسته ای
بهتر ار AINOL NOVO AURORA II چه دارید؟چند مدل معرفی نمایید
بهترین 10 اینچی با مشخصات بالا را هم معرفی نمایید
سلامسلام
ممنونم
سلامسلام خلاصه بعد چند روز بالا و پائین کردن و تحقیق کوچولو! تصمیم به خرید گرفتم! ولی بین این همه مدل گیجم! خب الان بهترین مدل تو 9.7 یا 10.1 اینچی ها کدوم مدل هست (از همه لحاظ) ؟؟ ممنون .
سلامعزیز تبلتی که هم اینکه 3g داشته باشه و به قولی سیم کارت بخوره و صفحه نمایش ترجیحا بالای 9 " داشته باشه دارین ؟ سپاس
سلامسلام ... ببخشید که مزاحم شدم.... ی سوال داشتم.... و اونم اینکه ی نگاه به عکس و مشخصات تبلت ONDA V712 بکنید ! توی عکس دوربین پشت نیست یعنی نداره .... ولی توی مشخصاتتون نوشتین دوربین دو مگا پیکسلی داره ! ... میشه ی عکس دیگه بزارین یا توضیح بدین ؟
سلامسلام اگه میشه پستت رو ویرایش کن! (بخاطر اون همه عکس پست اول که مجددا باید لود بشه) بعدشم اینکه پشت تبلت اون قسمت مشکی، لنز دوربین اونجاست!
سلامسلام
تصمیم گرفتم تبلت ainol flame را بخرم به نظرتون تو این رنج قیمت بهترین گزینه است؟؟؟؟؟
سلامتوی 10 اینچی ها بهترین از هر نظر کدومه و اینکه مثلا ساپورت Ampe هم مثلا مثل آینول خوبه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
نه ضد خش نیست ولی محافظ مخصوص خودش رو می شه همراهش سفارش دادراستی ainol flame صفحه اش ضد خشه؟؟
بهترین کیفیت صفحه نمایش رو IPS داره رنگ ها رو بهتر نشون می ده و زاویه دید خیلی وسیعی داره (خازنی هست)ببخشید منظورتون از IPs screen چیه ؟
یعنی خازنی نیست ؟
بیشتر تبلت ها پورت HDMI دارن و با کابل HDMI راحت می تونید به تلویزیون وصل کنیداین نوع تبلت ها رو چطور میشه به تلویزیون متصل کرد؟
روشی هست که مورد تائید و کیفیت خوب باشه؟
سلامسلام ببخشيد اين تبلت تا برسه به دستم چقدر در مياد؟
Window N90 Dual Core
شانسه دیگهبچه ها منم یه onda V711 سفارش دادمایشالا تا دو هفته دیگه میرسه
این همه اشانتیون؟![]()
سلام
بله شرکت خیلی معتبری هست یکی از دوستان چند روز پیش خرید داشتن به دستشون رسیده بود و داخل تاپیک هم اعلام رضایت کرده بودن می تونید از ایشون هم جویا بشید کیفیت تبلت رو ...دوستان بین ainol flame وcube-u30gt موندم به نظرتون کدوم را بخرم؟؟؟
آیا شرکت cube مثل ainol معتبر هست؟؟
راستی وزن cube 600گرم هست به نظرتون زیاد نیست؟؟
صفحه نمایش 2تاشون ضد خشه؟؟؟
8 گیگ نداره , فقط 16 و 32قیمت Onda VI40 Dual Core مدل 16GB و 8GB چنده؟
Window N90 2 Dual Core قابل اعتماد تر هست یا Onda VI40 Dual Core ؟ منظورم مشخصاتش نیست، منظورم کیفیت جنس هست.
ممنون.
سلامسلام
دوست عزیز یه آینول فلیم میخوام با کیف کیبورد دار و محافظ صفحه(اسکرین سیور)وبرچسب ضد خش
قیمت را برام بفرست البته با تخفیف که مشتریت بشیم
بله یکی هستکانفیگ هر دو مدل یکی هست؟ اگر نه لطف می کنید مشخصات هر دو رو اینجا بذارید؟
ممنونم از شما برای عکس هاسلام
چند تا عکس از تبلت Onda Vi30 Dual Core گرفتم که کمکی باشه به دوستان در انتخاب یه تبلت مناسب.
عکس ها رو از لینک https://dl.dropbox.com/u/24922188/Onda Vi30 Dual Core.zip دانلود کنین.
از تبلت راضی هستم. تاچ، باتری، سرعت، صفحه نمایش و سازگاری با برنامه ها، همه در سطح قابل قبولی هستن
نکته منفی در مورد این تبلت اینه که زاویه دید بالایی نداره و فقط از روبرو باید بهش نگاه کرد.
کسی سوالی داشت در خدمتم
سلامسلام
ببخشید تبلت حدود 200 موجود چی دارین؟
اگه صفحه نمایش IPS و بلوتوث داشته باشه عالیه
سلام
موجود با این مشخصات مدلی نیست متاسفانه ...
سلام
در حتما در هفته ی دیگه ویرایش می کنم (در کل همه ی عکس ها رو کم حجم کردم که زیاد ترافیک نگیره ...)
بالاتر توضیح دادم
بهترین تبلت تو این رنج Tornado هست ...یه کم بالاتر هم موردی نداره
سلامسلام
من دیروز وجه ainol flame& fire + case رو واریز کردم
آدرس و اینارم فرستادم واستون
قابل ذکر است تبلتی که من می خوام این مشخصات را داراست و با تبلت flame که شما معرفی کردین فرق دارد
Ainol Novo 7 Flame & Fire
جدید
رقیب تبلت گوگل Nexus 7
اندروید 4.0.4
زیبایی خیره کننده
قابلیت اجرای راحت بازی های HD
سی پی یو 2 هسته ای (AML8726-M6,Dual Core 1.5GHz Cortex A9)
جی پی یو 2 هسته ای (mali 400)
صفحه نمایش IPS (کیفیت در حد ipad new)
باطری قوی(5000 mAh)
دارای بلوتوس
رم 1 گیگ DDR3
دارای 2 دوربین HD
دارای فلش برای دوربین پشت
رزولیشن بالای صفحه نمایش 800*1280
پشتیبانی از زبان فارسی
مناسب برای کتاب خوانی
مناسب برای تماشای فیلم و اینترنت و بازی
پشتیبانی بالا
و
CPU
Amlogic8726-M6 Cortex-A9, Dual Core 1.5Ghz
GPU:Mali-400×2
OS
Android 4.0.4
Memory
1GB DDR3,16GB Nandflash built in
Add up to 32GB via micro sd card
Screen
7" IPS 5 Points Capacitive Multitouch Screen
1280*800px
Audio
Built in Loud Speaker
Supported Audio Formats:MP3/WMA/WAV/APE/AAC/FLAC/OGG
Video
Supports 1080P videos:MOV,MKV,AVI,TS,TP,M2TS,VOB,DAT,MPEG,MP4,PMP ,3GP,FLV,WMV,ASF
Features and highlights
Battery
- ***16GB version***
- Blueooth 2.1
- Android 4.0.4
- Dual core
- Fast processor
- Cortex-A9 1.5GHz
- Ebook support
- Gsensor
- Wifi 802.11b/g/n
- Slim body
- 3.5mm audio jack
- Front 2.0 MP,back 5.0MP with flashlight/Auto focus
- Mali400 GPU,support 3D games
- Ebook:TXT,PDF,HTML,RTF,FB2
- USB 2.0
- HDMI 1.4
- OTG
- HTML5
- 186.6*126.9*10.6MM,336g
Built in Battery 5000mAh
Camera
Front: 2.0 MP, Back 5.0 MP with built in Flash
Package
Content
- Ainol NOVO 7 Burning/Fire
- USB cable
- Earphones
- Charger
لطفا 100% همینو واسم بفرستید در غیر این صورت نمی خوام
من 455 هزار ریختم به حسابتون .
ممنون
متاسفانه اصلا به تلفن پاسخ نمی دین
پ.خ دادم
سلامسلام داداش شرایط خرید دو تا ainol novo 7 fire رو + تخفیف + شرایط پرداخت + اشانتیون + .... واسم پ.خ کن ممنون :blush: راستی لمس این تبلت حرارتیه ؟ واسه تماشای فیلم سایز صفحش خوبه؟
میتونی تبلت سیم کارت خور با کیفیت و مخصوصا لمس حرارتی یا همون خازنی بیاری ؟ قیمت چند؟
سلامسلام بین ondav712 و آینول Flame کدوم بهتره ؟....... از نظر صفحه نمایش .... بازی ..... و .......! .....کدوم رو شما پیشنهاد میکنین؟
ببخشید هی مزاحم میشم .... تبلت Ramos W17Pro چطوره ؟ از نظر صفحه نمایش خوبه ؟ حالا ای پی اس باشه بهتره ولی اگه نباشه و کیفیتش خوب باشه هم مشکلی نیست !........ بازی های اچ دی رو رووووووون اجرا میکنه ؟ ..... کیفیت هنذفریش خوبه ؟...... ساپورتش؟ و.....