این مورد آنتن رو من داشتم. سریع براتون درست میکنن.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
امیدوارم، و همچنان منتظر.
این مورد آنتن رو من داشتم. سریع براتون درست میکنن.
منم همینطور چند روزه که درخواست دادم جواب ندادن
آقا من متخصص نیستم ولی جواب سوالتون . تا اونجا که من میدونم تمام محدوده شهر تهران و اون چند تا شهر دیگه رو پوشش میده . فرق نمیکنه شما الان چی داره استفاده میکنی . بیشتر به کار اونایی میاد که دارن از مشکلات مخابراتی ( فیبر و پی سی ام ) عذاب میکشن.
وایمکس هم خوبه خیلی خوب تر از ای دی اس ال یه مزیت خیلی گنده داره که فکر نکنم اینجا ما احساسش کنیم و اونم سرعت زیادش نسبت به سرویسهای ADSL هست .
برای راه اندازی هم به یک مودم بیسیم با [انتن خروجی] نیاز داریم که خود ایرانسل میده . که الان چیزی که داتک زده قیمیتی حدود 300 تومن هست که امانی میده . در ضمن داتک نوشته "تهیه سرویسهای فوق تنها برای شرکتها، سازمانها و دیگر شخصیتهای حقوقی مقدور است" یعنی اینکه ایرانسل بیا ارائه کن به ملت پولشم نوش جونت![]()
وایمکس که تو همه شهرا فعال نیست ضمن اینکه هزینشم نسبتا بالاست
سلام
یک طرح اشتراک 1 ساله 128 کیلو بایت هست که آخر ماه کلا 1 سالش تموم میشه، برای تمدید به چه صورت و چه زمانی باید اقدام کرد؟
بچه ها کسی هست مودم وایمکسش رو یک ماه بده اجاره ؟
رفیق چرا اجاره.
الان مودم usb ایرانسل بخر با اینترنت مصرف آزاد در میاد 35 تومن.
مودم USB که کیفیت و سیگنال مودم اصلی را ندارد که .
نه رفیق.
قدرت آنتن دهیش بدون تقویت کننده الان از مودوم وای فای بهتره.
تقویت کننده خودش رو اگر نصب کنی از مودم وای فای خیلی بهتر میگیره.
منظورت از مودم وای فای چیه ؟ همه اینها مودم وای فای هستند !
سلام مجدد،
طرح بروز رسانی مودم های وایمکس ایرانسل برای چی هست؟ اگر آپدیت نکنیم مشکلی پیش میاد؟ در سایس خودش هیچ توضیحی در مورد علت دادن آپدیت نداده...
لینک مطلب در سایت ایرانسل:
به روز رسانی مودم های وایمکس ایرانسل
پ.ن: سوال اول که کوت کردم هم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
من مودم 632w رو یکبار آپدیت کرد به گند کشیده شد.
قبلش سرعتش عالی بود بعدش زاغارت شد.
اینطور که شنیدم یه قابلیت کنترل از راه دور یادشون رفته بود بزارن که با آپدیت فعال شد. اما اینها رو نمیدونم.
آپدیت اجباریه؟
»ه اجباری نیست اما می بینید یک مدت بعد یه دفعه مودم از کار می افته و به اینترنت وصل نمیشه زنگ می زنی بهت می گن باید آپدیت کنی
این آپدیت می تونه به دو دلیل انجام بشه.
1- فعال کردن قابلیت انتقال که اجازه می ده در حین حرکت از مودم استفاده بشه (که 100 در 100 بعیده)
2- آماده شدن برای اینترنت ملی (که به نظر درستر میاد.)
منظورت از مودم وای فای چیه ؟ همه اینها مودم وای فای هستند !