• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کلا من امروز خیلی ناراحت شدم از باختمون
اما بعدن که آروم شدم بیشتر از این ناراحت شدم که چرا اصلا دلم برای فوتبال این مملکت میسوزه !!!! اصلا چرا وقتم رو میزارم و فوتبال جهان سومی و عقب مونده ی این ها رو نگاه می کنم ... فوتبالی که هر روز بدتر میشه ... هر روز فوتبال از اصلش در ایران دور تر میشه
یاد سال 98 بخیر چه بازی می کردن بچه ها تو تیم ملی ...

بهترین کار رو میکنید
وقتی بازیهای لالیگا - لیگ برتر - لیگ قهرمانان هست واقعا دیدن بازی بازیکنایی که نه بازی بلدن و نه تعصب دارن وقت تلف کردنه.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
[QUOTE="AmirHesam";5625392]ما هم هی هیچی نمیگیم کم دور بردارید دیگه.
کم 16 ام 16ام کن دیگه حالمون به هم خورد
هی نمیخوایم بحث ملی رو با تعصب باشگاهی دخالت بدیم انگار بعضیا شعورشون نمیکشه ...
به احترام بعضی از دوستان ادامه نمیدم این بحثو ولی حد خودتو بدون ....
گور پدر ممد نوری ولی حق نداری به پرسپولیس توهین کنی[/QUOTE]

ایشون کجا به پرسپولیس توهین کرد؟
خب نباید از تیمی که فاجعه به بار آورده در لیگ بازیکن دعوت کنه در این حد دیگه!
حتی از استقلال هم نکونام رو من بودم دعوت نمیکردم!
آقا برداشته از ذوب آهن رده آخری هم بازیکن دعوت کرده!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
بهترین کار رو میکنید
وقتی بازیهای لالیگا - لیگ برتر - لیگ قهرمانان هست واقعا دیدن بازی بازیکنایی که نه بازی بلدن و نه تعصب دارن وقت تلف کردنه.

میدونید اخه مسئله اینه ایران پر استعداد هست اما نه تمرین درستی وجود داره نه مربی به روزی نه کسی که از این فوتبال حمایت کنه نه فوتبال غیر دولتی .... خوب استعداد در چنین محیطی 1 سال در هر بازیکنی خودش رو نشون میده بعد از بین میره
نمونه اش هم که دیگه خودتون زیاد دیدین ... اگر همین بازیکن های با استعداد رو ژاپن داشت الان باور کنید میرفت جزو 4 تیم برتر دنیا... امثال علی کریمی و فرهاد مجیدی تکرار نشدنی هستن در فوتبال ایران

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
میدونید اخه مسئله اینه ایران پر استعداد هست اما نه تمرین درستی وجود داره نه مربی به روزی نه کسی که از این فوتبال حمایت کنه نه فوتبال غیر دولتی .... خوب استعداد در چنین محیطی 1 سال در هر بازیکنی خودش رو نشون میده بعد از بین میره
نمونه اش هم که دیگه خودتون زیاد دیدین ... اگر همین بازیکن های با استعداد رو ژاپن داشت الان باور کنید میرفت جزو 4 تیم برتر دنیا... امثال علی کریمی و فرهاد مجیدی تکرار نشدنی هستن در فوتبال ایران

درسته اما کاری از دست ما برنمیاد

کار رو باید صاحبش درست انجام بده. اونیکه داره پولشو میگیره.

من و شمای تماشاچی فقط میتونیم حمایت کنیم. با حضور در ورزشگاه یا همین فضای مجازی

اما من به شخصه فکر میکنم دینم رو به باشگاه ها و تیم ملی ادا کردم. به اندازه کافی حمایت کردم و دلیلی نمیبینم که وقت خودم رو برای دیدن بازیهای بی ارزش تلف کنم.

خسته و کوفته میایم پشت تی وی که یه بازی ببینیم . قرار باشه این طوری بازی کنن ترجیح میدم fifa 2012 بازی کنم.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
درسته اما کاری از دست ما برنمیاد

کار رو باید صاحبش درست انجام بده. اونیکه داره پولشو میگیره.

من و شمای تماشاچی فقط میتونیم حمایت کنیم. با حضور در ورزشگاه یا همین فضای مجازی

اما من به شخصه فکر میکنم دینم رو به باشگاه ها و تیم ملی ادا کردم. به اندازه کافی حمایت کردم و دلیلی نمیبینم که وقت خودم رو برای دیدن بازیهای بی ارزش تلف کنم.

خسته و کوفته میایم پشت تی وی که یه بازی ببینیم . قرار باشه این طوری بازی کنن ترجیح میدم fifa 2012 بازی کنم.

همیشه تحقیر شدن جلوی عرب ها برامون سخت بوده اوایل از عربستان میترسیدیم یا می باختیم اما الان از قطر و لبنان که فوتبال نمیدونن چیه ... من هم کم کم دارم با اون نظریه که فوتبال تعطیل شه و پولش بین رشته هایی مثل والیبال و وزنه برداری و کشتی و حتی بسکتبال پخش بشه موافق میشم ... پول فوتبال تو جیب دلال میره و یک سری بازیکن بی ارزش

همین نیک بخت رو امروز مصاحبه اش رو خوندم اینقدر خوش تیپم خوش تیپم کرده بود و ادعا داشت که تازه از همه بهتره که آدم فکش می افتاد
آقا بنز سوار هست بعد میگه چرا از فوتبال ایران کم گیرم اومده
تازه این نسل قدیمی بوده الان این نسل جدید ها که خدا رو هم بنده نیستن کافیه فقط پاشون به تیم های پایتخت برسه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
همیشه تحقیر شدن جلوی عرب ها برامون سخت بوده اوایل از عربستان میترسیدیم یا می باختیم اما الان از قطر و لبنان که فوتبال نمیدونن چیه ... من هم کم کم دارم با اون نظریه که فوتبال تعطیل شه و پولش بین رشته هایی مثل والیبال و وزنه برداری و کشتی و حتی بسکتبال پخش بشه موافق میشم ... پول فوتبال تو جیب دلال میره و یک سری بازیکن بی ارزش

همین نیک بخت رو امروز مصاحبه اش رو خوندم اینقدر خوش تیپم خوش تیپم کرده بود و ادعا داشت که تازه از همه بهتره که آدم فکش می افتاد
آقا بنز سوار هست بعد میگه چرا از فوتبال ایران کم گیرم اومده
تازه این نسل قدیمی بوده الان این نسل جدید ها که خدا رو هم بنده نیستن کافیه فقط پاشون به تیم های پایتخت برسه

یا باید این فوتبال رو تعطیل کنن یا سقف درامد درست درمون بزنن. نه مثل حالت فعلی که همه دورش بزنن. هر کی هم تخطی کرد اویزونش کنند.

اینطوری اون بازیکنی که ادعا داره هم اگه میتونه بره خارج ! اونی هم که ایران هست که همینه که هست.

marvinsport

Registered User
لایک‌ها
2,852
اعصاب خودتونو ناراحت نکنید چون ارزشش را نداره تیمی که از لبنان بخوره به درد عمش میخوره
جواد نکونام مسعود شجاعی نوری و... اینا واقعن نباید تو زمین باشن خیلی بهتر از اینا هستن که میتونن بازی کنن ...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
انتخاب من با توجه به شرایط فعلی هست. در این نقطه زمانی !

مشکل از ریشه است. ساز و کار انتخابات رئیس فدراسیون - خود رئیس و اطرافیانش - نبود سازماندهی و برنامه ریزی - نبودن ادمهای کاربلد بالای کار - بودجه بندی نادرست -

اگه فدراسیون خوبی داشتیم الان هم تیمهای پایه خوبی داشتیم هم مربی خوبی هم تیم خوبی.

نمونه واضحش ! بزنم به تخته - والیبال

البته مشکل فقط مربوط به 4 سال اخیر و 8 سال اخیر نیست. مشکل از زمانی شروع شد که ادمی مثل صفایی از راس کار رفت.

یا باید این فوتبال رو تعطیل کنن یا سقف درامد درست درمون بزنن. نه مثل حالت فعلی که همه دورش بزنن. هر کی هم تخطی کرد اویزونش کنند.

اینطوری اون بازیکنی که ادعا داره هم اگه میتونه بره خارج ! اونی هم که ایران هست که همینه که هست.

مهرداد جان، شما آدم منطقی و فهمیده ای هستی، تا حالا چند بار در این باره بحث کرده ایم. به اعتقاد من مشکل ما میزان درآمدهای میلیاردی بازیکنان و سقف درآمد و کشکی بودن آن و یا مربی داخلی یا خارجی نیست، ریشه مشکل در دولتی بودن فوتبال است و تا زمانی که این فوتبال به طور کامل به بخش خصوصی واگذار نشود و ضمنا حق پخش تلویزیونی و سایر حقوق باشگاه ها را نپردازند همین آش و همین کاسه خواهد بود و بدتر هم خواهد شد.

البته از طرف دیگر هم بله، رئیس فدراسیون فعلی ناکارآمد و الکی خوش! هم مزید بر علت شده تا امروز با صورت به زمین بخوریم و کارمان به جایی بکشد که حالا دیگر امثال لبنان ها برایمان دندان تیز کنند و با سبک بازی کثیف و مزخرفشان هم مثل سایر عرب ها و تمام سال های گذشته ریشخندمان کنند تا در نهایت موجی از نفرت و فوتبال زدگی در بین مردم فراگیر شود.

این فوتبال باید سرش کاملا به سنگ بخورد تا مگر چاره اساسی بیندیشند، با آوردن مایلی کهن یا قلعه نویی و امثالهم و در صورت کسب نتیجه احتمالی مشکل اصلی باز هم در لایه های زیرین و پنهان باقی خواهد ماند،

هر چند در نهایت و با هزار تاسف اصلا چشمم آب نمی خورد که کسی از زعمای قوم! بخواهد احیانا تکانی به خودش بدهد و چیزی را از بنیاد تغییر بدهد (منظور تغییرات لازم و اساسی است)، باز هم همین سیر نزولی ادامه پیدا خواهد کرد، به نظر می رسد حقیقتا یک سوپرمن واقعی برای نجات فوتبال ایران از وضعیت کنونی لازم است!

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
مهرداد جان، شما آدم منطقی و فهمیده ای هستی، تا حالا چند بار در این باره بحث کرده ایم. به اعتقاد من مشکل ما میزان درآمدهای میلیاردی بازیکنان و سقف درآمد و کشکی بودن آن و یا مربی داخلی یا خارجی نیست، ریشه مشکل در دولتی بودن فوتبال است و تا زمانی که این فوتبال به طور کامل به بخش خصوصی واگذار نشود و ضمنا حق پخش تلویزیونی و سایر حقوق باشگاه ها را نپردازند همین آش و همین کاسه خواهد بود و بدتر هم خواهد شد.

البته از طرف دیگر هم بله، رئیس فدراسیون فعلی ناکارآمد و الکی خوش! هم مزید بر علت شده تا امروز با صورت به زمین بخوریم و کارمان به جایی بکشد که حالا دیگر امثال لبنان ها برایمان دندان تیز کنند و با سبک بازی کثیف و مزخرفشان هم مثل سایر عرب ها و تمام سال های گذشته ریشخندمان کنند تا در نهایت موجی از نفرت و فوتبال زدگی در بین مردم فراگیر شود.

این فوتبال باید سرش کاملا به سنگ بخورد تا مگر چاره اساسی بیندیشند، با آوردن مایلی کهن یا قلعه نویی و امثالهم و در صورت کسب نتیجه احتمالی مشکل اصلی باز هم در لایه های زیرین و پنهان باقی خواهد ماند،

هر چند در نهایت و با هزار تاسف اصلا چشمم آب نمی خورد که کسی از زعمای قوم! بخواهد احیانا تکانی به خودش بدهد و چیزی را از بنیاد تغییر بدهد (منظور تغییرات لازم و اساسی است)، باز هم همین سیر نزولی ادامه پیدا خواهد کرد، به نظر می رسد حقیقتا یک سوپرمن واقعی برای نجات فوتبال ایران از وضعیت کنونی لازم است!
هر سال بدتر از پارسال با 90 دی دیگر و عادلی دیگر که توجه ملت رو ببره سمت ورزشگاه نیمه تاسیس فلان روستا و مشکل فوتبال دولتی و مدیر عاملان غیر فوتبالی را از ذهن همه دور کنه

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
آقا یکی به من بگه کی رییس فدراسیون رو تایین کرده؟

تو رادیو میگفت رفیق نزدیکش هست, راست میگه؟

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
مهدي پاشازاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد شکست يک بر صفر ايران برابر لبنان گفت: بازيکنان چيزي براي گفتن نداشتند. از دقيقه 45 تا 75 تنها يک کرنر نصيب ما شد و اين نشان مي‌داد چقدر بازي ضعيفي ارائه کرديم. در کل بازي يکي دو فرصت نصفه و نيمه داشتيم و به غير از آن موقعيت ديگري نصيب ما نشد. ما هيچ برنامه‌اي در اين بازي نداشتيم.

مدافع پيشين تيم ملي افزود: قبلاً هم گفته بودم همان‌طور که برابر اردن بازي کرديم مقابل لبنان بازي خواهيم کرد. وقتي کسي انتقاد مي‌کند و به بازيکنان برمي‌خورد، ديگر چه بايد گفت؟

پاشازاده در مورد اينکه در مقطع کنوني چه تصميمي بايد گرفت تا از اين شرايط خارج شويم، اظهار داشت: مشکل اينجاست که اگر به جام جهاني نرويم بايد 4 سال انتظار بکشيم. اگر اين اتفاق بيفتد کي‌روش پولش را مي‌گيرد و چمدانش را مي‌بندد و مي‌رود اما ما ايراني‌ها هستيم که دچار مشکل مي‌شويم.

وي ادامه داد: هنوز شانس صعود داريم اما بايد برنامه‌اي وجود داشته باشد که بتوانيم صعود کنيم. از تيم ملي برنامه‌اي نديديم. اگر قرار است روي توپ‌هاي هوايي و ارسال از جناحين برنامه داشته باشيم بايد از 3 مهاجم که نزديک به هم بازي مي‌کنند استفاده کنيم.

پاشازاده در مورد گلي که ايران دريافت کرد، گفت:‌ دروازه‌بان تقصيري نداشت و اين مدافعان بودند که بد جاگيري کرده بودند. قانون ضربه کاشته اين است که مدافعان بايد نسبت به مهاجمان و توپ به دروازه‌ نزديک باشند اما در اين صحنه ديديم مهاجم حريف به دروازه‌ نزديک‌تر بود و روي جاگيري بد مدافعان ما توانست گلزني کند.

ملي‌پوش پيشين فوتبال ايران درباره تحريم رسانه‌ها از سوي بازيکنان گفت: اين تصميم منطقي نيست. من هفته گذشته از اين موضوع انتقاد کردم اما بازيکنان به من گفتند حرمت خودت را نگه دارد. اصلاً شما (بازيکنان) در اين اندازه نيستيد که بخواهيد جواب مرا بدهيد، هر موقع توانستيد دو بازي خوب مثل بازي با استراليا و آمريکا انجام دهيد، به جام جهاني برويد، براي اين مردم افتخارآفريني کنيد و براي تيم‌هاي منتخب جهان و آسيا انتخاب شويد،‌ صحبت کنيد.

وي خطاب به بازيکنان تيم ملي گفت: شما اول به اردن گل بزنيد و لبنان را ببريد، سپس صحبت کنيد. ما از لبنان گل نخورده بوديم اما واقعاً خيلي ممنون که داريد مي‌بازيد. بفهميد چه پيراهني را برتن کرديد و اگر نمي‌تواند بازي کنيد کنار برويد و بگذاريد جوانان بيايند؛ جواناني که انگيزه بيشتري دارند.

پاشازاده يادآور شد:‌ چرا همه به نسل ما احترام مي‌گذارند؟ چرا همه از بازي استراليا و آمريکا به نيکي ياد مي‌کنند چون که ما آن موقع افتخارآفريني و از نام ايران دفاع کرديم. بيايد دل مردم را شاد کنيد و انتقادپذير باشيد اگر هم مي‌بازيد 10 موقعيت ايجاد کنيد، بازي خوب انجام دهيد و آن وقت ببازيد.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من هفته گذشته از اين موضوع انتقاد کردم اما بازيکنان به من گفتند حرمت خودت را نگه دارد. اصلاً شما (بازيکنان) در اين اندازه نيستيد که بخواهيد جواب مرا بدهيد، هر موقع توانستيد دو بازي خوب مثل بازي با استراليا و آمريکا انجام دهيد، به جام جهاني برويد، براي اين مردم افتخارآفريني کنيد و براي تيم‌هاي منتخب جهان و آسيا انتخاب شويد،‌ صحبت کنيد.

وي خطاب به بازيکنان تيم ملي گفت: شما اول به اردن گل بزنيد و لبنان را ببريد، سپس صحبت کنيد.

.

راس میگه خدایی...

پررو تر از بازیکنای این نسل من ندیدم....یه قرون بازی نمیکنن...طلبکار هم هستن...

فقط هم یه چیز میگن : پول من کو پول کی میاد؟ چک من کی پاس میشه؟ حاجی قول داده پول بیاد ....رقم من بالای سقفه ولی نمیگم.....مشکلات مالی همچنان وجود داره.....ما عروسی خالمون نمیتونیم بریم....ما نمیتونیم بریم تو خیابون بستنی بخوریم پس خیلی مظلوم هستیم!

amir abbas123

Registered User
لایک‌ها
34
مهدي پاشازاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد شکست يک بر صفر ايران برابر لبنان گفت: بازيکنان چيزي براي گفتن نداشتند. از دقيقه 45 تا 75 تنها يک کرنر نصيب ما شد و اين نشان مي‌داد چقدر بازي ضعيفي ارائه کرديم. در کل بازي يکي دو فرصت نصفه و نيمه داشتيم و به غير از آن موقعيت ديگري نصيب ما نشد. ما هيچ برنامه‌اي در اين بازي نداشتيم.

مدافع پيشين تيم ملي افزود: قبلاً هم گفته بودم همان‌طور که برابر اردن بازي کرديم مقابل لبنان بازي خواهيم کرد. وقتي کسي انتقاد مي‌کند و به بازيکنان برمي‌خورد، ديگر چه بايد گفت؟

پاشازاده در مورد اينکه در مقطع کنوني چه تصميمي بايد گرفت تا از اين شرايط خارج شويم، اظهار داشت: مشکل اينجاست که اگر به جام جهاني نرويم بايد 4 سال انتظار بکشيم. اگر اين اتفاق بيفتد کي‌روش پولش را مي‌گيرد و چمدانش را مي‌بندد و مي‌رود اما ما ايراني‌ها هستيم که دچار مشکل مي‌شويم.

وي ادامه داد: هنوز شانس صعود داريم اما بايد برنامه‌اي وجود داشته باشد که بتوانيم صعود کنيم. از تيم ملي برنامه‌اي نديديم. اگر قرار است روي توپ‌هاي هوايي و ارسال از جناحين برنامه داشته باشيم بايد از 3 مهاجم که نزديک به هم بازي مي‌کنند استفاده کنيم.

پاشازاده در مورد گلي که ايران دريافت کرد، گفت:‌ دروازه‌بان تقصيري نداشت و اين مدافعان بودند که بد جاگيري کرده بودند. قانون ضربه کاشته اين است که مدافعان بايد نسبت به مهاجمان و توپ به دروازه‌ نزديک باشند اما در اين صحنه ديديم مهاجم حريف به دروازه‌ نزديک‌تر بود و روي جاگيري بد مدافعان ما توانست گلزني کند.

ملي‌پوش پيشين فوتبال ايران درباره تحريم رسانه‌ها از سوي بازيکنان گفت: اين تصميم منطقي نيست. من هفته گذشته از اين موضوع انتقاد کردم اما بازيکنان به من گفتند حرمت خودت را نگه دارد. اصلاً شما (بازيکنان) در اين اندازه نيستيد که بخواهيد جواب مرا بدهيد، هر موقع توانستيد دو بازي خوب مثل بازي با استراليا و آمريکا انجام دهيد، به جام جهاني برويد، براي اين مردم افتخارآفريني کنيد و براي تيم‌هاي منتخب جهان و آسيا انتخاب شويد،‌ صحبت کنيد.

وي خطاب به بازيکنان تيم ملي گفت: شما اول به اردن گل بزنيد و لبنان را ببريد، سپس صحبت کنيد. ما از لبنان گل نخورده بوديم اما واقعاً خيلي ممنون که داريد مي‌بازيد. بفهميد چه پيراهني را برتن کرديد و اگر نمي‌تواند بازي کنيد کنار برويد و بگذاريد جوانان بيايند؛ جواناني که انگيزه بيشتري دارند.

پاشازاده يادآور شد:‌ چرا همه به نسل ما احترام مي‌گذارند؟ چرا همه از بازي استراليا و آمريکا به نيکي ياد مي‌کنند چون که ما آن موقع افتخارآفريني و از نام ايران دفاع کرديم. بيايد دل مردم را شاد کنيد و انتقادپذير باشيد اگر هم مي‌بازيد 10 موقعيت ايجاد کنيد، بازي خوب انجام دهيد و آن وقت ببازيد.

میگم اینا خیلی پرروی شدن.حالا هم دارند به پیشکسوتان جسارت می کنند.اخه تو کی هستی که بخوای به پاشازاده بگی حدوده تو بدون.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پاشازاده

چه مدافعی بود. یادش بخیر یه توپی رو با سر گرفته بود.. واقعا اون نسل فوق العاده بود. حتی استاد اسدیش از این مدافعای فعلی هم بهتر بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

موری جان صحبت شما درسته..
اصلا کلا وقتی یه چیزی دولتی میشه به هم میریزه

نمونش صنعت خودرو - صنعت اینترنت - یا همین صنعت فوتبال

اونم با این دولت فعلی که دیگه کارنامش واضحه این روزها نمرش رو داریم میبینیم در مدیریت ارز

اما من از یه چیزی زورم میاد. اونم اینه که اینها 2 زار بازی نمیکنن 2 میلیارد میگیرن. اونطرف اون جانبازا و معلولا و المپیکیا ببین چه میکنند و هیچی گیرشون نمیاد.

من میگم اگه یه المپیکی یا پارالمپیکی مثلا طلا میگیره اندازه 100 میلیون بهش میدن یه فوتبالیست که فقط بازی میکنه و میخوره و میخوابه و کارش تمرین هست و هر هفته هم میره مسافرت و اردوی خارج از کشور میره و بعدش هم تو باشگاهش یا تیم ملیش گند میزنه دلیلی نداره 100 میلیون بگیره !!!

من قبول دارم در فوتبال دنیا بیشترین پولها داره رد و بدل میشه. مثلا رونالدو با 80 90 میلیون دلار میره رئال مادرید یا مثلا میگن مسی 250 میلیون قیمت داره
اما اونجا هم فوتبال به معنای واقعی صنعت هست هم اونها فوتبال بازی میکنن نه بکش زیرش و بریز بالا

10 بازی اخیر تیم ملی تنها کاری که از مدافعانی مثل سید جلال حسینی ، هادی عقیلی دیدم زدن زیر توپه !!! این چه سیستمیه اخه ؟!؟!

به نظر من این بازیکنا 50 میلیون هم نمی ارزن. اگه به جای دادن پول بیت المال به این بازیکنای در پیت و بی خاصیت به فکر سخت افزارها و تیم های پایه بودیم الان هم بازیکنای با کیفیتی داشتیم هم سخت افزار و زمینا و استادیومهای قابل قبولی که مثل شاگرد تنبلا دنبال نماینده اسیا نباشیم و ازش نمره گدایی کنیم.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
یعنی خوشم میاد 24تا بازیکن تیم ملی یکیشون نمیتونن پاس درست حسابی بدن طرف میاد میگه تیم رده 16همی !

جمع کنید بابا این افکارتون رو ! مگه تو تیم های دیگه دنیا مثل ایتالیا و... بازیکن های رده 17-18 جدول حق فیکس بودن رو ندارن؟ ستاره بلونیا شده ستاره تیم ایتالیا !

و خیلی های دیگه !

مشکل ما اینه که خیلی بازیکن ها از جا در رفتن ! همشون ! از لژیونر بگیر تا داخلی ها !

کشورهای دیگه برای افتخار میجنگن اینا فقط برای پــــول !

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
[QUOTE="AmirHesam";5625392]ما هم هی هیچی نمیگیم کم دور بردارید دیگه.
کم 16 ام 16ام کن دیگه حالمون به هم خورد
هی نمیخوایم بحث ملی رو با تعصب باشگاهی دخالت بدیم انگار بعضیا شعورشون نمیکشه ...
به احترام بعضی از دوستان ادامه نمیدم این بحثو ولی حد خودتو بدون ....
گور پدر ممد نوری ولی حق نداری به پرسپولیس توهین کنی[/QUOTE]

من هیچ توهینی نکردم
من میگم چرا از تیمی که شانزدهمه جدوله و خوب نتیجه نمیگیره باید 5 6 تا بازیکن دعوت بشه تیم ملی؟
چرا از تیمی مثل سپاهان که 3 دوره اخیر قهرمان لیگه یک بازیکن دعوت میشه تیم ملی داره ؟
چرا بازیکن تیم هایی مثل نفت و ملوان که اینقدر خوب کار کردن دعوت نمیشن تیم ملی ؟ الان آقای گل رافخایی ِ نه محمد نوری !!
چرا بیک زاده که پارسال توی سپاهان خیلی خوب بازی میکرد دعوت نشد به تیم ملی اما امسال که خیلی هم عالی نبود اما چون توی استقلال بود دعوت شد !!؟

توهین رو شما کردی که به من میگی بی شعور اما جوابی برای حرفام نداشتی بدی

amir abbas123

Registered User
لایک‌ها
34
من هیچ توهینی نکردم
من میگم چرا از تیمی که شانزدهمه جدوله و خوب نتیجه نمیگیره باید 5 6 تا بازیکن دعوت بشه تیم ملی؟
چرا از تیمی مثل سپاهان که 3 دوره اخیر قهرمان لیگه یک بازیکن دعوت میشه تیم ملی داره ؟
چرا بازیکن تیم هایی مثل نفت و ملوان که اینقدر خوب کار کردن دعوت نمیشن تیم ملی ؟ الان آقای گل رافخایی ِ نه محمد نوری !!
چرا بیک زاده که پارسال توی سپاهان خیلی خوب بازی میکرد دعوت نشد به تیم ملی اما امسال که خیلی هم عالی نبود اما چون توی استقلال بود دعوت شد !!؟

توهین رو شما کردی که به من میگی بی شعور اما جوابی برای حرفام نداشتی بدی

برادران بهم توهین نکنید.اینا ارزش این حرصا رو ندارند.امیدوارم هر چی بازیکن بی غیرت هلاک بشه.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
با 7 تا بازی میگن تیم 16 جدولی یه تیم میشناسم آخر فصل رتبش 13 شد .... نیازی نیست رتبه بعضی از تیم ها رو تو این تایپیک گفت ... بعضیا انتظار دارن که مثلا آرش برهانی بیاد تو تیم ملی حتما یا مثلا من موندم این پژمان منتظری برای چی باید فیکس باشه تیم 10 جدول اونهم با بخت و اقبال ....

بالا