مهرداد جان، شما آدم منطقی و فهمیده ای هستی، تا حالا چند بار در این باره بحث کرده ایم. به اعتقاد من مشکل ما میزان درآمدهای میلیاردی بازیکنان و سقف درآمد و کشکی بودن آن و یا مربی داخلی یا خارجی نیست، ریشه مشکل در دولتی بودن فوتبال است و تا زمانی که این فوتبال به طور کامل به بخش خصوصی واگذار نشود و ضمنا حق پخش تلویزیونی و سایر حقوق باشگاه ها را نپردازند همین آش و همین کاسه خواهد بود و بدتر هم خواهد شد.
البته از طرف دیگر هم بله، رئیس فدراسیون فعلی ناکارآمد و الکی خوش! هم مزید بر علت شده تا امروز با صورت به زمین بخوریم و کارمان به جایی بکشد که حالا دیگر امثال لبنان ها برایمان دندان تیز کنند و با سبک بازی کثیف و مزخرفشان هم مثل سایر عرب ها و تمام سال های گذشته ریشخندمان کنند تا در نهایت موجی از نفرت و فوتبال زدگی در بین مردم فراگیر شود.
این فوتبال باید سرش کاملا به سنگ بخورد تا مگر چاره اساسی بیندیشند، با آوردن مایلی کهن یا قلعه نویی و امثالهم و در صورت کسب نتیجه احتمالی مشکل اصلی باز هم در لایه های زیرین و پنهان باقی خواهد ماند،
هر چند در نهایت و با هزار تاسف اصلا چشمم آب نمی خورد که کسی از زعمای قوم! بخواهد احیانا تکانی به خودش بدهد و چیزی را از بنیاد تغییر بدهد (منظور تغییرات لازم و اساسی است)، باز هم همین سیر نزولی ادامه پیدا خواهد کرد، به نظر می رسد حقیقتا یک سوپرمن واقعی برای نجات فوتبال ایران از وضعیت کنونی لازم است!
موری جان صحبت شما درسته..
اصلا کلا وقتی یه چیزی دولتی میشه به هم میریزه
نمونش صنعت خودرو - صنعت اینترنت - یا همین صنعت فوتبال
اونم با این دولت فعلی که دیگه کارنامش واضحه این روزها نمرش رو داریم میبینیم در مدیریت ارز
اما من از یه چیزی زورم میاد. اونم اینه که اینها 2 زار بازی نمیکنن 2 میلیارد میگیرن. اونطرف اون جانبازا و معلولا و المپیکیا ببین چه میکنند و هیچی گیرشون نمیاد.
من میگم اگه یه المپیکی یا پارالمپیکی مثلا طلا میگیره اندازه 100 میلیون بهش میدن یه فوتبالیست که فقط بازی میکنه و میخوره و میخوابه و کارش تمرین هست و هر هفته هم میره مسافرت و اردوی خارج از کشور میره و بعدش هم تو باشگاهش یا تیم ملیش گند میزنه دلیلی نداره 100 میلیون بگیره !!!
من قبول دارم در فوتبال دنیا بیشترین پولها داره رد و بدل میشه. مثلا رونالدو با 80 90 میلیون دلار میره رئال مادرید یا مثلا میگن مسی 250 میلیون قیمت داره
اما اونجا هم فوتبال به معنای واقعی صنعت هست هم اونها فوتبال بازی میکنن نه بکش زیرش و بریز بالا
10 بازی اخیر تیم ملی تنها کاری که از مدافعانی مثل سید جلال حسینی ، هادی عقیلی دیدم زدن زیر توپه !!! این چه سیستمیه اخه ؟!؟!
به نظر من این بازیکنا 50 میلیون هم نمی ارزن. اگه به جای دادن پول بیت المال به این بازیکنای در پیت و بی خاصیت به فکر سخت افزارها و تیم های پایه بودیم الان هم بازیکنای با کیفیتی داشتیم هم سخت افزار و زمینا و استادیومهای قابل قبولی که مثل شاگرد تنبلا دنبال نماینده اسیا نباشیم و ازش نمره گدایی کنیم.