• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
این اعداد چین؟! :D

بله شما درست میگین..
این سرویس polنامحدود رو تاز گذاشتن کمتر از1ماه..قبلا نبود
من TRAداشتم..

سلامی دوباره :blush:
این اعداد دی ان اس هستند.

Domain Name Server : سامانه نام دامنه، وظیفه ترجمه آدرس ها را به آی پی دارد. به عنوان مثال سایت یاهو واقعا Yahoo.com نست. یک عدد شناسه دارد به اسم IP ! اما یاد داشتن اون اعداد سخته. پس شما این آدرس رو می زنید و هر آدرس یک عدد مشخص تعریف شده دارد و دی ان اس وظیفه ترجمه آن را دارد ( توضیح خودم بود شاید خیلی علمی نباشه )

پینگ گرفتن از دی ان اس سرور ها بسیار کار قابل اعتمادی است. که البته از وب سایت ها پینگ گرفتن اصلا به عنوان Measurement اشتباه است.

8.8.8.8 دی ان اس گوگل است و بسیار جدید. ط.4.2.2 هم از دی ان اس های معروف هستند ( ط بزرگتر مساوی با 1 و کوچکتر از 7 )

پینگ گرفتن و کلا دستورات کامپیوتری در DOS انجام می شوند.. که امروزه با نام Command Prompt شناخته می شود.
اگر ویندوز ویستا و بالا تر دارید در قسمت سرچ آیکون ویندوز تایپ کنید cmd که مخفف Command است.

پنجره سیاه رنگ ( که می تونید البته رنگش رو تغییر بدید :cool:) که باز شد آماده است برای انواع دستورات ! از از کار انداختن اعضای کامپیوتر...دستور خاموش کردن.... دلت کردن...کلا هر کاری شما با کلیک رو ویندوز انجام میدید فرض کنید داس ورژن دستی اون هست.
ping 4.2.2.4 -t اون منهای t در حقیقت Continuous بودن رو نشون میده. یعنی دستور تا روز قیامت ( کنایه از پایان نا پذیر بودن ) اکو می کنه مگر اینکه شما متوقفش کنید و اون راه هم Ctrl + c کردن روی پنجره است.
n- تعداد دستور اکو را نشان می دهد که اگز یک اسپیس و یک عدد بعدش بگذارید تعداد را مشخص کرده اید..
w- تعداد مشخص شده ی تایم اوت را نشان می دهد......

sajiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
pol نامحدود هم تو سایت هست:
تعرفه ماهیانه سرویس های نامحدود ADSL2+ در سراسر کشور
کد سرویس سرعت دریافت سرعت ارسال ترافیک ماهیانه هزینه ماهیانه ( ریال ) نوع IP
POL-128-U 128 Kbps 128 Kbps نامحدود 270,000 Dynamic
POL-256-U 256 Kbps 256 Kbps نامحدود 450,000 Dynamic
POL-512-U 512 Kbps 256 Kbps نامحدود 900,000 Dynamic
POL-1024-U 1 Mbps 512 Kbps نامحدود 2,190,000 Static
POL-2048-U 2 Mbps 1 Mbps نامحدود 3,950,000 Static
از آدرس زیر میتونید پلن pol نامحدود رو ببینید:
خدمات اینترنت ADSL | اینترنت پرسرعت

دوستان سرعت اینها در شب و روز رو اعلام کنند؟

56sx

Registered User
لایک‌ها
4
اینا هم حجم خوری دارن
ساعت شبانه رو تو روزانه حساب کردن
حدودا 100 مگ کردن تو پاچم خدا میدونه تا حالا چند بار اینکارو کردن
پشتیبانی هم میگه یک ربع قبل ساعت 7 باید قطع میکردی و برای شروع هم از 2:15 شروع کنی اگه تو این بازه مشکلی پیش اومد بیا بگو تا من تازه پیگیری کنم
خسته نباشید
بعدشم منو پاس داده به بخش فروش

eee.JPG

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
اینا هم حجم خوری دارن
ساعت شبانه رو تو روزانه حساب کردن
حدودا 100 مگ کردن تو پاچم خدا میدونه تا حالا چند بار اینکارو کردن
پشتیبانی هم میگه یک ربع قبل ساعت 7 باید قطع میکردی و برای شروع هم از 2:15 شروع کنی اگه تو این بازه مشکلی پیش اومد بیا بگو تا من تازه پیگیری کنم
خسته نباشید
بعدشم منو پاس داده به بخش فروش

حروم خوری و بچاپ بچاپ بیداد میکنه تو مملکت

واسه منم دقیقا" همین اتفاق افتاده

2:15 تا 6:45 از کجا اومده خدا میدونه

Last edited:

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دوستان تا چند گیگ نامحدود pol مشمول policy میشه؟

سلام.

دوست عزیز این قانون در حقیقت سقف تعیین شده نداره چون این = با محدود نامیده شدن اینترنت.

منظور از این قانون که اسمش هم روش هست : "" استفاده عادلانه "" یعنی شما تمام مدت 24/7 مشغول دانلود نباشی که حق برادران و خواهران گرامی دیگر را پایمال کنید.

مثلا ممکنه شسما تو به روز 50 گیگ دانلود کنید لیمیت نشید....اما اگر همینطوری هر روز اینطوری دانلود کنید لیمیت بشید. یه جوری حسی هست....!! یعنی خودتون برادرانه باید عدالت را رعایت کنید. :happy:

حالا به نظرم از بخش پشتیبانی پرسش بفرمایید. خیلی خوش جواب هم هستند :rolleyes:

82201

ggali

Registered User
لایک‌ها
9
باسلام.

دوستان یکی میشه به من بگه طبق قرعه کشی مهرماه...

بایدحتماتومهرماه 6ماهه یایک ساله خربداری بشه تاشرکت داده بشیم توقرعه کشی؟؟؟

باتوجه به این بهم بگین:

orange_tik.jpg
مشترکین حقیقی

گروه پارس آنلاین به پاس قدردانی از همراهان همیشگی و به منظور جلب رضایت مشتریان جدید برگزار می نماید:

هر۰۰۰ /١۰ تومان خرید یک گام تا برنده شدن ٢۰۶

چنانچه در بازه ١ تا ٣۰ مهر ماه ١٣۹١ اقدام به خرید یا تمدید ۶ ماهه یا یک ساله سرویس های پارس آنلاین نمائید در قرعه کشی جوایز بزرگ شرکت داده خواهید شد.

جوایز قرعه کشی شامل یک دستگاه خودرو ٢۰۶، ١۰۰ عدد نیم سکه بهار آزادی و ١۰۰ عدد ربع سکه بهار آزادی می باشد که تمامی کاربران و مشتریان جدید در قرعه کشی هریک از سه گروه جوایز فوق شرکت داده می شوند و متناسب با میزان امتیاز خود، شانس برنده شدن در قرعه کشی هریک از سه گروه جوایز را دارا می باشند. لازم به ذکر است که قرعه کشی ویژه کاربران و مشتریان حقیقی می باشد.

قرعه کشی در روز ١٣ آبان ١٣۹١ به مناسبت عید سعید غدیر خم، برگزار خواهد شد.

نحوه امتیازبندی به صورت زیر است:

برای مشترکین عزیزی که قصد تمدید ۶ ماهه یا یکساله سرویس خود را دارند:

• هر ماه سابقه اشتراک شما در پارس آنلاین یک امتیاز

• هر ۰۰۰ /١۰ تومان خرید از ابتدای پیوستن به پارس آنلاین تا کنون یک امتیاز

• قراردادهای تمدید ۶ ماهه ۶ امتیاز و قراردادهای یکساله ١٢ امتیاز

برای مشتریان جدیدی که در بازه ١ تا ٣۰ مهر ماه ١٣۹١ با خرید سرویس ۶ ماهه یا یکساله به خانواده بزرگ پارس آنلاین بپیوندند:

• ۵ امتیاز هدیه پارس آنلاین به پاس حسن انتخاب شما

• در صورت خرید مودم تک پورت پارس آنلاین ۵ امتیاز و در صورت خرید مودم بی سیم ( Wireless ) پارس آنلاین ١۰ امتیاز

• می توانید امتیاز خرید هریک از سرویس های پارس آنلاین را در جدول زیر مشاهده نمایید:

نام سرویسامتیاز خرید شش ماههامتیاز خرید یک سالهامتیاز خرید یک ساله ( با دو ماه رایگان )
POL-128-2G112225
POL-128-2G152934
POL-256-2G122428
POL-256-4G183439
POL-256-8G244553
POL-512-2G142732
POL-512-4G193642
POL-512-10G305666
POL-512-30G427791
POL-1024-2G183439
POL-128-U224249
POL-256-U325969
POL-512-U59110129
POL-1024-U135248291
POL-2048-U238436513

orange_tik.jpg
مشترکین حقوقی

گروه پارس آنلاین به پاس قدردانی از همراهان همیشگی و به منظور جلب رضایت مشتریان جدید برگزار می نماید:

برای کاربران فعلی و مشتریان جدیدی که در بازه ١ تا ٣۰ مهر ماه ١٣۹١ اقدام به خرید یا تمدید سرویس ۶ ماهه یا یکساله نمایند:

در صورت خرید یا تمدید سرویس ۶ ماهه، یک ماه از همان سرویس و در صورت خرید یا تمدید یک ساله دو ماه از همان سرویس، به عنوان هدیه پارس آنلاین به قرارداد شما افزوده می شود.

mohammad74

Registered User
لایک‌ها
161
بچه ها من در ماه بدون دانلود 5 گیگا بایت مصرف کردم از نظرتون برای ماه بعد کدوم از تعرفه ها رو بگیرم.
من الان تعرفه 3 ماهه 512-2 رو دارم که الان 40 روز گذشته فقط 500 مگ مونده میشه کمکم کنید وبهترین انتخاب رو بگین

N I M A 8 5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسی آقا کوشا ولی پرسیدم مثل اینکه پارس هم از پونزدهم این قانون مسخره محدودیت ترافیک نا محدود شبانه رو اجرا میکنه از سرویس های دیگه کسی خبر داره میخواستم از مخابرات بگیرم میذونیین خوبه یا نه؟ای جند روز باید تصمیم بگیرم چون فقط یک هفته از سرویسم مونده با 3 مگا بایت ترافیک روزانه وترافیک شبانه نا محدود با سرعت 10 کیلو بایت

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
مرسی آقا کوشا ولی پرسیدم مثل اینکه پارس هم از پونزدهم این قانون مسخره محدودیت ترافیک نا محدود شبانه رو اجرا میکنه از سرویس های دیگه کسی خبر داره میخواستم از مخابرات بگیرم میذونیین خوبه یا نه؟ای جند روز باید تصمیم بگیرم چون فقط یک هفته از سرویسم مونده با 3 مگا بایت ترافیک روزانه وترافیک شبانه نا محدود با سرعت 10 کیلو بایت

قربونت. :happy:

من کلا سرویس نا محدود زیر 2 مگ رو پیشنهاد نمیکنم. POL محدود بگیرید.

دیگر شما که مثل خونواده ما دانلود بکن نیستید که هستید :D ؟ من 6 ترابایت آرشیو فیلم HD دارم.

اما بله. مخابرات نامحدود واقعی میده و فوق العاده ارزون. :)

seyedsajad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان من الان سروی حجمیPOL-512-10G دارم و سرعتش هم 220 تو زمان عادی و 130 تو زمان مجانی،که اصولاً 20 روزه تموم میشه! این سرویس تقریبا هم قیمته با نامحدود یک ماه POL-256-U، به نظر شما با توجه به قانون جدید «سیاست استفاده عادلانه» این شرکت می صرفه نامحدود بگیرم. سرعت POL-256-U چجوریه؟
اگه کسی از این سرویس استفاده می کنه لطفا سرعت دانلودش و معایب و مزایاش رو بگه لطفاً .
ممنون

Last edited:

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دوستان من الان سروی حجمیPOL-512-10G دارم و سرعتش هم 220 تو زمان عادی و 130 تو زمان مجانی،که اصولاً 20 روزه تموم میشه! این سرویس تقریبا هم قیمته با نامحدود یک ماه POL-256-U، به نظر شما با توجه به قانون جدید «سیاست استفاده عادلانه» این شرکت می صرفه نامحدود بگیرم. سرعت POL-256-U چجوریه؟
اگه کسی از این سرویس استفاده می کنه لطفا سرعت دانلودش و معایب و مزایاش رو بگه لطفاً .
ممنون

سلام دوست من.

منم 512 10 گیگ دارم.

3 ماهه 10 گیگ ( ماهی 10 گیگ ) گرفتم 43 روز پیش. دیروز کل حجم رو به باد دادم ! :blush:

اگر در ساعت شبانه 130 میگیرید که عالیه دانلود شبانهتون !!!!!!!!!!!!! یعنی 1مگ شب 2 مگ روزا.
برای نامحدود من اصلا از ISP پیشنهاد نمیکنم. مخابرات نامحدود واقعی میده با سرعت واقعی.

نامحدود 2 مگ به بالا می صرفه.

seyedsajad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوست من.

منم 512 10 گیگ دارم.

3 ماهه 10 گیگ ( ماهی 10 گیگ ) گرفتم 43 روز پیش. دیروز کل حجم رو به باد دادم ! :blush:

اگر در ساعت شبانه 130 میگیرید که عالیه دانلود شبانهتون !!!!!!!!!!!!! یعنی 1مگ شب 2 مگ روزا.
برای نامحدود من اصلا از ISP پیشنهاد نمیکنم. مخابرات نامحدود واقعی میده با سرعت واقعی.

نامحدود 2 مگ به بالا می صرفه.

مگه میشه از مخابرات 2 مگ هم میده! قیمت داری ازش؟ به چه مدارکی نیاز برای 2 مگش. تو سایتش پیدا نمیشه چیزی!
یعنی 256 کی دانلود میده دیگه، آره؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
مگه میشه از مخابرات 2 مگ هم میده! قیمت داری ازش؟ به چه مدارکی نیاز برای 2 مگش. تو سایتش پیدا نمیشه چیزی!
یعنی 256 کی دانلود میده دیگه، آره؟

سلام دوست عزیز.

من منظورم اینه که ار شرکت خصوصی 2 مگ به بالا می صرفه :)

الان تو مرکز ما 512 از مخابرات بدون هیچ مدرکی میدند.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. دوستاني كه بازي‌هاي آنلاين انجام مي‌دهند، مطلبي را جديدن در اينترنت ديدم كه وقتي در فروم خودمان جستجو نمودم، كسي در موردش صحبت نكرده بود! يك روش و يك برنامه هست كه با اعمال تغييري در تنظيمات شبكه و TCP/IP ويندوز، ادعا دارد كه پينگ شما را براي بازي كمتر خواهد نمود!؟ اصل مطلب و توضيحاتش را در اينجا قرار دارم: http://forum.persiantools.com/t300932.html

. من كاربر آسياتك هستم ولي براي من توي يكي از بازي‌ها آنچنان تفاوتي ايجاد نكرد و هنوز وقت نكرده‌ام روي بقيه‌اشان هم تست كنم! اما شايد براي شما پاسخ دهد! اگر تست نموديد، لطفن نتيجه را در همان تاپيك اعلام كنيد و نه اينجا! ممنون ...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/06/28
26.gif
103.gif

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام دوستان عزيز
1.gif

. دوستاني كه بازي‌هاي آنلاين انجام مي‌دهند، مطلبي را جديدن در اينترنت ديدم كه وقتي در فروم خودمان جستجو نمودم، كسي در موردش صحبت نكرده بود! يك روش و يك برنامه هست كه با اعمال تغييري در تنظيمات شبكه و TCP/IP ويندوز، ادعا دارد كه پينگ شما را براي بازي كمتر خواهد نمود!؟ اصل مطلب و توضيحاتش را در اينجا قرار دارم: http://forum.persiantools.com/t300932.html

. من كاربر آسياتك هستم ولي براي من توي يكي از بازي‌ها آنچنان تفاوتي ايجاد نكرد و هنوز وقت نكرده‌ام روي بقيه‌اشان هم تست كنم! اما شايد براي شما پاسخ دهد! اگر تست نموديد، لطفن نتيجه را در همان تاپيك اعلام كنيد و نه اينجا! ممنون ...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/06/28
26.gif
103.gif

سلام.

من این برنامه را چند ماه پیش که راجع به همین قضیه می چرخیدم تو اینترنت پیدا کردم و دانلود.

اصلا و ابدا تغییری ایجاد نمیکنه. اینطور که من فهمیدم یک سری تغییرات تو رجیستری انجام میده.

برای بازی آنلاین از برنامه Pingzapper استفاده کنید که من در WoW استفاده می کنم معرکست.

هر دو Home و WoW latency رو ثابت پایین نگه میداره. حدود 30 تا بازی آنلاین رو هم ساپورت می کنه.

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
من نمیفهمم مگه برای سرعت اینترنتم مدرک میخوان؟ تو مرکز ما 4 مگ هم بدون مدرک میدن

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
من نمیفهمم مگه برای سرعت اینترنتم مدرک میخوان؟ تو مرکز ما 4 مگ هم بدون مدرک میدن

اینا که همه فرمالیته است.
من برای مبین نت یه سربرگ جعلی نوشتم فرستادم :)

فرداش Confirm شد.

پارس آنلاین هم که بدون مدرک داد. فقط مخابرات هست که نمیشه سرش اونطوری کلاه گذاشت ...حتی شرکت داشته باشید و سایتش متفاوت باشه ممکنه Investigate کنند.

بازم در بعضی مراکز مثل مرکز دستغیب که ما هستیم مخابرات 512 بدون مدرک میده.
فکر کنم یکی از دلایلش فیبر نوری بودم نصف خطوط منطقه نیاوران هست ( که ما هم 9 ماه اسیرش بودیم ) و چون کلا ADSL اون قسمت در انحصار این هاست، تا 512 می دند که نون دونی راه بی اندازند.

راستی شما از کجا اینترنت دارید که 4 مگ تو تعرفه هاش داره ؟

pars2q

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان این قضیه جایزه و قرعه کشی هم مثل قرعه کشیهای بانک ایران همش الکیه اگه کسی برنده بشه باز هم از خودشونه یا دوستان یا فامیلای خودشونن کی به کیه کی میتونه بره تحقیق کنه که واقعا قرعه کشی درستی میکنن و اگرهم درست باشه که نیست چند درصد شانس برنده شدن تو این همه رو داریم؟؟ همش الکیه گول نخورید اگه واقعا به فکر ما هستند نتشونو درست کنن قیمتها رو کم کنن لتنسی رو پایین بیارن حجم ترافیکو به معیار استاندارد برسونن و.....

بالا