• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
زنگ زدم میدم کی درست میشه
پارس انلاین گفت برای ماه بعد که تمدید کنی دوباره چند روز خوب میشه .....
من که حلالشون نمیکنم.
100 تومن ماهی میدم. اونوقت اینطوری سرویس میدن.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
من 512u دارم
بعد از دانلود 30 گیگ حدودا سرعتم بالاتر از 60 نمیره و بسته شد.
عملا این پارس آنلاین دنبال پول هست اما شعار خدمت رسانی میده

الان یسره تو دانلودم. اما حداکثر 55 یا 60 هستش.
قبلتر سرعتم 250 بود.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

1: شاتل در سرویس های نامحدود ART سرعت بالاتر از حد نمیدهد. یعنی شما مثلا 512 نا محدود از شاتل بگیری رو 64 هست حداکثر. اما پارس داره تو نامحدود ها هم بیشتر از حد به شما سرعت میده. ( بده ؟ )
2: Fair Usage Policy رو هر دو دارند. اما شما تو پارس میگی محدود شده رو سرعت واقعی خودت بستنت ! سرویس حجمی نداری که توقع 2 مگ داشته باشی ( طلبکار هم هستی ؟;) ) در ضمن شاتل شما رو محدود کنه سرعت شما رو رو 6 کیلوبایت میبنده.

یک مقایسه. قضاوت با شما.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. دو خبر خوب:

. سايت گوگل داراي DNS IPv6 شد! پست آموزش DNS را به روز نمودم و IPv6 گوگل را در آن هم وارد نمودم. روش اتوماتيك تغيير دادن DNS توسط يك برنامه كوچك هم در آن پست قرار داده‌ام تا دوستان نا آشنا با بحث شبكه و .. به راحتي از آن استفاده نمايند. ولي مثل هميشه آموزش دستكاري شبكه هم براي يادگيري دوستان مبتدي قرار داده شده تا هم نكات ابتدايي را يادگرفته و از اين پس خودشان انجام دهند و هم بدون نياز به وجود كسي يا برنامه‌اي، در همه جا توان اعمال تغييرات را براي افزايش ايمني سيستم داشته باشند.

توضيح واضحات!: تغيير DNS هم بخشيش به افزايش بخشي از توانايي سرعت شبكه مربوط مي‌باشد و هم از جهتي به امنيت آن مربوط مي‌باشد. اگرچه بخش امنيتش براي همه پررنگتر ومهم‌تر است. به همين دليل هم است كه پست آموزش DNS را در آزمايشگاه ويروسم قرار داده‌ام. از همين هفته هم كه سايت virustotal توسط كمپاني گوگل خريداري شده (لطفن جهت لينك منبع و خبر به همان تاپيك مراجعه نماييد) شايد در آينده شاهد باشيم كه گوگل يكي از ايمنترين سرويس دهندگان اينترنتي خواهد بود.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/07/05
26.gif
103.gif

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
1: شاتل در سرویس های نامحدود ART سرعت بالاتر از حد نمیدهد. یعنی شما مثلا 512 نا محدود از شاتل بگیری رو 64 هست حداکثر. اما پارس داره تو نامحدود ها هم بیشتر از حد به شما سرعت میده. ( بده ؟ )
2: Fair Usage Policy رو هر دو دارند. اما شما تو پارس میگی محدود شده رو سرعت واقعی خودت بستنت ! سرویس حجمی نداری که توقع 2 مگ داشته باشی ( طلبکار هم هستی ؟;) ) در ضمن شاتل شما رو محدود کنه سرعت شما رو رو 6 کیلوبایت میبنده.

یک مقایسه. قضاوت با شما.

من قبل از اینکه این سرویس رو بگیرم به من گفتن این سرویس برست داره و سرعتش بالا میره. اما دیگه نگفته بودن که سرعت واقعی تنظیم میشه. اما الان به من این رو میگن . این یعنی عدم صداقت. والسلام. ممنونم از توجهت

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
من قبل از اینکه این سرویس رو بگیرم به من گفتن این سرویس برست داره و سرعتش بالا میره. اما دیگه نگفته بودن که سرعت واقعی تنظیم میشه. اما الان به من این رو میگن . این یعنی عدم صداقت. والسلام. ممنونم از توجهت

پس از محدود شدن رو سرعت واقعی تنظیم میشه دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بده ؟ اینطوری انگار هیچ وقت محدود نمیشید.. برست رو سرویس نامحدود ؟ و پس از محدود شدن باز سرعت اصلی ؟ ISP داره کلی حال میده :)

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033

بده ؟ اینطوری انگار هیچ وقت محدود نمیشید.. برست رو سرویس نامحدود ؟ و پس از محدود شدن باز سرعت اصلی ؟ ISP داره کلی حال میده :)

بد که نیست
اما عجیبه
چون انگار پارس آنلاین فقط به شما داره حال میده!
این تاپیک واقعا جالب شده,آدم نوشته های شما رو که می خونه احساس می کنه پارس آنلاین همون یوتوپیاست ;)

smpd

Registered User
لایک‌ها
449

چقدر از پارس آنلاین در ماه پول میگیری ؟ :lol:

از من گفتن دین و دنیا و آخرتت رو نفروش به پاش :eek:

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
چقدر از پارس آنلاین در ماه پول میگیری ؟ :lol:

از من گفتن دین و دنیا و آخرتت رو نفروش به پاش :eek:

لول :)

ما ماهی 40 تومن میدیم فقط چیزی پول نمیگیریم. مگه هرکی راضیه حقوق بگیر شرکته ؟

بده ؟ اینطوری انگار هیچ وقت محدود نمیشید.. برست رو سرویس نامحدود ؟ و پس از محدود شدن باز سرعت اصلی ؟ ISP داره کلی حال میده

در مورد این نقل قول....حرفم اشتباه بود !؟

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
شاید باورتون نشه اما من آسیاتکی ام. تا امروز سرعت دانلودم 100 بود الان ویندوز 8 نصب کردم سرعتم 240 شده :eek:
تشتک هایمان پرید

واقعا باورمان نمیشود:دی
لطفا اگه دوستان دیگه هم چنین تجربه ای دارن بگن
ممنون
یا علی

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
سلام دوستان عزيز
1.gif

. دو خبر خوب:

. سايت گوگل داراي DNS IPv6 شد! پست آموزش DNS را به روز نمودم و IPv6 گوگل را در آن هم وارد نمودم. روش اتوماتيك تغيير دادن DNS توسط يك برنامه كوچك هم در آن پست قرار داده‌ام تا دوستان نا آشنا با بحث شبكه و .. به راحتي از آن استفاده نمايند. ولي مثل هميشه آموزش دستكاري شبكه هم براي يادگيري دوستان مبتدي قرار داده شده تا هم نكات ابتدايي را يادگرفته و از اين پس خودشان انجام دهند و هم بدون نياز به وجود كسي يا برنامه‌اي، در همه جا توان اعمال تغييرات را براي افزايش ايمني سيستم داشته باشند.

توضيح واضحات!: تغيير DNS هم بخشيش به افزايش بخشي از توانايي سرعت شبكه مربوط مي‌باشد و هم از جهتي به امنيت آن مربوط مي‌باشد. اگرچه بخش امنيتش براي همه پررنگتر ومهم‌تر است. به همين دليل هم است كه پست آموزش DNS را در آزمايشگاه ويروسم قرار داده‌ام. از همين هفته هم كه سايت virustotal توسط كمپاني گوگل خريداري شده (لطفن جهت لينك منبع و خبر به همان تاپيك مراجعه نماييد) شايد در آينده شاهد باشيم كه گوگل يكي از ايمنترين سرويس دهندگان اينترنتي خواهد بود.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/07/05
26.gif
103.gif

اینطور که من بررسی کردم پارس IPv6 رو ساپورت نمیکنه و اصلا استفاده ای ازش نمیکنه.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
لیمیت شدم رفت...

سلام عزیز :D

سرویستون چند کیلوبیته ؟
و بعد چند گیگ دانلود میان
ین محدود شدید و سرعت قبل محدوددیت و بعد از آ ن چقدره ؟

در ضمن می خواستم بدونم پینگ سرویس های نامحدود چقدره. اگر 8.8.8.8 و 4.2.2.4 رو بگیرید ممنون میشم.

30we

Registered User
لایک‌ها
135
شاید باورتون نشه اما من آسیاتکی ام. تا امروز سرعت دانلودم 100 بود الان ویندوز 8 نصب کردم سرعتم 240 شده :eek:
تشتک هایمان پرید
برو ببین احتمالا خود شرکت داون استریم رو بالا برده شما فکر کردی ویندوزت تاثیر گذاشته!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
برو ببین احتمالا خود شرکت داون استریم رو بالا برده شما فکر کردی ویندوزت تاثیر گذاشته!

یه امکان دیگر هم داره.

اینکه ممکنه تو ویندوز قبلی شما، نرم افزار هایی نصب بودند که اوتومات آپدیت میکردند و دانلود.....اگر 5 تا از همین برنامه ها باشه + آپدیت آنتی ویروس و آپدیت ویندوز....کافیه که سرعت رو پایین بکشونه.

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
سلام عزیز :D

سرویستون چند کیلوبیته ؟
و بعد چند گیگ دانلود میان
ین محدود شدید و سرعت قبل محدوددیت و بعد از آ ن چقدره ؟

در ضمن می خواستم بدونم پینگ سرویس های نامحدود چقدره. اگر 8.8.8.8 و 4.2.2.4 رو بگیرید ممنون میشم.
سلام
من سرویسم 128 بود نامحدود20روزه دارم البته 10روزش مسافرت بودم با 130kb/s دان میکردم
10 گیگ دان کردم حدودا الان تا3دقیقه اولش خوبه سرعت بعد میاد رو 16!
پینگم اینطوری بلد نیستم بگیرم :دی

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
راستی کسی COD2 & COD4 بازی میکنه آنلاین؟
چقدر دیتا میندازه کلا؟!
به نظرم خیلی مینداخت درسته؟!

بعد پینگ با سرعت دانلود ربطی داره؟!
من که سرعتم کم شده الان لیمیت شدم پینگمم بالا میره؟!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
راستی کسی COD2 & COD4 بازی میکنه آنلاین؟
چقدر دیتا میندازه کلا؟!
به نظرم خیلی مینداخت درسته؟!

سلام :)
شما سرویس نامحدود دارید !؟ فکر نمیکنم نامحدود ها به درد گیم بخوره ها.
پینگ به سرعت ربطی نداره. ربطش میشه 15-% فقط !!!
ممکنه یکی 4 مگ داشته باشه با پینگ 250 و کسی دایال آپ داشته باشه با پینگ 150-200.

من کود رو با XboX Live بازی میکنم گاهی. خیلی دانلود و آپلود نمیکنه. ( اما داره )
و مطمئن باشید با 24 ساعت هم COD بازی کردن لیمیت نمیشید.
پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 رو بگیرید. اگر زیر 220 باشید میتونید COD رو قابل تحمل بازی کنید :* .
اگر زیر 200 باشه که خیلی Smooth هست :) زیر 100 هم مثل آفلاین بازی کردن می مونه.
همونطور که من قبلا هم در این تاپیک توضیح دادم برای سرویس حجمی، زنگ بزنید به پشتیبانی و بگید که گیم بازی میکنید.
ازشون بخواهید رو پروفایل گیم ببندند براتون و این رو هم تاکید کنید که no interlive نو اینترلیو ( نمیدونم انگلیسیش همین یا نه ) باشه. برای سروبس های حجمی که رو 2 مگ بسته شده..برای انجام پروسه ی پینگ پایین باید برست رو هم رو 1 مگ ببندید. در حال حاضر برای من 8.8.8.8
117 تا 126 هست پینگش و 4.2.2.4 هست 146 تا 150. امروز که فیوز پرید شد حدود 220. باز ریست کردم اومد پایین :) برای سرویس نامحدود نمیدونم که همچین کاری جواب میده یا نه ! چون لیمیت هم شدید و رو سرعت اصلی بسته شدید فکر کنم با اینکار سرعتتون نصف بشه ! چون سرویس نامحدود که مثل محدود رو 2 مگ بسته نشده که مثل من ازشون بخواهید رو 1 ببندند !

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام S H 4 H 4 i3 عزيز
1.gif

راستی کسی COD2 & COD4 بازی میکنه آنلاین؟ چقدر دیتا میندازه کلا؟! به نظرم خیلی مینداخت درسته؟!
. COD2 را نميدانم! ولي COD4 در PC كه من بازي مي‌كنم قبلن تست كردم و از همه بازي‌هاي FPSاي كه تا الان بازي كردم كمترين DL/UL را داشته! ميزان آن 2.3KB/s براي DL و زير 1KB/s براي UL استفاده مي‌كنه!!!

. براي اينكار كافيه يك برنامه Network Traffic monitoring استفاده نماييد. مثل يكي از اين برنامه‌ها Best Free Download-Upload Meter من از Netmeter استفاده مي‌كنم. ولي برنامه NetWorx داراي دو توانايي متفاوت از بقيه است:

1) ميتواند فقط و فقط ترافيك اينترنت را چك كند و نه هيچ ترافيك Local-اي
2) ميتواند SNMP مودم/روتر شما را مانيتور كند (اگر مودم شما داراي اين توانايي و تنظيمات در درونش باشد)

. در حالت دوم ديگه مهم نيست كه شما اين بازي‌ها را در موبايل! كونسول‌هاي بازي يا هر وسيله ديگري انجام دهيد! فقط و فقط بايد در زمان استفاده از مودم SNMP آن روشن و يك برنامه همانند برنامه فوق آن را مانيتورينگ نمايد.

. بهتره اينطور سوال بفرماييد:

سوال 1: آيا نتيجه تست زمان رفت و برگشت داده‌هاي دستورات پينگ ارتباطي به ترافيك شبكه ما دارد؟ بله، هرچه ترافيك و ميزان كانكشن‌هاي مختلف در سيستم شما بيشتر باشد نتيجه زمان پينگ بلاتر ميرود.

سوال2: آيا اگر پينگ من در روز‌هايي بالاتر از حد معمول باشد آيا سرعت ترافيك (DL يا UL) من هم بر اساس آن بالا يا پايين مي‌شود!؟ ميشه گفت حداقل رابطه بين اين دو است و اگر هم تاثيري وجود داشته باشد ربطي به DNS ندارد!

. اساسن اين دو يعني DNS serverها با FileHostها/P2Pها دو مقوله جدا از هم هستند. DNSها فقط زماني كه قراره يك Hostname به IP تبديل بشه تاثير گذارند و مورد استفاده قرار مي‌گيرند. اما در هنگام دنلود زماني كه برنامه مديريت دنلود شما با يك سرور FTP يا HTTP يا در حالت P2P ها با IP يك Node دسترسي مستقيم پيدا كرد ديگه نيازي و استفاده‌اي از DNSها نيست!

. در امضاي من به لينك DNS رفته و فيلم جديدي كه در آنجا گذاشته‌ام را مشاهده نماييد تا دقيقن متوجه كاركرد DNS شويد. در مورد نحوه FileHostها و P2P ها هم به شكل پايه‌اي و توضيح ساختمانشان قبلن در دو فصل ابتدايي كتاب خودم در اينجا توضيح داده‌ام: http://forum.persiantools.com/t86001.html

. يك مثال كه حاوي هر دو نكته مهم در دو سوال فوق است: در زماني كه شما داريد در شبكه داده‌اي را دنلود يا آپلود مي‌كنيد، نتيجه زمان تست پينگ شما افزايش ميابد ولي اين افزايش زمان پينگ هيچ تاثيري در سرعت ترافيك شما ندارد! درسته!؟ دقيقن همين حالات هم ممكنه براي شبكه ISP شما پيش بياد يعني ترافيك اينبار نه برروي شبكه شما بلكه برروي شبكه ISP شما هست! پس پينگ بالا ميره و بر اساس اينكه آن ترافيك كلي ISP چقدر برروي ترافيك شبكه شما تاثير بگذاره ممكنه سرعت ترافيك شما هم از آن تاثير منفي بگيره! دقت كنيد عرض كردم ممكنه! پيش مياد كه پينگ در روز‌هايي افزايش پيدا مي‌كنه ولي سرعت ترافيك هيچ تغييري نداره و يا بهتر هم ممكنه بشه!!!

. متاسفانه ISPها مي‌توانند براي همه يا بخشي يا به شكل خاص تنظيماتي را براي كاربرانشان اعمال نمايند!!! در چنين حالتي افزايش يا كاهش پينگ و همزماني آن با افزايش يا كاهش سرعت ترافيك شبكه هيچ ربطي به هم ندارند! و فقط و فقط به تنظيمات ISP مربوط مي‌شود.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/07/07
26.gif
103.gif

Last edited:

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482