سلام
S H 4 H 4 i3 عزيز
راستی کسی COD2 & COD4 بازی میکنه آنلاین؟ چقدر دیتا میندازه کلا؟! به نظرم خیلی مینداخت درسته؟!
. COD2 را نميدانم! ولي COD4 در PC كه من بازي ميكنم قبلن تست كردم و از همه بازيهاي FPSاي كه تا الان بازي كردم كمترين DL/UL را داشته! ميزان آن 2.3KB/s براي DL و زير 1KB/s براي UL استفاده ميكنه!!!
. براي اينكار كافيه يك برنامه Network Traffic monitoring استفاده نماييد. مثل يكي از اين برنامهها
Best Free Download-Upload Meter من از Netmeter استفاده ميكنم. ولي برنامه
NetWorx داراي دو توانايي متفاوت از بقيه است:
1) ميتواند فقط و فقط ترافيك اينترنت را چك كند و نه هيچ ترافيك Local-اي
2) ميتواند SNMP مودم/روتر شما را مانيتور كند (اگر مودم شما داراي اين توانايي و تنظيمات در درونش باشد)
. در حالت دوم ديگه مهم نيست كه شما اين بازيها را در موبايل! كونسولهاي بازي يا هر وسيله ديگري انجام دهيد! فقط و فقط بايد در زمان استفاده از مودم SNMP آن روشن و يك برنامه همانند برنامه فوق آن را مانيتورينگ نمايد.
بعد پینگ با سرعت دانلود ربطی داره؟!
. بهتره اينطور سوال بفرماييد:
سوال 1: آيا نتيجه تست زمان رفت و برگشت دادههاي دستورات پينگ ارتباطي به ترافيك شبكه ما دارد؟ بله، هرچه ترافيك و ميزان كانكشنهاي مختلف در سيستم شما بيشتر باشد نتيجه زمان پينگ بلاتر ميرود.
سوال2: آيا اگر پينگ من در روزهايي بالاتر از حد معمول باشد آيا سرعت ترافيك (DL يا UL) من هم بر اساس آن بالا يا پايين ميشود!؟ ميشه گفت حداقل رابطه بين اين دو است و اگر هم تاثيري وجود داشته باشد ربطي به DNS ندارد!
. اساسن اين دو يعني DNS serverها با FileHostها/P2Pها دو مقوله جدا از هم هستند. DNSها فقط زماني كه قراره يك Hostname به IP تبديل بشه تاثير گذارند و مورد استفاده قرار ميگيرند. اما در هنگام دنلود زماني كه برنامه مديريت دنلود شما با يك سرور FTP يا HTTP يا در حالت P2P ها با IP يك Node
دسترسي مستقيم پيدا كرد ديگه نيازي و استفادهاي از DNSها نيست!
. در امضاي من به لينك DNS رفته و فيلم جديدي كه در آنجا گذاشتهام را مشاهده نماييد تا دقيقن متوجه كاركرد DNS شويد. در مورد نحوه FileHostها و P2P ها هم به شكل پايهاي و توضيح ساختمانشان قبلن در دو فصل ابتدايي كتاب خودم در اينجا توضيح دادهام:
http://forum.persiantools.com/t86001.html
. يك مثال كه حاوي هر دو نكته مهم در دو سوال فوق است: در زماني كه شما داريد در شبكه دادهاي را دنلود يا آپلود ميكنيد، نتيجه زمان تست پينگ شما افزايش ميابد ولي اين افزايش زمان پينگ هيچ تاثيري در سرعت ترافيك شما ندارد! درسته!؟ دقيقن همين حالات هم ممكنه براي شبكه ISP شما پيش بياد يعني ترافيك اينبار نه برروي شبكه شما بلكه برروي شبكه ISP شما هست! پس پينگ بالا ميره و بر اساس اينكه آن ترافيك كلي ISP چقدر برروي ترافيك شبكه شما تاثير بگذاره
ممكنه سرعت ترافيك شما هم از آن تاثير منفي بگيره! دقت كنيد عرض كردم ممكنه! پيش مياد كه پينگ در روزهايي افزايش پيدا ميكنه ولي سرعت ترافيك هيچ تغييري نداره و يا بهتر هم ممكنه بشه!!!
من که سرعتم کم شده الان لیمیت شدم پینگمم بالا میره؟!
. متاسفانه ISPها ميتوانند براي همه يا بخشي يا به شكل خاص تنظيماتي را براي كاربرانشان اعمال نمايند!!! در چنين حالتي افزايش يا كاهش پينگ و همزماني آن با افزايش يا كاهش سرعت ترافيك شبكه هيچ ربطي به هم ندارند! و فقط و فقط به تنظيمات ISP مربوط ميشود.
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
91/07/07