• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

fanoudi

Registered User
لایک‌ها
6
این چند روزه معلوم نیست داره چی اتفاقی میافته
آی پی عوض میشه.سرعت کم میشه..

دو تا تست به فاصله 20 مین

مشاهده پیوست 199034مشاهده پیوست 199033

یه اینترنت پایدار ندارم...

سلام من 512 دارم ولی هیچ موقع به دو مگ نمیرسه حالا مال شما بیش از دو مگ هست مگه پورت رو روی دو نمی بندد . مال من هم ناپایدار هست .
http://www.speedtest.net/result/2160546490.png
http://www.speedtest.net/result/2160548243.png

Microsoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
309
دوستان پارس آنلاین سرویس نامحدود ارئه داده.... کسی گرفته؟ سرعتاشون چطوره؟

تعرفه ماهیانه سرویس های نامحدود ADSL2+ در سراسر کشور
کد سرویسسرعت دریافتسرعت ارسالترافیک ماهیانههزینه ماهیانه ( ریال )نوع IP
POL-128-U128 Kbps128 Kbpsنامحدود270,000 Dynamic
POL-256-U256 Kbps256 Kbpsنامحدود450,000 Dynamic
POL-512-U512 Kbps256 Kbpsنامحدود900,000 Dynamic
POL-1024-U1 Mbps512 Kbpsنامحدود2,190,000 Static
POL-2048-U2 Mbps1 Mbpsنامحدود3,950,000 Static

MkVisuall

Registered User
لایک‌ها
20
قیمت آخر؟

56sx

Registered User
لایک‌ها
4
از امشب ساعت 2 دانلود شبانه رایگان هستش ؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
من همیشه EP1-12C سه ماهه رو میگرفتم . الان دیگه تو لیستش نیست . کسی آمار نداره چرا اینجوری شده؟

mohammad74

Registered User
لایک‌ها
161
شبانه رایگانش افتضاح سرعتش پایینه ولی من که سرعت 512 دارم راضی ام خیلی خوبه

Amir1234646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
من 6 ماهی میشه که از پارس آنلاین استفاده میکنم. اوایل سرعتش عالی بود، یعنی سرعت 256 که دارم به 1.5 مگابیت میرسید. اما الان سرعتش ثابت نیست. از دو روز پیش هم که استفاده رایگانش از ساعت 1 به 2 تغییر کرده، قیمت 256 (2گیگ) که ماهی 8070 تومن بود شده ماهی 9900 تومن، 3 ماهش با آبونمان و ... در میاد 33390 تومن! با این حساب اصلا نمیصرفه به خاطر 6 گیگ که به سه ماه نرسیده تمومش میکنم 33 نومن بدم.
تصمیم گرفتم نا محدود 256 بگیرم ماهی 14400 تومن. اما نمیدونم سرعت دانلودش چقدره!

دوستانی که از سرویس های نامحدود پارس آنلاین استفاده میکنن لطفا سرعت دانلودشون رو بگن!
{ فقط کسانی که نامحدود پارس آنلاین دارن}

Last edited:

Microsoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
309
من 6 ماهی میشه که از پارس آنلاین استفاده میکنم. اوایل سرعتش عالی بود، یعنی سرعت 256 که دارم به 1.5 مگابیت میرسید. اما الان سرعتش ثابت نیست. از دو روز پیش هم که استفاده رایگانش از ساعت 1 به 2 تغییر کرده، قیمت 256 (2گیگ) که ماهی 8070 تومن بود شده ماهی 9900 تومن، 3 ماهش با آبونمان و ... در میاد 33390 تومن! با این حساب اصلا نمیصرفه به خاطر 6 گیگ که به سه ماه نرسیده تمومش میکنم 33 نومن بدم.

دوستانی که از سرویس های نامحدود پارس آنلاین استفاده میکنن لطفا سرعت دانلودشون رو بگن!

MAX: 4.5KB/S

Amir1234646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
شما 512 نا محدود دارید؟
موقعی که سرعتش خوبه تا چند کیلوبایت میرسه؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325

من سرویسم رو 1 مگ بسته شده ( نه 2 مگ ) همین الان سرعت دانلودم با IDM از سایت Apple بین 98 تا 130 متغیر هست .
بعضی روزا میاد رو 40-39. بعضی روزا هم مثل الان. به هر حال همش نمیشه انتظار 1.5 مگ داشتو

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
شما 512 نا محدود دارید؟
موقعی که سرعتش خوبه تا چند کیلوبایت میرسه؟

سرعت دانلودش تا 150 هم میرسه....نه من نامحدود ندارم ولی ساعات رایگان سرعت رو فوق العاده کم میکنن و بلافاصله بعد از اینکه محدوده دانلود رایگان به پایان میرسه(مثلا ساعت 7:01 ) سرعت رو به حالت قبل برکیگردونن

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
کسی از دوستان نامحدود جدادا" گرفته؟ سرعت دان تو روز و شب رو بگه ممنون میشم

Mahyar2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با شماره 82201 021 تماس بگیرید راهنماییتون میکنن

ThePunisher

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستان...
این وضع ساعت رایگان داره منو کلافه میکنه... شب ها میشد راحت وبگردی کرد و دانلودهای خرد انجام داد الان باید تا 2 صبر کرد بعد... خیلی سخت شده... من محدودیت حجمی دارم... نمیتونم در روز زیاد کاری کنم... همیشه تا 1 صبر میکردم بعد دانلودهای خردم رو که نیازی به دانلود منجر نداشت رو انجام میدادم بعد هم راحت دانلود منجر فعال میشد (با هر قطعی و هرچی که بود) کار رو انجام میداد... الان همه برنامه ریزی هام بهم میخوره...

کسی سرویس دهنده خوب در تهران به جز پارس آنلاین و مخابرات سراغ نداره که این مشکلات رو نداشته باشه.... (مخابرات خوبه اما سرعتش خیلی پایینه)

ممنون میشم... پست قبلی که جوابی ندادین... این رو راهنمایی کنید که روی کدوم اپراتور سوییچ کنم... مرسی ...

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام دوستان...
این وضع ساعت رایگان داره منو کلافه میکنه... شب ها میشد راحت وبگردی کرد و دانلودهای خرد انجام داد الان باید تا 2 صبر کرد بعد... خیلی سخت شده... من محدودیت حجمی دارم... نمیتونم در روز زیاد کاری کنم... همیشه تا 1 صبر میکردم بعد دانلودهای خردم رو که نیازی به دانلود منجر نداشت رو انجام میدادم بعد هم راحت دانلود منجر فعال میشد (با هر قطعی و هرچی که بود) کار رو انجام میداد... الان همه برنامه ریزی هام بهم میخوره...

کسی سرویس دهنده خوب در تهران به جز پارس آنلاین و مخابرات سراغ نداره که این مشکلات رو نداشته باشه.... (مخابرات خوبه اما سرعتش خیلی پایینه)

ممنون میشم... پست قبلی که جوابی ندادین... این رو راهنمایی کنید که روی کدوم اپراتور سوییچ کنم... مرسی ...

فن آوا و صبانت هم 2 تا 7 بصبح هستند. مبین نت 2 تا 8 صبح.
آسیاتک 1 تا 9 صبح برای سرویس های زیر 5 گیگ نیم بها برای بالاتر رایگان.

ThePunisher

Registered User
لایک‌ها
17
فن آوا و صبانت هم 2 تا 7 بصبح هستند. مبین نت 2 تا 8 صبح.
آسیاتک 1 تا 9 صبح برای سرویس های زیر 5 گیگ نیم بها برای بالاتر رایگان.

ممنون از پاسخ...

پیشگامان خوب بود که از ساعت 1 بامداد تا 7 صبح رو زده رایگان اما پورت خالی نداره...
داتک تلکام هم خوب بود... اونم 1 تا 7 صبح بود... اونم پورت خالی نداشت...

اینم شانس منه...

اما متاسفانه مثل اینکه هیچ کدوم دیگه سرویس نمیدن سمت مارو... دیشب تقریبا همه سرویس دهنده هارو رفتم... بجز پارس دیگه نبود... فکر کنم باید برم همون مخابرات... مرسی...

Last edited:

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
ممنون از پاسخ...

پیشگامان خوب بود که از ساعت 1 بامداد تا 7 صبح رو زده رایگان اما پورت خالی نداره...
داتک تلکام هم خوب بود... اونم 1 تا 7 صبح بود... اونم پورت خالی نداشت...

اینم شانس منه...

اما متاسفانه مثل اینکه هیچ کدوم دیگه سرویس نمیدن سمت مارو... دیشب تقریبا همه سرویس دهنده هارو رفتم... بجز پارس دیگه نبود... فکر کنم باید برم همون مخابرات... مرسی...

خواهش میکنم :)

پیشگامان خیلی شرکت قوی هست. تایید میشود :)
اما من پشینهاد می کنم اگر از پارس آنلاین راضی هستید از دستش ندهید.
چون فوق العاده شرکت قوی هست. حداقل پورتش رو اس دست ندهید ! تمدید کنید مثلا 128 2 گیگ. که راه بازگشت داشته باشید.

مخابرات که اصلا به درد دانلود نمیخوره دوست من. البته یک سری سرویس ها داره که حجمی هست مثلا 3 ماهی 15 گیگ ( چه کم ) که پورت رو تا 6 مگ باز می ذارند در بعضی مناطق. که به درد خودشون می خوره فقط چون دانلود شبانه هم نداره .

اما اگر میخواهید عوض کنید تو صف پیشگامان وایسید. واقعا شرکت توپیه.

ThePunisher

Registered User
لایک‌ها
17
ممنون از راهنمایی...

اما این من نیستم که باعث میشه مشتری ناراضی بشه... من اگر مجبور نبودم پارس آنلاین رو عوض نمی کردم شما قبول کنید که دیگه هیچیش مثل اوایل نیست... از نظر قدرت و خدمات داره بجای پیشرفت پسرفت میکنه... و من به خودشون هم گفتم با در پیش گرفتن این سیاستشون ریزش مشتری خواهند داشت...

من هستند دوستانی که مخابرات گرفتن و چون نامحدود هست مدام دانلود دارند هرچند که سرعتشون پایین هست... من هم میخوام مثل اونا برم 256 یا 512 بگیرم (بخاطر داشتن شرکت) و استفاده کنم... باز به صرفه تر هست...
یکی از دوستانم اوایل 128 داشت سرعت دانلودش ثابت تا 18 نهایت 20 میرفت اما ثابت بود و کمتر نمیشد... برای همین مدام شبانه روزی دانلود میکرد تا اینکه رفت 512 گرفت که الان تا نزدیک 50 الی 57 میرسه...

بنظر من سیاست گرون کردن و خدمات خوب ارائه ندادن و به دروغ مسئله ای رو بنام درخواست مشتری گذاشتن باعث شد که این تصمیم با اینکه باب میلم نیست اما انجام بشه...

به امید اینکه این کارشون تا تازه هست به حالت قبل برگرده...

بنده نمی تونم به امید اینکه پیشگامان کی میخواد نت بده صبر کنم... ولی اقدام میکنم شاید هم برای داتک اقدام کنم...

بالا