• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

ehsan_h8793

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
جالب اینجاست که بر اساس گزارش های خودشون من از ساعت ۴ بعد از ظهر تا ۹ شب حدود ۱۴ گیگ دانلود داشتم که البته میگن همپوشانی هم داره به همین خاطر برای من ۱۱ گیگ کم شده

فقط موندم تو ۵ ساعت چطوری میشه ۱۴ گیگ دانلود کرد ؟ خوش به حال من با این سرعت بالای اینترنتم

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
من امروز پینگ میگیرم وحشتناک تایم اوت دارم
دلیلش چیه؟ شماها هم دارین؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
من امروز پینگ میگیرم وحشتناک تایم اوت دارم
دلیلش چیه؟ شماها هم دارین؟

نه من یه دونه هم ندارم.

در 100 تا رکوئست چند تاش تایم اوته ؟
ممکنه از خطتون باشه. با LAN چک کنید.

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482

با این میشه آنلاین بازی کرد با کنسول؟!

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
الان خوب شده ولی دیشب خیلی بد بودنکنه شبها میخوان این کارو کنن؟
ببینیم امشب چطوری میشه؟ حدود ساعت 2 یعنی ساعت شروع ترافیک رایگان

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان سلام خوبيد
نگاه كنيد پارس انلاين سرعت 256 كيلو بايت داره مي ده الان در سايتش نگاه كردم نامحدود ماهي 14400 ايا جواب مي دهد
و بعد مثلا سرعت اين 256 چه قدر هست براي دانلود
بايد سرعت واقعي اش 32 باشد ايا هست هميشه
و بعد اگر كسي نامحدود بگيرد ديگر ساعت شبانه نمي خواهد درسته

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
در ضمن زيرش اين را نوشته است
ضریب اشتراک پهنای باند خدمات TRA ، یک به ده می باشد.
لطفا بگوييد جريانش را

MaziarAmiri

Registered User
لایک‌ها
43
من الان ٥١٢ دارم/٣٠ گيگ محدوديت و غير از پينگ خارج راضيم اما اين ٣٠ گيگ برام كمه. ديدم تو سايت ١مگ نامحدود رو زده ٤٢ تومان ماهي. كسي سرويس نامحدود پارس داره ؟ سرعت دانلودش چه جورياس ؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
من الان ٥١٢ دارم/٣٠ گيگ محدوديت و غير از پينگ خارج راضيم اما اين ٣٠ گيگ برام كمه. ديدم تو سايت ١مگ نامحدود رو زده ٤٢ تومان ماهي. كسي سرويس نامحدود پارس داره ؟ سرعت دانلودش چه جورياس ؟

اگر پینگ پایین می خواهید از پارس به من پخ بهزنید راهنمایی می کنم.
اما باید بیخیال سرعت 2 مگ بشید.

pejii

Registered User
لایک‌ها
724

در ضمن زيرش اين را نوشته است
ضریب اشتراک پهنای باند خدمات TRA ، یک به ده می باشد.
لطفا بگوييد جريانش را

اون سرویس ها سرعتشون فوق العاده پایین هست، در حد یک چهارم پهنای باند خریداری شده ست میشند و حتی تا یک دهم پهنای باند هم اگه سرعتشون پایین بیاد هیچ راه شکایتی ندارید. برای 512 روی 16 کیلوبایت در ثاینه و برای یک مگ حدود 32 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود رو حساب کنید.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
اون سرویس ها سرعتشون فوق العاده پایین هست، در حد یک چهارم پهنای باند خریداری شده ست میشند و حتی تا یک دهم پهنای باند هم اگه سرعتشون پایین بیاد هیچ راه شکایتی ندارید. برای 512 روی 16 کیلوبایت در ثاینه و برای یک مگ حدود 32 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود رو حساب کنید.

سلام .

شما سرویس های TRA پارس رو مگر تست کردید ؟

تا جایی که من متوجه شدم ضریب اشتراک 1 به 10 یعنی بین 10 نفر Share هست نه اینکه مثلا 512 16 کلوبایت بیشتر دانلود نمیده ! اینطوری دیگر اسمش 512 نبود. شاید هم اشتباه می کنم.

ehsan_h8793

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام .

شما سرویس های TRA پارس رو مگر تست کردید ؟

تا جایی که من متوجه شدم ضریب اشتراک 1 به 10 یعنی بین 10 نفر Share هست نه اینکه مثلا 512 16 کلوبایت بیشتر دانلود نمیده ! اینطوری دیگر اسمش 512 نبود. شاید هم اشتباه می کنم.

یکمی اشتباه میکنی !
۵۱۲ باید ۶۴ kb/s دانلود بده که تو حالت شیرینگ ۱ به ۱۰ اگه همزمان هر ۱۰ نفر از سرویس اینترنتشون استفاده کنن اونوقت میشه ۶.۴ kb/s (یعنی فاجعه )

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
یکمی اشتباه میکنی !
۵۱۲ باید ۶۴ kb/s دانلود بده که تو حالت شیرینگ ۱ به ۱۰ اگه همزمان هر ۱۰ نفر از سرویس اینترنتشون استفاده کنن اونوقت میشه ۶.۴ kb/s (یعنی فاجعه )

خیر دوست عزیز.

مبین نت به عنوان مثال ضریب اشتراک 1 به 4 داره. یعنی بین 4 نفر شیر هست ( Including YOU ) .

اما این شیرینگ مثل تمام شیرینگ ها در بعضی بازه های زمانی تا 10-15% افت سرعت و پینگ رو به وجود میاره.
من که مبین نت داشتم همیشه با تعرفه 1 مگ سرعت بالای 120 داشتم. گاهی که بد میشد میومد رو 95-96.

اصولا تمام شیرینگ ها اینطوریه من نمیدونم این حرف رو شما از کجا می زنید :) :eek:
الان اینترنت کی تو این فروم انصافا Dedicate هست ! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :p

در ضمن شما یک اشتباه دیگر هم مرتکب شدید. اگر می گویند ضریب اشتراک 1 به 10 اینطوری نیست که مثل یارانه اون سرعت 64 بین 10 نفر به طور مساوی تقسیم میسه ( لول ).
حتی شرکت ها یا سرویس هایی ( مثل نا محدود ) که برست یا به اصطلاح پورت باز نمی دهند همیشه سرویس رو تا 20% بالاتر از حد اصلی می بندند که شیرینگ زیادی Performance رو پایین نیاره.

الان شما به من بگید که اینترنت شما چه ضریب اشتراکی دارد ( که حتما دارد مگر اینکه ددیکیت دارید ) و اینکه آیا سرعتتان مثل یارانه بین اون تعداد تقسیم شده یا نه ! :D

موفق باشید ! :cool:

ehsan_h8793

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خیر دوست عزیز.

مبین نت به عنوان مثال ضریب اشتراک 1 به 4 داره. یعنی بین 4 نفر شیر هست ( Including YOU ) .

اما این شیرینگ مثل تمام شیرینگ ها در بعضی بازه های زمانی تا 10-15% افت سرعت و پینگ رو به وجود میاره.
من که مبین نت داشتم همیشه با تعرفه 1 مگ سرعت بالای 120 داشتم. گاهی که بد میشد میومد رو 95-96.

اصولا تمام شیرینگ ها اینطوریه من نمیدونم این حرف رو شما از کجا می زنید :) :eek:
الان اینترنت کی تو این فروم انصافا Dedicate هست ! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :p

در ضمن شما یک اشتباه دیگر هم مرتکب شدید. اگر می گویند ضریب اشتراک 1 به 10 اینطوری نیست که مثل یارانه اون سرعت 64 بین 10 نفر به طور مساوی تقسیم میسه ( لول ).
حتی شرکت ها یا سرویس هایی ( مثل نا محدود ) که برست یا به اصطلاح پورت باز نمی دهند همیشه سرویس رو تا 20% بالاتر از حد اصلی می بندند که شیرینگ زیادی Performance رو پایین نیاره.

الان شما به من بگید که اینترنت شما چه ضریب اشتراکی دارد ( که حتما دارد مگر اینکه ددیکیت دارید ) و اینکه آیا سرعتتان مثل یارانه بین اون تعداد تقسیم شده یا نه ! :D

موفق باشید ! :cool:

من یه توضیح دیگه بدم
من سرویسم ۵۱۲ پارس انلاین هستش (فکر کنم شیرینگ ۱ به ۸ یا ۱ به ۶ باشه ) پس باید ۶۴ سرعت دانلودم باشه (و به قول من تا ۸ هم پایین بیاد اگه ۸ نفر همزمان استفاده کنند) ولی سرعت دانلود من میانگین رو ۱۱۰ هستش و حتی با idm تا ۲۵۰ هم میره
در نتیجه این ربطی به حرفای من نداره .
کلا شما زنگ بزن مثلا داتک و از قسمت فنیشون بپرس که سرعتتون چند همین حرف من رو بهتون میزنن . یعنی حساب کتابشون همینیه که من گفتم
من کاری ندارم که فلان شرکت میگه سرعت شما ۵۱۲ و شیرینگ ۱ به ۸ هست مثلا ولی همون شرکت در واقع به من سرعت ۲ مگ یا ۴ مگ بده و ....
من حساب کتاب کلیشو در مورد سرعت دانلود و شیرینگ خدمت شما عرض کردم (یعنی بدترین شرایط) که این بدترین شرایط برای بعضی ها اتفاق میوفته . تو مراکزی که خیلی شلوغه و ...
برای اطمینان هم میتونی زنگ بزنی قسمت فنی هر شرکت ارایه دهنده خدمات اینترنت (وایرلس و وایمکس و adsl ) و بپرسی کلا داستان شیرینگ چیه

در مورد اینکه هم گفتی به طور مساوی تقسیم نمیشه حق با شماست ولی من منظورم بدترین حالتی بود که ممکن هست برای یه سرویس که همه چیزش واقعیه (یعنی همون سرویس که خریداری میکنی بهت بدن نه بیشتر نه کمتر) برات گفتم
هممون هم میدونیم اینجا ایرانه . هر چیزی توش ممکنه . کلا حساب و کتاب کردن یکم خنده داره ....
موفق باشی

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
آره برای من هم خیلی قطعی داره واقعا کیفیت افتضاح شده :grrr:

سلام بر شما :cool:

قطعی های اخیرتون احتمال بسیار زیاد از مرکز مخابراتیتونه. چون من 2 هفتست که 1 دقیقه هم مشکل نداشتم.

کلا قطعی داره هر چند وقت یک بار اما اگر منظورتون از 2 هفته اخیر هست که مطمئنا از سرویس نیست.

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
سلام بر شما :cool:

قطعی های اخیرتون احتمال بسیار زیاد از مرکز مخابراتیتونه. چون من 2 هفتست که 1 دقیقه هم مشکل نداشتم.

کلا قطعی داره هر چند وقت یک بار اما اگر منظورتون از 2 هفته اخیر هست که مطمئنا از سرویس نیست.

2هفته نه عزیز!
1ساعت4بارشایدم بیشتر!
فک کن بازی آنلاین 1ساعت روش کار کردی میخوای حمله کنی دی سی میشه میپره بیرون چه حالی آدم پیدا میکنه!

بالا