سلام
کتاب گرامری برای تافل هست که واقعا خوب آموزش داده باشه /
و همچنین در بعضی جاها فارسی هم گفته باشه
چون میخام برای تافل کلاس گرامر نرم . لطفا راهنمایی کنید
ببین کتاب گرامر خوب زیاد هست! منتها باید ببینی چقدر زمان داری! بتی آذر! مور! و......!
اگه واسه PBT اقدام کردی! گرامر به یک بخش خیلی مهم تبدیل میشه ولی اگه می خوای Ibt بذی زیاد بهش نیازی نداری!
در هر دو وضعیت! همه میگن English Grammar Digest رو بخون! به نظر من A piece of junk بیشتر نیست این کتاب! کلی اشتباه و چرت و پرت توی مثالهاهش هست! نویسنده یک Puriest تمام عیار بوده که متاسفانه خیلی هم مسلط نبوده! مثالهای کتاب رو می خونی گیج میشی و علتش هم اینه که نویسنده احتمالا اولش از مباحث بحث برانگیز استفاده کرده و احتمالا ازش غلط گرفتند و مجبور شده درستشون کنه و دیگه نه اون مباحث مشهوده و نه شما متوجه میشی اصلا این چرا اینا رو آورد! این دیگه چه جور مثالی بود!

صفحه سوم کتاب می تونی خودت این ضیه رو سر مودال بودن یا نبودن Need حس کنی!

البته همه به من می گفتند که کتاب ثقیله ولی وقتی خوندمش فهمیدم ثقیل نیست کتاب مشکل اساسی با چارت بندی صحیح داره و منسجم نیست!
ببین من برای یک دوره فشرده پیشنهاد می کنم این رو بخون! CliffsStudySolver English Grammar
البته خود من برای IBT از The Complete English Grammar Series استفاده کردم یه ویدئوی آموزشی خیلی مفیده ولی توی چند زمینه ناقصه! مثلا واسه زمانها فیلم بحثی نمی کنه! فیلم خوبیه ولی کامل نیست البته هیچ کتاب گرامری هم کامل نیست! همین کتاب قبلی که بهت گفتم توی زمینه Modal ها مشکل داره!
اینم گوشه ذهنت داشته باش! یک نویسنده خوب (واسه گرامر) هیچگاه نباید از مباحث بحث برانگیز استفاده کنه! کتاب English Grammar for Dommies خیلی از این موارد رو گفته چه طور میشه از زیرشون در رفت! و باید سعی کنی زیاد ازشون توی انشاء ات هم استفاده نکنی و خود تافل هم زیاد روشون گیر نیست!
ببین مبا حث بحث برانگیز با مباحث مورد اشتباه عموم فرق دارندا! مثلا سر Modal بودن Have to و یا نبودنش کلی دعواست! شما سعی کن have to رو استفاده نکنی مگر دیدی گیر افتادی و چاره ای نداری! ولی مثلا اینکه اینجا باید از Farther استفاده بشه یا Further این بحث برانگیز نیست این اشتباه مسطح شده هست و اتفاقا از اینا زیاد می پرسند! واسه این جور مثائل Grammar Girl Dirty Tips خیلی خوبه! یه Audio Book هم داره توی سایتای تورنت دان کن وقت کردی گوش بده!