دوستان سلام،
من به تازگی یک دستگاه ایکس باکس 360 با هارد 120 GB بصورت دست دوم از آلمان خریدم و با خودم آوردم ایران. کل محتویات پکیجش اینا بود:
1- کنسول + هارد
2- 2 عدد دسته بیسیم
3- کابل AV برای اتصال به پورت AV تلویزیون
4- آداپتور و کابل برق
5- 4 عدد بازی اوریجینال (فوتبال، تنیس، اتومبیل رانی و یه بازی از سونیک)
اما مشکلات:
- یکی از دسته ها وقتی روشنش میکردم، فقط چراغش خاموش روشن میشد و به دستگاه (نه به عنوان دسته 1 و نه به عنوان دسته 2) متصل نمیشد.
- سیستم باز ها پال 60 بود که اگر این تنظیم رو روی LCD انجام میدادم، تصویر لرزش پیدا میکرد و کیفیتش رو از دست میداد.
- یک پروفایل روی دستگاه ساخته شده بود (فکر میکنم هم برای اتصال آنلاین و هم بازهای داخل دستگاه) که من بلد نیستم پاکش کنم، یکی دو تا از منو ها رو هم سر زدم، دیدم مثل اینکه رمزی چیزی لازم داره.
به پیشنهاد یکی از دوستان به یکی از فروشگاه های پشت شهرداری مراجعه کردم، به قول خودشون هم آپدیتش کردن، هم کپی خور، ضمناً مشکل اون یه دسته دیگه رو هم حل کردن، یک فایل هم روی فلش مموری بهم دادن که اگر آپدیت لازم داشت از طریق USB از همون فایل بتونم استفاده کنم.
تنها مسئله ای که حل نشده، اون پروفایلیه که ساخته شده که نمیتونم و یا نمیدونم چجوری باید پاکش کنم. اگر رمز بخواد، من چیکارش باید کنم؟ و اینک بعد از پاک کردن اون، چجوری یه پروفایل برای خودم میتونم بسازم؟ آیا اگر ریست به تنظیمات کارخانه بشه، اون آپدیت ها و کپی خور کردن هم از بین میره؟
کامل نوشتم که سوالی پیش نیاد
ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام.
مبارک باشه.
- خب در مورد دسته شما اگه دوباره این جوری شد باید این دو تا رو با هم مَچ کنید.برای این کار یه دکمه روی کنسول (سمت چپ دکمه ی پاور و زیر درایو) قرار داره که کنارش همچین علامتی هست :
(((
بالای دسته (بین کلید های RB و LB ) هم یه دکمه ی کوچیک هست که همون علامت رو داره.وقتی دستگاه رو روشن کردید اون دکمه رو بزنید و بعد رو دکمه ی رو دسته رو نگه دارید.بعد مشکلتون حل میشه.
اما برای پاک کردن اون پروفایل این کار ها رو به ترتیب انجام بدید.
اول باید برید تو قسمت ستینگ دستگاه.System Setting
2.Memory
3. Gamer Profiles
4.پروفایل مورد نظر رو انتخاب میکنید.
5.Delete
رمزی هم لازم نداره.
بعد اگه همون یدونه پروفایل رو باشه یه گزینه براتون میاد به نام Create Profile که میتونید پروفایل بسازید.
اگر هم نیومد دکمه ی بزرگ وسط دسته رو بزنید.سومین گزینه نوشته Create profile.بعدش هم مشخصه باید چی کار کنید.
سوالی بود در خدمتم.