• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مرجع سوالات و مشكلات در مورد ايكس باكس ٣٦٠

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
والا اولاش خیلی سخته.ولی بعد که قلقش بیاد دستتون خیلی راحت تر میشه.
الان برای من از کار کردن با موس و کیبورد خیلی راحتتره.
من اگه بخوام با پی سی بازی کنم هم دسته ی 360 بهش وصل میکنم.

ولی ممکنه اولش خیلی سخت باشه.

R-Blue

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام،
من به تازگی یک دستگاه ایکس باکس 360 با هارد 120 GB بصورت دست دوم از آلمان خریدم و با خودم آوردم ایران. کل محتویات پکیجش اینا بود:
1- کنسول + هارد
2- 2 عدد دسته بیسیم
3- کابل AV برای اتصال به پورت AV تلویزیون
4- آداپتور و کابل برق
5- 4 عدد بازی اوریجینال (فوتبال، تنیس، اتومبیل رانی و یه بازی از سونیک)

اما مشکلات:
- یکی از دسته ها وقتی روشنش میکردم، فقط چراغش خاموش روشن میشد و به دستگاه (نه به عنوان دسته 1 و نه به عنوان دسته 2) متصل نمیشد.
- سیستم باز ها پال 60 بود که اگر این تنظیم رو روی LCD انجام میدادم، تصویر لرزش پیدا میکرد و کیفیتش رو از دست میداد.
- یک پروفایل روی دستگاه ساخته شده بود (فکر میکنم هم برای اتصال آنلاین و هم بازهای داخل دستگاه) که من بلد نیستم پاکش کنم، یکی دو تا از منو ها رو هم سر زدم، دیدم مثل اینکه رمزی چیزی لازم داره.

به پیشنهاد یکی از دوستان به یکی از فروشگاه های پشت شهرداری مراجعه کردم، به قول خودشون هم آپدیتش کردن، هم کپی خور، ضمناً مشکل اون یه دسته دیگه رو هم حل کردن، یک فایل هم روی فلش مموری بهم دادن که اگر آپدیت لازم داشت از طریق USB از همون فایل بتونم استفاده کنم.
تنها مسئله ای که حل نشده، اون پروفایلیه که ساخته شده که نمیتونم و یا نمیدونم چجوری باید پاکش کنم. اگر رمز بخواد، من چیکارش باید کنم؟ و اینک بعد از پاک کردن اون، چجوری یه پروفایل برای خودم میتونم بسازم؟ آیا اگر ریست به تنظیمات کارخانه بشه، اون آپدیت ها و کپی خور کردن هم از بین میره؟

کامل نوشتم که سوالی پیش نیاد
ممنون میشم راهنماییم کنین

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
دوستان سلام،
من به تازگی یک دستگاه ایکس باکس 360 با هارد 120 GB بصورت دست دوم از آلمان خریدم و با خودم آوردم ایران. کل محتویات پکیجش اینا بود:
1- کنسول + هارد
2- 2 عدد دسته بیسیم
4- آداپتور و کابل برق

اما مشکلات:
- یکی از دسته ها وقتی روشنش میکردم، فقط چراغش خاموش روشن میشد و به دستگاه (نه به عنوان دسته 1 و نه به عنوان دسته 2) متصل نمیشد.
- سیستم باز ها پال 60 بود که اگر این تنظیم رو روی LCD انجام میدادم، تصویر لرزش پیدا میکرد و کیفیتش رو از دست میداد.
- یک پروفایل روی دستگاه ساخته شده بود (فکر میکنم هم برای اتصال آنلاین و هم بازهای داخل دستگاه) که من بلد نیستم پاکش کنم، یکی دو تا از منو ها رو هم سر زدم، دیدم مثل اینکه رمزی چیزی لازم داره.

به پیشنهاد یکی از دوستان به یکی از فروشگاه های پشت شهرداری مراجعه کردم، به قول خودشون هم آپدیتش کردن، هم کپی خور، ضمناً مشکل اون یه دسته دیگه رو هم حل کردن، یک فایل هم روی فلش مموری بهم دادن که اگر آپدیت لازم داشت از طریق USB از همون فایل بتونم استفاده کنم.
تنها مسئله ای که حل نشده، اون پروفایلیه که ساخته شده که نمیتونم و یا نمیدونم چجوری باید پاکش کنم. اگر رمز بخواد، من چیکارش باید کنم؟ و اینک بعد از پاک کردن اون، چجوری یه پروفایل برای خودم میتونم بسازم؟ آیا اگر ریست به تنظیمات کارخانه بشه، اون آپدیت ها و کپی خور کردن هم از بین میره؟

سلام.
مبارک باشه.
- خب در مورد دسته شما اگه دوباره این جوری شد باید این دو تا رو با هم مَچ کنید.برای این کار یه دکمه روی کنسول (سمت چپ دکمه ی پاور و زیر درایو) قرار داره که کنارش همچین علامتی هست : (((
بالای دسته (بین کلید های RB و LB ) هم یه دکمه ی کوچیک هست که همون علامت رو داره.وقتی دستگاه رو روشن کردید اون دکمه رو بزنید و بعد رو دکمه ی رو دسته رو نگه دارید.بعد مشکلتون حل میشه.

اما برای پاک کردن اون پروفایل این کار ها رو به ترتیب انجام بدید.
اول باید برید تو قسمت ستینگ دستگاه.System Setting
2.Memory
3. Gamer Profiles
4.پروفایل مورد نظر رو انتخاب میکنید.
5.Delete
رمزی هم لازم نداره.
بعد اگه همون یدونه پروفایل رو باشه یه گزینه براتون میاد به نام Create Profile که میتونید پروفایل بسازید.
اگر هم نیومد دکمه ی بزرگ وسط دسته رو بزنید.سومین گزینه نوشته Create profile.بعدش هم مشخصه باید چی کار کنید.

سوالی بود در خدمتم.

R-Blue

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از جوابتون، برای ONLINE بازی کردن چه کاری باید انجام بدم؟

Blocker

Registered User
لایک‌ها
24

ali_klassic

Registered User
لایک‌ها
26
سلام دوستان
تو xbox بازی های تفنگی مثل cod یا battelfield چجوریه؟حال میده؟
من فکر میکنم سخته چون با دسته باید تفنگو کنترل کنی آره؟سخته یا آسونه؟
برای بازی کنسول بگیرم بهتره یا کامپیوتر؟

اگه حرفه ای خوره ی بازی باشی که آسون میشه برات یعنی عادت می کنی برای من که آسونه عاشق MW3

ali_klassic

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان سلام،
1- کنسول + هارد
2- 2 عدد دسته بیسیم
4- آداپتور و کابل برق

اما مشکلات:

داداش ناراحت نشیا ولی فکر کنم بهت انداخته
وقتی دستتو روشن میکنی برو اون دکمه کوچیک گرد رو رو ایکس باکس بزن بعد دکمه ای که بالا دسته هست رو بزن شاید جواب داد.

ali_klassic

Registered User
لایک‌ها
26
والا اولاش خیلی سخته.ولی بعد که قلقش بیاد دستتون خیلی راحت تر میشه.
الان برای من از کار کردن با موس و کیبورد خیلی راحتتره.
من اگه بخوام با پی سی بازی کنم هم دسته ی 360 بهش وصل میکنم.

ولی ممکنه اولش خیلی سخت باشه.

مگه میشه دسته ایکس باکسو به PCنصب کرد

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
مگه میشه دسته ایکس باکسو به PCنصب کرد

بله.البته دسته ی با سیمشو گفته بودم.بیسیمش هم با یه کیت وصل میشه به پی سی.
یه درایو میخواد که از سایت ماکروسافت میتونید دانلود کنید

ali_klassic

Registered User
لایک‌ها
26
بله.البته دسته ی با سیمشو گفته بودم.بیسیمش هم با یه کیت وصل میشه به پی سی.
یه درایو میخواد که از سایت ماکروسافت میتونید دانلود کنید

لطفا اگه میشه لینک درایو رو بگید.
دسته ی ایکس باکس مگه با سیم هم وجود داره یا همون شارِژرش منظورتونه چون من تابه حال دسته ی با سیم برای ایکس باکس ندیدم.
biggrinsmiley.gif

ali_klassic

Registered User
لایک‌ها
26
من اصلا از این ایکس باکسی که دارم راضی نیستم حافظه داخلی 256 مگ هست که دم به دقیقه پره من همش سیو هامو پاک میکنم حتی باعث شد بخاطر اون سیو مایفیا رو هم پاک کنم یه فلش داشتم زدم به این لعنتی زد هر چی توش بود پاک کرد بعد توش رو پر از dataکرد تا بتونه توش سیو درست کنه .
راه حلی وجود داره یا نه؟؟؟؟

ali_klassic

Registered User
لایک‌ها
26
سلام من یه بار با ایکس باکس به شبکه وصل شدم اما تا وصل شدم گفت آپدیت Live رو بگیرید تا وارد شوید من آپدیت رو گرفتم اما بعد هر بازی رو میزاشتم تو دستگاه بدون هیچ ارور و دلیل و منطقی میومد بیرون
لطفا جواب بدید چون من 10هزار تومن دادم تا درستش کردن اما من دوست دارم به صورت شبکه بازی کنم
با تشکر

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
لطفا اگه میشه لینک درایو رو بگید.
دسته ی ایکس باکس مگه با سیم هم وجود داره یا همون شارِژرش منظورتونه چون من تابه حال دسته ی با سیم برای ایکس باکس ندیدم.
biggrinsmiley.gif

Xbox 360 Controller for Windows | Microsoft Hardware
ویندوزتون رو مشخص کنید بعد دانلود کنید.
نه.منظور من دسته فابریک باسیم هست.تو بازار هست.حدود 10-15 تومن ارزون از بی سیم هست.
عکسش تو لینک بالا هست.

من اصلا از این ایکس باکسی که دارم راضی نیستم حافظه داخلی 256 مگ هست که دم به دقیقه پره من همش سیو هامو پاک میکنم حتی باعث شد بخاطر اون سیو مایفیا رو هم پاک کنم یه فلش داشتم زدم به این لعنتی زد هر چی توش بود پاک کرد بعد توش رو پر از dataکرد تا بتونه توش سیو درست کنه .
راه حلی وجود داره یا نه؟؟؟؟

الان میتونید سیو بازی هایی که حجم بیشتری داره و استفاده یی ندارید رو پاک کنید.
بهترین راه خرید هارد هست.کم هزینه ترین راه هم وصل کردن فلش مموری.
بستگی به استفادت داره.اگه خیلی بازی نمیکنید با همون فلش هم جواب میده.

سلام من یه بار با ایکس باکس به شبکه وصل شدم اما تا وصل شدم گفت آپدیت Live رو بگیرید تا وارد شوید من آپدیت رو گرفتم اما بعد هر بازی رو میزاشتم تو دستگاه بدون هیچ ارور و دلیل و منطقی میومد بیرون
لطفا جواب بدید چون من 10هزار تومن دادم تا درستش کردن اما من دوست دارم به صورت شبکه بازی کنم
با تشکر

کلا توصیه میشه که انلاین بازی نکنید.چون خیلی دردسر داره.
در هر صورت شما اول باید بازی های پچ شده خریداری کنید که بشه باهاش رفت تو لایو و خطر بن شدن رو کم کرد.ریسک بن شدن تو لایو همیشه وجود داره.
دوما شما باید اکانت Gold داشته باشید تا بتونید آنلاین بازی کنید.وقتی دستگاه رو میخرید 1 ماه اکانت گلد رایگان از اولین اتصال قابل استفاده هست.

ali_klassic

Registered User
لایک‌ها
26
دستت درد نکنه
--
راستی گفتی ویندوزت چیه ویندوزم ایکس پی هست

Last edited by a moderator:

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370

ali_disslove

Registered User
لایک‌ها
16
با سلام

من یه سری بازی به صورت عمده گرفتم حدود 200 تاست که xgde 3 هستند همشون با آپدیت lt3
حالا میخوام ازشون ایمج بگیرم سوالم اینه حتما باید به xbox back up creator یا image burn از دیسکام ایمج بگیرم روی هارد ؟اگه با اکهل 120% باشه دیسک بعدا درست رایت میشه ؟البته رایتم با image burner هست
اخه این دو تا نرم افزار خیلی کند هستند من با alcohol دارم ایمیج میگیرم خیلی سرعتش بهتره

خداییش یکی بیاد زود بگه اگه با alcohol مشکل داره که استپ کنم و با همین xbc بک آپ بگیرم این همه وقتم نره

لایک‌ها
3
ایمیج بازیهای معمولی رو با xbox back up creator بگیر برنرمکس رو با image burn

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
سلام
بچه ها من یه pes2013 گرفتم دستگاه هم lt3 است ولی پیغام not support میزنه
اینو فروشنده باید پس بگیره دیگه؟

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
آقا یه سوال : یکی بیاد به زبونه ساده توضیح بده دستگاه رو lt3 کنم بازیا چی میشه ؟! اینایی که قفل نم چی چی :دی دارن و رو lt2 بازی میکردم باید برم برنر مکس بگیرم ؟!!

سلام
بچه ها من یه pes2013 گرفتم دستگاه هم lt3 است ولی پیغام not support میزنه
اینو فروشنده باید پس بگیره دیگه؟

اره فکر کنم مشکل از دیسک باشه . ببر برات عوض میکنه !

بالا