• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
مهم نیست سال آخرش باشه یا نه. کلا سیاست ایران یه سیاست کلیه که پیش میره و مهم نیست چه شخصی حرف بزنه. در کل شما می توانید حرف امروز احمدی نژاد را سیاست آینده ایران بدانید نه فقط سیاست دولت او ;)

به نکته خوبی اشاره کردید و موافقم .
-----------
در ضمن jay jay عزیز نظرتون بسیار محترم اما باور نمیکنم فرد تحصیل کرده ای مثل شما تصمیمی اینچنینی بگیره ...

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
تاثیرش توی چیه؟؟میشه بگی ما هم بدونیم
ایشون کاره ای در مسئله هسته ای که تحریمها بهش گره خورده نیست و در مورد رابطه با امریکا هم همینطور و چند بار قبل هم میخواسته با امریکایی ها در صحبت رو باز کنه هم خودش و هم تیمش یعنی مشایی و هاشمی ثمره که بهش خط میدن اما نتوست تازه اون زمان که تو اوج قدرتش بود و نه الان
وقتی کسی تصمیم گیر در مسئله ای نباشه پس سخنرانیش هم تاثیر نداره و اصولا در مسئله هسته ای فقط تیم بیت-**** هست که تصمیم گیر هستن.و ما هم از اون جهت واسمون مهمه که روی قیمت بازار تاثیر میزاره .یعنی شما اینو نمسدونستی دوست عزیز

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
تاثیر داره!![/QUOTE

ایشون کاره ای در مسئله هسته ای که تحریمها بهش گره خورده نداره و در مورد رابطه با امریکا هم همینطور و چند بار قبل هم میخواسته با امریکایی ها در صحبت رو باز کنه هم خودش و هم تیمش یعنی مشایی و هاشمی ثمره که بهش خط میدن

تاثیرش کوتاه مدته ! .. اگر احمدی نژاد بره و دوباره حرفهاش رو تکرار کنه نشانه اینه که اینها کوتاه نمیان (چون فکر نمیکنم دیگه فرصتی باشه تا ماههای اینده که چنین نشست بزرگی باشه و بتونن حرفاشونو بزنن و اگر هم باشه ! حداقل نظرشون تو این یک یا دو ماه تغییر نخواهد کرد ) بنابراین از لحاظ بار روانی که بوجود میاد و کمبود ارزی که وجود داره .. نوید دهنده این موضوع هستش که روابط بهبود پیدا نخواهد کرد

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
هزار دیناری که نداریم نه؟

یعنی مثلا اگه هزار دینار 1800 باشه ده تا 100 دیناری میدن بهمون؟ چه جوریاس؟

واقعا دینار عراق 2 تومن رو رد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هزار و خورده ای بود که!!!! 1900 بود

والا من کسی رو ندیدم دینار بخره
من ندیدم یعنی با چشمای خودم ندیدم البته

واحد پولیشون عجیبه

نمیدونم چجوریه ولی یه دیناری ندارن انگار

عراق 25000 ديناري 10000 ديناري 5000 ديناري 1000 ديناري 250 ديناري 50 ديناري و جديدا500 ديناري هم اومده

كه ميتونيد از صرافيهاي معتبر تهيه كنيد در مورد 25000 و 10000 ديناري مراقب باشيد چون تقلبيش هم

اومده

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
فکر می کنم بحث عراقی کمک به این تاپیک نمی کنه. به نظرتون بی خیال بشیم بهتر نیست.

موافقم:)

پ.ن: به عنوان آخرین نکته بحث عراقی ! دوستان توصیه میکنم دینار عراق نخرید ، عراق حالا حالاها وضعش درست نمیشه. از همین پارسال تا حالا نزدیک به 15 درصد پولشون در مقابل دلار افت کرده

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
به نکته خوبی اشاره کردید و موافقم .
-----------
در ضمن jay jay عزیز نظرتون بسیار محترم اما باور نمیکنم فرد تحصیل کرده ای مثل شما تصمیمی اینچنینی بگیره ...

دوست گرامی همه چیز رو نمیشه گفت اما من با کل این جزیان مخالفم و دنبال استخوان هم نیستم همه اینها سر وته یه عده ایدئولوگ زده هستند و فقط ممکن بود در صورت روی کار اومدن اون شخص دیگه یکم اوضاع بهتر بشه اما همه سوئ مدیریت ها و دزدی ها و این سیستم دینی باز هم سر کار بود.در ضمن تیم اقتصادی موسوی هم یعنی اقای مومنی از اون ابله ها بود که دنبال اقتصاد توحیدی و این جور چرندیات بود و من اتفاقا توی دانشگاه اصفهان توی سخنرانیش هم رفتم

همیشه دنبال بهترین باش و نه بد از بدتر دوست گرامی .البته شما هم از یه نظر حق دارین اما خب من یکم عجول ترم
:blush:

راستی دینار خریدی اخر؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
ایشون کاره ای در مسئله هسته ای که تحریمها بهش گره خورده نیست و در مورد رابطه با امریکا هم همینطور و چند بار قبل هم میخواسته با امریکایی ها در صحبت رو باز کنه هم خودش و هم تیمش یعنی مشایی و هاشمی ثمره که بهش خط میدن اما نتوست تازه اون زمان که تو اوج قدرتش بود و نه الان
وقتی کسی تصمیم گیر در مسئله ای نباشه پس سخنرانیش هم تاثیر نداره و اصولا در مسئله هسته ای فقط تیم بیت-**** هست که تصمیم گیر هستن.و ما هم از اون جهت واسمون مهمه که روی قیمت بازار تاثیر میزاره .یعنی شما اینو نمسدونستی دوست عزیز

مدیر بخش گفتن بحث سیاسی نکنید.

منم نمیخوام باز کنم.

ولی فعلا که سخنگوی کشور رئیس جمهور هست. پس سخنرانیش تاثیر داره.

هر وقت کسان و ارگان هایی که شما ازشون نام بردید تونستن برن توی سازمان ملل یا هر جای دیگه سخنرانی کنن جلو دوربین های کشور های دنیا اون وقت بگید ...

مهم نیست کی تصمیم میگیره.....اون تصمیم گیری هم سر جای خودش! ولی حرف های آقای احمدی نژاد همیشه تاثیر داشته روی این مسئله .

البته خیلی مقطعی و کوتاه

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
تاثیرش کوتاه مدته ! .. اگر احمدی نژاد بره و دوباره حرفهاش رو تکرار کنه نشانه اینه که اینها کوتاه نمیان (چون فکر نمیکنم دیگه فرصتی باشه تا ماههای اینده که چنین نشست بزرگی باشه و بتونن حرفاشونو بزنن و اگر هم باشه ! حداقل نظرشون تو این یک یا دو ماه تغییر نخواهد کرد ) بنابراین از لحاظ بار روانی که بوجود میاد و کمبود ارزی که وجود داره .. نوید دهنده این موضوع هستش که روابط بهبود پیدا نخواهد کرد

من به شخصه از خدامه که کوتاه نیان.هر چه لجبازی بیشتر بهتر.تا ما هم نکلیفمون روشن بشه

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
مدیر بخش گفتن بحث سیاسی نکنید.

منم نمیخوام باز کنم.

ولی فعلا که سخنگوی کشور رئیس جمهور هست. پس سخنرانیش تاثیر داره.

هر وقت کسان و ارگان هایی که شما ازشون نام بردید تونستن برن توی سازمان ملل یا هر جای دیگه سخنرانی کنن جلو دوربین های کشور های دنیا اون وقت بگید ...

مهم نیست کی تصمیم میگیره...نتیجه سخنرانی رئیس جمهوره !

.ببخشید خیلی شرمندم اما فکر کنم یا سن شما خیلی کمه یا اینکه مطالعه ات کمه شاید چون علاقه شما بیشتر روی موسیقی است اما یکم مطالعه ات رو بیشتر کنی بهتره .دوست گرامی شما وقتی هنوز نمیدونی تصمیم گیر توی جریان هسته ای کیه و چه نهادی هست و اقای جلیلی فرستاده چه شخصی هست خب ممکنه تصور کنید که احمدی کاره ای هست.این چیزهایی هم که گفتم توی همه سایتهای رسمی کش.ر هست و کاملا مجازه
من دیگه حرفی ندارم

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
دوست گرامی همه چیز رو نمیشه گفت اما من با کل این جزیان مخالفم و دنبال استخوان هم نیستم همه اینها سر وته یه عده ایدئولوگ زده هستند و فقط ممکن بود در صورت روی کار اومدن اون شخص دیگه یکم اوضاع بهتر بشه اما همه سوئ مدیریت ها و دزدی ها و این سیستم دینی باز هم سر کار بود.در ضمن تیم اقتصادی موسوی هم یعنی اقای مومنی از اون ابله ها بود که دنبال اقتصاد توحیدی و این جور چرندیات بود و من اتفاقا توی دانشگاه اصفهان توی سخنرانیش هم رفتم

همیشه دنبال بهترین باش و نه بد از بدتر دوست گرامی .البته شما هم از یه نظر حق دارین اما خب من یکم عجول ترم
:blush:

موافق نظر شما نیستم به نظرم اون چیزی رو که باید ببینید میبینید(چیزی که تحمیل میشه و یک عقیده ای که رواج پیدا میکنه توسط دستگاهی خاص با هدفی خاص) نه اون چیزی که خودتون باید بگردید و ببینید ... البته نظر من هستش و نظر شما هم محترم .

پی نوشت : لازم نیست بگید دقیقا چی فکر میکنید دقیقا میدونم نظرتون چیه و از کجا نشات میگیره چون با این طرز تفکر اشنا هستم .

راستی دینار خریدی اخر؟

نه عزیز دینار نخریدم .. فعلا شرایط رو برای خرید دینار خوب ندیدم .. اگر اوضاع برگرده به سابق که بعید میدونم خرید دینار منطقی تر به نظر میاد تا دلار . اما فعلا دلار و یورو گرفتم اندک سرمایه ای که برام مونده بود.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
مدیرم میگه دلار 2750صرافی
ولی سایت زده 2620:blink:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
.ببخشید خیلی شرمندم اما فکر کنم یا سن شما خیلی کمه یا اینکه مطالعه ات کمه شاید چون علاقه شما بیشتر روی موسیقی است اما یکم مطالعه ات رو بیشتر کنی بهتره .دوست گرامی شما وقتی هنوز نمیدونی تصمیم گیر توی جریان هسته ای کیه و چه نهادی هست و اقای جلیلی فرستاده چه شخصی هست خب ممکنه تصور کنید که احمدی کاره ای هست.این چیزهایی هم که گفتم توی همه سایتهای رسمی کش.ر هست و کاملا مجازه
من دیگه حرفی ندارم

بله من سنم کم هست نسبت به شما 27 سالمه!

شما اصلا منظور منو نمیگیری! اتفاقا من خواسته یا ناخواسته اطلاعات سیاسیم بیشتر از شماست!(البته اگه شما وضعیت منو نداشته باشی!) حالا علتش رو نگم بهتره!

منظور من این نیست که آقای رئیس جمهور تصمیم گیرنده هستن یا کاره ای هست! ظاهرا شما شتاب زده پست ها رو میخونی! منظور من خیلی واضح و روشن گفته شد که کسانی که تصمیم گیرنده اصلی هستن قرار نیست بیان در نیویورک حرف بزنن که فردا صحبتشون روی قیمت تاثیر بذاره! اون اشخاص اصل ی که شما میگی به موقع تصمیماتشون تاثیر خودش رو خواهد گذاشت! منظور من تاثیر کوتاه و مقطعی بود در مورد سخنرانی آقای رئیس جمهور!! حالا شما هی بیا بگو آقای احمدی نژاد که تصمیم گیرنده اصلی نیست! پ ن پ هست!! اینو بچه 15 ساله هم میفهمه! لازم نیست شما به من گوشزد کنی! تو خود آمریکاش اوباما تصمیم گیرنده اصلی نیست! حالا میخوای اینجا باشه؟

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73

شما اصلا منظور منو نمیگیری! اتفاقا من خواسته یا ناخواسته اطلاعات سیاسیم بیشتر از شماست! حالا علتش رو نگم بهتره!

منظور من این نیست که آقای رئیس جمهور تصمیم گیرنده هستن یا کاره ای هست! ظاهرا شما شتاب زده پست ها رو میخونی! منظور من خیلی واضح و روشن گفته شد که کسانی که تصمیم گیرنده اصلی هستن قرار نیست بیان در نیویورک حرف بزنن که فردا صحبتشون روی قیمت تاثیر بذاره! اون اشخاص اصل ی که شما میگی به موقع تصمیماتشون تاثیر خودش رو خواهد گذاشت! منظور من تاثیر کوتاه و مقطعی بود در مورد سخنرانی آقای رئیس جمهور!! حالا شما هی بیا بگو آقای احمدی نژاد که تصمیم گیرنده اصلی نیست! پ ن پ هست!! اینو بچه 15 ساله هم میفهمه! لازم نیست شما به من گوشزد کنی! تو خود آمریکاش اوباما تصمیم گیرنده اصلی نیست! حالا میخوای اینجا باشه؟

تو آمریکا اوباما همه کارست.
حق وتو داره و کارهای یک جانبه هم انجام میده. دیدید که خودش اومد گفت مهاجر های غیرقانونی حق کار دارند.

ملاحظه می کنند و حرف دیگران رو گوش می کنند ولی حرف آخر رو شخص رئیس جمهور می زنه برای همینه که پروسه انتخاب رئیس جمهور اینقدر سخته و باید سال ها کار کنند و تازه بعد از اینکه حزب انتخاب می کندشون باید یک سال کار کنند که بتونند رای جمع کنند.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
همیشه حق با مدیره ;)

bd219e.gif
bd219e.gif

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
دقیقا از امروز ،41 روز دیگه ( 6 نوامبر ) امکان داره قیمتها به شدت بکشه بالا ،.، اون وقت که با یک فرقون پول هم نمیشه یدونه تخم مرغ خرید.
وقتی‌ که MITT بیاد اون وقت خیلی‌ از معادله‌ها تو منطقه شدیدا تغییر خواهد کرد ،حالا این خط این نشون .

متاسفانه اینها رو در مقابل کار انجام شده قرار دادن و هیچ راهه برگشتی غیر از اون"" قضیه خاص"" نیست. :rambo:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
دقیقا از امروز ،41 روز دیگه ( 6 نوامبر ) امکان داره قیمتها به شدت بکشه بالا ،.، اون وقت که با یک فرقون پول هم نمیشه یدونه تخم مرغ خرید.
وقتی‌ که MITT بیاد اون وقت خیلی‌ از معادله‌ها تو منطقه شدیدا تغییر خواهد کرد ،حالا این خط این نشون .

متاسفانه اینها رو در مقابل کار انجام شده قرار دادن و هیچ راهه برگشتی غیر از اون"" قضیه خاص"" نیست. :rambo:

به نظر نمیاد رامنی برنده بشه !

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16

شما اصلا منظور منو نمیگیری! اتفاقا من خواسته یا ناخواسته اطلاعات سیاسیم بیشتر از شماست!(البته اگه شما وضعیت منو نداشته باشی!) حالا علتش رو نگم بهتره!

خب پس ماشالا بزرگی و زیاد با هم اختلاف نداریم شاید یه 3 سالی:rolleyes:. اوباما تصمیم گیر نیست پس کیه؟دایی جان ناپلئون؟
اتفاقا توی امریکا تصمیمگیر اصلی اوباما است در سیستم های دمکراسی در همه کشور ها همینطوره و دیدی که راحت به پیشنهاد اسراییل دست رد زد و اون لابی پرقدرت ایپک هم نتونست کاری کنه چرا ؟ چون اونها منافع ملی امریکا از همه چیز واسشون مهمتره حتی چند سال پیش یه جاسوس اسراییلی هم امریکایی ها گرفته بودن و یه مدت کلی بحث داشتن سرش.البته تصمیم گیر اصلی کاخ سفید هست اما نظر کنگره و به خصوص سنا و کمیته های سنا که اکثریتش با جمهوری خواهان هست هم مهمه
اگه شما میخوای بگی در امریکا دولت سایه وجود داره و از این جور خرفا که دیگه حرفی واسه گفتن نمیمونه. لابی ایپک که ماله یهودیان هست هم نفوذ داره اما نه اونقدر که ما فکر میکنیم
اما عرض بنده این هست که ایشون (احمدی) اصلا داخل بازی نیست که بخواد همچین اجازه ای داشته باشه.من گرفتم که شما چی میگی اما شما دیدی که خود سلطانیه هم که خبرش اومد انچنان تاثیری در بازار نداشت چون همه میفهمند که اوضاع از چه قراره
با احترام به نظزتون با شما زیاد همسو نیستم دوست گرامی.
روز خوش

Last edited:
بالا