• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
خدمت شما عرض شود که به سایتهای داخلی به هیچ عنوان در مورد خبرهای اینچنینی اعتماد نکنید ! و فقط به خبرهای بدشون اعتماد کنید (خبرهای بد رو از مجبوری میزارن خبرهای خوب با سیاست )

به نظر من این خبر میخواد بگه که دولت اگر بخواد کاری کنه میکنه ! ولی نکرده ! و این روحیه رو میخواد در مردم القا کنه که البته ! برای عام خوب جواب میده ... ولی برای بنده خیر ... چون بازار کاملا مشهود و واضحه که با کمبود ارز مواجه شده !

و دولت هم اگر بخواد نقدینگی رو مهار کنه !لازم نیست با چنین شدتی دلار رو به اوج برسونه ! .. اگر نقدینگی نبود اگر کمبود ارز نداشتیم و .........

دلار 2000 تومانی قیمتی هست که هم مردم باهاش مشکلی ندارند هم دولت میتونه از اون کسب در امد کنه ! ... اما بیشتر از این قیمت .. یک خطر محسوب میشه و طبیعتا دولت هم دنبال دردسر نخواهد بود ! ...

والا چی بگم شایدم حق با شما باشه از بس دروغ شنیدیم دیگه اگه راست هم بگن باور نمیکینیم
شاید هم این اخبار رو میدن تا قضیه رو توجیح کنن و نشون ندن که جریان از دستشون در رفته.این سناریو هم میتونه درست باشه

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
به نظر نمیاد رامنی برنده بشه !

تایید میشه ! مردم امریکا فکر میکنن مشکلاتشون بخاطر جنگ ها و دخالت امریکا در کشورای دیگست + کمکهای مالی به کشورهای دیگه . واقعا چه سیاستمدارای نخبه ای گیر چه مردم ابلهی افتادن:rolleyes:

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
تایید میشه ! مردم امریکا فکر میکنن مشکلاتشون بخاطر جنگ ها و دخالت امریکا در کشورای دیگست + کمکهای مالی به کشورهای دیگه . واقعا چه سیاستمدارای نخبه ای گیر چه مردم ابلهی افتادن:rolleyes:

بدون شک نمیشه. رامنی تو یه جلسه خصوصی گفته بود اصلا به رای عده ای که مالیات نمی دهند نیازی نیست. بعدا فیلمش انتشار داده شده و کارشا خراب کرده

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
بدون شک نمیشه. رامنی تو یه جلسه خصوصی گفته بود اصلا به رای عده ای که مالیات نمی دهند نیازی نیست. بعدا فیلمش انتشار داده شده و کارشا خراب کرده

کلا جو بر ضد جمهوری خواها و بنگاههای بزرگ اقتصادیه. توی نظرسنجی ها هم ، اوباما جلوتره.

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
سلام
یه سوال در مورد ارز داشتم . میخواستم ببینم من از کجا میتونم روبل روسیه رو با نرخ دولتی بگیرم ؟
الان روبل با نرخ دولتی 395 ریال هست و تو بازار آزاد آخرین باری که پرسیدم 734 ریال بوده
نامه پذیرش از دانشگاه روسیه و ویزا سه ماهه دانشجویی هم دارم
ممنون
t69037.gif

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
یه سوال در مورد ارز داشتم . میخواستم ببینم من از کجا میتونم روبل روسیه رو با نرخ دولتی بگیرم ؟
الان روبل با نرخ دولتی 395 ریال هست و تو بازار آزاد آخرین باری که پرسیدم 734 ریال بوده
نامه پذیرش از دانشگاه روسیه و ویزا سه ماهه دانشجویی هم دارم
ممنون
t69037.gif

والا ارز دانشجویی یه جورایی قطع شده و گفتن فقط به بورسیه ها میدیم.من خودم چون دنبال کارهای پذیرش خودم هستم همش دارم این جریان رو دنبال میکنم
اگه دانشجوی بورسیه هستین که هیچ اگر نه شاید فقط با اشنا گردم کلفت بشه از بانک ملت که عاملیت این کار رو داره انجام بدی

لینک به خارج از این انجمن لطفا ندید . لینکی به یوزر میخوایید بدید در پیغام خصوصی محبت کنید

Last edited by a moderator:

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
خدمت شما عرض شود که به سایتهای داخلی به هیچ عنوان در مورد خبرهای اینچنینی اعتماد نکنید ! و فقط به خبرهای بدشون اعتماد کنید (خبرهای بد رو از مجبوری میزارن خبرهای خوب با سیاست )

به نظر من این خبر میخواد بگه که دولت اگر بخواد کاری کنه میکنه ! ولی نکرده ! و این روحیه رو میخواد در مردم القا کنه که البته ! برای عام خوب جواب میده ... ولی برای بنده خیر ... چون بازار کاملا مشهود و واضحه که با کمبود ارز مواجه شده !

و دولت هم اگر بخواد نقدینگی رو مهار کنه !لازم نیست با چنین شدتی دلار رو به اوج برسونه ! .. اگر نقدینگی نبود اگر کمبود ارز نداشتیم و .........

دلار 2000 تومانی قیمتی هست که هم مردم باهاش مشکلی ندارند هم دولت میتونه از اون کسب در امد کنه ! ... اما بیشتر از این قیمت .. یک خطر محسوب میشه و طبیعتا دولت هم دنبال دردسر نخواهد بود ! ...

دقیقاً موافقم با حرف منطقی شما و شایدم دولت میخواسته برسونه 2000 تومن بعد ثابت نگه دارش که کلاً از دستش در رفته فقط خدا کنه یه تغییری اساسی صورت بگیره
داشتم کلیپ های یو تیوب رو میدیدم دیدیم چند ماه پیش دولت 24 میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی بودجه تعیین کرده همون موقع نماینده مجلس صاحب جهان آنلاین گفته بود اینکار افسار اقتصادی مملکت رو از دست ما خارج میکنه و خیلی های دیگه گفتند که این کار جز تورم و تعطیلی اندک تولید کننده ها و بیکاری هیچ مزیتی نداره اما دیدیم که چیزی که نباید اتفاق میفتاد افتاد!
نه من و شما که یا ارز داریم یا نداریم ازین وضعیت خوشحالیم نه دولت اما از هیچ کس هیچ کاری بر نمیاد الان جز رئیس جمهور آمریکا و نبض اقتصادی مملکت ما الان دودستی دست جناب آقای اوباماست!
به فروم ها نگاه کنید تا سال پیش کسی نمیدونست سکه طرح قدیم و جدید داره
تا سال پیش خیلیا نمیدونستند ارز فقط به دلار نمیگن بلکه به یورو .... هم میگن
الان نگاه کنید!
همه شدن تحلیل گر و اقتصاد دان از نماینده مجلس بگیر تا عامه مردم
نمیگم بده اما الان دیگه ممد و اصغرم فهمیدن اگر پولشون رو دلار نکنن چندرغازشون رو هواست
این راهی نیست که مردم انتخاب کردن
این راهیه که مجبور شدن انتخاب کنن

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16

البته نمیشه با یقین گفت کهرامنی نمیشه چون به قول خودشون اکتبر سورپرایز هم دارن و ممکنه همه چیز عوض بشه
اوباما هم در دوره قبل از این گاف ها مثل رامنی داده اما من هم فکر کنم ایشون شانس بیشتری داشته باشه تا رامنی
رامنی یکی از نقاط قوتش معاونش اقای پل رایان هست که هم جوونه و هم طرح های خوبی واسه بیمه درمانی داره و حتی پیشنهاد کرده که سیاست پولی امریکا برگرده به حالت با پشتوانه طلا(چون از زمان کنفرانس برتن وودر دیگه سیستم پولی هیچ کشوری بر مبنای طلا نیست)

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
والا ارز دانشجویی یه جورایی قطع شده و گفتن فقط به بورسیه ها میدیم.من خودم چون دنبال کارهای پذیرش خودم هستم همش دارم این جریان رو دنبال میکنم
اگه دانشجوی بورسیه هستین که هیچ اگر نه شاید فقط با اشنا گردم کلفت بشه از بانک ملت که عاملیت این کار رو داره انجام بدی
لینک به خارج از این انجمن لطفا ندید . لینکی به یوزر میخوایید بدید در پیغام خصوصی محبت کنید

بورسیه هستم ولی برای چند ماه اول میخوام یه مقداری ارز با خودم ببرم
از بانک هم پرسیدم گفتن مدرک اشتغال به تحصیل لازمه که اول باید برم ثبت نام کنم بعد این مدرک رو بگیرم .
متاسفانه این جور که معلومه باید با نرخ بازار آزاد تهیه کنم
ببینم الان ارز مسافرتی به مسافر ها تعلق میگیره ؟
ممنون

Last edited by a moderator:

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
منابع مطلع دیپلماتیک در تهران
ایران هیچ پیشنهاد جدیدی به گروه 1+5 ارائه نداده است

منابع مطلع دیپلماتیک در تهران می‌گویند که ایران هیچ پیشنهاد جدیدی به گروه 1+5 ارائه نداده است.
این در حالی است که دیپلمات‌های مطلع تاکید می‌کنند ایران در مذاکرات استانبول صریحا به طرف غربی اعلام کرده است هیچ پیشنهاد جدیدی ندارد و پیشنهاد آن همان چیزی است که در مسکو ارائه شده است.مضمون آنچه سلطانیه به گرت پورتر گفته نیز در واقع چیزی جز این نیست، اما برخی منابع داخلی موضوع را به گونه‌ای منعکس کرده‌اند که گویی ایران در اثر فشارهای وارد شده پیشنهاد جدیدی به 1+5 ارائه کرده است

Last edited:

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
از بانک هم پرسیدم گفتن مدرک اشتغال به تحصیل لازمه که اول باید برم ثبت نام کنم بعد این مدرک رو بگیرم .
ممنون
نه دوست عزیز ارز مسافرتی رو که خیلی وقته جمعش کردن
البته واسه حاجی ها فکر کنم میدن اما مطمئن نیستم از بس هر 2 ساعت یکبار قانون عوض میکنن

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
ممنون

تو نشا ثبت نام مبکنی !نامه ارز رو از وزارت علوم در تاریخ تعیین شده میگیری و میری دنبال بانکی میگردی که ارز بده و ازش میگیری ! چون ترم اولی هستی ازت وثیقه میگیرن یه چیزی(30 درصد ریالی ارز ) تا گواهی اشتغال به تحصیل بفرستی !
بهت 6 هزار دلار با قیمت دولتی میدن + شهریه تا سقف 15 هزار دلار در سال
من خودم ماه پیش گرفتم ارز دانشجوییم رو برای ترم اول !
شما برو دنبالش اما احتمالا تا برسی به نامه و بانک و غیره جمع کردن این ارز دانشجویی رو .......
برو اپلای ابرود .....

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
البته واسه حاجی ها فکر کنم میدن اما مطمئن نیستم از بس هر 2 ساعت یکبار قانون عوض میکنن

آره به حاجی ها 300 دلار فکر کنم میدن . اونا از دانشجوها واجب ترن !

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702

برای حجاج میدن
امروز از بانک ملی شعبه ارزی برای دوستان 300 دلار دریافت شد
البته خیلی جاها هم نمیدن اگر بانک لطف کنه و با حاجیه حال کنه میده! و گرنه نمونشو داشتیم که زنگ زدیم گفتن هنوز بخش نامه ابلاغ نشده!!! درحالی به آشناهاشون میدن
اینجام پارتی بازی؟

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
تو نشا ثبت نام مبکنی !نامه ارز رو از وزارت علوم در تاریخ تعیین شده میگیری و میری دنبال بانکی میگردی که ارز بده و ازش میگیری ! چون ترم اولی هستی ازت وثیقه میگیرن یه چیزی(30 درصد ریالی ارز ) تا گواهی اشتغال به تحصیل بفرستی !
شما برو دنبالش اما احتمالا تا برسی به نامه و بانک و غیره جمع کردن این ارز دانشجویی رو .......
برو اپلای ابرود .....

ممنون رضا جان
جالب اینجاست همین نشا به من گفت اول اشتغال به تحصیل بیار !
ای بابا کارشون حساب کتاب نداره . یه بار دیگه اقدام میکنم ببینم این بار چی میگن

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
برو اپلای ابرود .....

رضا جان شما برای ایتالیا یورو گرفتی؟یا دلار
اخه الان نمیدن لامصب ها بچه های اپلای ابرود هم درست میگن

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325
رضا جان شما برای ایتالیا یورو گرفتی؟یا دلار
اخه الان نمیدن لامصب ها بچه های اپلای ابرود هم درست میگن

دلار
نمیدن یورو هیچ جا !
فقط یه مدت قدیما بانک پاسارگاد یورو میداد !
فقط دلار میدن بانکا !
خیلی اذیت میکنن ولی بانک رفاه و ملت و توسعه تعاون دارن میدن ! باید یکم چونه زد که نذارنت تو نوبت و سریع بهت بدن

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325
ممنون رضا جان
جالب اینجاست همین نشا به من گفت اول اشتغال به تحصیل بیار !
ای بابا کارشون حساب کتاب نداره . یه بار دیگه اقدام میکنم ببینم این بار چی میگن

خواهش میکنم
جای اشتغال به تحصیل نامه پذیرش رو اپلود کن
ترم رو هم ترم اول 2012 انتخاب کن

بالا