• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
اون تاپیک قوانین این بخش دکور نیست والا پیر من رو هم در اوردین :( :

این سایتهایی که دارم اسم میبرم من بعد این هر کاربری بدون پوشش Code آدرس اونها رو در تاپیک نقل قول کنه 3 روز بن میشه :

کد:
مثقال-مزنه-ارنیکو-دلارفا-طلافا-طلا دات آی آر - آراد سرمایه و هر سایتی که به نحوی اعلامی نرخ ارز هست

بند 6 تاپیک قوانین بخش کار و سرمایه

حالا دوباره هم همین کار رو انجام بدید . ممون :whistle:
وقتی این سایت ها هیچ کدومشون حتی فیلتر نیستن پس فکر نمیکنم دیگه مشکلی باشه مگر این که همون قضیه شاه میبخشه و وزیر نمیبخشه باشه
در ضمن در مورد پست 4771 شما هم بگم که اگر میخواید کاملا به قانون عمل کنید! باید مقداری از پست های تاپیک چهار میلیاردی رو هم پاک کنید چون تو بعضی از پست ها صراحتا سرمایه گذاری خارجی مثل خرید ملک در خارج و اجاره دادن و ..... پیشنهاد شده
این رو هم بگم که فکر نکنید که من با شما احیانا مشکلی دارم یا چیز دیگه ای هست که بعضی پست هاتون رو نقل قول میکنم ولی وقتی میبینم که قانون میخواد بعضی جاها اجرا بشه بعضی جاها نه ......

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
توجه:
دلار در بازار افشار با 2670 بسته شد و شناور فردا هم 2650 تا 2660 هست
پس احتمالا بازار در فردا هم صعودیه ولی شاید مثل امروز نباشه
در هر صورت اگر بالای 2650 2 روز متوالی بسته بشه به احتمال زیاد این اسب سرکش داره سم میکوبه برای قله 2950 تا 3000
خدا به خیر کنه با این روند تا شب عید روی 4000 تومن یا بیشتره!!
اگه ما بخوایم از این حق مسلممون بگذزیم کی رو باید ببینیم؟

دوستان دقت کنید که دولت دیگه تزریقی انجام نخواهد داد و عملا بازار چهار راه استانبول رو به رسمیت دیگه نمیشناسه. از فردا هم قرار شد بانک مرکزی در سایت خودش قیمت ارز غیر مرجع رو هر روز صبح اعلام کنه. به عبارت دیگر دولت دو نرخ ارز میشناسه یکی نرخ مرجع که 1226 هست و برای اولویت 1 هست و یکی نرخ غیر مرجع که هر روز صبح در اتاق اعلام میشه. امروز هم دقت کرده باشید در رسانه میلی همین دو نرخ اعلام شد و نرخی به نام نرخ بازار تهران دیگه نداریم.

معنای این صحبتها اینه که این بازار 4 راه استانبول غیر رسمی و کاذبه از نظر دولت و دولت خودش رو موظف به پاسخگویی قیمت در اون نمیدونه.
همونطور که قبلا هم بیان شد نرخ صعودیه در میان مدت.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
این پست رو من به خاطر اینکه این بخش توسط همون هایی که همه می دونن و میشناسن رصد میشه به خاطر مصلحت این بخش حذف کردم و به کاربر Harrp هم دلیلش رو کاملا دوستانه شرح دادم ولی در عین ناباوری میبینم که ایشون در کمال وقاحت میگه که من این کار رو به خاطر اینکه خودم صراف هستم کردم و چون با همین 1 پست ایشون همه میتونن برن ترکیه و حساب باز کنن من از کار بیکار میشم :blink: . این پست رو به این دلیل کوت میکنم که اگر روزی ایشون هم این پست رو پاک کردن به عنوان سند باقی بمونه . ایشون در پست هاشون 1 بار اشاره کردن که 2 پاسپورت دارن حالا اگر این کار رو با پاسپورت ایرانیشون انجام داده باشن دست مریضات داره .

به توضیح میدن از لحاط حقوقی : ترکیه جزء کشورهایی هست که بر اساس قوانینش اجازه میده که سرمایه های خارجی رو ملی کنه تا تهش برید . اگر به هر دلیل این پست ایشون برای دادستانی کل کشور بشه دلیل برای گیر دادن با عنایت به قوانین ارزی بانک مرکزی خروج سرمایه از کشور بدونید که این 1 دلیلش هست

خیلی خوب هست ایرانی جماعت اول فرهنگ حتی محکوم کردن کسی رو یاد بگیرن بعد بیان کسی رو محکوم کنن . قضیه مردم ایران با این طرز فکری متاسفانه همون قضیه فلانی و حوض خالیش هست . در این تاپیک تمام بحثی که شده طبق قوانین ایران بوده و هر نوع معامله که میشده باز سرمایه گذاری داخلی بوده ولی با نظر ایشون میشه خروج سرمایه از کشور . میل خودتون هست . جالب اینکه یوزر در پست هاش به نشانه سوسه میگه که با IBAN پول رو میاره ایران و ایران هم اصلا تحریم نیست دیگه ! .

این نقل قول به عنوان سند اینجا می مونه و تحت هیچ شرایطی پاک نمیشه حتی اگر یوزر اصلی پستش رو پاک کنه
شایان ذکر هست پست اصلی http://forum.persiantools.com/t214102-page300.html#post5708016 در صفحه 300 این تاپیک میباشد . هرکسی هم سوالی داره در این خصوص در همین تاپیک اعلام کنه .

پی نوشت 2 : تحت هیچ شرایطی نه خودم و با دیگر مدیران این بخش هم هماهنگی میکنم که هیچ پستی رو در این باره و در این مقوله پاک نکنن چون میخوام ثابت کنم که شما کاربر هایی که فکر میکنید قوانین کشک هستن و به اصلاح معروف گفتگوی آزاد مال خر هست تا چه می تونن مورد سندیت قانونی قرار بگیرن و اون حوض خالی رو برای تک تک شما فراهم کنن .

من یه سوال داشتم هر کدوم از دوستان که می تونن راهنمایی کنند ممنون میشم
می خواستم بدونم حسابهایی که IBAN بانک های خارجی که با ویزا و مستر در ارتباط هستند امکان انتقال پول از طریق اینترنت بانک یا کارت به کارت رو دارند یانه
یعنی با کارت ویزا بانک ترکیه میشه از طریق اینترنت بانک یا عابر بانک به کارت ویزا صادر شده یه کشور دیگه پول انتقال داد ؟

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
توجه:
در هر صورت اگر بالای 2650 2 روز متوالی بسته بشه به احتمال زیاد این اسب سرکش داره سم میکوبه برای قله 2950 تا 3000

دوستان دقت کنید که دولت دیگه تزریقی انجام نخواهد داد و عملا بازار چهار راه استانبول رو به رسمیت دیگه نمیشناسه. از فردا هم قرار شد بانک مرکزی در سایت خودش قیمت ارز غیر مرجع رو هر روز صبح اعلام کنه. به عبارت دیگر دولت دو نرخ ارز میشناسه یکی نرخ مرجع که 1226 هست و برای اولویت 1 هست و یکی نرخ غیر مرجع که هر روز صبح در اتاق اعلام میشه. امروز هم دقت کرده باشید در رسانه میلی همین دو نرخ اعلام شد و نرخی به نام نرخ بازار تهران دیگه نداریم.

معنای این صحبتها اینه که این بازار 4 راه استانبول غیر رسمی و کاذبه از نظر دولت و دولت خودش رو موظف به پاسخگویی قیمت در اون نمیدونه.

در واقع همون بازار سیاه که پیش بینی شده بود .. احتمالا تو این بازار هم اگر ارز دست کسی بگیرند به عنوان اخلال گر ارزی .. ارزهاش مصادره بشه .. به هر حال شیوه ای خوبی برای جیره بندی میتونه باشه ! هم از این طرف ارز توسط مردم عادی که میخوان مسافرت بروند با قیمت های بسیار بالا باید تامین بشه و این قیمت بسیار بالا میتونه جبران هزینه های نقدی دولت رو بکنه ... هم از این سمت باعث میشه که ارز با نرخ غیر مرجع که شبکه خبر امروز داشت در موردش صحبت میکرد .. فقط به وارد کنندگان داده بشه و قیمت کالاها از یک حدی بالاتر نرود.

در واقع میشه اینطور بیان کرد گه 3 نرخ ارز بوجود خواهد امد ..

ارز 1226 تومانی فقط کالاهای اساسی

ارز غیر مرجع که 2386 تومان اعلام شده فقط برای واردکنندگان اون هم از مقصدی خاص .

ارز در بازار سیاه با قیمتی بسیار بالا .. برای تامین ارز مردم عادی برای مسافرت .. خرید های خارج از کشور ارزی (به صورت شخصی و اینترنتی) .. ارز برای داشنجوهای بدون بورسیه و ........

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
وقتی این سایت ها هیچ کدومشون حتی فیلتر نیستن پس فکر نمیکنم دیگه مشکلی باشه مگر این که همون قضیه شاه میبخشه و وزیر نمیبخشه باشه
در ضمن در مورد پست 4771 شما هم بگم که اگر میخواید کاملا به قانون عمل کنید! باید مقداری از پست های تاپیک چهار میلیاردی رو هم پاک کنید چون تو بعضی از پست ها صراحتا سرمایه گذاری خارجی مثل خرید ملک در خارج و اجاره دادن و ..... پیشنهاد شده
این رو هم بگم که فکر نکنید که من با شما احیانا مشکلی دارم یا چیز دیگه ای هست که بعضی پست هاتون رو نقل قول میکنم ولی وقتی میبینم که قانون میخواد بعضی جاها اجرا بشه بعضی جاها نه ......

دقیقا بند به بند تاپیک قوانین اجرا میشه . اعتراضی دارید در تاپیک مربوطه به عملکرد من اعتراض کنید . جای اعتراض در این تاپیک نیست .http://forum.persiantools.com/t236231.html از اینجا می تونید اقدام کنید .

در مورد سایتهای اعلامی نرخ ارز چون رسما خودم صراف هستم و نرخ های ارز در این سایتها دقیقا چرت محض هست به هیچ عنوان به شخصه اجازه نمیدم که این سایت ها رو در بخش نقل قول کنید و بک لینک به این سایتها بدید . در اصل این سیاتها نرخ هاشون از روی وب سایتهای صرافی ها استخراج میشه نه کف بازار . بسیاری از این وب سایتها حتی نمی دونن پاساژ افشار کجاست و مزایده ارز هایی که همه روزه توش انجام میشه به چه شکل هست و حتی شکل معامله سنگین ارز در بازار رو نمیدونن . مضاف بر اون هیچ کدوم یکی از این وب سایتها که نرخ سبزه میدان رو میگه نمی دونن حداقل مقدار خرید از سبزه میدان تهران چند هزار دلار هست .هر موقع وبسایتی بود که نرخ های بازار رو واقعا نقل قول میکرد به روی چشم حتی اون وب سایت رو در امضای خودم هم میزارم ولی تا موقعی که نباشه به هیچ عنوان همچین کاریو اجازشو نمیدم که هیچ کاربری انجام بده. تمامی این وب سایتها فقط نرخ تهران رو با کپی برداری از روی نهایت نرخ 3 صرافی نقل قول میکنن در صورتیکه کلا غلط هست . برای مثال من صراف هیچ موقع فقط با نرخ تهران کار ندارم حتما تبریز و اصفهان و 3 منطقه آزاد مثل ارس - قشم و چابهار رو هم باید داشته باشم . مضاف بر اون در مورد وب سایتهای صرافی ها هم اجازه این کار رو نمیدم چون میدونم کلا نمایشی هست و وقتی حضوری در اون صرافی میرید به عنوان به اون نرخ با شما معامله نمیشه به شخصه صرافی تهران رو 5 بار امتحان کردم . اطلاعات دیگه هم حتی ازشون دارم که در عالم همکاری و .... درست نیست بیان شه پس کاربر گرامی به سیستمی که وارد نیستید لطفا اظهار نظر نکنید . امیدوارم توضیحات جامع باشه تا بدونید دلیل اینکه اجازه ایندکس نمیدم چی هست . شما این رو بدونید که وقتی شما بازدید کننده یه وب سایت هستید دارید چه لطفی به اون وب سایت میکنید و اگر مقوله اقتصادی باشه و با نقل قول کردن ادرس اون وب سایت چه پول عظیمی توی جیب اونها میکنید . تمامی این وب سایتها به نوعی کلا کپ زن از روی صر.ا.فی تهران هستند . 5 بار این صرافی توسط خود من برای خرید و فروش تست شده هر بار میگه ارز ندارم ! همیشه هم توش قل قله هست به خاطر اینکه هیچ موقع ارز نداره بعد موقعی که ارز داره همیشه نرخ تابلوش با وب سایتش اگر همون موقع که داره براتون فاکتور میکنه با موبایل وب سایتش رو چک کنید 5 تومن بالاتر هست . صرافی شغل شریفی هست که شرافت خودش رو از اطمینان و شرافت در معامله کسب میکنه نه هیچ چیز دیگه . چون خودم فعال در این شغل هستم و به اصول پایه ای اون که شرافت در معامله هست احترام میزارم به هیچ عنوان اجازه این رو نمیدم که گند کاری به صورت عمومی انجام بشه . باز هم میگم اگر وب سایتی باشه که نرخ واقعی بازار تهران - بازار سبزه میدان و حتی شهرهای دیگه رو نشون بده و علی الخصوص برای بازار سبزه میدان حداقل میزان خرید رو بده و از جنس خود صراف باشه با کمال میل شما میتونید آدرسش اون وب سایت رو آزاده نقل قول کنید . ممکنه شاه به قول شما بی سواد باشه و عامی و چون توی کاری که وارد نیست اجازه انجام دادن اون کار رو بده ولی وزیر کاملا به مسئله واقف باشه و اجازه انجام اون کار رو بگیره . کامل براتون توضیح دادم که فکر نکنید پدر کشتگی چیزی دارم .

در مورد دوم هم عرض کرده بودید در تاپیک ها دیگه فقط بحث شده نه اینکه بیان خط بدن . حالا اگر هم گیر بدن از سمت دادستانی کل کمال همکاری باهاشون میشه حتی اگر لازم باشه همه چیز در اختیارشون قرار میگیره سر بسته گفتم بفمید منظورم رو . بحث حرف تا عمل خیلی فاصله هست . شما میتونید حرف چیزی رو بزنید ولی وقتی عمل کردید اگر تاوانی داره باید بپردازید . بنده دوستانه به یوزر مربوطه گفتم ولی متاسفانه از اونجا که ایرانی جماعت مشخص هست چجوری برخورد میکنه همون برخوردی که انتظارش رو نداشتم دیدم پس دقیقا حرفی رو که زدم دارم اجرا میکنم . لطفا شما هم کاسه داغ تر از آش نباشید . پستشون می مونه هر کسی که بخواد نقل کونه آزادانه این کار رو انجام بده هر چقدر هم خواستید هم شما و هم کاربران دیگه این بحث رو کش بدید .

با تشکر

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من یه سوال داشتم هر کدوم از دوستان که می تونن راهنمایی کنند ممنون میشم
می خواستم بدونم حسابهایی که IBAN بانک های خارجی که با ویزا و مستر در ارتباط هستند امکان انتقال پول از طریق اینترنت بانک یا کارت به کارت رو دارند یانه
یعنی با کارت ویزا بانک ترکیه میشه از طریق اینترنت بانک یا عابر بانک به کارت ویزا صادر شده یه کشور دیگه پول انتقال داد ؟

متاسفانه خیر به صورت بین المللی . در خود ترکیه شما میتونید فقط از کارت خودتون به کارتهایی که در ترکیه صادر شدن به لیر کارت به کارت کنید که اونم مثل اینجا یه سقفی داره ولی به صورت بین المللی خیر.
به خاطر قوانین پول شوئی همچین سیستمی مثل کارت به کارت در ویزا و یا مستر وجود نداره . شما با IBAN و کد سوئیفت میتونید به یکی کشور دیگه که IBAN و کد سوئیفت داشته باشه به حساب بانکی مورد نظر پول انتقال بدید

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
میشه بیشتر توضیح بدید دارم سکته میزنم

دوستانی که ارز گذاشتند تو بانک ها .. فردا برن ببینن ارزشونو میتونن بگیرن و این خبر رو تایید میکنن یا خیر ..؟

-------------

در ضمن مدیر جان .. اگر احیانا کاربری زیاده روی میکنه بهتره بهش تذکر بدید ... چون واقعا این خط ها معلوم نشده است .. و دقیقا نمیشه فهمید تا چه حد مجاز هستیم در مورد مسئله ای صحبت کنیم یا خیر ..

مثلا نمیدونم در مورد سخنرانی احمدی نژاد و تاثیرش بر بازار صحبت کردیم .. این برای سایت مشکل بوجود میاره یا خیر؟ !

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
دوست گرامی خبر صحت داره ظاهرا
وای عجب بساطی شده این مملکت.من فکر کنم 4 روز دیگه سپرده های بانکی رو هم بکشن بالا

این یعنی دیگه به بانک هم نمیشه اعتماد کرد ! همه میرن تمام سپردهاشون تبدیل به دلار و طلا میکنن و در خانه نگه میدارن! البته این خبر تو همه سایتهای خبری نیامده و اکثرا سورس ها فیل!! هستند. ولی اینحوری بشه دلار بدحور میکشه بالا به سرعت !!!! این نشون دهنده نداشتن ارز در کشور هست ! همین خبر باعث میشه فردا در بانکها هجوم هیحلنی صورت بگیره ! و اونای که دلار میخواستن زود بکشه بالا به آرزوشون خیلی زود میرسن

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
توجه:

مسلمه که دیگه ارز تزریق نمیشه وقتی خودشون اعلام میکنن که حاضریم به نرخ روز ارزو از مردم بخریم دیگه باید فهمید چه خبره

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
مسلمه که دیگه ارز تزریق نمیشه وقتی خودشون اعلام میکنن که حاضریم به نرخ روز ارزو از مردم بخریم دیگه باید فهمید چه خبره

یعنی چه خبر هورسا؟/

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
تکلیف صرافی ها چی میشه؟؟!!!

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان عزیز خواهشا رعایت کنید دیگه. داریم از تاپیک و اطلاعات هم دیگر استفاده می کنیم. من می دونم دکتر دارند چه لطف بزرگی را در حق ما می کنند. اگر می خواهید انتقاد هم کنید واقع بینانه و به دور از توهین باشه حداقل.

یکی از اشنایان من در سایتش دچار یه تخلف جزیی شده بود . باور کنید شاید حتی ما اون تخلف را اصلا تخلف حساب نکنیم اما جز جرایم رایانه ای بود و به خاطر این مورد کلی به پلیس فتا و دادسرا رفت و امد و در نهایت هم با جریمه 500 تومنی کارش تموم شد.. پس سعی کنید برای دیگران دردسر درست نکنید.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
متاسفانه خیر به صورت بین المللی . در خود ترکیه شما میتونید فقط از کارت خودتون به کارتهایی که در ترکیه صادر شدن به لیر کارت به کارت کنید که اونم مثل اینجا یه سقفی داره ولی به صورت بین المللی خیر.
به خاطر قوانین پول شوئی همچین سیستمی مثل کارت به کارت در ویزا و یا مستر وجود نداره . شما با IBAN و کد سوئیفت میتونید به یکی کشور دیگه که IBAN و کد سوئیفت داشته باشه به حساب بانکی مورد نظر پول انتقال بدید

ممنون دکتر جان ! خیلی وقت بود به ما جواب نمیدادی ! مثل همیشه استفاده کردیم
ایا IBAN‌فقط برای حساب بانکی هست یا به کارت مستر یا ویزا هم تعلق میگیره ؟ یعنی من یه کارت ویزا یا مستر داشته باشم میشه اون کارت IBAN‌داشته باشه ؟

vector2020

Registered User
لایک‌ها
67
دوستان عزیز خواهشا رعایت کنید دیگه. داریم از تاپیک و اطلاعات هم دیگر استفاده می کنیم. من می دونم دکتر دارند چه لطف بزرگی را در حق ما می کنند. اگر می خواهید انتقاد هم کنید واقع بینانه و به دور از توهین باشه حداقل.

یکی از اشنایان من در سایتش دچار یه تخلف جزیی شده بود . باور کنید شاید حتی ما اون تخلف را اصلا تخلف حساب نکنیم اما جز جرایم رایانه ای بود و به خاطر این مورد کلی به پلیس فتا و دادسرا رفت و امد و در نهایت هم با جریمه 500 تومنی کارش تموم شد.. پس سعی کنید برای دیگران دردسر درست نکنید.

یعنی چی داداشی

توضیح بده جرمش چی بود

الله اکبر

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوستانی که ارز گذاشتند تو بانک ها .. فردا برن ببینن ارزشونو میتونن بگیرن و این خبر رو تایید میکنن یا خیر ..؟

-------------

در ضمن مدیر جان .. اگر احیانا کاربری زیاده روی میکنه بهتره بهش تذکر بدید ... چون واقعا این خط ها معلوم نشده است .. و دقیقا نمیشه فهمید تا چه حد مجاز هستیم در مورد مسئله ای صحبت کنیم یا خیر ..

مثلا نمیدونم در مورد سخنرانی احمدی نژاد و تاثیرش بر بازار صحبت کردیم .. این برای سایت مشکل بوجود میاره یا خیر؟ !

ببینید بنده هم خودم فعال این بازار هستم و کاملا واقفم که مسائل سیاسی به مسائل اقتصادی گره خورده . شما در باره بازار تحلیل کنید مشکلی نیست مسائل سیاسی رو هم تحلیل کنید مشکلی نیست فقط توهین نشه به هیچ یک از مقامات همین . والا من به هیچ جناج سیاسی چه موافق و چه مخالف کششی ندارم و جانب داری از هیچ کدوم نمیکنم . این **** یک سری خط قرمز ها داره و همه شما هم می دونید خواهشن فقط اونا رو رعایت کنید بعضی از دوستان اگر دیده باشید که تا قبل از اینکه پست هاشون پاک بشه میان رک به فلانی فحش میدن خوب عزیز دل نمیشه والا :( فقط همین خطوط قرمز رو رعایت کنید . همین خبر درباره مسدود شدن و عملا خرید سپرده های ارزی به نرخ 1220 تومن رو من کاری داشتم ؟ خبری هست کاملا اقتصادی حالا اگر همین خبر رو بیان دوستان از لحاظ سیاسی تحلیل کنن و بگن فلانی عجب مردی هست که همچین دستور رو داده والا شرمنده میشم :( . حتی اگر مقامی هم مسئول این کار بوده فقط توهین نکنید بگید فلان مقام دستور همچین کاریو داده به خاطر سرپا بودن بخش و تاپیک هاش این خطوط قرمز رو دوستان رعایت کنن عالی میشه حقیقتا هم باور کنید در سیستم اقتصادی تره هم خورد نمی کنن برای این جور افکار فلانی فلان کار رو کرد ؟ جواب سیستم اقتصادی : به درک ! باور بفرمائید به همین صورت هست .

پی نوشت : درباره همین خبری که بانک ملت سپرده های ارزی رو داره با نرخ رویایی 1220 تومن میخره بارها به شخصه گفتم بعد از بازبینی مجموعه مقررات ارزی حساب ارزی باز نکنید حتی قضیه بانک سامان هم قبل از پیش اومد داستانی رو که همین بانک سامان سر یکی از دوستان خودم اورد رو هم گفتم . ببینید تجربه از سخت ترین راه ممکن بدست میاد و حکم الماس رو داره وقتی تک تک افرادی که توی این تاپیک فعال هستن میان تجربه هاشون رو به رایگان به اشتراک میزارن این تاپیک ها میشه معدن طلا و الماس یک بار گفتم بازم هم میگم و از گفتن اون هیچ خجالتی نمیکشم بعضی از دوستان اینجا از لحاظ سیاسی خیلی قشنگ هم بازار رو تحلیل میکنن هم اوضاع حاکم سیاسی رو به شخصه تا الان 30 میلیون حداقل سود اقتصادی واقعی نصیبم شده . پس سعی کنیم از تجارت دیگران استفاده کنیم چون مقرون به صرفه ترین راه این هست . بازم هم میگم دوستان ارز هاتون رو حتی توی خونه هم نگه ندارید فقط و فقط صندوق امانات بانک . حتی پاسپورت و کارت پایان خدمت و طلا هاتون رو . قضیه و قانون صندوق امانات از لحاظ حقوقی دقیقا حقوق ملکیتش مثل خونه شما میمونه و قابل تصرف و یا تجاوز نیست این هم از لحاظ حقوقی بدونید که با سپرده بانکی خیلی فرق میکنه . متاسفانه حتی همون موقع که بانک میگفت اسکناس میدیم اگر فرم افتتاح حساب رو دقیقا مطالعه میکردند دوستان پشتش 1 بند داشت که بیشتر مثل عهد نامه ترکمن چای بود دقیقا مضمونش اینه : بانک بنا به شرایط مقتضی میتواند ارز تخصیص داده شده به محل سپرده را به نرخ روز اعلامی توسط بانک مرکزی از سپرده گذار خریداری نماید و معادل ریالی سپرده رو به حساب ریالی سپرده گذار در شعبه مربوط واریز نماید . فکر کنم دوستانی که داشتن سپرده ارزی افتتاح میکردن اصلا به این گزینه توجه نکردن :(

واضحه دیگه ندارن کفگیرشون به ته دیگ خورده دیگه حتی مقطعی هم به زور بتونن بیارن پایین
خلاصه اوضاع خیلی بهم ریختس

هورسا جان این نوع نوشتار شما جزء همون خط قرمز ها هست . ببین حتی خودم رعایت میکنم من قبلا پستام خیلی به مراتب از این بدتر بود ولی مجبورا باید رعایت کرد :(

بالا