• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
تکلیف صرافی ها چی میشه؟؟!!!

صرافی که عقل درست حسابی داشته هیچ موقع نمیاد اسکناس رو بزاره بانک . بنده حتی حساب ارزی در ایران به هیچ عنوان ندارم:whistle: صرافی رو تا یه حد خواصی میشه بیمه کرد . چون صرافی ها باید سیستم دوربین مدار بسته غیر قابل رویت و یک گاو صندوق مخفی برای این نوع بیمه شدن داشته باشن . اون سطحی که بیمه میکنه همیشه کافی هست برای اینکه کل سرمایه صراف توی خود صرافی باقی بمونه در ضمن صرافی شغلی خانوادگی هست پس قضیه دزدی داخلی هم منتفی هست .

ممنون دکتر جان ! خیلی وقت بود به ما جواب نمیدادی ! مثل همیشه استفاده کردیم
ایا IBAN‌فقط برای حساب بانکی هست یا به کارت مستر یا ویزا هم تعلق میگیره ؟ یعنی من یه کارت ویزا یا مستر داشته باشم میشه اون کارت IBAN‌داشته باشه ؟

سلام عزیز این حرفا چیه دادا ؟ هر موقع کاری داری بگو هستم .

IBAN برای اتحادیه اروپا و کشورهای نزدیکش هست اگر اروپایی نباشن . ترکیه هم داره ای بگی نگی چون اروپائی حساب میشه :دی . IBAN فقط برای حساب بانکی نیست . 6 رقم اول هر کارت اعتباری هم میشه IBAN ولی به مفهوم IBAN حساب نیست . بزار روشن تر بگم IBAN ایران هم داره ;) همون شبا که با IR شروع میشه .

برای کارت 6 رقم اول کارت میشه IBAN که فقط جنبه شناسائی کارت رو داره اون 6 رقم نشون دهنده کشور صادر کننده و بانک صادر کننده کارت هست .برای اینکه ملموس تر بگم یه کارت عابر بانک بانک ملی رو شش رقم اولش رو نگاه کن مثلا یه کارت عابر بانک پارسیان رو ببین 6 رقم اول همه این کارتها در هر بانک متفاوت و مخصوص همون بانک هست این رو بدون اگر کارت شما و دوستتون در یک بازه زمانی 3 ساله مشخص صادر شده باشه برای مثال هر 2 شما در بانک ملی کارت داشته باشید 6 رقم اول کارت هر دوی شما یکی هست البقای شماره کارت هم عدد هایی برگرفته از شماره مشتری شما و شماره حساب متصل به اون کارت هست و دیگه الباقی شماره ها منحصر به فرد هستن و هیچ موقع یکی مال شما با یک مشتری دیگه یکی نیست. نزدیک ترین کشور برای داشتن IBAN ترکیه و بلغارستان هست . IBAN سیستمی نیست که برتری خواصی به TT داشته باشه توی نقل و انتقالات IBAN هم باید کد سوئیفت بانک قید بشه . IBAN بیشتر برای نقل و انتقالات بانکی بین بانکی یک کشور کارائی داره دقیقا IBAN همون شبا هست که در ایران برای حواله های پایا و سانتا استفاده میشه . اگر روزی تحریم ایران برداشته شه به راحتی با همین IBAN می تونید به کل اروپا با هزینه ناچیز در حد فوقش 5 یورو نقل و انتقال مالی داشته باشید

تکمیلی : بزرگ ترین مزیت در یک سیستم بانکی EFT هست . که در منطقه فقط ایران و ترکیه دارن در ایران به نام سامانه اتاق پایاپای معرف هست (کوچکترین کار این سیستم نقد کردن چک های رمز دار بین بانکی هست). یه چی میگم بدونید که چقدر کارایی داره . اگر بازم روزی تحریم ایران برداشته شه وب مستر هایی که با گوگل ادسنس کار میکنن مثل آب خوردن با همین سیستم EFT می تونن از گوگل پول بگیرن .

نتیجه گیری : تمامی زیر ساخت های بانکی هست :( فقط تحریم هستیم :(

پی نوشت بازم منو دغ بدید :(

Last edited:

pejmanx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
مسدود شدن تمامی حسابهای ارزی در سیستم بانکی
خلاصه خبر اینه:
در روزهای اخیر مراجعات فراوانی از سوی مردم به شعب بانکهای داخلی برای دریافت سود یا اصل سپرده های ارزی خود صورت گرفته است، که بانک ها در پاسخ اظهار کرده اند مجاز به پرداخت سپرده های ارزی مردم نیستند.
براساس این گزارش، برخی شعب بانک های کشور اکنون در برابر مراجعه مشتریان خود برای دریافت سود یا اصل سپرده ها، اظهار می کنند ارز داخل حساب های ارزی قابل پرداخت نبوده و تنها معادل ریالی آن به قیمت 1226 تومان قابل پرداخت است.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
سلام عزیز این حرفا چیه دادا ؟ هر موقع کاری داری بگو هستم .

IBAN برای اتحادیه اروپا و کشورهای نزدیکش هست اگر اروپایی نباشن . ترکیه هم داره ای بگی نگی چون اروپائی حساب میشه :دی . IBAN فقط برای حساب بانکی نیست . 6 رقم اول هر کارت اعتباری هم میشه IBAN ولی به مفهوم IBAN حساب نیست . بزار روشن تر بگم IBAN ایران هم داره ;) همون شبا که با IR شروع میشه .

برای کارت 6 رقم اول کارت میشه IBAN که فقط جنبه شناسائی کارت رو داره اون 6 رقم نشون دهنده کشور صادر کننده و بانک صادر کننده کارت هست .برای اینکه ملموس تر بگم یه کارت عابر بانک بانک ملی رو شش رقم اولش رو نگاه کن مثلا یه کارت عابر بانک پارسیان رو ببین 6 رقم اول همه این کارتها در هر بانک متفاوت و مخصوص همون بانک هست این رو بدون اگر کارت شما و دوستتون در یک بازه زمانی 3 ساله مشخص صادر شده باشه برای مثال هر 2 شما در بانک ملی کارت داشته باشید 6 رقم اول کارت هر دوی شما یکی هست البقای شماره کارت هم عدد هایی برگرفته از شماره مشتری شما و شماره حساب متصل به اون کارت هست و دیگه الباقی شماره ها منحصر به فرد هستن و هیچ موقع یکی مال شما با یک مشتری دیگه یکی نیست. نزدیک ترین کشور برای داشتن IBAN ترکیه و بلغارستان هست . IBAN سیستمی نیست که برتری خواصی به TT داشته باشه توی نقل و انتقالات IBAN هم باید کد سوئیفت بانک قید بشه . IBAN بیشتر برای نقل و انتقالات بانکی بین بانکی یک کشور کارائی داره دقیقا IBAN همون شبا هست که در ایران برای حواله های پایا و سانتا استفاده میشه . اگر روزی تحریم ایران برداشته شه به راحتی با همین IBAN می تونید به کل اروپا با هزینه ناچیز در حد فوقش 5 یورو نقل و انتقال مالی داشته باشید

تکمیلی : بزرگ ترین مزیت در یک سیستم بانکی EFT هست . که در منطقه فقط ایران و ترکیه دارن در ایران به نام سامانه اتاق پایاپای معرف هست (کوچکترین کار این سیستم نقد کردن چک های رمز دار بین بانکی هست). یه چی میگم بدونید که چقدر کارایی داره . اگر بازم روزی تحریم ایران برداشته شه وب مستر هایی که با گوگل ادسنس کار میکنن مثل آب خوردن با همین سیستم EFT می تونن از گوگل پول بگیرن .

نتیجه گیری : تمامی زیر ساخت های بانکی هست :( فقط تحریم هستیم :(

پی نوشت بازم منو دغ بدید :(
[/QUOTE]

اخه چند ماه قبل 2-3 بار پیام خصوصی دادم جواب ندادی...
دکتر جان من از یه بانک خارجی که بانکش تو قزاقستان هست البته میگن بانکش روسی هست یه کارت ویزا گرفتم که همراه اون پنل اینترنت بانک هم داره و سوئیفت هم داره
تو پنل مقابل اکانت من این رو نوشته
*******هیچ موقع اطلاعات حساب و چهار رقم آخر کارت رو جایی کپی پیست نکن *************
اولی شماره کارت هست می خوام ببینم این شماره IBAN ‌که زده کدوم یکی هست چون شماره اش ربطی به شماره کارت نداره
همراه با کارت یه شماره حساب یورویی و یه حساب دلاری هم هست که همراه اطلاعات حساب هست که 20 رقمی هست

Last edited by a moderator:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اخه چند ماه قبل 2-3 بار پیام خصوصی دادم جواب ندادی...
دکتر جان من از یه بانک خارجی که بانکش تو قزاقستان هست البته میگن بانکش روسی هست یه کارت ویزا گرفتم که همراه اون پنل اینترنت بانک هم داره و سوئیفت هم داره
تو پنل مقابل اکانت من این رو نوشته

اولی شماره کارت هست می خوام ببینم این شماره IBAN ‌که زده کدوم یکی هست چون شماره اش ربطی به شماره کارت نداره
همراه با کارت یه شماره حساب یورویی و یه حساب دلاری هم هست که همراه اطلاعات حساب هست که 20 رقمی هست

سلام

مورد اول والا شاید یادم رفت ببخشید :blush:

مورد دوم ببخشید که دست توی پستت بردم و ادیت کردمش یادت باشه هیچ موقع اطلاعات حساب بانکیت علی الخصوص IBAN و چهار رقم آخر کارتت رو هیچ کجا و به هیچ کسی نده .
IBAN ماله حساب بانکی متصل به کارتت هست دوست عزیز . IBAN همونی بود که پیست کردی و من ادیتش کردم شماره حساب 20 رقمی برای مثل شماره حساب بانکی سیبا داخل ایران می مونه و برای نقل و انتقال داخلی انجام میشه برای گرفتن حواله سوئیفت هم باید از همون شماره حساب 20 رقمی و سوئیفت کد بانکت استفاده کنید . حواست باشه حواله سوئیفت به صورت آنلاین صادر کنید چون پروفایل شما در بانک به نام ایرانی ثبت هست و شخص ایرانی هستید اگر حواله سوئیفت به صورت آنلاین صادر کنید چون پروفایل کاستومر شما ضمیمه حواله سوئیفت میشه به احتمال 90% ممکن هست حواله ارسالی شما در مقصد بلوکه بشه . اینو مد نظر داشته باش

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
مسدود شدن تمامی حسابهای ارزی در سیستم بانکی
خلاصه خبر اینه:
در روزهای اخیر مراجعات فراوانی از سوی مردم به شعب بانکهای داخلی برای دریافت سود یا اصل سپرده های ارزی خود صورت گرفته است، که بانک ها در پاسخ اظهار کرده اند مجاز به پرداخت سپرده های ارزی مردم نیستند.
براساس این گزارش، برخی شعب بانک های کشور اکنون در برابر مراجعه مشتریان خود برای دریافت سود یا اصل سپرده ها، اظهار می کنند ارز داخل حساب های ارزی قابل پرداخت نبوده و تنها معادل ریالی آن به قیمت 1226 تومان قابل پرداخت است.

وایییی
شانسم گفت پارسال میخواستم کل پولمو ارز بخرم بذارم بانک سامان

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
نمیدونم چرا ما ایرانی ها کلا دوست داریم الکی حرف بزنیم و زورمون میاد حتی یه سرچ کوچولو بکنیم , البته شاید هم من چشام چپه میبینه
XE.com - USD/IQD Chart
چون چیزی که من میبینم افزایش ارزش هست نه کاهش!!!!
پ ن: خدایا میبینی کسایی که نمودار رو چپه میبینن شدن تفسیرکننده اقتصاد؟؟؟

اولا که اگه به ایرانی بودن باشه ، تو از من خیلی ایرانی تری :D

ثانیا که یه چیزی می بینی بدون اینکه کامل ازش سر در بیاری ، سریع میدوی اینجا پست میزنی. مشکل از چشمات نیست. مشکل از جای دیگه است:D

نرخ ارز توی عراق مثل ایران شناور مدیریت شده است خیر سرشون. اون چیزی که تو سایت xe می بینی نرخ اعلامی دولت عراقه. برای ایرانش رو هم ببینی ، 5 سال قیمت دلار رو زده 300 تومن :D
برای اینکه واقعا بفهمی ارزش دینار چقدره ، همین دکتردکستر اینجا صرافه . ازش بپرس پارسال دینار چند بود و الان چنده . بعد مقایسه کن با قیمت دلار پارسال و امسال. خواهی دید که همون اندازه ای که من گفتم ارزشش نسبت به دلار افت کرده :rolleyes:

پ.ن: اینجا هیچکس مفسر اقتصادی نیست. دور هم صحبت میکنیم و تجربیاتمونو تبادل میکنیم. اگه واقعا فعالیت تو این بازار اینقدر بهت فشار میاره که میای اینجا و عصبانیتت رو سر دیگران خالی میکنی ، بهتره ولش کنی. سرمایه گذاری تو این بازار مال آدمای ریلکسه و سرمایه هایی که خیلی حیاتی نیستن
والا بخدا بعضیا اینجا تا یه ذره قیمت بالا و پایین میشه ، میخوان شکم همدیگه رو سفره کنن :lol:. بابا بخدا مال دنیا ارزششو نداره ، چیه مثل x و y می پرید بهم ؟:p

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
وایییی
شانسم گفت پارسال میخواستم کل پولمو ارز بخرم بذارم بانک سامان

من ته حسابم تو بانک ملی 170 دلار و 135 یورو مونده. سال 88 که رفتم خالیشون کنم ، کارمنده گفت 100 تا بذار توش باشه ، حساب قرض الحسنه رو نبند. منم دلم سوخت گذاشتم بمونه. نامردا اقلا تو این 3 ساله یه جایزه ندادن بهم :D .تلفنبانکشون هم دیگه برای حسابهای ارزی جواب نمیده

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
بانک مرکزی نرخ ارز رو برای امروز 23927 ریال قرار داده که نسبت به دیروز(23860)کمی افزایش داشته
پس امروز هم به احتمال زیاد قیمت ها صعودی خواهد بود
کد:
http://cbi.ir/NonRefExRates/nonRefRates_fa.aspx

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بانک مرکزی نرخ ارز رو برای امروز 23927 ریال قرار داده که نسبت به دیروز(23860)کمی افزایش داشته
پس امروز هم به احتمال زیاد قیمت ها صعودی خواهد بود
کد:
http://cbi.ir/NonRefExRates/nonRefRates_fa.aspx
میبرن بالا میگن صعودیه بازار میبرن پایین میگن صعودیه بازار !
این چه جورشه؟

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
خب من الان رفتم بانک ملت و حساب ارزیم رو خالی کردم و تمام و کمال همراه با سود 5% ش رو بهم دادند .
یه 140 دلار هم گذاشتم ته حسابم بمونه که حساب رو نبدن .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
سلام

مورد اول والا شاید یادم رفت ببخشید :blush:

مورد دوم ببخشید که دست توی پستت بردم و ادیت کردمش یادت باشه هیچ موقع اطلاعات حساب بانکیت علی الخصوص IBAN و چهار رقم آخر کارتت رو هیچ کجا و به هیچ کسی نده .
IBAN ماله حساب بانکی متصل به کارتت هست دوست عزیز . IBAN همونی بود که پیست کردی و من ادیتش کردم شماره حساب 20 رقمی برای مثل شماره حساب بانکی سیبا داخل ایران می مونه و برای نقل و انتقال داخلی انجام میشه برای گرفتن حواله سوئیفت هم باید از همون شماره حساب 20 رقمی و سوئیفت کد بانکت استفاده کنید . حواست باشه حواله سوئیفت به صورت آنلاین صادر کنید چون پروفایل شما در بانک به نام ایرانی ثبت هست و شخص ایرانی هستید اگر حواله سوئیفت به صورت آنلاین صادر کنید چون پروفایل کاستومر شما ضمیمه حواله سوئیفت میشه به احتمال 90% ممکن هست حواله ارسالی شما در مقصد بلوکه بشه . اینو مد نظر داشته باش

دکتر جان واقعا ممنون! در مورد ادیت کردن هم ممنون بی تجربگی هست دیگه !
دکتر من بخوام از صرافی به حسابم حواله بزنم باید شماره حساب +سوئیفت بهشون بدم کافیه ؟
این حسابی که به من دادن یه شماره حساب داره که نوشته correspondent bank که بانکش رو نوشته نوین بانک و یه correspondent account هست که باز یه شماره 20 رقمی هست
من باید این شماره بانک طرف حساب رو هم بدم یا نه ؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
خب من الان رفتم بانک ملت و حساب ارزیم رو خالی کردم و تمام و کمال همراه با سود 5% ش رو بهم دادند .
یه 140 دلار هم گذاشتم ته حسابم بمونه که حساب رو نبدن .
خب پس اون خبر شایعه بوده !
اینجاست که بعضی ها نونشون از بدبختی مردم ....

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
شاید بعضی بانک ها مشکل ارزی دارند نمیشه گفت همشون نمیدن الان یکی میگه گرفته یکی میگه نگرفته!!!

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
خب بانک با بانک فرق میکنه و شایدم شعبه هاشون هم همینطور!
البته من دلار بهشون دادم همون اول و دلار هم بهم برگردوندند .

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
خب پس اون خبر شایعه بوده !
اینجاست که بعضی ها نونشون از بدبختی مردم ....

دقیقا شایعه بوده، البته گاهی اوقات هم تست میزنن یه شایعه بندازن ببینن بازخوردش در جامعه چیه!
بانک پارسیان هم رفتم شدیدا تکذیب کرد و اصرار که اگه میخوای ببندی بیا الان بدم. بانک پارسیان هم از این خبر مبرا شد.

salaryy

Registered User
لایک‌ها
2
صبح 11.33
2681
رشد صعودی احتمال میدیم امروز تا 2700 بره با توجه به خبر بانک مرکزی

iraj23

Registered User
لایک‌ها
22
ما که رفتیم 150 پوندی که الان 10 سال ته حساب توی بانک ملی مونده رو بگیریم گفتند ارز نمیدند و اگه هم ریال بخوان بدند به قیمت دولتی میدند !!!!!!!!!!

بالا