• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
مدیرم میگه دلار 2750صرافی
ولی سایت زده 2620:blink:

بانوی عزیز،
سایت ها همیشه کف قیمت بازار و صرافی رو در نظر میگیرن .
یعنی همیشه قیمت صرافی از سایت بالاتر است .
و همیشه قیمت حوالجات هم از اسکناس ...

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
موافقم:)

پ.ن: به عنوان آخرین نکته بحث عراقی ! دوستان توصیه میکنم دینار عراق نخرید ، عراق حالا حالاها وضعش درست نمیشه. از همین پارسال تا حالا نزدیک به 15 درصد پولشون در مقابل دلار افت کرده
نمیدونم چرا ما ایرانی ها کلا دوست داریم الکی حرف بزنیم و زورمون میاد حتی یه سرچ کوچولو بکنیم , البته شاید هم من چشام چپه میبینه
XE.com - USD/IQD Chart
چون چیزی که من میبینم افزایش ارزش هست نه کاهش!!!!
پ ن: خدایا میبینی کسایی که نمودار رو چپه میبینن شدن تفسیرکننده اقتصاد؟؟؟

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
منتظر سقوط ریال باشید فردا دلار بالا میره احتمالن

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
این نطق ایشون برام جالب البته در سازمان ملل خیر قبل از تحریم های بین المللی بانک مرکزی..

«پشم و پیل» همه قدرت‌های غربی ریخته‌است و آن‌ها حتی نمی‌توانند آب بینی خود را بالا بکشند.

آن‌قدر قطعنامه صادر کنید تا قطعنامه‏دانتان پاره شود.

عزیز من برادر من چرا داری جلوی مدیریت جهان رو میگیری؟؟؟؟؟؟
همین شماها هستین نمیزارین این کشور ابر قدرت بشه!
چرا نمیزارین نخبه های این کشور دنیار رو مدیریت کنن؟؟

چی بگم من که کارش ندارم بره مدیریت کنه ..همچی میگی که من جلوشو گرفتم دادا .. فردا باز میان میگن فردی به نام pulp_152 نزاشت ما مدیریت کنیم کشورو

-------------

فکر کنم تو این هفته پیش رو دلار 3000 تومانی رو ببینیم.

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
دارم شوخی میکنم دوست خوبم:D
واقعا دلم به حال خودمون میسوزه ..ببین کجا گیر کردیم و کشور دست کیا هست
الان بزنین بی بی سی ببینین طرفداران دکتر چه حمایتی دارن میکنن تو برنامه نوبت شما

منم شوخی کردم دوست گلم ...

بله دیدم حرفارو .. با همین حربه اومد عده ای ساده رو گول زد با همین وضع اعتراضی به اوضاع ایران ! که دولت های قبلی همه فاسد بودن و تبعیض بوده و .....!>.. شعارهای انتخاباتی احمدی نژاد رو اگر یادتون باشه دقیقا همینا بود که الان در سطح مدیریت جهانی داره میده فقط در وسعت بیشتر ...

به هر حال این وضعیتی هست که برای همه مردم ما پیش امده .. و من و شما هم مستثنا از این قاعده نیستیم ... به راستی که احمدی نژاد نماینده یک قشر بزرگ از مردم ایران است و این رو از رفتارها و نگرش های این اقشار تو جامعه میشه به وضوح دید ...هر موقع مردم ایران به اگاهی و درک رسیدن خود به خود اینها حذف میشن ! و وضعیت بهبود پیدا میکنه .. باید امیدوار باشیم .

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
منم شوخی کردم دوست گلم ...

بله دیدم حرفارو .. با همین حربه اومد عده ای ساده رو گول زد با همین وضع اعتراضی به اوضاع ایران ! که دولت های قبلی همه فاسد بودن و تبعیض بوده و .....!>.. شعارهای انتخاباتی احمدی نژاد رو اگر یادتون باشه دقیقا همینا بود که الان در سطح مدیریت جهانی داره میده فقط در وسعت بیشتر ...

به هر حال این وضعیتی هست که برای همه مردم ما پیش امده .. و من و شما هم مستثنا از این قاعده نیستیم ... به راستی که احمدی نژاد نماینده یک قشر بزرگ از مردم ایران است و این رو از رفتارها و نگرش های این اقشار تو جامعه میشه به وضوح دید ...هر موقع مردم ایران به اگاهی و درک رسیدن خود به خود اینها حذف میشن ! و وضعیت بهبود پیدا میکنه .. باید امیدوار باشیم .

واقعا که این حرفتو باید با طلا نوشت
یکی از دلایلی که منو وادار کرده دارو ندارمو بفروشم و تصمیم به رفتن از این کشور بگیرم دقیقا همین موضوع هست
با یک نگاه به تیراژ کتابهای چاپ شده و میزان متوسط مطالعه در ایران میشه همه چیز رو فهمید
2 تا کتاب فروشی تو چهار باغ اصفهان بود که همیشه کتابهای جدید رو میاورد الان یک ساله که یکیشون شده پیتزایی و اون دیگری هم شده مانتو فروشی

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
با این سخنرانی ، قیمت دلار 200 تومن فردا میاد پائین .

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
من تو يك چيز موندم هر شب مياد تو اخبار ميگه بورس ايران ركورد رشد رو زد و با اينكه تمام بورسهاي جهان ركود و تو سراشيبي بوده ولي بورس ايران رشد داشته و ركورد دار جهان هست دقت كنيد هر شب ميگه ...
وقتي اين خبر رو ميشنوم به كشور و اقتصاد و مديران و مخصوصا ريس جمهور كه تو همه زمينه مهارت و دانش داره افتخار ميكنم كه همه جاي دنيا اقتصاد شكست خورده و همه جا مشكل دارن ولي ايران تو اين وضعيت داره روند رو به رشدش رو ادامه ميده

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
من تو يك چيز موندم هر شب مياد تو اخبار ميگه بورس ايران ركورد رشد رو زد و با اينكه تمام بورسهاي جهان ركود و تو سراشيبي بوده ولي بورس ايران رشد داشته و ركورد دار جهان هست دقت كنيد هر شب ميگه ...
وقتي اين خبر رو ميشنوم به كشور و اقتصاد و مديران و مخصوصا ريس جمهور كه تو همه زمينه مهارت و دانش داره افتخار ميكنم كه همه جاي دنيا اقتصاد شكست خورده و همه جا مشكل دارن ولي ايران تو اين وضعيت داره روند رو به رشدش رو ادامه ميده

جالبیش اینه که موقعی که شاخص با کله سقوط میکنه کلا دیگه خبری نمیدن وقتی داره برمیگرده بالا خبرا شروع میشه :دی

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
با عرض تسلیت به تمام دوستان عزیز به خاطرِ مسائل اخیر و آینده !!

همانطور که در پست 3530# گفته بودم با سفری که به آنتالیا داشتم موفق شدم در همون بانکی که مورد نظرم بود حساب باز کنم و نتیجه رو باهاتون قسمت کنم.

مدارکی که از شما در "هر بانکی‌" سوال میشود اینا هستن ۱.پاسپورت ۲. شماره مالیات ترکیه tax nummber ( کار نیم ساعت از شهرداری فقط با ارائه پاسپورت هست ) ۳.آدرس محل سکونت (که این رو هم می‌تونین از هتل که هستین بخواین ولی‌ حتما با مهر و امضا هتل)تمام & به قول سامان "خلاص" !

اگه میخواین حساب با لیر ترک باز کنین حتما یادتون باشه که پولتون رو ""فقط"" در بازار مرکز شهر change کنین چون داخل بانک ازتون commision میگیرن و صرافی‌هایی‌ که داخل بازار اصلی‌ نیستن rate کمتری بهتون میدان. اگه هم با € یا $Us حساب باز
بکنید کار خاصی‌ نباید بکنین !

برای وارد شدن به Ebanking غیر از customer number & password و pin یک Login PIN via SMS هم لازم درین که اون smsPIN رو فقط به شماره‌ای که موقع حساب باز کردن دادین می‌فرستن (برای هر بار وارد شدن یه smsPIN جدید) پس بهتره با شماره موبایل ثابت حساب باز کنین.

باید بگم Ebanking این بانک کامل ترینی هست که تاحالا دیدم ،از اونجا هر کاری که بخواین می‌تونین بکنین خریدو فروش ارز‌های دیگه، طلا، shair market ، و هر کاری که به ذهنتون برسه.

در آخر هم تصمیم با شما است که در کنار حفظ سرمایه اصلیتون یه سود %۸.۵۰ برای لیر یا ۲،۷۵% برای $+€ هم به پولتون اضافه بشه،

شدیدا هم بهتون توصیه می‌کنم قبل از هر کاری chart چندین ساله + نرخ سود برای هر کدام از ارز‌ها رو اول چک کنین بعد اقدام به انجام.
:D

این پست رو من به خاطر اینکه این بخش توسط همون هایی که همه می دونن و میشناسن رصد میشه به خاطر مصلحت این بخش حذف کردم و به کاربر Harrp هم دلیلش رو کاملا دوستانه شرح دادم ولی در عین ناباوری میبینم که ایشون در کمال وقاحت میگه که من این کار رو به خاطر اینکه خودم صراف هستم کردم و چون با همین 1 پست ایشون همه میتونن برن ترکیه و حساب باز کنن من از کار بیکار میشم :blink: . این پست رو به این دلیل کوت میکنم که اگر روزی ایشون هم این پست رو پاک کردن به عنوان سند باقی بمونه . ایشون در پست هاشون 1 بار اشاره کردن که 2 پاسپورت دارن حالا اگر این کار رو با پاسپورت ایرانیشون انجام داده باشن دست مریضات داره .

به توضیح میدن از لحاط حقوقی : ترکیه جزء کشورهایی هست که بر اساس قوانینش اجازه میده که سرمایه های خارجی رو ملی کنه تا تهش برید . اگر به هر دلیل این پست ایشون برای دادستانی کل کشور بشه دلیل برای گیر دادن با عنایت به قوانین ارزی بانک مرکزی خروج سرمایه از کشور بدونید که این 1 دلیلش هست

خیلی خوب هست ایرانی جماعت اول فرهنگ حتی محکوم کردن کسی رو یاد بگیرن بعد بیان کسی رو محکوم کنن . قضیه مردم ایران با این طرز فکری متاسفانه همون قضیه فلانی و حوض خالیش هست . در این تاپیک تمام بحثی که شده طبق قوانین ایران بوده و هر نوع معامله که میشده باز سرمایه گذاری داخلی بوده ولی با نظر ایشون میشه خروج سرمایه از کشور . میل خودتون هست . جالب اینکه یوزر در پست هاش به نشانه سوسه میگه که با IBAN پول رو میاره ایران و ایران هم اصلا تحریم نیست دیگه ! .

این نقل قول به عنوان سند اینجا می مونه و تحت هیچ شرایطی پاک نمیشه حتی اگر یوزر اصلی پستش رو پاک کنه
شایان ذکر هست پست اصلی http://forum.persiantools.com/t214102-page300.html#post5708016 در صفحه 300 این تاپیک میباشد . هرکسی هم سوالی داره در این خصوص در همین تاپیک اعلام کنه .

پی نوشت 2 : تحت هیچ شرایطی نه خودم و با دیگر مدیران این بخش هم هماهنگی میکنم که هیچ پستی رو در این باره و در این مقوله پاک نکنن چون میخوام ثابت کنم که شما کاربر هایی که فکر میکنید قوانین کشک هستن و به اصلاح معروف گفتگوی آزاد مال خر هست تا چه می تونن مورد سندیت قانونی قرار بگیرن و اون حوض خالی رو برای تک تک شما فراهم کنن .

Last edited:

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
افعال معکوس ؟ :دی

نه جدی میگم . با سخنرانیهای چند سال گذشته مقایسه کنید . خیلی آرامتر بود . ظاهرا اینها هم متوجه شده اند که به بیراهه می رفتند .
شاید افت موقتی باشد اما بنظرم حتما فردا و شنبه دلار کاهش قیمت خواهد داشت .
کسی میانگین قیمت و یا قیمت پایانی معاملات امروز را دارد .

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
۲. شماره مالیات ترکیه tax nummber ( کار نیم ساعت از شهرداری فقط با ارائه پاسپورت هست )

مدرک اجازه اقامت یا کار جا انداختی :) به همین راحتی بود که خلاص بود :D

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
رو چه حسابی؟
الان دلار تو صرافی 2650 شده یکم بعد از ظهر شل شد اما زود کشید بالا و اینطور که بوش میاد دلار شناور فردا هم توی افشار داره بالا معامله میشه

دوستان همین دلاذ اینها رو کله پا میکنه.اینو جدی میگم.چند تا از کارخانه های مهم توی چند تا از شهرکهای صنعتی اصفهان یا دارن تعدیل نیرو میکنن یا دارن تعطیل میشن
و این تازه در حالی هست که 10 مهر ما تازه 3 ماهه که تحریم نفت شدیم و تازه هنوز 11 کشور هم نفت میخرن اما با این کاری که امریکا کرده و اسم شزکت نفت روهم گذاشته تو لیست تحریم فکر کنم تا قبل از عید اوضاع خیلی خیلی بریزه به هم تازه 6 ماه دیگه مونده!!.من فکر کنم داره برای دست کشیدن از برنامه اتمی هم دیر میشه یا شایدم شده و غرب هم که دیده تحریم ها بخوبی داره اثر میکنه و اینها هم که لجبازن تا اونجا که جا داره میخواد فشار بیاره و یادتون نره که اوباما بخوبی تونسته اجماع جهانی رو علیه اینها جمع کنه تا اینکه این دیگ زود پز یک جایی.....................بومب

خیلی نگرانم

دقیقا موافقم .. مخصوصا در مورد دلار ... ! به نظرم تو این 33 سال اخیر سخت ترین اوضاع برای اینها باشه حتی سخت تر از جنگ و 2 سال پیش ...

بعید نیست دلار به 6000 هزار تومان هم برسه ... ! شاید گگفتنش الان یک مقدار تعجب اور باشه اما وقتی خبرهای کمبود ارز رو میشنویم ! و تحریم شرکت نفت بنده حتی تا 10000 تومان رو هم میبینم.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اون تاپیک قوانین این بخش دکور نیست والا پیر من رو هم در اوردین :( :

این سایتهایی که دارم اسم میبرم من بعد این هر کاربری بدون پوشش Code آدرس اونها رو در تاپیک نقل قول کنه 3 روز بن میشه :

کد:
مثقال-مزنه-ارنیکو-دلارفا-طلافا-طلا دات آی آر - آراد سرمایه و هر سایتی که به نحوی اعلامی نرخ ارز هست

بند 6 تاپیک قوانین بخش کار و سرمایه

حالا دوباره هم همین کار رو انجام بدید . ممون :whistle:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
مدرک اجازه اقامت یا کار جا انداختی :) به همین راحتی بود که خلاص بود :D

ایشون دقیقا توی یکی از پست هاشون گفتن به صورت رسمی که 2 پاسپورت دارن . با پاسپورت افغانی میشه به روش ایشون هم توی HSBC ترکیه هم حساب باز کرد ولی نه با پاسپورت ایرانی

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
من توی بانک ملت حساب ارزی دام ، یعنی الان ارمون رو نمیدن! و به جاش قراره به نرخ 1200 تومن بهمون ریالش رو بدن!

پول توی بانک گذاشتن اشتباهه چه ریال چه ارز

من فکر میکنم سود دلار نرخ مرجع رو میدن بهتون

یعنی 6 یا 8% 1226 تومن...

به عبارتی میشه نتیجه گرفت دلار ازادی که خودشون بهتون فروختن رو دادید بهشون و تبدیلش کردن به دلار مرجع و دوباره میفروشن به مردم !!!!!!!!!

بالا