. ایشون در پست هاشون 1 بار اشاره کردن که 2 پاسپورت دارن حالا اگر این کار رو با پاسپورت ایرانیشون انجام داده باشن دست مریضات داره .
به توضیح میدن از لحاط حقوقی : ترکیه جزء کشورهایی هست که بر اساس قوانینش اجازه میده که سرمایه های خارجی رو ملی کنه تا تهش برید . اگر به هر دلیل این پست ایشون برای دادستانی کل کشور بشه دلیل برای گیر دادن با عنایت به قوانین ارزی بانک مرکزی خروج سرمایه از کشور بدونید که این 1 دلیلش هست
خیلی خوب هست ایرانی جماعت اول فرهنگ حتی محکوم کردن کسی رو یاد بگیرن بعد بیان کسی رو محکوم کنن . قضیه مردم ایران با این طرز فکری متاسفانه همون قضیه
فلانی و حوض خالیش هست . در این تاپیک تمام بحثی که شده طبق قوانین ایران بوده و هر نوع معامله که میشده باز سرمایه گذاری داخلی بوده ولی با نظر ایشون میشه خروج سرمایه از کشور . میل خودتون هست . جالب اینکه یوزر در پست هاش به نشانه سوسه میگه که با IBAN پول رو میاره ایران و ایران هم اصلا تحریم نیست دیگه ! .
این نقل قول به عنوان سند اینجا می مونه و تحت هیچ شرایطی پاک نمیشه حتی اگر یوزر اصلی پستش رو پاک کنه
شایان ذکر هست
پست اصلی http://forum.persiantools.com/t214102-page300.html#post5708016 در صفحه 300 این تاپیک میباشد . هرکسی هم سوالی داره در این خصوص در همین تاپیک اعلام کنه .
پی نوشت 2 : تحت هیچ شرایطی نه خودم و با دیگر مدیران این بخش هم هماهنگی میکنم که هیچ پستی رو در این باره و در این مقوله پاک نکنن چون میخوام ثابت کنم که شما کاربر هایی که فکر میکنید قوانین کشک هستن و به اصلاح معروف گفتگوی آزاد
مال خر هست تا چه می تونن مورد سندیت قانونی قرار بگیرن و اون حوض خالی رو برای تک تک شما فراهم کنن .