• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
هر روز 100-150 گرون میشه آخر وقت 20تومن ارزون میشه میگن دلار نزولیه:دی
میخام کلمو بکوبم به دیوار.چند ماه پیش دلار 1900 اینا بود یکدفعه اومد 1590 ودوستم 7000تا ارز دولتی داشت واسه دانشگاه داداشش واز ترس اینکه ارزونتر بشه فروخت.نخریدمش:(.یه پراید سودش بود:(

nimamz

Registered User
لایک‌ها
13
27,170

رشدش خیلی سریع بوده، شاید همین روزاست که مثل دفعات قبل 300-400 یکدفعه بره بالا...

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
امروز 500 تا از بانک سامان برداشت کردم فقط به خاطر اینکه ببینم این شایعه صحت داره یا نه که نداشت !

همینجوریش اوضاع ارز خرابه دیگه شایعه اینطوری نندازین که اینم اضافه شه به سایر مصیبتهامون

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
من چهارشنبه قبل برای اولین بار خواستم سرمایه گزاری رو دلار رو امتحان کنم(تاحالا فقط سکه میگرفتم).400تا به قیمت 2490.جمعا 996هزار تومن خریدم
امروز بعد از دقیقا یکهفته به قیمت 2670 جمعا 1068فروختم و 7.2% سود کسب کردم
ایکاش هفته قبل کل پولمو میدادم دلار میگرفتم

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
من چهارشنبه قبل برای اولین بار خواستم سرمایه گزاری رو دلار رو امتحان کنم(تاحالا فقط سکه میگرفتم).400تا به قیمت 2490.جمعا 996هزار تومن خریدم

سود کامل یا مقداری هم تورم؟؟؟؟؟؟

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
. ایشون در پست هاشون 1 بار اشاره کردن که 2 پاسپورت دارن حالا اگر این کار رو با پاسپورت ایرانیشون انجام داده باشن دست مریضات داره .

به توضیح میدن از لحاط حقوقی : ترکیه جزء کشورهایی هست که بر اساس قوانینش اجازه میده که سرمایه های خارجی رو ملی کنه تا تهش برید . اگر به هر دلیل این پست ایشون برای دادستانی کل کشور بشه دلیل برای گیر دادن با عنایت به قوانین ارزی بانک مرکزی خروج سرمایه از کشور بدونید که این 1 دلیلش هست

خیلی خوب هست ایرانی جماعت اول فرهنگ حتی محکوم کردن کسی رو یاد بگیرن بعد بیان کسی رو محکوم کنن . قضیه مردم ایران با این طرز فکری متاسفانه همون قضیه فلانی و حوض خالیش هست . در این تاپیک تمام بحثی که شده طبق قوانین ایران بوده و هر نوع معامله که میشده باز سرمایه گذاری داخلی بوده ولی با نظر ایشون میشه خروج سرمایه از کشور . میل خودتون هست . جالب اینکه یوزر در پست هاش به نشانه سوسه میگه که با IBAN پول رو میاره ایران و ایران هم اصلا تحریم نیست دیگه ! .

این نقل قول به عنوان سند اینجا می مونه و تحت هیچ شرایطی پاک نمیشه حتی اگر یوزر اصلی پستش رو پاک کنه
شایان ذکر هست پست اصلی http://forum.persiantools.com/t214102-page300.html#post5708016 در صفحه 300 این تاپیک میباشد . هرکسی هم سوالی داره در این خصوص در همین تاپیک اعلام کنه .

پی نوشت 2 : تحت هیچ شرایطی نه خودم و با دیگر مدیران این بخش هم هماهنگی میکنم که هیچ پستی رو در این باره و در این مقوله پاک نکنن چون میخوام ثابت کنم که شما کاربر هایی که فکر میکنید قوانین کشک هستن و به اصلاح معروف گفتگوی آزاد مال خر هست تا چه می تونن مورد سندیت قانونی قرار بگیرن و اون حوض خالی رو برای تک تک شما فراهم کنن .
1: همونطور که قبلا هم گفتم از اونجایی که این روزها پاس ایرانی‌ فرقی با کاغذ پاره نداره من این کارو با پاس پورت EU کردم !
2: حساب شما تا 25000€ یا 50000 لیر از طرف دولت ترکیه تضمین هست یعنی‌ اگه آمدین دیدین بانکتون شده جیگرکی !!! دولت ترکیه جواب گو هست . = اگه مبلغ بیشتری دارین می‌تونین تو چنتا بانک همین کارو بکنین.

:D ""جالب اینکه یوزر در پست هاش به نشانه سوسه میگه که با IBAN پول رو میاره ایران و ایران هم اصلا تحریم نیست دیگه ""! . >>>> این قسمت فکر کنم از آسمون آمده چون من اصلا حسابی‌ داخل ایران ندارم که بخوام به حساب ایران چیزی ترنسفر کنم (اگه منظور PM هست ) LÖL در ضمن دیگه swift + IBAN هم که به قول شما به افغانستان که اطلاع داری ، سرویس مید ن ولی‌ نه به ایران so what ??.:blink::wacko:
3: آخر اون پست هم نوشتم بعد از تحقیق اینکارو بکنین حالا از ""هر کجای جهان"" هستین ،. چون بنظر من نگاه داشتن ارز داخل کشور ,.,.,.,. هست ! ;)

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
همانطور که دیروز باز هم خدمتتون عرض کرم دلار باز هم امروز افزایشی بود
اما دلار باید بتونه 2 روز متوالی بالای 2650 بسته بشه البته نرخ های بسته شدن ساعت 9 شب بازار افشار خیلی به ما وقعیت بازار رو نمیگه چون توی اون ساعت بازار نیمه تعطیل هست اما روند کلی بازار افشار و قیمتها میتونه به ما تا حدودی وضعیت دلار رو بگه

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
در بازار صعودی یا bullish market هر جا که بخری شما سود میکنی و خط روند بازار هم صعودی هست فعلا- اما در بازار نرولی و بازار تقریبا رنج سود گرفتن فقط کار حرفه ای های بازاره
در ضمن کاری که شما یا من میکنیم اسمش سرمایه گذار ی نیست و به اصطلاح speculation یا سفته بازی است
سرمایه گذاری بکل با این کاری که ماها میکینیم فرق داره
امیدوارم هیشه پر سود باشی

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
1: همونطور که قبلا هم گفتم از اونجایی که این روزها پاس ایرانی‌ فرقی با کاغذ پاره نداره من این کارو با پاس پورت EU کردم !
2: حساب شما تا 25000€ یا 50000 لیر از طرف دولت ترکیه تضمین هست یعنی‌ اگه آمدین دیدین بانکتون شده جیگرکی !!! دولت ترکیه جواب گو هست . = اگه مبلغ بیشتری دارین می‌تونین تو چنتا بانک همین کارو بکنین.

:D ""جالب اینکه یوزر در پست هاش به نشانه سوسه میگه که با IBAN پول رو میاره ایران و ایران هم اصلا تحریم نیست دیگه ""! . >>>> این قسمت فکر کنم از آسمون آمده چون من اصلا حسابی‌ داخل ایران ندارم که بخوام به حساب ایران چیزی ترنسفر کنم (اگه منظور PM هست ) LÖL در ضمن دیگه swift + IBAN هم که به قول شما به افغانستان که اطلاع داری ، سرویس مید ن ولی‌ نه به ایران so what ??.:blink::wacko:
3: آخر اون پست هم نوشتم بعد از تحقیق اینکارو بکنین حالا از ""هر کجای جهان"" هستین ،. چون بنظر من نگاه داشتن ارز داخل کشور ,.,.,.,. هست ! ;)

خسته نباشی جدا !
با پاسپورت EU این کار ها رو کردی خوشحال هم هستی ! :blink:

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
امروز 500 تا از بانک سامان برداشت کردم فقط به خاطر اینکه ببینم این شایعه صحت داره یا نه که نداشت !

همینجوریش اوضاع ارز خرابه دیگه شایعه اینطوری نندازین که اینم اضافه شه به سایر مصیبتهامون

دوست عزیز شایعه نبوده سایت بازتاب هم که این خبر رو انعکاس داده با بعضی ها که این بلا سرشون اومده بوده رفته و مصاحبه کرده و دیروز هم دوست خود من که رفته پارسیان بهش گفتن چند روز دیگه خبرت میکنیم و الان ارز نداریم اون حسابش 11000 تا بوده
شاید شعبه تا شعبه فرق داره
اما اینو بدون که وضعیت به قدری داره خراب میشه که دلار توی بانک نگه داشتن منطقی به نظر نمیاد مگه اینکه اوضاع کمی اروم بشه

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
این که سود نیست !!!
این کاری که کردی فقط حفظ ارزش سرمایه ات بوده همین و بس
شما الان با همون پول پاشو برو دلار بخر 400 تاهم نمی تونی بخری!!

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
رفتم از صرافی دلار خریدم به قیمت 2720 !

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان مقاومتهای دلار الان که قیمت بالای 2650 هست اما هنوز تثبیت نشده به قرار زیر هستند

به ترتیب :2760 (2793 الی 2800) 2827 (2935 الی 2950)

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
الان یکی از دوستان گفت از صرافی 2810 قیمت گرفته
فروش دلار به نرخ مرکز مبادلات در بانک ها حقیقت داره ؟؟؟
کسی پرسیده ؟

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
الان یکی از دوستان گفت از صرافی 2810 قیمت گرفته
فروش دلار به نرخ مرکز مبادلات در بانک ها حقیقت داره ؟؟؟
کسی پرسیده ؟

بهش گرون قیمت داده . همین دو ساعت پیش 740 دلار گرفتم دلاری 2720

بالا