• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

solo8

Registered User
لایک‌ها
56
سلام...
میخوام وایمکس ایرانسل بگیرم...اینترنت شبانه زیاد مهم نیس برام ولی اکه باشه هم بد نیس...
ولی خیلی مهمه برام که روزانم درست باشه،سرعت هم 512 یا 1 مگ میخوام و ترافیک هم همین 4 گیگ کافیه...
یه سوال:سرویس شبانه روی همه سرویس ها ارائه میشه!؟
مودم هم فقط همینای هست که ایرانسل میده یا بازار برند های دیگه هم مودم میدن؟قیمت و کیفیت کدومشون در مجموع بهتره؟!
الان ایرانسل یه طرحی گذاشته مودم 100 تومنی USB رو میده 20 تومن...میخوام ببینم مودمش خوبه؟آخه من بیشتر استفادم تو خونه اس ولی بیرون هم گاه گاهی مودمو میخوام ولی میخوام تو خونه خوب آنتن بده این USB ضعیف نیس؟...فاصله هم با مودم بیشتر از 10 متر نمیشه هیچوقت!
توروخدا زودتر جوابمو بدین آخه نت ندارم خیلیم نت لازم دارم...
مودم های رو میزی قیمتشون چنده حدودا؟!

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
الان 3 روزه سرعت به شدت افت کرده
پنج شنبه شب ساعت 11 تا 1 مودم کلاً آنتن نداشت هر جا بردم آنتن نداد
بعدش مثل همیشه آنتن داشت ولی سرعت بین 8 تا 10 کیلو برای دانلود بود(با لینکهای مختلف)
ظهرها و امروز ساعت 3 تا 4 صبح هم یه نگاه انداختم سرعت دانلود کامل بود
ممکنه مشکل از مودم باشه؟

دو ساعت هر کاری کردم پی تی باز نشد تا الان باز شد
الان هم گوگل باز نمیشه

سر ماه بود به دلیلی تغییر تعرفه اینطور میشه.

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان من یه مشکلی دارم ممنون میشم راهنماییم کنید.
مشکل خیلی مهمه و من ایران نیستم و متاسفانه کاری از دستم بر نمیاد :(

من وایمکسی که داشتم رو از شهریور دیگه شارژ نکردم و خوب استفاده ای هم ازش نشد. (سرویس 2 مگ بود)
الان که خانواده توی پنلش میرن، نوشته وضعیت سرویس : تعلیق و هیچ مدلی نمیشه تعرفه رو عوض کرد. قرار بود در نبود من خونواده یه سرویس 256 بگیرن تا بتونن از اینترنت استفاده کنن.
الان باید دقیقا چکار کنن؟ تازه نوشته شما بدهکارید (135 تومن -- به اندازه همون نامحدود 2 مگ) و این در حالیه که اصلا از سرویس استفاده ای نشده...

خلاصه هرکی بتونه منو راهنمایی کنه، کلی ممنون میشم.

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان من یه مشکلی دارم ممنون میشم راهنماییم کنید.
مشکل خیلی مهمه و من ایران نیستم و متاسفانه کاری از دستم بر نمیاد :(

من وایمکسی که داشتم رو از شهریور دیگه شارژ نکردم و خوب استفاده ای هم ازش نشد. (سرویس 2 مگ بود)
الان که خانواده توی پنلش میرن، نوشته وضعیت سرویس : تعلیق و هیچ مدلی نمیشه تعرفه رو عوض کرد. قرار بود در نبود من خونواده یه سرویس 256 بگیرن تا بتونن از اینترنت استفاده کنن.
الان باید دقیقا چکار کنن؟ تازه نوشته شما بدهکارید (135 تومن -- به اندازه همون نامحدود 2 مگ) و این در حالیه که اصلا از سرویس استفاده ای نشده...

خلاصه هرکی بتونه منو راهنمایی کنه، کلی ممنون میشم.

سلام،

وقتی استفاده نکردید هزینه ای ازتون دریافت نمیکنن در واقع تا هزینه ای پرداخت نکنید سرویس رو فعال نمیکنن بنابراین اون بدهی رو که اعلام کردن برای سرویس قبلی هست اما از طرفی تا سرویس فعلی رو شارژ نکنید نمیتونید تغییر تعرفه انجام بدید، بهترین راه اینه که با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیرید و موضوع رو مطرح کنید و بگید که به دلیل سفر خارج نتونستید به موقع تغییر تعرفه بدید و از طرفی این سرویس رو با این هزینه دیگه نمیخواید. ببینید چکار میتونن براتون انجام بدن.

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
سلام،

وقتی استفاده نکردید هزینه ای ازتون دریافت نمیکنن در واقع تا هزینه ای پرداخت نکنید سرویس رو فعال نمیکنن بنابراین اون بدهی رو که اعلام کردن برای سرویس قبلی هست اما از طرفی تا سرویس فعلی رو شارژ نکنید نمیتونید تغییر تعرفه انجام بدید، بهترین راه اینه که با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیرید و موضوع رو مطرح کنید و بگید که به دلیل سفر خارج نتونستید به موقع تغییر تعرفه بدید و از طرفی این سرویس رو با این هزینه دیگه نمیخواید. ببینید چکار میتونن براتون انجام بدن.
از راهنماییتون ممنونم دوست عزیز.
من به خونواده گفتم و با پشتیبانی تماس گرفتن، گفتن شما فعلا 130 تومن بدهکار هستید! سوال من اینه که اگه ما بدهی رو بدیم، از همون موقع میشه تعرفه رو عوض کرد و مثلا تا آخر ماه رو با تعرفه 256 باشیم؟
یا نه حتما باید تا آخر ماه رو با 2 مگ نا محدود باشیم و بعدش برامون عوض میکنن؟

ممنونم از جوابتون :)

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
از راهنماییتون ممنونم دوست عزیز.
من به خونواده گفتم و با پشتیبانی تماس گرفتن، گفتن شما فعلا 130 تومن بدهکار هستید! سوال من اینه که اگه ما بدهی رو بدیم، از همون موقع میشه تعرفه رو عوض کرد و مثلا تا آخر ماه رو با تعرفه 256 باشیم؟
یا نه حتما باید تا آخر ماه رو با 2 مگ نا محدود باشیم و بعدش برامون عوض میکنن؟

ممنونم از جوابتون :)

خواهش میکنم.

به محض اینکه بدهی رو پرداخت کنید میتونید تعرفه رو عوض کنید اما این تعرفه جدید که انتخاب کردید از ماه بعد شروع میشه و به ناچار باید تعرفه فعلی که 2 مگ هست رو داشته باشید. اما پیشنهاد میکنم فعلا پرداخت نکنید به این دلیل که:
امروز ششم هست و در واقع شش روز از سرویس شما گذشته ولی هیچ استفاده ای نکردید و ایرانسل هم بابت اون از شما هزینه ای نمیگیره یعنی اگر بگذارید 5 روز به آخر ماه 130 تومن بدهی رو پرداخت کنید، ایرانسل مبلغ کمی بابت جریمه تاخیر در پرداخت ازتون کم میکنه و به تعداد روزهایی که از سرویستون استفاده ای نداشتید مبلغ رو به حساب وایمکس تون برمیگردونه.

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
خواهش میکنم.

به محض اینکه بدهی رو پرداخت کنید میتونید تعرفه رو عوض کنید اما این تعرفه جدید که انتخاب کردید از ماه بعد شروع میشه و به ناچار باید تعرفه فعلی که 2 مگ هست رو داشته باشید. اما پیشنهاد میکنم فعلا پرداخت نکنید به این دلیل که:
امروز ششم هست و در واقع شش روز از سرویس شما گذشته ولی هیچ استفاده ای نکردید و ایرانسل هم بابت اون از شما هزینه ای نمیگیره یعنی اگر بگذارید 5 روز به آخر ماه 130 تومن بدهی رو پرداخت کنید، ایرانسل مبلغ کمی بابت جریمه تاخیر در پرداخت ازتون کم میکنه و به تعداد روزهایی که از سرویستون استفاده ای نداشتید مبلغ رو به حساب وایمکس تون برمیگردونه.

بازم ممنون! چه سیستم جالب مسخره ای دارن اینا!!!
یه روز مونده به آخر ماه چی؟ میشه اون موقع شارژ کرد و فقط 1 روز با تعرفه 2 مگ بود و همون روز عوض کنیم به 256؟

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
بازم ممنون! چه سیستم جالب مسخره ای دارن اینا!!!
یه روز مونده به آخر ماه چی؟ میشه اون موقع شارژ کرد و فقط 1 روز با تعرفه 2 مگ بود و همون روز عوض کنیم به 256؟

میشه اما جهت اطمینان عرض کردم 5 روز چون آخر ماه سیستمشون به خاطر همین پرداخت ها و تغییر تعرفه ها شلوغه و گاهی کنترل پنل سایتشون باز نمیشه و ممکنه به موقع نتونید شارژ و تغییر تعرفه رو انجام بدید و با همون بدهی و تعرفه وارد ماه جدید بشید.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
همچنان از حدود یک هفته میشه از عصر تا شب ساعت 1-2 سرعتم به شدت کاهش پیدا میکنه
سیگنال و ... هیچ فرقی نمیکنه ولی سرعت خیلی خیلی کم میشه سرعت دانلودم بین 5 تا 20 متغیر میشه

از دوستان تو چند ماه اخیر همچین مشکلی داشته؟

این اطلاعات مودم:
Connection Status Connected
Connect Frequency 3496500KHz
Connect Bandwidth 5000KHz
Upload Data Rate 1244 bytes/sec
Download Data Rate 15082 bytes/sec
Signal Strength 34%
Link Quality(CINR Reuse1) 4%
Link Quality(CINR Reuse3) 18%
CINR Reuse1 10.80dB
CINR Reuse3 13.72dB
RSSI -81.32dBm
UL_FEC QPSK(CTC)1/2
DL_FEC 16-QAM(CTC)1/2
BSID 00:00:15:04:22:10
POWER 25.00dBm

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سیگنال و ... هیچ فرقی نمیکنه ولی سرعت خیلی خیلی کم میشه سرعت دانلودم بین 5 تا 20 متغیر میشه

این اطلاعات مودم:
Signal Strength 34%
CINR Reuse1 10.80dB
CINR Reuse3 13.72dB
RSSI -81.32dBm
UL_FEC QPSK(CTC)1/2
DL_FEC 16-QAM(CTC)1/2
POWER 25.00dBm

سرعت من هم مجدد افت کرده.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
اینترنت اعتباری 128 کیلوبایت بر ثانیه پیشرفته یعنی چی
مدتش یکماه هست ؟ بعد اون اگر سرویس غیر فعال بشه میتونم به 6 ماهه تغییر بدم ؟ یا اینکه باید قبل تموم شدن 1 ماه درخواست تغییر بدم !

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561

این اطلاعات مودم:
Signal Strength 34%
CINR Reuse1 10.80dB
CINR Reuse3 13.72dB
RSSI -81.32dBm
UL_FEC QPSK(CTC)1/2
DL_FEC 16-QAM(CTC)1/2
POWER 25.00dBm

خداروشکر امروز همچین مشکلی نداشتم

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
مودم BM632w رو از ورژن B017 به B024 آپگرید کردم:
wimax.jpg
اما ای کاش نکرده بودم همچین کاری! :(
1-وقتی مودم آپگرید شد یوزر و پسورد دیفالت ادمین بعد از چند دقیقه به یک چیز نا معلومی تغییر پیدا میکنه توسط سرور ایرانسل و دیگه نمیشه رفت تو پنلش مگه اینکه ریستش کرد.
2-تنظیمات تغییر فرکانس مخفی شده و دیگه نمیشه فرکانس دستی داد به مودم!
3-تنظیمات CWMP مخفی شده و دیگه نمیشه غیر فعالش کرد بنابراین مودم همیشه در کنترل ایرانسله.
4-تنظیمات VoIP آپدیت شده جهت کار با سیستم VoIP ایرانسل.
5-قابلیت فعال کردن آنتن اکسترنال فعال شده اما سیگنال WiFi ام با آنتنی که بهش وصل کردم فقط یکم تقویت شد.

با این تفاسیر هرکی دوست داشت آپدیت کنه :wacko:
از دوستان کسی فایل ورژن 17 رو نداره که قبلا تو سایت ایرانسل بود؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

این اطلاعات مودم:
Signal Strength 34%
CINR Reuse1 10.80dB
CINR Reuse3 13.72dB
RSSI -81.32dBm
UL_FEC QPSK(CTC)1/2
DL_FEC 16-QAM(CTC)1/2
POWER 25.00dBm
منکه از این ماه 512 گرفتم افت خاصی نداره.
سلام
اینترنت اعتباری 128 کیلوبایت بر ثانیه پیشرفته یعنی چی
مدتش یکماه هست ؟ بعد اون اگر سرویس غیر فعال بشه میتونم به 6 ماهه تغییر بدم ؟ یا اینکه باید قبل تموم شدن 1 ماه درخواست تغییر بدم !

ایرانسل جدیدا جهت سود بیشتر موقع ثبت نام اجازه انتخاب تعرفه آزاد یا پایه 128/256 رو نمیده تا پول بیشتری بگیره.
قبل از اینکه ماه تموم شه باید درخواست بدی شما.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
حالا یعنی اپگرید نکینم؟
مودم ریست چه جوری میشه کرد؟

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
مشاهده پیوست 214089
1-وقتی مودم آپگرید شد یوزر و پسورد دیفالت ادمین بعد از چند دقیقه به یک چیز نا معلومی تغییر پیدا میکنه توسط سرور ایرانسل و دیگه نمیشه رفت تو پنلش مگه اینکه ریستش کرد.
3-تنظیمات CWMP مخفی شده و دیگه نمیشه غیر فعالش کرد بنابراین مودم همیشه در کنترل ایرانسله.
5-قابلیت فعال کردن آنتن اکسترنال فعال شده اما سیگنال WiFi ام با آنتنی که بهش وصل کردم فقط یکم تقویت شد.

اینجور تغییرات و تنظیمات مخصوصا اون قسمت تغییر یوزر و پسورد وارد شدن به تنظیمات مودم توهین به مشتری ! من شاید بخوام اسم شبکه وای فای بعد مدتی تغییر بدم نباید بخاطر اینکار که مودم ریست کنم! تو دنیا کدوم سرویس دهنده ای اینکارو میکنه که اینا دومیش هستند!
به دفاتر ارائه دهنده سرویس وایمکس ایرانسل برید باید درایور داشته باشند، تا قدیمی نشده میشه گیر آورد ولی بعد یهه مدت اونها هم دیگه درایورهای قدیمی میندازن دور!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
حالا یعنی اپگرید نکینم؟
مودم ریست چه جوری میشه کرد؟
اگر با مورد 2 و 3 مشکلی ندارید میتونید آپدیت کنید مخصوصا مورد 2.
اینجور تغییرات و تنظیمات مخصوصا اون قسمت تغییر یوزر و پسورد وارد شدن به تنظیمات مودم توهین به مشتری ! من شاید بخوام اسم شبکه وای فای بعد مدتی تغییر بدم نباید بخاطر اینکار که مودم ریست کنم! تو دنیا کدوم سرویس دهنده ای اینکارو میکنه که اینا دومیش هستند!
به دفاتر ارائه دهنده سرویس وایمکس ایرانسل برید باید درایور داشته باشند، تا قدیمی نشده میشه گیر آورد ولی بعد یهه مدت اونها هم دیگه درایورهای قدیمی میندازن دور!

قضیه تغییر رمز یک اشکال تو سرور ایرانسل بوده و ظاهرا الان هم حل شده چون دیشب آخرای شب مودمو ریست کردم و بعد سریع یوزر و پسورد رو عوض کردم و تا الان درسته و تغییری نکرده.

زیاد مهم نیس فعلا قید تغییر دستی فرکانس رو زدم.

با Telnet به آدرس 192.168.1.1 میشه تنظیماتی که مخفی شده رو برگردوند اما نامردا یوزر و پسورد اون قسمتو عوض کردن و نمیشه واردش شد :wacko:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
proxifier هر چند وقت یکبار برای من از کار میوفته
امروز هم از صبح تا حالا کار نمیکنه
برنامه رو اجرا میکنم و تمام سند و رسیوها ازش رد میشه اما به عنوان عمل نمیکنه
کسی همچین مشکلی داشته؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مشاهده پیوست 214089

شانست زده من این فایل رو دارم.
همون موقع هم که به ورژن 17 آپگرید کردم ازش ناراضی بودم هم آنت دهی کم شد و هم قطعی زیاد شد.
اما نمی دونستم آپگرید این سری فقط برای کنترل بیشتره.
منو بگو کلی امید داشتم که مودم همراهم بهتر بشه. فکر کردم که شاید سوییچ بین آنتن ها اضافه بشه که مثل اینکه زهی خیال باطل!

خوب شد این فایل 632w رو پاک نکردم. مثل اینکه بدرد می خوره. فردا برات آپ می کنم.

بالا