• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فـــــرهـاد مجیـــــــدی

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
این متن زیبا رو کامل بخونید

تو را به جای تمام فوتبالی که دوست نداریم، دوست می داریم

روز جمعه ای از اینترنت استفاده می کنی و اخبار روز دنیا را می خوانی و به یکباره با نامه خداحافظی فرهاد رو به رو می شوی! همانی که هنوز برایم مشخص نیست چرا بزرگترین اشتباه دوران فوتبالش را مرتکب شد و در اوج محبوبیت استقلال را رها کرد و دست راست مظلومی را قطع!

روزی که مقاله ای با عنوان “خداحافظ هفت مقدس” را نوشتم به هیچ عنوان باور نمی کردم که به فاصله ی کمتر از یک سال باز هم باید در رابطه با خداحافظی مجیدی احساساتم تکانی به خود دهد و به این اصل بیشتر پایبند شوم که فوتبال یعنی فوتبال! نه چیزی کمتر و نه چیزی بیشتر! در فوتبال نباید عاشق شوی و نباید بگذاری عاشقت شوند! اگر این اصل را رعایت نکنی یا کریمی می شوی یا مجیدی!

در فصل جاری وقتی ضعف گلزنی تیم را می دیدم به یاد فرهاد می افتادم و پس از اندکی تامل با خود زمزمه می کردم که فرهاد نیم فصل استقلال را رها کرد و رفت، پس لایق پوشیدن پیراهن استقلال نیست. به خود می گفتم فرهاد تیم را در اوج رها کرد و باعث شد مردی بر روی نیمکت تیمم بنشیند که حرف مردم برایش مهم است اما به حرفشان گوش نمی دهد! به خود بارها گفته ام که فرهاد باعث شد امیری بر روی نیمکت استقلال بنشیند که کوه منتش بر شانه های من سنگینی می کند. فریاد <> را که از استادیوم می شنیدم به خود می گفتم ساکت بشید هواداران بی رگ! شما نمی فهمید همان فرهاد مجیدی روزگار استقلال را سیاه کرد و باعث شد سپاهان و تراکتور بالاتر از ما در رده های اول و دوم قرار بگیرند! وقتی به استادیوم رفتم و دیدم فرهاد شویق می شود به خود گفتم از فرهاد متنفرم زیرا او با رفتنش باعث شد قلعه نویی به استقلال برگردد و بر استقلال منت بگذارد.

فرهاد هرچه که بود یک خاصیت خیلی خوب داشت. بخاطر هنرنماییش بر سر کسی منت نمی گذاشت. او مثل آقایانی که که در نبودشان آرزوی ذلت استقلال را داشتند نبود!
فرهاد مجیدی خیلی فرهاد بود. کاپیتان خیلی آبی بود و این آبی خیلی مقدس بود. آری! رویایی بود به نام بازگشت کاپیتان فرهاد مجیدی به استقلال. هر روز روزنامه ها و سایت ها را زیر و رو می کردی که خبری از بازگشتش بخوانی اما دیگر حالا باید امیدوار باشی که به عنوان مربی به تیمت بیاید.

با اینکه دیگر فریاد << آهای فرهاد مجیدی>> جوابی به همراه نخواهد داشت اما این خداحافظی یک نکته ی مثبت و مهم داشت. مدتی قبل مجیدی با خداحافظی اش از تیم ملی باعث راهیابی جوانان به ترکیب اصلی تیم ملی شد و حالا هم با خداحافظی از فوتبال، آبی بر روی آتش خشم هوادارانی شد که بعد از عدم نتیجه گیری در هفته های اخیر و بازی دادن به حنیف عمران زاده در خط حمله تیم استقلال، او را صدا می زدند. فرهاد با خداحافظی حکم یک دلی سکوها را امضا کرده و دیگر این هواداران هستند که باید دید رگ غیرتشان از خداحافظی هفت مقدس به جوش می آید و فریادهایشان را چندبرابر می کنند و یا پیام مجیدی را درک می کنند.

سعی ندارم مقاله ای طولانی تحویل چشمان شما دهم زیرا که نوشدارو بعد از مرگ سهراب برای هیچ کس سودی نخواهد داشت.
استقلال هست و زندگی باید کرد اما شاید شما هم مثل این حقیر انگیزه ای کم برای هواداری و نوشتن پیدا کرده اید زیرا که گویا بی ارزش ترین انسان ها در فوتبال هواداران هستند و بی ارزش ترین مقالات صاحبانی فوتبال نویس دارد.این کم ارزشی را آقایانی معلوم کرده اند که یک شبه هوادار را بهترین هوادار ایران می نامند و به یکباره هم او را مصداق خس و خاشاک!خیلی شیرین در فوتبال دست و پا می زنیم و هر فردی تنها به فکر خودش است و نه به فکر استقلال و هوادارانش!

کلام آخرم با استقلال؛
تو را به جای تمام فوتبالی که دوست نداریم، دوست می داریم.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
لعنت به امیر قلعه نویی ؛لعنت به هرچی آدم حسوده

ایشالله فصل دیگه سرمربی استقلال : فرهاد مجیدی

فکر کن!! تو همه سایتا میزنن : قرارداد سفید فرهاد مجیدی به عنوان سرمربی جدید استقلال به ثبت رسید

فرداش قلعه نویی برای دریافت بقیه قراردادش میره کمیته انضباتی شکایت میکنه !!

قلعه نویی برای ما استقلالیا مرررد!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
وای همین الان سایت ورزش 3 رو باز کردم و این خبر رو دیدم واقعا شکه شدم :(

فرهاد هم از فوتبال رفت بازیکنی که مثل اون در فوتبال انگشت شمارند چه در ایران چه در باشگاههای اروپایی :(

فقط امیدوارم روزی بیاد که فرهاد برگرده به تیم مورد علاقش تا دیگه محتاج مربیانی نباشیم که محبوبیت دیگران رو نمی تونند ببینند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

به باور من... به عنوان يك تماشاگر فوتبال... بيشتر از هر اسم ديگه اي كه اين روزها مقابل نام فرهاد مجيدي برده شده و خواهد شد، علي فتح الله زاده بازنده است... كسي كه به كمك مجيدي،‌روزهاي پرباري داشت... كسي كه هرچند دربرابر اتفاقات ابتداي فصل، در حمايت از سرمربيش -فارغ از برحق يا ناحق بودن عملكردش- موضع حرفه اي گرفت، اما همين روزهاي تازه گذشته، با سهل انگاري تمام، مجيدي رو به سمت تصميم امروزش هل داد... امثال فتح الله زاده ها، با همه محبوبيتي كه بين هوادارهاي تيمشون دارن، روي شانه هاي امثال مجيدي ايستادن و از جايي كه فكرش رو نميكردن به جايي كه فكرش رو نميكردن رسيدن... فتح الله زاده سهل انگاري كرد. درواقع مجيدي با حركت هوشمندانه امروزش، نشون داد كه خارج از مستطيل سبز هم ميشه روي درايتش حساب كرد. به باور من، فتح الله زاده يكي از بازنده هاي بزرگ اين خداحافظيه. و شايد فقط و فقط، يه بازي خداحافظي باشكوه، بتونه وجهه اش رو برگردونه... اگر البته پشت همه هجوم هايي كه يه سمت ديگه اي روانه است سپر نگيره و از فردا همون بازي كه با نام حجازي كرد رو با نام مجيدي انجام نده...

پاينده باشيد

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
فرهاد يك مهاجم تمام عياره به نظر من 2 سال ديگه راحت بازي ميكنه . هم تيم ملي و هم استقلال ميتونه ازش استفاده كنه . متاسفانه بعد از دايي و عزيزي مهماجم تمام عيار نداريم . ولي مجيدي اگر تو تيم ملي بهش ميدان داده بودند . الان ايران بالاي جدول بود . همكاري او و جباري ميتونه براي قويترين تيم ها دردسر ساز بشه . به نظر من نكو نام اشتباه اين فصل استفلال بود . اميدوارم مجيدي نيم فصل دوباره برگرده . از اون بازيكناني هست كه هنوز غيرت و از خود گذشتگي دارد . واقعا اشتباهه كه جاي او رو به كسي چون برهاني ميدهند.

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
امروز بیرون بودم مغازه یکی از دوستام ظهر گفتم بزن خبر ورزشی نگاه کنیم همین که این خبر رو گفت شوکه شدم واقعا حیف اونایی که فرهاد رو به پول پرست بودن محکوم کردن فرهاد می تونست و می تونه بره سپاهان که به پاش طلا میریزن یا تیم های دیگه حتی رویانیان هم به پاش 10 تا پوروشه میریزه

واقعا حیف حیف که دیگه نیست مهاجمی که با یه استارت خط دفاع تیم ها رو به هم بریزه و چارچوپ شناس خوبی باشه خداحافظ 7 مقدس که واقعا مقدس ترین 7 زمین هستی خدا یاورت باشه و دشمنانت رو به خاک سیاه بنشونه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درود

به باور من... به عنوان يك تماشاگر فوتبال... بيشتر از هر اسم ديگه اي كه اين روزها مقابل نام فرهاد مجيدي برده شده و خواهد شد، علي فتح الله زاده بازنده است... كسي كه به كمك مجيدي،‌روزهاي پرباري داشت... كسي كه هرچند دربرابر اتفاقات ابتداي فصل، در حمايت از سرمربيش -فارغ از برحق يا ناحق بودن عملكردش- موضع حرفه اي گرفت، اما همين روزهاي تازه گذشته، با سهل انگاري تمام، مجيدي رو به سمت تصميم امروزش هل داد... امثال فتح الله زاده ها، با همه محبوبيتي كه بين هوادارهاي تيمشون دارن، روي شانه هاي امثال مجيدي ايستادن و از جايي كه فكرش رو نميكردن به جايي كه فكرش رو نميكردن رسيدن... فتح الله زاده سهل انگاري كرد. درواقع مجيدي با حركت هوشمندانه امروزش، نشون داد كه خارج از مستطيل سبز هم ميشه روي درايتش حساب كرد. به باور من، فتح الله زاده يكي از بازنده هاي بزرگ اين خداحافظيه. و شايد فقط و فقط، يه بازي خداحافظي باشكوه، بتونه وجهه اش رو برگردونه... اگر البته پشت همه هجوم هايي كه يه سمت ديگه اي روانه است سپر نگيره و از فردا همون بازي كه با نام حجازي كرد رو با نام مجيدي انجام نده...

پاينده باشيد

دقیقا
به نظر من قرهاد مجیدی دلش میخواست در استقلال باشه تا در همین روز 7 / 7 از فوتبال خداحافظی کنه ولی در استقلال

شاید اگه این حس رو داشت که سال بعد میتونه در استقلال باشه صبر میکرد. توان بازی رو برای 1 سال دیگه داره. اما به نظر من چون این احتمال کم بود فرهاد خودش رو قربانی کرد اما اما اما ............. با قربانی کردن خودش در درجه اول قلعه نویی و بعد فتح الله زاده رو کیش و مات کرد.

حالا کافیه استقلال در روند نتیجه گیریهاش دچار مشکل بشه. سکو تماشاگرا که خیلیاشون عاشق ناصر حجازی بزرگ و فرهاد مجیدی هستند قلعه نویی و فتح الله زاده رو نابود خواهند کرد.

البته این وسط استقلال هم متضرر میشه. اما خب این نتیجه طرد کردن اسطوره تیم هست. دقیقا همین کاری که پرسپولیس داره با کریمی میکنه.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
امروز بیرون بودم مغازه یکی از دوستام ظهر گفتم بزن خبر ورزشی نگاه کنیم همین که این خبر رو گفت شوکه شدم واقعا حیف اونایی که فرهاد رو به پول پرست بودن محکوم کردن فرهاد می تونست و می تونه بره سپاهان که به پاش طلا میریزن یا تیم های دیگه حتی رویانیان هم به پاش 10 تا پوروشه میریزه

واقعا حیف حیف که دیگه نیست مهاجمی که با یه استارت خط دفاع تیم ها رو به هم بریزه و چارچوپ شناس خوبی باشه خداحافظ 7 مقدس که واقعا مقدس ترین 7 زمین هستی خدا یاورت باشه و دشمنانت رو به خاک سیاه بنشونه

سال آخر هم سفید با استقلال امضا کرد

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
منم وقتی متوجه شدم خیلی شوکه شدم
N_aggressive%20%2836%29.gif

یاد فیلم Remember Me افتادم آخرش تایلر درمورد خودکشی برادری که خیلی بهش وابسته بود گفت:

I love you
God, I miss you
And I forgive you

وقتی رفتی با اینکه میدونستم برنمیگردی ولی با آرزوی برگشتنت دلمو خوش میکردم
آره بابا یه بار دیگه پیرن شماره 7 صاحبشو پیدا میکنه
یه بار دیگه دل هوادارو قرص میشه چون فرهادی هست که یه تنه کوه غم رو برمیداره و روزگارو به کامشون شیرین میکنه
روزگاری که براشون پر از تلخیه و تنها دلخوشیشون دیدن بازی توئه
توئی که بدجور تو دلمون خونه کردی
خونه ای که با رفتنت دیگه خونه نیس

تو دل ما جا داری رفتی که جاودانه بشی
همه چیت با بقیه فرق داشت حتی خداحافظیت

آره عمو فرهاد دلم خوش بود که برمیگردی
ولی در آخر رفتی و من موندم
من موندم و دلی که با دیدن هر پیراهن آبی شماره هفتی یاد تو میفته
دلی که با گذر عقربه ساعت از 7 چشاش تر میشه
دلی که با شنیدن اسم هر فرهادی یادت میکنه
دلی دلتنگ از نبودت و تا ابد بیادت
دلم برا بازیهات برا مرامت برا خوشحالی بعد از گلت برا غیرت و تعصبت تنگ میشه
بدون تو چیزی برام نمونده الا بغضی که نمیذاره این تلخترین پست زندگیمو تمومش کنم ...

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
روشن:مجیدی به خیلی ها درس داد

حسن روشن مهاجم اسبق استقلال معتقد است خداحافظی فرهاد مجیدی یک تصمیم فوق‌العاده از سوی این بازیکن بود.
روشن حرف‌هايش را در مورد خداحافظي مجيدي اينگونه آغاز مي‌كند: «اين خداحافظي عالي بود و فرهاد به خيلي‌ها، از جمله بازيكنان، مربيان و مديران درس داد. به هر حال خداحافظي در اين شرايط شجاعت مي‌خواست ولي او كار قشنگي انجام داد و يك تصميم به موقع گرفت.»
مجيدي در قسمتي از نامه خداحافظي‌اش به اين موضوع اشاره كرده كه مثل بعضي‌ها نيست كه وقتي در استقلال حضور ندارند ذلت اين تيم را بخواهد. روشن در اين مورد مي‌گويد:« استقلالي‌هاي واقعي به هيچ عنوان ذلت اين تيم را نمي‌خواهند ولي خيلي‌ها خودشان را استقلالي مي‌دانند در حالي كه به خاطر 2 ريال از اين تيم مي‌روند و دوباره برمي‌گردند. يك استقلالي واقعي هر كجا كه باشد بايد براي تيم محبوبش آرزوي موفقيت داشته باشد. البته براي اين آقايان كه استقلالي واقعي نيستند خيلي اتفاقات رخ خواهد داد.»
روشن در پاسخ به اين سوال كه آيا مجيدي مي‌تواند يك روز سرمربي استقلال شود می‌گوید: «او در بازيگري لياقت خودش را نشان داد و اگر بخواهد دنبال مربيگري برود ابتدا بايد در كلاس‌هاي مختلف شركت كند. بحث مربيگري با بازي كردن فرق دارد و حالا بايد ديد فرهاد آيا مي‌خواهد كه مربيگري كند يا خير.»
برخي معتقدند بازيكناني مثل علي كريمي و مهدي مهدوي‌كيا هم بايد از فوتبال خداحافظي كنند. روشن در اين مورد مي‌گويد: «من معتقدم يك فوتباليست تا زماني بايد بازي كند كه از طرف تماشاگران و رسانه‌ها مورد آسيب و انتقاد قرار نگيرد. من قصد دخالت ندارم ولي فكر مي‌كنم بد نيست كه مهدوي‌كيا و كريمي هم اين تصميم را بگيرند. الان هر اتفاقي
در فوتبال ما مي‌افتد تقصير را گردن بازيكنان قديمي مي‌اندازند و ديديد كه مدتي پيش وحيد هاشميان هم از فوتبال خداحافظي كرد.»

علی جباری:خوشا به حال فرهاد که حرمت پیراهن آبی را نگه داشت

فرهاد مجیدی پیراهن خود را فدای پول نکرد و به حرمت استقلال خداحافظی کرد.

علی جباری افزود: فرهاد مجیدی از هم سن و سالهای خود که اکنون روي فوتبال ایران خیمه زده اند چیزی کم نداشت و تنها به حرمت هواداران و پیراهن استقلال خواست که در جای دیگری بازی کند و متاسفانه باشگاه استقلال بر این باور نبود که این بازیکن بزرگ دوباره جمع آبی پوشان پایتخت بازگردد و خوشا به حال فرهاد که حرمت پیراهني که دیگران آن را در گذشته حفظ نکردند و در تیم های دیگر از فوتبال خداحافظی کردند را نگه داشت.

وی تصریح کرد: آنقدر که فرهاد مجیدی می توانست حلال مشکلات در استقلال باشد به نظر من هیچ بازیکنی دیگر نمی توانست این کار را انجام دهد و جدایی فریدون زندی از جمع آبی پوشان نیز نمی تواند در روند کنونی استقلالی ها خللی ایجاد کند

محمود فکری:خداحافظی مجیدی تاسف برانگیز است

پیشکسوت استقلال در خصوص خداحافظی مجیدی گفت: خاصیت فوتبال ایران این است که بازیکنانی که زحمت زیادی برای این فوتبال کشیدند به خاطر قدرنشناسی سریعتر از موعد زمان از فوتبال کناره گیری می کنند.
محمود فکری افزود: خداحافظی مجیدی هم خوشحال کننده است چراکه در اوج فوتبالش کناره گیری کرد و هم جای تأسف دارد که مسئولان قدر این بازیکنان بزرگ را نمي دانند.

وي درباره ناراحتی مجیدی از مسئولان استقلال که تشویق وی از سوی هواداران را علت ناکامی این تیم دانستند بیان کرد: هواداران وقتی استقلال برنده بازی می شود مجیدی را صدا نمی زنند اما موقعی که آبی پوشان انتظارات را برآورده نمي کردند هواداران اسم مجیدی را به مانند علی دایی به عنوان سمبل و نماد اعتراض فریاد می کشند.

وی در ادامه اظهار داشت: تشویق مجیدی توسط هواداران علت ناکامی های استقلال نیست بلکه مسئولان مقصر اصلی نتيجه نگرفتن تیمشان هستند.

وی درباره استفاده نکردن از کریمی توسط مانوئل ژوزه گفت: علی کریمی بازیکن بزرگی است وی در اواخر بازی اش باید خودخواهی را کنار بگذارد و عصای دست سرمربی و مدیرعامل باشد رویانیان مدیرعامل پرسپولیس هم باید پادرمیانی کرده و اختلافات بین مانوئل ژوزه و علی کریمی را برطرف کند.

وی خاطرنشان کرد: مجیدی با شرایط وجود کنونی استقلال نمی توانست دیگر برای این تیم بازی کند به خاطر همین از فوتبال خداحافظی کرد به هرحال شأن و جایگاه بازیکنان بزرگی همچون مجیدی و کریمی باید از سوی مسئولان سرخابی حفظ شود.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719
حالا خبری از بازی خداحافظی و اینا هست؟ واقعا همه دوست دارن یه بار دیگه تو استقلال ببیننش

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
74812_424992044215034_454316010_n.jpg

من هیچی نمیگم :|
فقط یه سوال دارم : شما که انقدر دفاع مستحکم و با صلابتی هستی که یکی از بهترین بازیکنای این دو فصل اخیر فوتبال ایران فقط تونسته یه بار ازت عبور کنه ....در کدوم تیم بازی میکنی آقای شیث؟
همین!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
من هیچی نمیگم :|
فقط یه سوال دارم : شما که انقدر دفاع مستحکم و با صلابتی هستی که یکی از بهترین بازیکنای این دو فصل اخیر فوتبال ایران فقط تونسته یه بار ازت عبور کنه ....در کدوم تیم بازی میکنی آقای شیث؟
همین!

شيث رو بي خيال علي جان...

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
مدرك مربيگري مجيدي آماده مي شود

فرهاد مجيدي قصد مربيگري دارد اين بازيكن كه قصد ندارد به فوتبال بازي كردن ادامه دهد در كشور انگليس دوران مربيگري را سپري كرد اين در حالي است كه وي مدرك مربيگري اش را دريافت مي‌كند.

به گزارش خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران مجيدي پس از طي كردن دوره مربيگري در انتظار دريافت كارت مربيگري اش است مجيدي قصد دارد به مربيگري اش ادامه دهد و كار خود را آغاز كند اين بازيكن پس از دريافت مدركش اقدامات جدي را در اين خصوص انجام مي‌دهد.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
منم وقتی متوجه شدم خیلی شوکه شدم
N_aggressive%20%2836%29.gif

یاد فیلم Remember Me افتادم آخرش تایلر درمورد خودکشی برادری که خیلی بهش وابسته بود گفت:

I love you
God, I miss you
And I forgive you

وقتی رفتی با اینکه میدونستم برنمیگردی ولی با آرزوی برگشتنت دلمو خوش میکردم
آره بابا یه بار دیگه پیرن شماره 7 صاحبشو پیدا میکنه
یه بار دیگه دل هوادارو قرص میشه چون فرهادی هست که یه تنه کوه غم رو برمیداره و روزگارو به کامشون شیرین میکنه
روزگاری که براشون پر از تلخیه و تنها دلخوشیشون دیدن بازی توئه
توئی که بدجور تو دلمون خونه کردی
خونه ای که با رفتنت دیگه خونه نیس

تو دل ما جا داری رفتی که جاودانه بشی
همه چیت با بقیه فرق داشت حتی خداحافظیت

آره عمو فرهاد دلم خوش بود که برمیگردی
ولی در آخر رفتی و من موندم
من موندم و دلی که با دیدن هر پیراهن آبی شماره هفتی یاد تو میفته
دلی که با گذر عقربه ساعت از 7 چشاش تر میشه
دلی که با شنیدن اسم هر فرهادی یادت میکنه
دلی دلتنگ از نبودت و تا ابد بیادت
دلم برا بازیهات برا مرامت برا خوشحالی بعد از گلت برا غیرت و تعصبت تنگ میشه
بدون تو چیزی برام نمونده الا بغضی که نمیذاره این تلخترین پست زندگیمو تمومش کنم ...

یه بغض مهمونم کردی...

بالا