واقعا چرا؟!
چون یه سری آدما چشم دیدن محبوبیت یکی دیگه رو ندارن ! هر طور شده میخوان خودشون رو به صدر جدول محبوبیت برسونن :دی
واقعا چرا؟!
درود
به باور من... به عنوان يك تماشاگر فوتبال... بيشتر از هر اسم ديگه اي كه اين روزها مقابل نام فرهاد مجيدي برده شده و خواهد شد، علي فتح الله زاده بازنده است... كسي كه به كمك مجيدي،روزهاي پرباري داشت... كسي كه هرچند دربرابر اتفاقات ابتداي فصل، در حمايت از سرمربيش -فارغ از برحق يا ناحق بودن عملكردش- موضع حرفه اي گرفت، اما همين روزهاي تازه گذشته، با سهل انگاري تمام، مجيدي رو به سمت تصميم امروزش هل داد... امثال فتح الله زاده ها، با همه محبوبيتي كه بين هوادارهاي تيمشون دارن، روي شانه هاي امثال مجيدي ايستادن و از جايي كه فكرش رو نميكردن به جايي كه فكرش رو نميكردن رسيدن... فتح الله زاده سهل انگاري كرد. درواقع مجيدي با حركت هوشمندانه امروزش، نشون داد كه خارج از مستطيل سبز هم ميشه روي درايتش حساب كرد. به باور من، فتح الله زاده يكي از بازنده هاي بزرگ اين خداحافظيه. و شايد فقط و فقط، يه بازي خداحافظي باشكوه، بتونه وجهه اش رو برگردونه... اگر البته پشت همه هجوم هايي كه يه سمت ديگه اي روانه است سپر نگيره و از فردا همون بازي كه با نام حجازي كرد رو با نام مجيدي انجام نده...
پاينده باشيد
امروز بیرون بودم مغازه یکی از دوستام ظهر گفتم بزن خبر ورزشی نگاه کنیم همین که این خبر رو گفت شوکه شدم واقعا حیف اونایی که فرهاد رو به پول پرست بودن محکوم کردن فرهاد می تونست و می تونه بره سپاهان که به پاش طلا میریزن یا تیم های دیگه حتی رویانیان هم به پاش 10 تا پوروشه میریزه
واقعا حیف حیف که دیگه نیست مهاجمی که با یه استارت خط دفاع تیم ها رو به هم بریزه و چارچوپ شناس خوبی باشه خداحافظ 7 مقدس که واقعا مقدس ترین 7 زمین هستی خدا یاورت باشه و دشمنانت رو به خاک سیاه بنشونه
http://www.mediafire.com/?siiws831asy0dox
من هیچی نمیگم :|
فقط یه سوال دارم : شما که انقدر دفاع مستحکم و با صلابتی هستی که یکی از بهترین بازیکنای این دو فصل اخیر فوتبال ایران فقط تونسته یه بار ازت عبور کنه ....در کدوم تیم بازی میکنی آقای شیث؟
همین!
شيث رو بي خيال علي جان...
منم وقتی متوجه شدم خیلی شوکه شدم![]()
یاد فیلم Remember Me افتادم آخرش تایلر درمورد خودکشی برادری که خیلی بهش وابسته بود گفت:
I love you
God, I miss you
And I forgive you
وقتی رفتی با اینکه میدونستم برنمیگردی ولی با آرزوی برگشتنت دلمو خوش میکردم
آره بابا یه بار دیگه پیرن شماره 7 صاحبشو پیدا میکنه
یه بار دیگه دل هوادارو قرص میشه چون فرهادی هست که یه تنه کوه غم رو برمیداره و روزگارو به کامشون شیرین میکنه
روزگاری که براشون پر از تلخیه و تنها دلخوشیشون دیدن بازی توئه
توئی که بدجور تو دلمون خونه کردی
خونه ای که با رفتنت دیگه خونه نیس
تو دل ما جا داری رفتی که جاودانه بشی
همه چیت با بقیه فرق داشت حتی خداحافظیت
آره عمو فرهاد دلم خوش بود که برمیگردی
ولی در آخر رفتی و من موندم
من موندم و دلی که با دیدن هر پیراهن آبی شماره هفتی یاد تو میفته
دلی که با گذر عقربه ساعت از 7 چشاش تر میشه
دلی که با شنیدن اسم هر فرهادی یادت میکنه
دلی دلتنگ از نبودت و تا ابد بیادت
دلم برا بازیهات برا مرامت برا خوشحالی بعد از گلت برا غیرت و تعصبت تنگ میشه
بدون تو چیزی برام نمونده الا بغضی که نمیذاره این تلخترین پست زندگیمو تمومش کنم ...