جالبه شبکه خبر از بین خبرهای اقتصادی مهم و نرخ ارز ... چسبیده به اوضاع بورس و خبر رشد اون ! نیروهای دولتی و نه خصوصی و همه دارن تلاش میکنن بصورت صوری بورس رو دست بالا نشون بدن . و رشد اون رو همزمان با رشد قیمت ارز آزاد اعلام کردن جالب است .
دلارت رو رد کنی با ریالش چیکار کنی؟آقا چه کنیم امروز دلارهارو رد کنیم بره؟؟؟؟؟؟/
به نظرتون؟؟؟؟؟؟
دارهخ دیر میشه ها
با این وضعیت بازگشت کوپن و تو صف کالای کوپنی واستادن حتمی شد محمود کلاتو بذار بالاتر:lol:
این حرفا کدومه؟
اعداد روانی همه جا یک معنی رو میده این حرف من نیست حتی کسانی که تو بورس داخل هم که دولتیه و کار میکنن و با تکنیکال خربد و فروش میکنن اینو میدونن
من که تو این چند سال که هم تو بورس و هم این چند ماه که تو بازار ارز تکنیکال کار میکنم همه اینها جواب داده و اگه نداده بود سود خوبی نکرده بودم
جالبه شبکه خبر از بین خبرهای اقتصادی مهم و نرخ ارز ... چسبیده به اوضاع بورس و خبر رشد اون ! نیروهای دولتی و نه خصوصی و همه دارن تلاش میکنن بصورت صوری بورس رو دست بالا نشون بدن . و رشد اون رو همزمان با رشد قیمت ارز آزاد اعلام کردن جالب است .
فعلا همون پیش فروش های قبلی رو پاسخ بدهند !...
به هر حال شاید دوباره هم پیش فروش کنه ... ولی این پیش فروش هم اثری نداره چون وقتی قیمت داره میره بالا ! بخاطر کمبود ارز و طلا به صورت دائمیه ! سال پیش هم بخاطر انتخابات مجلس قیمت هارو کشیدن پایین وگرنه از سال پیش کشور ورشکسته بوده و تا حالا با بودجه هایی غیر از بودجه دولتی (به نظر من) قیمت ها پایین نگه داشته شده و این غول اقتصادی فعلا تا زمانی که احساس خطر نکنه وارد نمیشه و به نظرم باز هم برای انتخابات قیمت هارو بیارن پایین
شما وقتی سکه میخری معلومه از کجا خریدی و در واقع همراه با سند به شما فروخته میشه ! ولی ارز چون سندی در کار نیست فردا میان میگن هر کی بدون سند بانک مرکزی ارز داشته باشه به جرم اختلال در اقتصاد کشور دلار هاش توقیف میشه .
در واقع چنین کاری رو میتونن انجام بدن اما در مورد سکه خیر.
اون موقعی که پیش بینی شما درست در میاد ورود شما به بازار ارز خیلی ریسکش بالاست ! الان بهترین موقعیت است .
ارز ریسکش بالاست ... چونکه اینا وقتی امنیتی میکنن ممکنه فردا بریزن تو خونه شما ارز رو بکشن بیرون یا نهایت موقع فروش بگیرنت ! در نتیجه مجبور بشی به قیمت های پایینتر بفروشی.! یا اگر تو بانک گذاشته باشی بامبول برات بازی کنن که ارز نداریم و ارزت رو بر نگردونن ! ..
کسی از میزان تقاضا دقیقا خبر نداره ! یعنی امار دقیقی در دست نیست که دقیقا چه میزان تقاضا وجود داره ... بر همین مبنا نمیشه دقیقا گفت که در روزهای اتی قیمت بالا میره یا پایین .. چونکه از میزان تزریق ارز به بازار هم کسی خبری نداره ... ولی چیزی که مشخصه فضای امنیتی حاکم هستش .. شخصا فکر میکنم نهایت تا یکشنبه یا دوشنبه قیمت ها از روند صعودیش کاسته بشه و حتی با کاهش قیمت مواجه بشیم ولی نه بیشتر
این کاهش هم بر میگرده بخاطر جلسه غیر علنی مجلس بدستور شخص اول مملکت (به عقیده من) تزریق انجام شده و در حدی هم قطعا نخواهد بود که روند صعودی رو پایین بیاره شاید برای ضرب و شتم نشان دادن به مسئولین یا ابراز قدرت کردن باشه که دوامی نخواهد داشت.
خوب همینطور که پیش بینی کردم این اجلاس تاثیری زیادی نداشت ! و نهایت تونست قیمت هارو متوقف کنه برای چند روزی ! ...
ایران به میزان زیادی طلا از ترکیه امسال خریداری کرده در حدود 6 میلیاد دلار .. و معلوم نیست این هارو به عنوان پشتوانه نگه داشته یا وارد بازار کرده ... اگر وارد بازار کرده باشه که اوضاع خیلی خراب شده .....
----------
اگر این روند اقتصادی ادامه داشته باشه و فکری براش نشه یا پولی (سرمایه ای غیر از در امد های دولتی) وارد بازار نشه .. تا 6 ماه اینده دلار تا 5 هزار تومان هم میتونه برسه ...
طلا هم به همون میزان + حباب
یکی جلو پوند رو بگیره! داره میشه 5 تومن!!!!
بورس اوراق بهاردار تهران با بازار ارز 4 راه استانبول خیلی فرق میکنه. هر چی حجم در گردش پول بیشتر بشه و تعداد افراد درگیر قضیه بیشتر بشن رفتار بازار به اون چیزی که شما میگی نزدیکتر میشه. بازار ارز نمیدونم منظورتون فارکس هست یا همین 4 راه استانبول، اگر فارکس هست که بله در اون بازار این حرفها درسته ولی در مورد بازار 4 راه استانبول که توش یک نفر با 2 تا چمدون میاد و یک نفری قیمت رو 200 تا 300 تومن در روز اینور اونور میکنه این حرفها کشکه برادر.
قبلا یکی اینجا بود anony
خیلی تحلیلهاشو دوست داشتم
ولی خوب خیلی ها هم باهاش خوب نبودن
تو یکی از تحلیلهاش گفت که فقط دلار نخرین هم پوند هم یورو هم بگیرین
چقدر جاش خالیه جدی
دوست گرامی من از زمستان تا الان با تکنیکال دارم تو این بازار ارز پول میسازم و استاد ما توی فروردین خروج سرمایه توی اندیکاتور ها رو به ما میگفت و دیدیم که تو اردیبهشت دلار افتاد
به هر حال واسه من و خیلی ها جواب داده-البته همش تکنیکال نیست و باید گوش به زنگ خبر های بازار هم بود تا بهترین دید رو از بازار داشت
خب شما اینو رد میکنی اون با خودته و من هم به نظر شما احترام میزارم
شما میگی نمیشه -من انجام دادم تو این چند ماه و شده---همه هم راضی هستیم
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ظاهرا مقاومت روانی 3000 تومان خیلی قوی هست
چون الان بازار باز هست اما قیمت نتونسته با قدرت این عدد رو پشت سر بگذاره
تا 3010 هم رفت اما برگشت
Israeli Foreign Minister Avigdor Lieberman told Saturday's Haaretz daily that he believed Iran's Islamic theocracy would be toppled in a revolt like the one that toppled Egyptian president Hosni Mubarak last year.
آره پوند بیشتر از همه رشد کرده.
چون من خودم اینجا حواله میکردم برای خواهرم...حسش میکنم دقیقا.
مقایسه تاریخی ارزش ریال ایران با دلار آمریکا و پاوند انگلستان
هشتم مهرماه سال 1310 هجري خورشيدي (30سپتامبر 1931 ميلادي)، دولت وقت تهران ارزش برابري پاوند انگليسي را از 90 ريال به 68 ريال پايين آورد. در آن زمان، لیره انگلیسی (پاوند استرلینگ) همانند دلار امروز پول اول جهان بود. در همين روز در سال 1319 (1940 میلادی) و تحت تاثیر اخبار جنگ جهانی، دولت تهران نرخ پاوند انگلستان را به 140 ريال و دلار آمريکارا به 35 ريال افزايش داد. ارزش دلار آمریکا در دهه 1330 (1950 میلادی) به هفتاد ريال بالا برده شد كه تا پيروزي انقلاب سال 1357 و حتي يک سال و چند ماه پس از آن در همين نرخ باقي بود. در سال 2008 (1387 هجري خورشيدي) بهاي هر دلار آمريکا در تهران اندکی بيش از 950 تومان و 122 بار بیشتر از سال 1358 (1979 ميلادي) بود و در مهرماه 1390 ارزش برابری دلار آمریکا با ریال ایران در بازار آزاد تهران، هردلار آمريکا بیش از 1250 تومان است (سیصد تومان و به عبارت ديگر؛ یک چهارم بیش از 3 سال پیش)، حال آنکه درآمد ايران از نفت نسبت به سال 1958 و 59 چند برابر شده است!. باید دید که عیب کار در کجاست؟!.
مشاهده پیوست 213893
اسكناس صد ريالي منتشره در سال 1313
مشاهده پیوست 213894
اسكناسهاي 50 ريالي منتشره در سال 1317
مشاهده پیوست 213895
اسكناسهاي 200 ريالي منتشره در سال 1353
روحشان شاد...
Israel finance minister says Iran economy on verge of collapse | Reuters
وزیر اقتصاد **** سهیونیستی گفت اقتصاد ایران در حال متلاشی شدنه
Israeli Foreign Minister Avigdor Lieberman told Saturday's Haaretz daily that he believed Iran's Islamic theocracy would be toppled in a revolt like the one that toppled Egyptian president Hosni Mubarak last year.
گفته **** ایران مثل **** مصر ...