• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
جالبه شبکه خبر از بین خبرهای اقتصادی مهم و نرخ ارز ... چسبیده به اوضاع بورس و خبر رشد اون ! نیروهای دولتی و نه خصوصی و همه دارن تلاش میکنن بصورت صوری بورس رو دست بالا نشون بدن . و رشد اون رو همزمان با رشد قیمت ارز آزاد اعلام کردن جالب است .

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
بی نهایت جالبه:
روایت معاون اسبق بانک مرکزی در مورد بازی با نرخ ارز!!!
یادمون نمیره قبلاً نمیگفتن کل سال ارز 1226 تومنه! هفته ای و بر اساس بازار آزاد تغییر میکرد اما به قول ایشون الان به جز این مبحث، با اولویت بندی که کردن شوک دادن به بازار که ما ارز نداریم.
یه بخش خیلی جالبشو میذارم برای دوستان:

"چگونه بانک مرکزی نمی‌داند قیمت واقعی ارز چقدر است؟ شما که زمانی معاون ارزی بانک مرکزی بودید، بگویید بالاخره در بانک مرکزی نرخ روز چگونه محاسبه می‌شود؟ آیا کمیسیونی مخصوص این کار است یا این‌که تخمین زده می‌شود؟

من فلسفه تعیین قیمت ارز 1226 تومانی را نمی‌دانم. اما زمانی که من در بانک مرکزی بودم تلاش این بود که متناسب با نرخ روز، مابه‌التفاوت نرخ تورم داخلی و خارجی را بتدریج به نرخ ارز اضافه کنیم تا نرخ ارز به آرامی از رشد معمولی برخوردار باشد و ضمنا شرایط کشور ویژه بود و هست،و باید از بروز شوک به بازار جلوگیری می شد. بنابراین ما می‌توانستیم یکباره نرخ ارز را بالا ببریم و ذاتی کنیم اما نرخ ارز را به صورت شناور مدیریت می‌کردیم و چون نرخ به آرامی افزایش می‌یافت بازار نیز اعتماد می‌کرد که این نرخ تا حدودی معقول است. اما اگر ما می‌آمدیم و به یکباره به قیمت شوک وارد می‌کردیم چون هم حالت تک‌نرخی بودن ارز را از دست می‌دادیم، یعنی بازار بلافاصله واکنش نشان می‌داد و نرخ دومی درست می‌شد و هم اعتماد بازار از دست می‌رفت. ما بسیار از این‌که ارز را از حالت تک‌نرخی خارج و حالت جیره‌بندی ایجاد کنیم، پرهیز داشتیم. چون برقراری جیره‌بندی یعنی شما کمبود ارز دارید، اما به خاطر دارید که ارز تک‌نرخی بود و ما به همه متقاضیان اعم از مسافر، بیمار و ... به یک نرخ ارز می‌دادیم. اکنون نیز در نخستین قدم باید اعتماد را به بازار برگردانیم."

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
آقا چه کنیم امروز دلارهارو رد کنیم بره؟؟؟؟؟؟/

به نظرتون؟؟؟؟؟؟
دارهخ دیر میشه ها
دلارت رو رد کنی با ریالش چیکار کنی؟
ریال این روزا بی ارزش ترین چیزه!
همون دلارات رو سفت نگهش دار که تا چند ماه دیگه همونا هم گیرت نمیاد

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
با این وضعیت بازگشت کوپن و تو صف کالای کوپنی واستادن حتمی شد محمود کلاتو بذار بالاتر:lol:

عکس اواتارت خیلی باحاله .دمت گرم
--------------------------------------------------------------------------------
خبر رسیده که بازار افشاز رو ساعت 13.15 باز کردن
----------------------------------------------------------------------------------
صرافی جلالی هم قیمت رو از 3010 اورد پایینتر روی 3002
من امروز بعد از ظهر احتمالا رد میکنم بره
چون ریسک بازار بالا هست
تو کف بعدی دوباره میخرم

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
این حرفا کدومه؟
اعداد روانی همه جا یک معنی رو میده این حرف من نیست حتی کسانی که تو بورس داخل هم که دولتیه و کار میکنن و با تکنیکال خربد و فروش میکنن اینو میدونن
من که تو این چند سال که هم تو بورس و هم این چند ماه که تو بازار ارز تکنیکال کار میکنم همه اینها جواب داده و اگه نداده بود سود خوبی نکرده بودم

بورس اوراق بهاردار تهران با بازار ارز 4 راه استانبول خیلی فرق میکنه. هر چی حجم در گردش پول بیشتر بشه و تعداد افراد درگیر قضیه بیشتر بشن رفتار بازار به اون چیزی که شما میگی نزدیکتر میشه. بازار ارز نمیدونم منظورتون فارکس هست یا همین 4 راه استانبول، اگر فارکس هست که بله در اون بازار این حرفها درسته ولی در مورد بازار 4 راه استانبول که توش یک نفر با 2 تا چمدون میاد و یک نفری قیمت رو 200 تا 300 تومن در روز اینور اونور میکنه این حرفها کشکه برادر.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
جالبه شبکه خبر از بین خبرهای اقتصادی مهم و نرخ ارز ... چسبیده به اوضاع بورس و خبر رشد اون ! نیروهای دولتی و نه خصوصی و همه دارن تلاش میکنن بصورت صوری بورس رو دست بالا نشون بدن . و رشد اون رو همزمان با رشد قیمت ارز آزاد اعلام کردن جالب است .

اگر ارزش پول ملی ثابت باقی بمونه و بورس رشد کنه نشانه پویای اقتصاد. این حالتی که بورس الان هست بسیار خطرناک و ریسک پذیری بالایی داره برای سرمایه گذاری! رشد بورس هم در سبدهایی هست که مربوط به صادرات هست مثل معادن و فلزات و الا در سایر سبدها رشد نداریم

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
فعلا همون پیش فروش های قبلی رو پاسخ بدهند !...

به هر حال شاید دوباره هم پیش فروش کنه ... ولی این پیش فروش هم اثری نداره چون وقتی قیمت داره میره بالا ! بخاطر کمبود ارز و طلا به صورت دائمیه ! سال پیش هم بخاطر انتخابات مجلس قیمت هارو کشیدن پایین وگرنه از سال پیش کشور ورشکسته بوده و تا حالا با بودجه هایی غیر از بودجه دولتی (به نظر من) قیمت ها پایین نگه داشته شده و این غول اقتصادی فعلا تا زمانی که احساس خطر نکنه وارد نمیشه و به نظرم باز هم برای انتخابات قیمت هارو بیارن پایین

شما وقتی سکه میخری معلومه از کجا خریدی و در واقع همراه با سند به شما فروخته میشه ! ولی ارز چون سندی در کار نیست فردا میان میگن هر کی بدون سند بانک مرکزی ارز داشته باشه به جرم اختلال در اقتصاد کشور دلار هاش توقیف میشه .

در واقع چنین کاری رو میتونن انجام بدن اما در مورد سکه خیر.

اون موقعی که پیش بینی شما درست در میاد ورود شما به بازار ارز خیلی ریسکش بالاست ! الان بهترین موقعیت است .

ارز ریسکش بالاست ... چونکه اینا وقتی امنیتی میکنن ممکنه فردا بریزن تو خونه شما ارز رو بکشن بیرون یا نهایت موقع فروش بگیرنت ! در نتیجه مجبور بشی به قیمت های پایینتر بفروشی.! یا اگر تو بانک گذاشته باشی بامبول برات بازی کنن که ارز نداریم و ارزت رو بر نگردونن ! ..

کسی از میزان تقاضا دقیقا خبر نداره ! یعنی امار دقیقی در دست نیست که دقیقا چه میزان تقاضا وجود داره ... بر همین مبنا نمیشه دقیقا گفت که در روزهای اتی قیمت بالا میره یا پایین .. چونکه از میزان تزریق ارز به بازار هم کسی خبری نداره ... ولی چیزی که مشخصه فضای امنیتی حاکم هستش .. شخصا فکر میکنم نهایت تا یکشنبه یا دوشنبه قیمت ها از روند صعودیش کاسته بشه و حتی با کاهش قیمت مواجه بشیم ولی نه بیشتر

این کاهش هم بر میگرده بخاطر جلسه غیر علنی مجلس بدستور شخص اول مملکت (به عقیده من) تزریق انجام شده و در حدی هم قطعا نخواهد بود که روند صعودی رو پایین بیاره شاید برای ضرب و شتم نشان دادن به مسئولین یا ابراز قدرت کردن باشه که دوامی نخواهد داشت.

خوب همینطور که پیش بینی کردم این اجلاس تاثیری زیادی نداشت ! و نهایت تونست قیمت هارو متوقف کنه برای چند روزی ! ...

ایران به میزان زیادی طلا از ترکیه امسال خریداری کرده در حدود 6 میلیاد دلار .. و معلوم نیست این هارو به عنوان پشتوانه نگه داشته یا وارد بازار کرده ... اگر وارد بازار کرده باشه که اوضاع خیلی خراب شده .....

----------

اگر این روند اقتصادی ادامه داشته باشه و فکری براش نشه یا پولی (سرمایه ای غیر از در امد های دولتی) وارد بازار نشه .. تا 6 ماه اینده دلار تا 5 هزار تومان هم میتونه برسه ...

طلا هم به همون میزان + حباب

همینارو تونستم پیدا کنم .!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
یکی جلو پوند رو بگیره! داره میشه 5 تومن!!!!

قبلا یکی اینجا بود anony
خیلی تحلیلهاشو دوست داشتم
ولی خوب خیلی ها هم باهاش خوب نبودن
تو یکی از تحلیلهاش گفت که فقط دلار نخرین هم پوند هم یورو هم بگیرین
چقدر جاش خالیه جدی

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
بورس اوراق بهاردار تهران با بازار ارز 4 راه استانبول خیلی فرق میکنه. هر چی حجم در گردش پول بیشتر بشه و تعداد افراد درگیر قضیه بیشتر بشن رفتار بازار به اون چیزی که شما میگی نزدیکتر میشه. بازار ارز نمیدونم منظورتون فارکس هست یا همین 4 راه استانبول، اگر فارکس هست که بله در اون بازار این حرفها درسته ولی در مورد بازار 4 راه استانبول که توش یک نفر با 2 تا چمدون میاد و یک نفری قیمت رو 200 تا 300 تومن در روز اینور اونور میکنه این حرفها کشکه برادر.

دوست گرامی من از زمستان تا الان با تکنیکال دارم تو این بازار ارز پول میسازم و استاد ما توی فروردین خروج سرمایه توی اندیکاتور ها رو به ما میگفت و دیدیم که تو اردیبهشت دلار افتاد
به هر حال واسه من و خیلی ها جواب داده-البته همش تکنیکال نیست و باید گوش به زنگ خبر های بازار هم بود تا بهترین دید رو از بازار داشت
خب شما اینو رد میکنی اون با خودته و من هم به نظر شما احترام میزارم
شما میگی نمیشه -من انجام دادم تو این چند ماه و شده---همه هم راضی هستیم:D
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ظاهرا مقاومت روانی 3000 تومان خیلی قوی هست
چون الان بازار باز هست اما قیمت نتونسته با قدرت این عدد رو پشت سر بگذاره

تا 3010 هم رفت اما برگشت

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
قبلا یکی اینجا بود anony
خیلی تحلیلهاشو دوست داشتم
ولی خوب خیلی ها هم باهاش خوب نبودن
تو یکی از تحلیلهاش گفت که فقط دلار نخرین هم پوند هم یورو هم بگیرین
چقدر جاش خالیه جدی

آره پوند بیشتر از همه رشد کرده.

چون من خودم اینجا حواله میکردم برای خواهرم...حسش میکنم دقیقا.

jalalse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گرامی من از زمستان تا الان با تکنیکال دارم تو این بازار ارز پول میسازم و استاد ما توی فروردین خروج سرمایه توی اندیکاتور ها رو به ما میگفت و دیدیم که تو اردیبهشت دلار افتاد
به هر حال واسه من و خیلی ها جواب داده-البته همش تکنیکال نیست و باید گوش به زنگ خبر های بازار هم بود تا بهترین دید رو از بازار داشت
خب شما اینو رد میکنی اون با خودته و من هم به نظر شما احترام میزارم
شما میگی نمیشه -من انجام دادم تو این چند ماه و شده---همه هم راضی هستیم:D
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ظاهرا مقاومت روانی 3000 تومان خیلی قوی هست
چون الان بازار باز هست اما قیمت نتونسته با قدرت این عدد رو پشت سر بگذاره

تا 3010 هم رفت اما برگشت

خب توروخدا بگو الان بدم بره ؟؟؟؟
پایین تر میکشه؟؟؟/

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
مقایسه تاریخی ارزش ریال ایران با دلار آمریکا و پاوند انگلستان
هشتم مهرماه سال 1310 هجري خورشيدي (30سپتامبر 1931 ميلادي)، دولت وقت تهران ارزش برابري پاوند انگليسي را از 90 ريال به 68 ريال پايين آورد. در آن زمان، لیره انگلیسی (پاوند استرلینگ) همانند دلار امروز پول اول جهان بود. در همين روز در سال 1319 (1940 میلادی) و تحت تاثیر اخبار جنگ جهانی، دولت تهران نرخ پاوند انگلستان را به 140 ريال و دلار آمريکارا به 35 ريال افزايش داد. ارزش دلار آمریکا در دهه 1330 (1950 میلادی) به هفتاد ريال بالا برده شد كه تا پيروزي انقلاب سال 1357 و حتي يک سال و چند ماه پس از آن در همين نرخ باقي بود. در سال 2008 (1387 هجري خورشيدي) بهاي هر دلار آمريکا در تهران اندکی بيش از 950 تومان و 122 بار بیشتر از سال 1358 (1979 ميلادي) بود و در مهرماه 1390 ارزش برابری دلار آمریکا با ریال ایران در بازار آزاد تهران، هردلار آمريکا بیش از 1250 تومان است (سیصد تومان و به عبارت ديگر؛ یک چهارم بیش از 3 سال پیش)، حال آنکه درآمد ايران از نفت نسبت به سال 1958 و 59 چند برابر شده است!. باید دید که عیب کار در کجاست؟!.

مشاهده پیوست 213893
اسكناس صد ريالي منتشره در سال 1313

مشاهده پیوست 213894
اسكناسهاي 50 ريالي منتشره در سال 1317

مشاهده پیوست 213895
اسكناسهاي 200 ريالي منتشره در سال 1353

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
آره پوند بیشتر از همه رشد کرده.

چون من خودم اینجا حواله میکردم برای خواهرم...حسش میکنم دقیقا.

دوست گرامی البته ظاهرا نسبتش همونه و در واقع پوند چون گرون تره بیشتر هم رشد میکنه
هر 1.6 دلار معمولا میشه 1 پوند و همین نسبت رو اگر در افزایش دلار ضرب کنب همونقدر میشه

babakparsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
مقایسه تاریخی ارزش ریال ایران با دلار آمریکا و پاوند انگلستان
هشتم مهرماه سال 1310 هجري خورشيدي (30سپتامبر 1931 ميلادي)، دولت وقت تهران ارزش برابري پاوند انگليسي را از 90 ريال به 68 ريال پايين آورد. در آن زمان، لیره انگلیسی (پاوند استرلینگ) همانند دلار امروز پول اول جهان بود. در همين روز در سال 1319 (1940 میلادی) و تحت تاثیر اخبار جنگ جهانی، دولت تهران نرخ پاوند انگلستان را به 140 ريال و دلار آمريکارا به 35 ريال افزايش داد. ارزش دلار آمریکا در دهه 1330 (1950 میلادی) به هفتاد ريال بالا برده شد كه تا پيروزي انقلاب سال 1357 و حتي يک سال و چند ماه پس از آن در همين نرخ باقي بود. در سال 2008 (1387 هجري خورشيدي) بهاي هر دلار آمريکا در تهران اندکی بيش از 950 تومان و 122 بار بیشتر از سال 1358 (1979 ميلادي) بود و در مهرماه 1390 ارزش برابری دلار آمریکا با ریال ایران در بازار آزاد تهران، هردلار آمريکا بیش از 1250 تومان است (سیصد تومان و به عبارت ديگر؛ یک چهارم بیش از 3 سال پیش)، حال آنکه درآمد ايران از نفت نسبت به سال 1958 و 59 چند برابر شده است!. باید دید که عیب کار در کجاست؟!.

مشاهده پیوست 213893
اسكناس صد ريالي منتشره در سال 1313

مشاهده پیوست 213894
اسكناسهاي 50 ريالي منتشره در سال 1317

مشاهده پیوست 213895
اسكناسهاي 200 ريالي منتشره در سال 1353

روحشان شاد...

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
Israel finance minister says Iran economy on verge of collapse | Reuters

وزیر اقتصاد **** سهیونیستی گفت اقتصاد ایران در حال متلاشی شدنه
Israeli Foreign Minister Avigdor Lieberman told Saturday's Haaretz daily that he believed Iran's Islamic theocracy would be toppled in a revolt like the one that toppled Egyptian president Hosni Mubarak last year.

گفته **** ایران مثل **** مصر ...

**** صهیونیستی؟
هر چی اینها میگن رو نباید گفت
این نظر منه

در ضمن اویگدور لیبر من وزیر امور خارجه هست نه اقتصاد دوست من
و هیچ کجای این خبر هم نگفته اقتصاد ایران در حال متلاشی شدن هست بلکه گفته :**** تئوکراسی اسلامی ایران( حکومت دینی) مانند مصر و بلایی که سر مبارک امد با شوزش و طغیان به زیر کشیده خواهد شد
اما این لینکی که گذاشتی که روییتر گزارش کرده همونی هست که میگی

ممون از اطلاع رسانیت به موقع ات

بالا