• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.اس.رم

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
رم 1-3 اینتر

متاسفانه بازی رو ندیدم ...

دو پاس گل از توتی و بازی ای که ظاهرا بشدت ترکونده و همه رو یاد روزهای خوبش انداخته. اسوالدو بشدت رو فرم هست و خوب داره گل میزنه. تیم شدیدا هماهنگ هست و خوب ! امیدوارم همینجوری پیش بریم.
رم 1-3 اینتر !!!
دوست عزیز فکر کنم نتیجه را برعکس زدی
من خیلی وقته طرفدار رمم از اولین سالهای فوتبالی شدنم از همون زمان 2001-2002 که رم رو اوج بود تا حالا
خیلی نامردیا در حقش دیدم
ولی این دو سه ساله کلن مدیرش رفته رو اعصاب هرچی بازیکن خوبه میده میره دوتا بازیکن درست حسابی نمیگیره
دیگه اون بازی زیبا و چشم نوازو خیلی کمتر از رم میبینیم
البته هنوز نتانستم بازی رم توی این فصل و ببینم
چطور شده بازه رم
شاید بهترین خرید رم توی این دو فصل اوسوالدو بوده باشه و بس بوجانم که چیزی ازش ندیدم
یادش بخیر قبلا تو فوتبال کامپیوتری همیشه رما میاوردم و همه را میترکاندم ولی الان دیگه..........
به امید موفقیت رم و پرسپولیس

یا علی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
Oh !

بله اشتباه کردم. البته جای تیمها رو اشتباه نوشتم، چون رم میهمان بود باید اول اسم اینتر رو مینوشتم، اشتباه بدی بود ! نمیدونم چرا ندیدم تا الان.

بله متاسفانه دیگه اون دوران طلایی رو ندیدیم. گرچه در زمان اسپالتی هم خوب بودیم خیلی ولی خب همیشه تو یک سری بازی ها امتیازهای احمقانه رو از دست دادیم و ... قهرمانی رسید به تیمهای دیگه. من خیلی امیدوار هستم این فصل بین سه تیم اول باشیم و سال دیگه بتونیم لیگ قهرمانان رو بریم و با تقویت تیم در سری آ هم قهرمان بشیم.

انصافا یک قهرمانی در اروپا حق توتی هست، امیدوارم تو این سالهای آخر بتونه بهش برسه.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
Oh !

بله اشتباه کردم. البته جای تیمها رو اشتباه نوشتم، چون رم میهمان بود باید اول اسم اینتر رو مینوشتم، اشتباه بدی بود ! نمیدونم چرا ندیدم تا الان.

بله متاسفانه دیگه اون دوران طلایی رو ندیدیم. گرچه در زمان اسپالتی هم خوب بودیم خیلی ولی خب همیشه تو یک سری بازی ها امتیازهای احمقانه رو از دست دادیم و ... قهرمانی رسید به تیمهای دیگه. من خیلی امیدوار هستم این فصل بین سه تیم اول باشیم و سال دیگه بتونیم لیگ قهرمانان رو بریم و با تقویت تیم در سری آ هم قهرمان بشیم.

انصافا یک قهرمانی در اروپا حق توتی هست، امیدوارم تو این سالهای آخر بتونه بهش برسه.

ایشالله که برسه
واقعا حقه توتی بود که یه مهاجم تاپ و دسته اول باهاش همبازی میشد که از پاس های معرکه و بازی سازی های قدرتمندش استفاده کنه
اگه این اتفاق میفتاد الان اسم توتی خیلی سر تر از اینیستا و ژاوی بود البته گرچه الانم کمتر از اونا نیست
اسپالتی کچلم بد نبود یکمی با توتی مشکل داشت ولی وچونیچ خوب رو کرد
از سال 2003 تا 2006 اگه ببینی رم همش دوم میشد اصلن رفته بود رو اعصاب و اینتر بود که نا جوانمردانه و با ناداوری تمام حتی توی بازی های رو در رو با رم از با ناداوری میبرد و قهرمان میشد و رم 3-4 سال پشت سر هم فقط دوم شد
هیچ وقت اون فینال جام حذفی فکر کنم 2006 بود که مکسس گل پیروزی رما زد و چقدر خوشحالی کرد چجلوی چشمه اینتریا یادم نمیره عالی بود
من که بازی های امسالشا ندیدم ولی از آرزوی موفقیت براشان دارم
فقط مدیریت ضعیف یکم داره ما را اذیت میکنه
موفق باشی دوست عزیز
یا علی

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
میبینم که رم هم طرفدار داره تو این انجمن:happy:

دو سال پیش بود که با تمام وجود دوست داشتم رم قهرمان بشه همون سالی که رقابت تنگا تنگ با اینتر داشت ولی متاسفانه کم اوورد :thumbsdow فکر کنم روبروی سمپدوریا بود که باخت اوورد و قافیه رو تو هفته پایانی به اینتر واگذار کرد
ولی چند سال خوب حال اینتر رو میگرفت مخصوصا تو فینال جام حذفی

اما رم دوست داشتنی رم اسپالتی بود با سیستم1-3-2-4 معروف خودش خیلی زیبا و دلچسب بازی میکرد بازیهای پر گل و جذاب که البته بعضی موقع ها هم با تعداد گل زیاد میباخت ! نمیدونم چرا اونموقع خیال میکردم برادر دوقلو رم تیم ارسناله ! خیلی شبیه هم بودن

کمی قبلتر رم کاپلو هم خیلی جالب بود همون رمی که اسکودتو رو فتح کرد با بازیکنهای دوست داشتنی و مربی دوست داشتنی تر !

بهترین دربی هایی که تو ایتالیا دیدم نه دربی ایتالیانو (یووه-اینتر) و نه دربی میلانو (میلان-اینتر) بلکه دربی دلا کاپیتاله (رم-لاتزیو) بود عجب بازیهای خفنی بود

اما الان خبری از نشاط پسر طلایی رم نیست هواپیمای یه نفره زمینگیر شده سنسی فقید دیگه وجود نداره و حتی دخترش روزلا و نه خبری از دامیانو تومازی هست که بخاطر بدهی باشگاه حقوق خودشو نصف کنه
الان رم با زمن قدیمی پا به میدان گذاشته
یه تیتر جالب بود درباره زدنیک زمن : زمن انتخاب هوشمتدانه یا بازگشت به عقب ؟ من با جمله دوم موافقترم

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
اوه اوه فکر کنم رم 3-0 از یووه عقب بود
نتیجه نهاییو بچه ها لطفا اعلام کنید
خدا بخیر کنه
یا علی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
یووه 4-1 رم

خب ! تیمی که تو 20 دقیقه 3 تا بخوره باید هم اینجوری ببازه. تازه شانس آوردیم بیشتر نخوردیم ! یوونتوس واقعا عالی بود.

بهرحال اوایل فصل هست، ما این فصل رو باید تلاش کنیم برای سهمیه CL که امیدوارم بگیریم. بهرحال ما همون تیمی هستیم که چند فصل پیش 15 امتیاز از اینتر عقب بود، ولی اواخر فصل به صدر جدول هم رسید ...

یک سری نقاط ضعف داریم بخصوص در خط دفاع و هافبک که امیدوارم در زمستان بتونیم 2-3 تا خرید خوب حتی بصورت قرضی داشته باشیم.

این نتیجه رو هم جبران میکنیم !

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
ایشالله
دقیقا همونجور که گفتی که چند فصل پیش رسیدیم به صدر
اگه یادت باشه رم بدجور افتاده بود رو دور و اینتر و یوو و میلانو 4-5-6 میزد و رسید به صدر
ولی امیدوارم خرید خوب کنن نمیخوایم عالی باشه به جاش نرن بازیکنای خوبه تیما بفروشن
وچونیچ و مکسس دو تا از بازینای عالی رم بودن که به شدت نسیت به این تیم هم غیرتی بودن
ولی متاسفانه
این ستاره کشی ها به نظرم از وقتی مانسینیو به اینتر دادن شروع شد اونموقع مانسینی با توتی یه زوج عجیب بودن
نمیدانم چرا اینکارا میکنن
امیدوارم روز به روز بهتر بشیم
یا علی

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
ایشالله
دقیقا همونجور که گفتی که چند فصل پیش رسیدیم به صدر
اگه یادت باشه رم بدجور افتاده بود رو دور و اینتر و یوو و میلانو 4-5-6 میزد و رسید به صدر
ولی امیدوارم خرید خوب کنن نمیخوایم عالی باشه به جاش نرن بازیکنای خوبه تیما بفروشن
وچونیچ و مکسس دو تا از بازینای عالی رم بودن که به شدت نسیت به این تیم هم غیرتی بودن
ولی متاسفانه
این ستاره کشی ها به نظرم از وقتی مانسینیو به اینتر دادن شروع شد اونموقع مانسینی با توتی یه زوج عجیب بودن
نمیدانم چرا اینکارا میکنن
امیدوارم روز به روز بهتر بشیم
یا علی

بیشترش تقصیر فرانچسکو توتیه با همه سر ناسازگاری داره نزدیک دو سال با مانسینی قهر بود با وچینیچ هم یه مدت قهر بود با اکثر مربیها هم مشکل داره :wacko:

اره ووچنیچ و مکسس واقعا حیف بود از رم رفتن و حیف تر از اونا چند سال پیش بود که اکوئیلانی رو فروختن و استعداد فوتبال ایتالیا رو نابود کردن خیلی قبلتر از اون فروختن کافو (چقدر به قبل برمیگردم من :happy:)
کاسانو هم یه زمانی تو رم فوق العاده بود همیشه فکر میکردم میتونه جای توتی بگیره در اینده بسکه خوب بود ولی گند زد به خودش:( منز هم رگه هایی از یه ستاره رو داشت ولی اون هم مثل کاسانو بی اخلاق بود

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
امیدوارم حسام هر چه سریعتر بیاد حرفای Benchmarker رو تکذیب کنه! :دی

یه چیزایی قبلا هم فک کنم شنیدم در مورد درگیری های توتی با دیگر بازیکنا و اینکه همیشه مدیریت با توتی بوده!!! این شایعات برای ستاره ای در حد توتی اصلا برازنده نیست! حسام بیا شفاف سازی کن! :دی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بیشترش تقصیر فرانچسکو توتیه با همه سر ناسازگاری داره نزدیک دو سال با مانسینی قهر بود با وچینیچ هم یه مدت قهر بود با اکثر مربیها هم مشکل داره :wacko:

اره ووچنیچ و مکسس واقعا حیف بود از رم رفتن و حیف تر از اونا چند سال پیش بود که اکوئیلانی رو فروختن و استعداد فوتبال ایتالیا رو نابود کردن خیلی قبلتر از اون فروختن کافو (چقدر به قبل برمیگردم من :happy:)
کاسانو هم یه زمانی تو رم فوق العاده بود همیشه فکر میکردم میتونه جای توتی بگیره در اینده بسکه خوب بود ولی گند زد به خودش:( منز هم رگه هایی از یه ستاره رو داشت ولی اون هم مثل کاسانو بی اخلاق بود

امیدوارم حسام هر چه سریعتر بیاد حرفای Benchmarker رو تکذیب کنه! :دی

یه چیزایی قبلا هم فک کنم شنیدم در مورد درگیری های توتی با دیگر بازیکنا و اینکه همیشه مدیریت با توتی بوده!!! این شایعات برای ستاره ای در حد توتی اصلا برازنده نیست! حسام بیا شفاف سازی کن! :دی

بحث اختلاف توتی با دیگر بازیکنان نیست و اینکه همیشه تقصیر توتی بوده. یک مثال میزنم، مانسینی که چیزی نبود ! کاسانو رو براتون مثال میزنم. روزی که از رم رفت، گفتش میرم و ثابت میکنم از توتی بهتر هستم که خب ...

در مورد مانسینی هم همین بود. مانسینی و کاپیتان چیزی حدود 1 فصل فکر میکنم با هم قهر بودن ! ولی هیچ مشکلی در زمین بازی نبود اگر خاطرتون باشه و فشار جانبی هم از طرف توتی وجود نداره. در رم همیشه اول توتی هست، و این موضوعی هست که برای برخی بازیکنان مشکل ایجاد میکنه، بازیکنانی که فکر میکنن حقشونه که نفر اول باشن ولی در رم نمیتونن به این برسن. یک سری بازیکنان مثل د روسی موندن و الان حتی دستمزدی بالاتر از توتی میگیرن ولی از نظر محبوبیت بین هواداران کسی قابل مقایسه با توتی نیست و اگر فشاری هم از سمت بیرون زمین وارد میشه مربوط به این جو هست و نه یک شخص.

در مورد ووچینیچ هم که کلا رابطه خوبی با هواداران نداشت. موقعیت های بیشماری که در بازی های حساس از دست میداد، مخصوصا و مخصوصا اون بازی کذایی با سمپدوریا که حداقل 2 گل رو نزد و 2 پاس گل رو نداد تا رم قهرمان نشه (درباره سه فصل پیش صحبت میکنیم)، و همچنین دو فصل پیش که کلا عملکرد ضعیفی داشت و رابطش با هواداران خراب شد و دیگه نمیتونست در رم بمونه.

یک نکته دیگه حضور بازیکنان در تیمهای دیگه هستش که بتونن به افتخار و جام های قهرمانی برسن که در رم معمولا این اتفاق یا نمیفته یا خیلی کم میفته ! (مانند مکسس)

یک سری رو هم برای پول فروختیم که میتونم به آکویلانی برسم که بابتش 20 میلیون درآمد زایی کردیم.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540

بحث اختلاف توتی با دیگر بازیکنان نیست و اینکه همیشه تقصیر توتی بوده. یک مثال میزنم، مانسینی که چیزی نبود ! کاسانو رو براتون مثال میزنم. روزی که از رم رفت، گفتش میرم و ثابت میکنم از توتی بهتر هستم که خب ...

در مورد مانسینی هم همین بود. مانسینی و کاپیتان چیزی حدود 1 فصل فکر میکنم با هم قهر بودن ! ولی هیچ مشکلی در زمین بازی نبود اگر خاطرتون باشه و فشار جانبی هم از طرف توتی وجود نداره. در رم همیشه اول توتی هست، و این موضوعی هست که برای برخی بازیکنان مشکل ایجاد میکنه، بازیکنانی که فکر میکنن حقشونه که نفر اول باشن ولی در رم نمیتونن به این برسن. یک سری بازیکنان مثل د روسی موندن و الان حتی دستمزدی بالاتر از توتی میگیرن ولی از نظر محبوبیت بین هواداران کسی قابل مقایسه با توتی نیست و اگر فشاری هم از سمت بیرون زمین وارد میشه مربوط به این جو هست و نه یک شخص.

در مورد ووچینیچ هم که کلا رابطه خوبی با هواداران نداشت. موقعیت های بیشماری که در بازی های حساس از دست میداد، مخصوصا و مخصوصا اون بازی کذایی با سمپدوریا که حداقل 2 گل رو نزد و 2 پاس گل رو نداد تا رم قهرمان نشه (درباره سه فصل پیش صحبت میکنیم)، و همچنین دو فصل پیش که کلا عملکرد ضعیفی داشت و رابطش با هواداران خراب شد و دیگه نمیتونست در رم بمونه.

یک نکته دیگه حضور بازیکنان در تیمهای دیگه هستش که بتونن به افتخار و جام های قهرمانی برسن که در رم معمولا این اتفاق یا نمیفته یا خیلی کم میفته ! (مانند مکسس)

یک سری رو هم برای پول فروختیم که میتونم به آکویلانی برسم که بابتش 20 میلیون درآمد زایی کردیم.

هووووووووووم عجب خاطراتی زنده شد مرسی بچه ها
حالا جالبه که تو رم فقط کاستی و خوان و پروتا ماندن و اونا رو نفروختن البته د روسی که جای خود داره ولی این سه تا هم که از خوبای رم بودن برای عجیبه که که مدیر فرصت سوز رم چرا اینا رو نفروخته
یا علی

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 215324

رئیس سابق باشگاه رم روزلا سنسی نظرش را در خصوص مشکلات تیم زدنک زمن بیان کرده است.

جالوروسی برای اولین بار ۱۳ سال پیش با نظر فرانکو سنسی هدایت جالوروسی را به زمن سپرد.

“انتخاب زمن در این تابستان قطعا انتخابی شجاعانه توسط باشگاه بود و من باید از مدیران تمجید کنم.”

“هر چند، باید گفته شود که برخی از بازیکنانی که آورده اند، به ویژه جوانان، کاملا مناسب سبک فوتبالی او نیستند.”

“من حتی پس از شکست زشت برابر یوونتوس هنوز امید زیادی به زمن و تیمش دارم.”

باخت ۴-۱ برابر یوونتوس باعث شده که بسیاری توانایی های رم را زیر سوال ببرند.

“در برخی بازیها شاید بهتر باشد که کمی رم دفاعی تر کار کند، چون ما مهاجمان فوق العاده ای هم مثل فرانچسکو توتی داریم.”

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
هووووووووووم عجب خاطراتی زنده شد مرسی بچه ها
حالا جالبه که تو رم فقط کاستی و خوان و پروتا ماندن و اونا رو نفروختن البته د روسی که جای خود داره ولی این سه تا هم که از خوبای رم بودن برای عجیبه که که مدیر فرصت سوز رم چرا اینا رو نفروخته

کاستی و خوان رو این فصل فروختن دیگه ! :دی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
کاستی و خوان رو این فصل فروختن دیگه ! :دی

نه بابا وقعا!!
به کی کجا اونا هم رفتن؟؟!!!
پس الان کی دفاع رمه؟همینه 4 تا از یووه خوردیم
شاید بوردیسو و لوریا هستن آره یا اونا هم رفتن؟؟!!
وایییییییی خدا به خیر کنه
چیزی دیگه برا گفتن ندارم
یا علی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام
ا تازه فهمیدم بوجانم دادن به میلان:eek:
اگه یه لیسته کامل از بازیکنای این فصل رم بزاری ممنون میشم و بازیکنای جدیدم معرفی کن مرسی
در ضمن نتایجم اینجا اگه اطلاع داری به ما هم خبر بده
ممنون
یا علی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بله، کرکیچ رو اول فصل قرضی دادیم به میلان. البته خیلی مهم نبود چون کلا فصل پیش هم بسیار ضعیف بود.

در کل علاوه بر یک باشگاه ورزشی یک مجموعه خیریه هم هست آ.اس.رم ! تازه خبرهایی امروز اومد مبنی بر علاقه یووه به اسوالدو که احتمال داره همینجوری بدون دلیل در ژانویه بصورت قرضی مثلا ترنسفر بشه به یووه !!!!

اسامی کامل بازیکنان این فصل رو میتونی اینجا ببینی :
Roma - Roster - FBIT - Yahoo! Sports

ما کلا در ابتدای فصل گذشته تقریبا یک تیم جدید خریدیم و ابتدای این فصل نصف همون تیم و نصف بازیکنان دیگمون رو فروختیم !!!

شما از گاگو و هاینزه و ... بگیر تا بازیکنان خودمون مثل دیوید پیزارو، گرکو، سیمپلیسیو، کاستی، خوان، خولیو سرجیو و ... .

و البته دردناک ترین نکته در طول فصل گذشته و این فصل برای من فقط یک چیز هستش ! اون هم اینه که ما وقتی یک سرمایه بزرگ در عرصه مربیگری به نام مونتلا رو داریم که هم جوون هست و هم آینده دار، این رو ول کردیم و امثال انریکه و زمن رو میدون میدیم بهشون ... !

حالا باز زمن کمی قابل تحمیل هست، پارسال شما نبودی ! این انریکه قشنگ زجر داد مارو !

///////////////

آخرین بازی هم با آتلانتا بوده در المپیکو که موفق شدیم 2-0 بازی رو ببریم. بعد از اون بازی ضعیف مقابل یووه بهرحال نتیجه خوبی بود.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
بله، کرکیچ رو اول فصل قرضی دادیم به میلان. البته خیلی مهم نبود چون کلا فصل پیش هم بسیار ضعیف بود.

در کل علاوه بر یک باشگاه ورزشی یک مجموعه خیریه هم هست آ.اس.رم ! تازه خبرهایی امروز اومد مبنی بر علاقه یووه به اسوالدو که احتمال داره همینجوری بدون دلیل در ژانویه بصورت قرضی مثلا ترنسفر بشه به یووه !!!!

اسامی کامل بازیکنان این فصل رو میتونی اینجا ببینی :
Roma - Roster - FBIT - Yahoo! Sports

ما کلا در ابتدای فصل گذشته تقریبا یک تیم جدید خریدیم و ابتدای این فصل نصف همون تیم و نصف بازیکنان دیگمون رو فروختیم !!!

شما از گاگو و هاینزه و ... بگیر تا بازیکنان خودمون مثل دیوید پیزارو، گرکو، سیمپلیسیو، کاستی، خوان، خولیو سرجیو و ... .

و البته دردناک ترین نکته در طول فصل گذشته و این فصل برای من فقط یک چیز هستش ! اون هم اینه که ما وقتی یک سرمایه بزرگ در عرصه مربیگری به نام مونتلا رو داریم که هم جوون هست و هم آینده دار، این رو ول کردیم و امثال انریکه و زمن رو میدون میدیم بهشون ... !

حالا باز زمن کمی قابل تحمیل هست، پارسال شما نبودی ! این انریکه قشنگ زجر داد مارو !

///////////////

آخرین بازی هم با آتلانتا بوده در المپیکو که موفق شدیم 2-0 بازی رو ببریم. بعد از اون بازی ضعیف مقابل یووه بهرحال نتیجه خوبی بود.

مرسی ممنون
عجب تحلیل کامل و خفنی و خوفناکی بود :دی
اتفاقا پارسال هم دنبال میکردم بازی های روم را ولی اینجا نه اون آخرا هم میتونست حتی تا چهارمی بیاد یا حداقل سهمیه یوفا رو بگیره ولی نمیدانم چرا بازی های آخر و سرنوشت سازو شل میکنن؟
اره بوجانم پارسال زیاد کاری نکرد ولی به هر حال بوجان بوجانه و یه بازیکن درجه 2 و 3 خوب حساب میشه که به قول شما توی بنگاه خیریه رم اونم خیرات شد
کلن یوونتوس و میلان و اینتر خوب بلدن رم رو شوخم بزنن با پولشون
من به خاطر یه چیزه که هنوز که هوزه طرفدار تیمایی مثله رم و آرسنالم
چون تیم هایی با وضع مالی نسبتا متوسط که دکل یپمیشه گفت خراب ولی بازیکن ساز و خلاقن و توی بازیهاشن مخصوصا با تیم های بزرگ همیشه بزرگن
و تیمشون با جنگ دنودان مبارزه میکنن تا گل نخورن و گل بزنن و همیشه دهن تیم های پولدارو سرویس میکنن :دی
هیچوقت اون آخرین بازی رم با رئال رو یادم نمیره شاید 85 درصد میگفتن رئال برندس ولی رم توی خانه رئال بلایی سرشان اورد که همه انگشت به دهن ماندن
هیچوقت تعویض طلایی وچونیچ رو یادم نمیره که تا آمد تو یه دریبل دو طرفه خیلی قشنگ زد به فکر کنم پله بازیکن خط دفاعی رئال زد(اسمش همینه؟ همین که همیشه خشنه وسرش کچله)و اونم روش خطا کردو اخراج شد بعد اون رم 4 تا به رئال زد توی خانه رئال و ما بردیم
ولی بازی بعدیو مفت باختیم خیلی الکی نمیدانم چرا؟
این فصل که دارن خوب کار میکنن میلان و اینترو که زدن ولی از یووه بد باختن که کلن رم هر چند بازی یه بازی بد میبازه
ایشالله که روز به روز بهتر بشن و قهرمانیشان رو ببینیم و بریم باشگاه ها
ممنون از مطالب خوب و کاملت و اینکه تاپیکو دنبال میکنیو جواب میدی
یا علی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
خوب اینطور که من دیدم هنوز یه سری از بازکنا هستن که بشه به تیم اعتماد کرد!
البته خود توتی و دروسی خودشان یا تیمن!
ولی در کل وجود بعضی هاشون که نرفتن به ادم دلگرمی میده مثل
Nicolas Andres Burdisso که درحد همون خوان و مکسس که رفتن هست و همینکه مانده خوبه یکم میتانه با تجربش خط دفاع رو جم و جور کنه
Osvaldo که تقریا جای وچونیچه پر کرده خداکنه یوونتوس دست از سر پر موی این برداره!
Simone Perrotta پروتا هم که بازیش به گیر نگیر داره ولی درکل خوبه با اینکه بارها اعصاب منا توی یه سری از بازی ها بدجور خورد کرده فکر کنم بخواد مثل توتی و دروسی همچنان توی رم باقی بمانه
Miralem Pjanic که از هافبک های خوب و ریزنقش و بازی سازه و میتانه جای دیوید پیزارو را پر کنه اینکه امسال از رم نرفت خودش خیلیه!
Stekelenburg این اگه همون استیکلنبرگ مشهور باشه که یه بار دیگم آمد رم و زود رفت به نظر بد نمی یاد.
Taddei یکی از بهترین هافبک های گوش رم که شاید در سطح اروپا بالا نباشه ولی در سطح فعلی رم یکی از بهترین ها و همچنین قدیمیهاست من اولای فصل شنیدم که رفته خیلی حسرتشا خوردم از وچونیچ هم بهتر
گفتم دیگه این رفته رم کسیو نداره تازه هنوزم نشنیده بودم که بوجان و خوان و کاستی هم رفتن دیگه واویلا
وقتی دیدم اسمش تو لیسته واقعا خوشحال شدم
تازه واردها هم فقط این و مارکینیهو اسمشان بارم اشناست
Federico Balzaretti که تازه آمده اسمش برام اشناس بازیک خط دفاعی چطور بازیکنیه؟
راجع به بقیه نظری نداری
از این تازه واردها کیا از همه بهتر بوده و تو چشم بوده؟
بازی بعدی رم و مکانش روی جدولم زحمتشو بکش
ممنون
یا علی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خوب اینطور که من دیدم هنوز یه سری از بازکنا هستن که بشه به تیم اعتماد کرد!
البته خود توتی و دروسی خودشان یا تیمن!
ولی در کل وجود بعضی هاشون که نرفتن به ادم دلگرمی میده مثل
Nicolas Andres Burdisso که درحد همون خوان و مکسس که رفتن هست و همینکه مانده خوبه یکم میتانه با تجربش خط دفاع رو جم و جور کنه
Osvaldo که تقریا جای وچونیچه پر کرده خداکنه یوونتوس دست از سر پر موی این برداره!
Simone Perrotta پروتا هم که بازیش به گیر نگیر داره ولی درکل خوبه با اینکه بارها اعصاب منا توی یه سری از بازی ها بدجور خورد کرده فکر کنم بخواد مثل توتی و دروسی همچنان توی رم باقی بمانه
Miralem Pjanic که از هافبک های خوب و ریزنقش و بازی سازه و میتانه جای دیوید پیزارو را پر کنه اینکه امسال از رم نرفت خودش خیلیه!
Stekelenburg این اگه همون استیکلنبرگ مشهور باشه که یه بار دیگم آمد رم و زود رفت به نظر بد نمی یاد.
Taddei یکی از بهترین هافبک های گوش رم که شاید در سطح اروپا بالا نباشه ولی در سطح فعلی رم یکی از بهترین ها و همچنین قدیمیهاست من اولای فصل شنیدم که رفته خیلی حسرتشا خوردم از وچونیچ هم بهتر
گفتم دیگه این رفته رم کسیو نداره تازه هنوزم نشنیده بودم که بوجان و خوان و کاستی هم رفتن دیگه واویلا
وقتی دیدم اسمش تو لیسته واقعا خوشحال شدم
تازه واردها هم فقط این و مارکینیهو اسمشان بارم اشناست
Federico Balzaretti که تازه آمده اسمش برام اشناس بازیک خط دفاعی چطور بازیکنیه؟
راجع به بقیه نظری نداری
از این تازه واردها کیا از همه بهتر بوده و تو چشم بوده؟
بازی بعدی رم و مکانش روی جدولم زحمتشو بکش
ممنون
یا علی

سلام.

البته بوردیسو مدافع بسیار خوبی هست، ولی ما خیلی کار داریم تا بتونیم جای مثلا مکسس رو پر کنیم !
در مورد تادی اما باهات مخالف هستم. کلا دیگه تبدیل به بازیکنی شده که فقط میدوه و کار خاصی نمیکنه. در بهترین شرایط میتونه یک ذخیره مناسب باشه و ما نیاز داریم که یک هافبک سرعتی خوب رو جایگزینش کنیم. گرچه تادی از پارسال بیشتر در نقش مدافع گوش بازی میکنه تا هافبک.

استکلنبرگ همون دروازه بان تیم ملی هلند هست که در آژاکس و تیم ملی هلند فوق العاده بود، ولی در رم روزهای بسیار متوسطی رو تا الان سپری کرده متاسفانه. پارسال که خریدیمش من خیلی خوشحال بودم ولی خب به شدت ناامیدم کرد.

در بین اینها پیانیچ کمی امیدوارکننده هست که البته من همون رو هم بعنوان یک پلی میکر خیلی قوی قبول دارم. معمولا در بازیهای رم امسال هنوز هم توتی این وظیفه رو بعهده داره و بازیسازی رو انجام میده !

اما بالزارتی همون دفاع چپ تیم ملی ایتالیا هست که در یورو 12 هم بسیار خوب بازی کرد و خرید خیلی خوبی بود امسال.

در بین بازیکنان جدید این Lamela بازیکن بشدت با استعدادی هست ... ولی خب تربیت کردنش کار امثال رانریکه و زمن نیست و باید مثلا توسط مربی ای مثل ونگر تربیت بشه تا بتونه در سطح اول اروپا خودش رو مطرح کنه و اینجوری بنظرم یک بازیکن معمولی میمونه در نهایت.

بازی بعدی رم هم با جنوا هست در تاریخ 21 اکتبر و الان هم پنجم جدول هستیم.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سلام.

در بین بازیکنان جدید این Lamela بازیکن بشدت با استعدادی هست ... ولی خب تربیت کردنش کار امثال رانریکه و زمن نیست و باید مثلا توسط مربی ای مثل ونگر تربیت بشه تا بتونه در سطح اول اروپا خودش رو مطرح کنه و اینجوری بنظرم یک بازیکن معمولی میمونه در نهایت.
وظیفه هست آقا! بالاخره کاری هست که از دستمون بر میاد دیگه! :p

بالا