• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
با اوضاع من فکر میکنم ایران هرجور که شده مانع تحریم های جدید بشه چون اگر تحریم های جدید اعمال بشه نرخ ارز منفجر میشه دیگه !!!
حالا اگر تحریم های جدید اعمال نشد به نظر شما نرخ میاد پایین یا روی همین 3 تومن میمونه ؟

دیگه به احتمال بسیار زیاد به هیچ وجه هیچ موقعی شاهد دلار با نرخ برابری کمتر از 22000~24000 ریال را نخواهید دید در داخل ایران...

مگر اینکه صفرها رو بردارن که از جنبه روانی، برای بسیاری از خران جامعه خوب است و به به و چه چه خواهند کرد.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
کسی امروز قیمت واقعی دلار رو داره؟
قیمتی که ابهاش معامله شده باشه

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

من 2930 تومن خریدم ، 3 هزار تا .... بیشتر هم نمیداد .صرافی آشنا بود.اینم از مشتری خریده بود

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
ممنون میشم تحلیلتون و از اوضاع این روزها بدونم
یکی از ایرادات اینجور تاپیکها اینه که همه دنبال نوسان هستند و واسه همین هر روز یک تحلیل اپدیت شده میخوان. من تحلیلم رو 5 ماهه دارم میگم؛ دولت نرخ ارز آزاد را تک نرخی خواهد کرد به قیمتی که اون روز دکتر گفت البته 3% بیشتر از اون.
بستگی به حجم داره دوست من. حجم های کم در حد کارهای دانشجویی و ... تا 3 تومن هم گیرت میاد ولی اگر در حد چندین هزار تا بخوای کف قیمت 3500 هست.

peyman90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز هر چی گشتم نتونستم دلار 3100 یا 200 پیدا کنم. کسی جایی رو می شناسه؟؟ لازم دارم.

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
دوستان من 1 ماه دیگه چک دارم! مقداری دلار دارم که می خوام ریال کنم به نظر شما کی مناسبه؟

شما یه هفته مونده به چکت هم ببری بفروشی بیشتر گیرت میاد...

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
دلاری تو بازار ازاد خرید فروش به اون صورت نمیشه اگر هم بشه به قیمت بالا فروخته میشه!!!

pejmanx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

قیمت ارز تابعی از عرضه و تقاضاست . نمیشه قیمت ارز را بصورت دستوری تعیین کرد.
فقط با عرضه ارز بصورت
" اسکناس " تو بازار میشه قیمتش را پائین آورد.

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
اینطور که بوش میاد داره میره بالای چاهار تومن .ما که امروز تو منوچهری نتونستیم بخریم. صرافی میگفت 2850 ولی فروش نداریم :eek: برادران فروشنده مسقر در خیابان هم انگار میخوایم مواد ازشون بخریم با تزس و لرز 3500 قیمت میدادن :wacko:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اینطور که بوش میاد داره میره بالای چاهار تومن .ما که امروز تو منوچهری نتونستیم بخریم. صرافی میگفت 2850 ولی فروش نداریم :eek: برادران فروشنده مسقر در خیابان هم انگار میخوایم مواد ازشون بخریم با تزس و لرز 3500 قیمت میدادن :wacko:

آخه الان از مواد هم بیشتر داستان واسه اون بنده خدا ایجاد میکنه . 100 میلیون تا 200 میلیون جریمه داره !

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
مسافران 300 دلار ارز مبادله‌اي مي‌گيرند

بر اساس بخشنامه جديد بانك مركزي حداكثر 300 دلار به نرخ ارز مبادله‌اي يا معادل آن به ساير اسعار به مسافران داده مي‌شود.

300 دلار اونم 2500-2600 تومن (قیمت آزاد 2 هفته پیش)

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دلار چنده امروز؟

بالا