behnam__007
Registered User
این دلیل نمیشه که
شاید یه بخششو قبلا دانلود کرده
حتما با IDMan کار نکردی
دقیقا همینطوره .
این دلیل نمیشه که
شاید یه بخششو قبلا دانلود کرده
حتما با IDMan کار نکردی
بعضیا خیال کردن یه چی تو جیب ما میره یا میخوایم سرعتمون رو به رخ بکشیم . 100 بارم بگم میاد یه چیزی میگه که یه چیزی گفته باشه . رنج دانلود بین 300 تا 600 بوده . من از سقف سرعتها عکس گرفتم . کفش میدونی چنده واسه اونکه دلش میخواد بدونه . کفش 10 بوده. برو ذوق کن جناب میمیک
آره خوش به حالم . اگه خوب دقت میکردی 10 بار گفتم 1 مگم . عینکتو بزن بعد بیا بشین پای سیستم . اونجایی هم که نوشتم 2 مگ یعنی اندازه 2 مگ بهم دادند انگار .آدمی که اینکاره نباشه نظرم نده بهتره . اندازه موهای سرت نت عوض کردمو همه جوره تست سرعت گرفتم .![]()
فوق العاده است، برای من تو ساعت رایگان یا دانلود فری سرعت از 60 کیلو بر ثانیه بالا نمیرهبله عزیز
اوه اوه واقعا راسته؟ خدای من!
برو خدا تو شکر و دعا که عادی باقی بمونه!!!سرعت عادی شد :hmm:
آقا پارس آنلاین افتضاحه . حد اقل تو شهر ما اینجوریه
من الان 4 ماهه که یه 256 گرفتم (یه بار سه ماهه گرفتم 25 - یه بار دیگه سه ماهه گرفتم 34) . سرعت از افتضاح هم افتضاح تر. توی این 4ماه سرعت عادیش از 8 بالا نیومدهمتاسفانه سرویس دهنده دیگه ای هم نیس که اینجا بگیرم فقط یه آسیا تک هست که پورتاش پره + یه مترو اینترنت هست که اونم باز پورتاش پره
من تیر ماه با پشتیبانی پارس آنلاین تماس گرفتم گفتن که داریم با مخابرات شهرتون قرار داد پهنای باند میبندیم به زودی سرعتا درست میشه
الانم که دیگه کم کم آبانه هنوز همونه که هست آقا کلا بگم چرا ما باید این همه پول بدیم واسه این اینترنتای ذعالی حتی اگه این 256 سرعتش 300 هم باشه نمیصرفه. پینگ که افتضاح دانلود که افتضاح قیمتا هم که نجومی
بله دوست عزیز سر گردنه که میگن همین جاست
ما باید با این پول بتونیم اینترنت 150Mbps بگیریم نه 256Kbps این کجا و آن کجا؟ :دی
دلمون رو به اینترنت ملی خوش کرده بودیم.که مثلا داخلیه.. سرعتش بیشتره.. قیمتش کمتره!!آقا پارس آنلاین افتضاحه . حد اقل تو شهر ما اینجوریه
من الان 4 ماهه که یه 256 گرفتم (یه بار سه ماهه گرفتم 25 - یه بار دیگه سه ماهه گرفتم 34) . سرعت از افتضاح هم افتضاح تر. توی این 4ماه سرعت عادیش از 8 بالا نیومدهمتاسفانه سرویس دهنده دیگه ای هم نیس که اینجا بگیرم فقط یه آسیا تک هست که پورتاش پره + یه مترو اینترنت هست که اونم باز پورتاش پره
من تیر ماه با پشتیبانی پارس آنلاین تماس گرفتم گفتن که داریم با مخابرات شهرتون قرار داد پهنای باند میبندیم به زودی سرعتا درست میشه
الانم که دیگه کم کم آبانه هنوز همونه که هست آقا کلا بگم چرا ما باید این همه پول بدیم واسه این اینترنتای ذعالی حتی اگه این 256 سرعتش 300 هم باشه نمیصرفه. پینگ که افتضاح دانلود که افتضاح قیمتا هم که نجومی
بله دوست عزیز سر گردنه که میگن همین جاست
ما باید با این پول بتونیم اینترنت 150Mbps بگیریم نه 256Kbps این کجا و آن کجا؟ :دی
دلمون رو به اینترنت ملی خوش کرده بودیم.که مثلا داخلیه.. سرعتش بیشتره.. قیمتش کمتره!!
حداقل بتونیم مداحی فول اچ دی دانلود کنیم..
ولی بیا و ببین تعرفه هاش چطوریه!!! %#$%#%$#%$ بشون..
با این قیمت ها حتما مردم استقبال میکنن...![]()