• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

behnam__007

Registered User
لایک‌ها
60
بعضیا خیال کردن یه چی تو جیب ما میره یا میخوایم سرعتمون رو به رخ بکشیم . 100 بارم بگم میاد یه چیزی میگه که یه چیزی گفته باشه . رنج دانلود بین 300 تا 600 بوده . من از سقف سرعتها عکس گرفتم . کفش میدونی چنده واسه اونکه دلش میخواد بدونه . کفش 10 بوده :eek:. برو ذوق کن جناب میمیک

mimik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بعضیا خیال کردن یه چی تو جیب ما میره یا میخوایم سرعتمون رو به رخ بکشیم . 100 بارم بگم میاد یه چیزی میگه که یه چیزی گفته باشه . رنج دانلود بین 300 تا 600 بوده . من از سقف سرعتها عکس گرفتم . کفش میدونی چنده واسه اونکه دلش میخواد بدونه . کفش 10 بوده :eek:. برو ذوق کن جناب میمیک

آقا اصن به من چه...., یکی دیگه داره سودشو میکنو ما باید دعواشو بکنیم و تو سر خودمون بزنیم , مملکته داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انقدر تو سرمون زدن که حالا واسه چند کیلو بایت بالا پایین...........
حرف آخرم اینکه 1 مگ رو نمیدونم , ولی من 512 دارم حتی شبانه هم زیر 140 تجربه نکردم, نوش جون میلیاردرای پارس آنلاین که پول اینترنت 1 گیگو میگیرن اونوقت منو بابت اینترنت ماکزیمم 2 مگ ذوق زده میکنن!!!!!!!!!!!!!
راست میگی , اومدم یه چی بگم گفته باشم , این تاپیک مال شما
قربون همتون

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
آره خوش به حالم . اگه خوب دقت میکردی 10 بار گفتم 1 مگم . عینکتو بزن بعد بیا بشین پای سیستم . اونجایی هم که نوشتم 2 مگ یعنی اندازه 2 مگ بهم دادند انگار .آدمی که اینکاره نباشه نظرم نده بهتره . اندازه موهای سرت نت عوض کردمو همه جوره تست سرعت گرفتم . ;)

باریکلا. حتما خانواده شما باید بهتون افتخار کنند.

معذرت می خوام استاد.

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893

Amir1234646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
سرعت عادی شد :hmm:

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893

downloadpa

Registered User
لایک‌ها
47
آقا پارس آنلاین افتضاحه . حد اقل تو شهر ما اینجوریه
من الان 4 ماهه که یه 256 گرفتم (یه بار سه ماهه گرفتم 25 - یه بار دیگه سه ماهه گرفتم 34) . سرعت از افتضاح هم افتضاح تر. توی این 4ماه سرعت عادیش از 8 بالا نیومده :D متاسفانه سرویس دهنده دیگه ای هم نیس که اینجا بگیرم فقط یه آسیا تک هست که پورتاش پره + یه مترو اینترنت هست که اونم باز پورتاش پره :D
من تیر ماه با پشتیبانی پارس آنلاین تماس گرفتم گفتن که داریم با مخابرات شهرتون قرار داد پهنای باند میبندیم به زودی سرعتا درست میشه
الانم که دیگه کم کم آبانه هنوز همونه که هست آقا کلا بگم چرا ما باید این همه پول بدیم واسه این اینترنتای ذعالی حتی اگه این 256 سرعتش 300 هم باشه نمیصرفه. پینگ که افتضاح دانلود که افتضاح قیمتا هم که نجومی
بله دوست عزیز سر گردنه که میگن همین جاست
ما باید با این پول بتونیم اینترنت 150Mbps بگیریم نه 256Kbps این کجا و آن کجا؟ :دی

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
من 2 سال مشترک فن آوا بودم خداییش بهترین کیفیت رو داشت!!
کل خرابیش در طول سال محموعا بیشتر از 7 روز نمیشد!!
پینگش فوق العاده بود!!!
فقط یذره قیمت هاش بالاتره!!

Microsoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
309
من الان 4 ماهه که یه 256 گرفتم (یه بار سه ماهه گرفتم 25 - یه بار دیگه سه ماهه گرفتم 34) . سرعت از افتضاح هم افتضاح تر. توی این 4ماه سرعت عادیش از 8 بالا نیومده :D متاسفانه سرویس دهنده دیگه ای هم نیس که اینجا بگیرم فقط یه آسیا تک هست که پورتاش پره + یه مترو اینترنت هست که اونم باز پورتاش پره :D
من تیر ماه با پشتیبانی پارس آنلاین تماس گرفتم گفتن که داریم با مخابرات شهرتون قرار داد پهنای باند میبندیم به زودی سرعتا درست میشه
الانم که دیگه کم کم آبانه هنوز همونه که هست آقا کلا بگم چرا ما باید این همه پول بدیم واسه این اینترنتای ذعالی حتی اگه این 256 سرعتش 300 هم باشه نمیصرفه. پینگ که افتضاح دانلود که افتضاح قیمتا هم که نجومی
ما باید با این پول بتونیم اینترنت 150Mbps بگیریم نه 256Kbps این کجا و آن کجا؟ :دی

حرام اندر حرام سر سفره خانواده میبرند...

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
دلمون رو به اینترنت ملی خوش کرده بودیم.که مثلا داخلیه.. سرعتش بیشتره.. قیمتش کمتره!!
حداقل بتونیم مداحی فول اچ دی دانلود کنیم..
ولی بیا و ببین تعرفه هاش چطوریه!!! %#$%#%$#%$ بشون..

Amir1234646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
با این قیمت ها حتما مردم استقبال میکنن...:D

نیازی نیست مردم استقبال کنند :)

اگر اخبار رو خونده باشید اینترانت برای شرکت ها فقط فعال شده. طرح خانگی یک طرح جداگانه هست که هنوز فعال نشده.

این تعرفه ها هم فقط برای استفاده شرکت هاست :) که برا اونا خیلی گرون نیست. و همه شرکت های دولتی موظف به آپگرید هستند..!!!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
سرعت دوباره بالا رفته.. الان 130 تا 220 تا متغیره!!

اشتراک 3 ماهه با سرعت 128 و ترافیک 6 گیگ (ماهی 2 گیگ)- اهواز-منطقه گلستان

54d2118d6a3a.jpg

Last edited:

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
سرعت فوق العاده مسخره ...بین 60 تا 90 متغیره:|
اشتراک 6 ماهه با سرعت 256 و ترافیک 2 گیگ در ماه، کرمان منطقه سرباز

بالا