• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
دلمون رو به اینترنت ملی خوش کرده بودیم.که مثلا داخلیه.. سرعتش بیشتره.. قیمتش کمتره!!
حداقل بتونیم مداحی فول اچ دی دانلود کنیم..
ولی بیا و ببین تعرفه هاش چطوریه!!! %#$%#%$#%$ بشون..
واقعا اعصاب برای آدم نمیذارن!!!
با این قیمت من ترجیح میدم کامپیوترمو بفروشم و دیگه سراغ اینترنت نیام، مگر من چقدر در میارم آخه!!!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
منم امروز سرعتم جالب نبود. صبح از 140 بالاتر نمیومد.

بعد مدتی دوباره شد بالای 250.

الان دوباره از 140 بالاتر نمیاد. اشتراک 2 مگ.

downloadpa

Registered User
لایک‌ها
47
دلمون رو به اینترنت ملی خوش کرده بودیم.که مثلا داخلیه.. سرعتش بیشتره.. قیمتش کمتره!!
حداقل بتونیم مداحی فول اچ دی دانلود کنیم..
ولی بیا و ببین تعرفه هاش چطوریه!!! %#$%#%$#%$ بشون..
آره باو . اینا دیگه خیلی توقعشون زیاده . هزار تا محدودیت روشه قیمتشم صد برابره
واقعا متاسفم برای خودمون که مجبوریم اینجوری باشیم . افغانستان 1ساله 3G دارن . ایرانم تازه تو چند تا شهرش فعال شده حالا بماند همه دنیا دارن 4G استفاده میکنن، اونم بیاد مطمئن باشید یه داستانی براش میچینن از این ای دی اس الا بدتر

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
آره باو . اینا دیگه خیلی توقعشون زیاده . هزار تا محدودیت روشه قیمتشم صد برابره
واقعا متاسفم برای خودمون که مجبوریم اینجوری باشیم . افغانستان 1ساله 3G دارن . ایرانم تازه تو چند تا شهرش فعال شده حالا بماند همه دنیا دارن 4G استفاده میکنن، اونم بیاد مطمئن باشید یه داستانی براش میچینن از این ای دی اس الا بدتر

نیازی نیست مردم استقبال کنند

اگر اخبار رو خونده باشید اینترانت برای شرکت ها فقط فعال شده. طرح خانگی یک طرح جداگانه هست که هنوز فعال نشده.

این تعرفه ها هم فقط برای استفاده شرکت هاست که برا اونا خیلی گرون نیست. و همه شرکت های دولتی موظف به آپگرید هستند..!!!

x23are

Registered User
لایک‌ها
91
دوستان سلام.
من تو کرجم میخواستم از ای اس پی خودم که زیاد ازش راضی نیستم کوچ کنم رو پارس انلاین.نهایتشم بترکونم در ماه 2-3 گیگ مصرف کنم البته با دانلود.چون فقط وبگردی دارم یا دانلود اهنگ .
اما ای اس پی خودم شبا سرعتش خوبه منتها هر گیگی حدود 1200 میافته که زیاده براممیخواستم بدونم در مورد پارس انلاین:
این تعرفه ها که زده تو این لینک سرعت دانلوداشون چقدره روز ها وشبا چقدره؟
تعرفه عمومی ADSL
مثلا سرعت یک مگش با 128 چه فرق داره یا 256 با 128 چه فرق؟؟ اخه دوستام میگن روزا یکیه؟؟!!
شبا که تعرفه رایگان داره یمشه بین 500 مگ تا 1000 مگ دی ال زد؟؟
مودمم زوری میدن یا نه ؟؟

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
دوستان سلام.
من تو کرجم میخواستم از ای اس پی خودم که زیاد ازش راضی نیستم کوچ کنم رو پارس انلاین.نهایتشم بترکونم در ماه 2-3 گیگ مصرف کنم البته با دانلود.چون فقط وبگردی دارم یا دانلود اهنگ .
اما ای اس پی خودم شبا سرعتش خوبه منتها هر گیگی حدود 1200 میافته که زیاده براممیخواستم بدونم در مورد پارس انلاین:
تعرفه عمومی ADSL
مثلا سرعت یک مگش با 128 چه فرق داره یا 256 با 128 چه فرق؟؟ اخه دوستام میگن روزا یکیه؟؟!!
مودمم زوری میدن یا نه ؟؟

گول ارزونی پارس آفلاین نخور
در مورد مودم برو از دوستات بپرس مودم سیمفونی ارزش دارد یا نه؟

چند صفحه از همین تاپیک بخون متوجه می‌شوی

behnam__007

Registered User
لایک‌ها
60
******************************************************************************************************

:lol:پارس آنلاین یکه . پارس آنلاین پر طرفدارترین ISP دنیاست . بالای 100% ازش راضیم .:D

******************************************************************************************************

downloadpa

Registered User
لایک‌ها
47
چه میشد اگه چیزی به اسم سرعت تو ایران معنی نداشت،چه می شد اگه سرعت اینترنت اینقد بالا بود که مجبور نشیم بشینیم 4 ساعت به Progress bar نگاه کنیم.

Amir1234646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
دوستان سلام.
تعرفه عمومی ADSL
مودمم زوری میدن یا نه ؟؟

من که از پارس آنلاین راضیم. فروردین امسال گرفتم، دو بار 256 سه ماه (ماهی 2GB)، سرعتش در روز حداکثر به 195 کیلوبایت میرسید یعنی 1.5 مگابیت! شبانه هم سرعتش حداکثر 30 کیلوبایت بود، البته ممکنه در ساعاتی از 30 هم بالا بزنه که فکر کنم بستگی به منطقه مخابراتی و شلوغی و خلوتی داشته باشه. من چون مصرفم بالا بود برام نمیصرفید، 6 گیگو یه ماه نشده تموم میکردم و چند بار 1 گیگ ترافیک اضافه میگرفتم و باز هم با خیال راحت نمیتونستم دانلود کنم... تا اینکه بعد از 6 ماه 256 محدود 128 نامحدود گرفتم (POL-128-U) ،ا 29400 تومن دراومد، سرعتش حداکثر به 130 کیلوبایت میرسه! چون سرویس های نامحدود مشمول قانون استفاده عادلانه میشه، برای 128 تا 20 گیگ راحت میتونید با این سرعت دانلود کنید، بعدش سرعت رو پایین میارن و به سرعت اصلی یعنی 16 کیلوبایت میرسونن! من توی 12 روز 20 گیگو استفاده کردم، دو روز پیش بود که سرعتم کم شد اما نمیدونم چی شده امروز سرعتم کم نمیشه و دارم با سرعت 130 کیلوبایت دانلود میکنم:D

خلاصه اگه پارس آنلاین بگیری پشیمون نمیشی! اگه مصرفتون زیاده و با قیمتش مشکلی ندارید نامحدود بگیرید، اگه هم میتونید از ساعت 2 شب تا 7 صبح کامپیوتر رو روشن بذارید دانلود کنید 256 سه ماهه (ماهی 2 گیگ) انتخاب خوبیه و به صرفه هم هست، قیمتش حدود 33000 تومن میشه! مودم هم میتونی خودت بگیری.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
گول ارزونی پارس آفلاین نخور
در مورد مودم برو از دوستات بپرس مودم سیمفونی ارزش دارد یا نه؟

چند صفحه از همین تاپیک بخون متوجه می‌شوی

مگه چه بدی به شما کرده که بهش میگید پارس آفلاین.!

Last edited:

behnam__007

Registered User
لایک‌ها
60

:lol:پارس آنلاین یکه . پارس آنلاین پر طرفدارترین ISP دنیاست . بالای 100% ازش راضیم .:D

خدایی من ازش راضی بودم تو 3 سال . درسته بازی هم در میارند . درسته در مقابل اینترنتهای کشورای دیگه از همه لحاظ ضعیفتر هستند . درسته پول زیاد خدمات ضعیف ارائه می کنند ولی در داخل کشور با این پولی که الان از شما میگیرند ، دارند بهترین سرویس رو میدند . دمشونم گرم .

downloadpa

Registered User
لایک‌ها
47
خدایی من ازش راضی بودم تو 3 سال . درسته بازی هم در میارند . درسته در مقابل اینترنتهای کشورای دیگه از همه لحاظ ضعیفتر هستند . درسته پول زیاد خدمات ضعیف ارائه می کنند ولی در داخل کشور با این پولی که الان از شما میگیرند ، دارند بهترین سرویس رو میدند . دمشونم گرم .

آره یه بار گفتی همه فهمیدن. ولی هم وطن لیاقت تو بیشتر از اینه U Deserve More :D
haha

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325

یک تست هم از پینگت بگیر ببینیم.

دانلود که مثل پشگل ریخته . پینگ + دانلود میشه واقعا احسنت :)

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
آقا واسه COD4 سرورای ایرانی بزارین و نحوه وارد شدن و بیزحمت بگین..
من سرویسم و عوض کردم 512 گرفتم..

بازی رو دانلود کردم...فشرده بود چنتا از فایلاش خراب بود خودم جداجدا 1گیگ دانلود کردم ترمیمش کردم..
مشکل اینجاست که برنامه های گیم آنلاین نمیشناسنش..
تو گیم رنجر معرفی کردم و مشکلی نیست.. ولی ایکس فایر و مث که کاریش نمیشه کرد!
---------------------------
یه سرور دایمی بود خوب بود ادمینش مشکل داره مثکه! الکی بن کرد منو! فلان فلان شده

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
بهترین شرکت واسه گیم آنلاین فن آوا ست..پین بهتر از فن آوا توی کشور وجود نداره..

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325

moslancer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیزان سلام
من یک مشکل برام پیش اومده خواستم از شما دوستان هم سوال کنم
من مدت 3هفته شده که نمیتونم فایل های با پسوند mkv و یا 7zip رو از سایت آپلودباز دانلود کنم و فقط میشه با شیلتر فکن میشه گرفت اون هم با سرعت افتضاح میشه
به یک فروم دیگه رفتم که مسول آپلودباز بود گفت مشکل از ISP هست
من پارس آنلاین دارم به پشتیبانی گفتم جواب درستی به من نداد
خواستم ببینم شما هم این مشکل براتون هست و یا با ISP دیگه هم همین مشکل هست؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
منم همین مشکل رو با آی اس پی فن آوا داشتم.. نمیتونمستم از سایت رپفا دانلود کنم.. حتما باید فلان شکن استفاده میکردم!! :(
الته نا گفته نماند من پیگیر مشکل نشدم. و همونطوری باهاش کنار اومدم.. تا اینکه بخاطر مزایای بهتر پارس آنلاین ..آی اس پی ام رو عوض کردم.

moslancer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز ممنونم از پاسخ
اما یعنی چی این کار؟ جایی خوندم که بخاطر دادن پهنای باند بیشتر به دیگران بعضی از پسوندها رو بستن یعنی این اتفاق برای پارس هم افتاده؟
کسی جوابگو نیست از پشتیبانیش
ولی من واقعا الان توی این مدت دانلودهام نزدیک به 85% کم شده و دیگه نتونستم از جاهایی که برای آپلودباز فایل میذارن حالا هرچی که باشه دانلود کنم
کسی نمی دونه واقعا جراین چی هست؟
خواهشا اینجا که بحث پارس آنلاین هست دوستان پیگیری کنن
اگر هم میشه کسی امتحان کنه ببینه میتونه از آپلودباز این لینک رو بگیره یا خیر:
Uploadbaz.com: One click file hosting

بالا