• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

mohsen12345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
همونطور که در صفحه های قبل گفتم الان 17 روزی میشه که نامحدود 128 گرفتم (POL-128-U)، اگه بگیرید پشیمون نمیشید. این قانون استفاده عادلانه هم تا حدودی سرکاریه!!! برای سرعت 128 تا 20گیگ میتونید با سرعت حداکثر 130 کیلوبایت، معادل 1 مگابیت دانلود کنید. بعد از اون سرعت رو کم میکنن که راه چاره اونم پیدا کردم!!! همونطور که دوستانی که مثل من نامحدود گرفتن و سرعتشون لیمیت شده میدونن، چند دقیقه اول که مودمو روشن کنید سرعتش خوبه بعد میاد روی سرعت اسمی یعنی 16 کیلوبایت (برای 128! ) من بعد از 12 روز استفاده 20 گیگو تموم کردم و 5 دقیقه بعد ازکانکت شدن سرعتم کم میشد. خلاصه مودم رو در حالت Bridge تنظیم کردم که بتونم بدون خاموش و روشن کردن مودم ارتباطم رو قطع و وصل کنم. با این کار هر 5 دقیقه که سرعتم کم میشد دیسکانکت میشدم و همون لحظه کانکت میشدم. اما راه چاره ای که گفتم این نبود، این بود که اتفاقی کشف کردم:
بعد از چند بار که سرعتتون کم شد و دیسکانکت و کانکت شدید پارس آنلاین یادش میره که سرعتتون رو کم کنه و مثل زمان قبل از لیمیت شدن سرعت دارین
دوستانی که مثل من لیمیت شدن این راه رو امتحان کنن ببینیم واسه همه اینطوریه!
برای من این طور میشد ولی نه همیشه حداکثر مثل شبانه رایگان.......

downloadpa

Registered User
لایک‌ها
47
ای درود بر شرفت.. معلومه که ایرانی اصیل هستی!! :D

این بیگانه کیه تو جمعمون!!! اینو اگنور کنید!! :p

خب پس .. مشکل از شرکته..تماس بگیرید و تهدیدشون کنید که اگه تا 2-1 روز دیگه مشکل رو حل نکنن به تهران گزارش میدید!!
از این بیگانه بالایی هم ;)راهنمایی بگیرید.. بد نیست!! ظاهرا کارمند پارس آنلاین هستش!!;)
باو به تهران زنگ زدم. 4 ماه پیش گفت معلوم نیست کی درست بشه یه بار دیگه زنگ زدم گفت تا آخر مهر درست میشه بازم نشد . چند روز پیش بازم زنگ زدم ایندفه گفت تا 20 روز دیگه ولی مطمئنم بازم درست نمیشه
البته نا گفته نماند که سرعت من از همه پایین تره مثلا اینترنت مدرسه بین 12 تا 25 میره . اما مال من از 8 بالا نمیره. فقط بعضی وقتا ساعت 12 شب سرعتش به 60 تا 250 میرسه که البته این دائمی نیست بعد از نیم تا یک ساعت بازم میپوکه :D

Amir1234646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
الان 15 دقیقه است وصل شدم بدون اینکه بعد از 5 دقیقه سرعتم کم بشه دارم دانلود میکنم!

Untitled.png

mohsen12345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
او به تهران زنگ زدم. 4 ماه پیش گفت معلوم نیست کی درست بشه یه بار دیگه زنگ زدم گفت تا آخر مهر درست میشه بازم نشد . چند روز پیش بازم زنگ زدم ایندفه گفت تا 20 روز دیگه ولی مطمئنم بازم درست نمیشه
البته نا گفته نماند که سرعت من از همه پایین تره مثلا اینترنت مدرسه بین 12 تا 25 میره . اما مال من از 8 بالا نمیره. فقط بعضی وقتا ساعت 12 شب سرعتش به 60 تا 250 میرسه که البته این دائمی نیست بعد از نیم تا یک ساعت بازم میپوکه
کجای ایران زندگی میکنی که همچین اینترنت داری؟مثل اینکه مناطق محروم اینترنت بجای adsl دارند dial up میدند؟راستی سرویس چیه محدود یا نامحدود؟نامحدود بعد از 20gb لیمیت میشه به سرعت اصلی 128 به 16 و 256 به 25 و 512به 50و60......

behnam__007

Registered User
لایک‌ها
60
این آدم حتما کارمند شرکت پارس آنلاین چند پست بخونید میفهمید چه جانفشانی میکنه واسط پارس آنلاین...
اینترنت مفت بگیری همین دیگه!

زیاد جوش نزنید . من رئیس پارس آنلاین هستم . طبیعتا باید یه نونی در بیارم دیگه با این وضع مملکت :p

downloadpa

Registered User
لایک‌ها
47
کجای ایران زندگی میکنی که همچین اینترنت داری؟مثل اینکه مناطق محروم اینترنت بجای adsl دارند dial up میدند؟راستی سرویس چیه محدود یا نامحدود؟نامحدود بعد از 20gb لیمیت میشه به سرعت اصلی 128 به 16 و 256 به 25 و 512به 50و60......

نه خیر منطقه محروم نیست مشکل از پشتیبانی ضعیف پارس آنلاینه که بعد از 4 ماه هنوز درستش نکردن، ای دی اس ال حجم محدود هست (6گیگ) 256
متاسفانه هرجای ایران که زندگی کنی اینترنتت داغونه اگه دیدی سرعت اینترنتت اومد رو 800kbps زیاد مغرور نشو چون امثال تو اونور آب به خمس پولی که تو میدی اینترنت 150MBPS با پینگ خفن میگیرن

mohsen12345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه خیر منطقه محروم نیست مشکل از پشتیبانی ضعیف پارس آنلاینه که بعد از 4 ماه هنوز درستش نکردن، ای دی اس ال حجم محدود هست (6گیگ) 256
متاسفانه هرجای ایران که زندگی کنی اینترنتت داغونه اگه دیدی سرعت اینترنتت اومد رو 800kbps زیاد مغرور نشو چون امثال تو اونور آب به خمس پولی که تو میدی اینترنت 150MBPS با پینگ خفن میگیرن
512 Kbps محدود 4 gb
سرعت روز 160kb تا 230kb
مجانی 80 تا 130 دقیق نیست چون شب سرعت نصف میکنند که خدایی نکرده دانلود زیاد نکنی........
دوست عزیز اینها خودش adsl که سهل فیبرنوری دارند بعد اینترنت میکنند تو قیف با محدودیت میدند به خل الله... آیا پارس آنلاین اینترنت را هم با محدودیت میخره؟خیر آیا این عمل قانونیست؟خیر
منتها با گران شدن نجومی دلار وضعیت از این بدتر خواهد شد من که از مشترک قدیمی پارس آنلاین هستم از سال 85 این به جرات به شما میگم وضعیت هیچ تغییری نکرد قبلا بدون محدودیت با سرعت افتضاح اینترنت میدادند حالا سرعت خیلی بهتر شده PPPOE با محدودیت من موندم سرعت خوبه روزانه با محدودیت چه فایده ای داره؟

downloadpa

Registered User
لایک‌ها
47
512 Kbps محدود 4 gb
سرعت روز 160kb تا 230kb
مجانی 80 تا 130 دقیق نیست چون شب سرعت نصف میکنند که خدایی نکرده دانلود زیاد نکنی........
دوست عزیز اینها خودش adsl که سهل فیبرنوری دارند بعد اینترنت میکنند تو قیف با محدودیت میدند به خل الله... آیا پارس آنلاین اینترنت را هم با محدودیت میخره؟خیر آیا این عمل قانونیست؟خیر
منتها با گران شدن نجومی دلار وضعیت از این بدتر خواهد شد من که از مشترک قدیمی پارس آنلاین هستم از سال 85 این به جرات به شما میگم وضعیت هیچ تغییری نکرد قبلا بدون محدودیت با سرعت افتضاح اینترنت میدادند حالا سرعت خیلی بهتر شده PPPOE با محدودیت من موندم سرعت خوبه روزانه با محدودیت چه فایده ای داره؟
داداش قصد تبلیغ ندارم اما من قبلا 512 آسیا تک داشتم سرعتش همیشه بالای 200 بود و بیشتر مواقع بین 260-300 ، حتی یه بار تا 800 هم رسید :دی ، الانم جدیدا یه چیزی اینجا اومده دقیق درموردش نمیدونم ولی اسمش مترو اینترنته،اگه یه پلن خوبشو بگیری 5تا 7مگ بهت میده قیمتشم اندازه ای دی اس ال هست شایدم کمتر، اما میدونی چیه؟ من3هفته بعد از اینکه این سرویس فعال شد رفتم که ثبت نام کنم گفتن پورتا پر شده گفتم کی میتونی منو ثبت نام کنی؟ گفت حداقل باید تا دی صبر کنی
بله دوست عزیز اینجا ایرانه فقط باید صبر کنی... Waiting... - 1% سه سال بعد 99% - Error - Time Out
Haha

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دوست عزیز حتما این هم گزارش بده که دوباره سرعت شرکتتون افتضاح شده بگو یه فکری به حال سرعت و کیفیت بکنن :) البته تقریبا تا 1 هفته پیش نسبتا بهتر شده بود:cool: ولی باز برگشت مثل قبل ...........

لوووووووول حاجی باور کردی حرف منو ؟ بابا شوخی کردم لول :)

بله افتضاح شده قبول دارم.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
این آدم حتما کارمند شرکت پارس آنلاین چند پست بخونید میفهمید چه جانفشانی میکنه واسط پارس آنلاین...
اینترنت مفت بگیری همین دیگه!

خیلی بده آدم به دیگران تهمت بزنه اینو می دونستید ؟ از فحش خواهر مادر هم بدتره ها :)
آخه یه بچه 16 ساله چطوری کارمند پارس آنلاینه ؟ خدا وکیلی اگه بحش می دادی چیزی نمی گفتم اما تهمت نزن.;)

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
خیلی بده آدم به دیگران تهمت بزنه اینو می دونستید ؟ از فحش خواهر مادر هم بدتره ها :)
آخه یه بچه 16 ساله چطوری کارمند پارس آنلاینه ؟ خدا وکیلی اگه بحش می دادی چیزی نمی گفتم اما تهمت نزن.;)
آخه به قیافت نمیخوره 16 سالت باشه!!!:D

zugito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
درود بر همه
دوستان کسی بعد از تغییر سیاست سرویس های نامحدود اشتراک گرفته؟ امیرخان،هفده روز پیش یا بیشتر دوره های قبلیه.از دوسه روز پیش که سیاست جدید اعمال شده کسی سرویس نامحدود گرفته؟
من که شیفت کردم به یک مگ سه ماهه.الان دارم نابود میشم با این سرعت شبانه!!! توی این نیم ساعت دائم بین 38 تا 48 سرعتم نوسان داره!!!!! خدایی دارم فکرمیکنم اگر حجمی 512 میگرفتم الان سرعتم چقدر بود؟!!!!!!؟!!!!؟ دایال آپ؟!؟!؟!؟

lantern2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام با این مطالبی که من تو این تاپیک خوندم نظرم راجع به تهیه سرویس از پارس عوض شد شما چقدر ناراضی هستید ....:(

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
لوووووووول حاجی باور کردی حرف منو ؟ بابا شوخی کردم لول :)

بله افتضاح شده قبول دارم.
به به به چه عجب ما یه نارضایتی از پارس از شما شنیدیم :D
ولی جدی باید به فکر عوض کردن isp پارس دیگه نابود شد نظرتون در مورد شاتل چیه یا صبا نت کدوم بهتره ؟؟؟؟

Amir1234646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
درود بر همه
دوستان کسی بعد از تغییر سیاست سرویس های نامحدود اشتراک گرفته؟ امیرخان،هفده روز پیش یا بیشتر دوره های قبلیه.از دوسه روز پیش که سیاست جدید اعمال شده کسی سرویس نامحدود گرفته؟
من که شیفت کردم به یک مگ سه ماهه.الان دارم نابود میشم با این سرعت شبانه!!! توی این نیم ساعت دائم بین 38 تا 48 سرعتم نوسان داره!!!!! خدایی دارم فکرمیکنم اگر حجمی 512 میگرفتم الان سرعتم چقدر بود؟!!!!!!؟!!!!؟ دایال آپ؟!؟!؟!؟

منظور شما از سیاست جدید همون استفاده عادلانه است دیگه؟! بله... من بعد از تغییر سیاست که از 15 شهریور اجرا شد یعنی 15 مهر نامحدود 128 گرفتم. چون ساعت استفاده رایگان به ساعت 2 تغییر کرد برام نمیصرفید و چیزی نمیتونستم دانلود کنم. قبل از اون 256 سه ماهه داشتم سرعتش 195 بود، تازه این اواخر سرعتش بالای 200 میرسید و هنوز هم ادامه داره چون دیروز که خونه دوستم بودم سرعتش بالای 200 حدود 220 بود.
شما 55 تومن پول دادی 1 مگ سه ماهه ماهی 2 گیگ گرفتی!!!:eek: به نظر من نباید برای سرویس های محدود سرعت بالا خرید. من که 256 داشتم سرعت شبانم حداکثر 30 بود یه ساعتایی هم سرعتش 40-50 میشد. ظاهرا سرعت دانلود شبانه زیاد ریطی به سرعتی که خریدیم نداره. شاید به شلوغی و خلوتی اون منطقه ربط داشته باشه!
شما اگه نامحدود مثلا 128 هم که میگرفتی خیلی بیشتر از این دانلود شبانه دانلود میکردی!

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
دوستم یه سرویس 512 از دیده بان نت گرفته خیلی راضیه! میگه سرعتش اصلا افت نداره ولی همون روز دوم یه ساعت خارج از دسترس بود!
می خوام تغییر کاربری بدم، پارس آنلاین خیلی از لحاظ سرعت پایینه

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
Time out??? دیدی گفتم این پارس آنلاین بدرد نمیخوره

دوست عزیز 1 ماهه این مشکل به وجود اومده که هنوز براش راه حلی پیدا نکردم قبل این 1 دونه هم نداشتم.
مرسی از پست و نظر مفیدتون.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
به به به چه عجب ما یه نارضایتی از پارس از شما شنیدیم :D
ولی جدی باید به فکر عوض کردن isp پارس دیگه نابود شد نظرتون در مورد شاتل چیه یا صبا نت کدوم بهتره ؟؟؟؟

همیشه یادت باشه اگر کسی از ISP اش راضی هست صرفا کارمند اون شرکت نیست. این رفتار شما خیلی بده.

بله من 1 ماهه که هر روز دارم به پشتیبانی زنگ میزنم از اول مهر و الانم که دارم اینو می نویسم پشت خط دارم داد و بیداد می کنم. چون ساعت 6 صبح 36% time out داشتم و کسی هم راه حل این مشکل رو نمیدونه.

فکر نکن ما اینجا رو کیک کشمشی نشستیم.

بالا