• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
همیشه یادت باشه اگر کسی از ISP اش راضی هست صرفا کارمند اون شرکت نیست. این رفتار شما خیلی بده.

بله من 1 ماهه که هر روز دارم به پشتیبانی زنگ میزنم از اول مهر و الانم که دارم اینو می نویسم پشت خط دارم داد و بیداد می کنم. چون ساعت 6 صبح 36% time out داشتم و کسی هم راه حل این مشکل رو نمیدونه.

فکر نکن ما اینجا رو کیک کشمشی نشستیم.

آخی واقعا دلم سوخت چه غم انگیز .... یه نکته دیگه می دونید چرا همه فکر می کنند شما کارمند پارسید چون تو اوج نارضایتی ( البته قبلا الان که ورق برگشته :D) کاربرا شما همچنان راضی بودید
مشکل تایم اوت پارس حالا حالا ها برطرف نخواهد شد زیاد حرص نخورید .....

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
سلام با این مطالبی که من تو این تاپیک خوندم نظرم راجع به تهیه سرویس از پارس عوض شد شما چقدر ناراضی هستید ....:(
سلام دوست عزیز خوش اومدید ( اولین پستتون با نارضایتی شروع شد ):D
تقریبا 2 هفته ای میشه پارس از نظر سرعت و کیفیت افت کرده است جدیدا هم که مشکل تایم اوت شدید پیدا کرده همون طور که دوستان گفته دلیلش هم مشخص نیست ولی نمیشه ریسک کرد فعلا پارس گزینه ی خوبی نیست بیشتر تحقیقکن دوست عزیز

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
آخی واقعا دلم سوخت چه غم انگیز .... یه نکته دیگه می دونید چرا همه فکر می کنند شما کارمند پارسید چون تو اوج نارضایتی ( البته قبلا الان که ورق برگشته :D) کاربرا شما همچنان راضی بودید
مشکل تایم اوت پارس حالا حالا ها برطرف نخواهد شد زیاد حرص نخورید .....

آره حق با شماست.

من تا همین 1 ماه چیش آنقدر از سرویسم راضی بودم که خودمم شک کرده بودم کارمندم یا نه !!!

اسکرین شات دارم از پینگ های 85 و 115 ....smooth بدون یک پکت لاس !!! کلی پز میدادم !!:rolleyes:

از 7 مهر به بعد ر ی د ه شد به سرویسمون... تایم اوت شدید...

امروز ساعت 6 صبح پینگ 4.2.2.4 1200 بود با 50% پکت لاس.

از pingplotter هم اسکرین شات دارم...خدا عاقبت همه رو به خیر کنه !!!

اما خب ISP دیگری نمیشناسم که مثل پارس تغییر پروفایل و این کارا انجام بده.

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
فالس آنلاین یا همان پارس آفلاین
بد دارد حجم می‌خورد بد

downloadpa

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان یکی کمک کنه plz
من کلا دیگه از دست پارس انلاین کلافه شدم
اکانتم هنوز 2ماه شارژ داره + 3 گیگ حجم . اگه بخوام انصراف بدم که قطعش کنن بقیه پولو میتونم پس بگیرم ؟؟!!
اکانتم 256-6G-سه ماهه هست

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
این مکش انلاین :D دهن مارو سرویس کرد خیلی حجم میخوره;)
راه حلی چیزی نیست برنامه ای بتونه کمترش کنه
فکر نکنم باشه نه؟
سرعت هم از دیروز خیلی افتضاح شده

zugito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوستان یکی کمک کنه plz
من کلا دیگه از دست پارس انلاین کلافه شدم
اکانتم هنوز 2ماه شارژ داره + 3 گیگ حجم . اگه بخوام انصراف بدم که قطعش کنن بقیه پولو میتونم پس بگیرم ؟؟!!
اکانتم 256-6G-سه ماهه هست
انصراف و بازگشت پول تقریبا میشه گفت محاله!
اما برای به قول خودشون ارتقا! میشه درخواست داد.جایگزینی با سرویس دیگری.

منظور شما از سیاست جدید همون استفاده عادلانه است دیگه؟! بله... من بعد از تغییر سیاست که از 15 شهریور اجرا شد یعنی 15 مهر نامحدود 128 گرفتم. چون ساعت استفاده رایگان به ساعت 2 تغییر کرد برام نمیصرفید و چیزی نمیتونستم دانلود کنم. قبل از اون 256 سه ماهه داشتم سرعتش 195 بود، تازه این اواخر سرعتش بالای 200 میرسید و هنوز هم ادامه داره چون دیروز که خونه دوستم بودم سرعتش بالای 200 حدود 220 بود.
شما 55 تومن پول دادی 1 مگ سه ماهه ماهی 2 گیگ گرفتی!!!:eek: به نظر من نباید برای سرویس های محدود سرعت بالا خرید. من که 256 داشتم سرعت شبانم حداکثر 30 بود یه ساعتایی هم سرعتش 40-50 میشد. ظاهرا سرعت دانلود شبانه زیاد ریطی به سرعتی که خریدیم نداره. شاید به شلوغی و خلوتی اون منطقه ربط داشته باشه!
شما اگه نامحدود مثلا 128 هم که میگرفتی خیلی بیشتر از این دانلود شبانه دانلود میکردی!

دلت خوشه داداش؟! 61تومن گرفتن با بند و بساطش!
امشب دیگه کولاک کرده سرعتم اومده رو 68-70
واقعا نامحدود نعمتیه... صبح روشن کردم دیدم جمع کل دانلودم روم به دیوار 700 مگ شده!!!! هرچی فحش بلد بودم نثار صاحاب این دزدخونه کردم
درمورد استفاده عادلانه،اون قضیه مرداد و شهریور گذشت! سایت رو چک کنید زده شامل قانون جایزه مصرف منصفانه و توی توضیحاتش گفته شما همواره سرعت اسمی رو دارید و درصورتیکه دائم دان نکنید سرعت بالاتر بهتون میدیم!!!
آقایون این چند روزه که سیستمشون دزدتر شده کسی نامحدود خریده؟؟ جایزه منصفانه چه کوفتیه؟؟؟ تروخدا اگه خیلی اذیت نمیکنه بگید بریم ارتقا بدیم به نامحدود

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
فالس آنلاین یا همان پارس آفلاین
بد دارد حجم می‌خورد بد
دوست عزیز نرم افزار دیومتر رو دانلود کن با این گزارش مصرفی رو چک کن اگه مشخص شد داره می خوره زنگ بزن بهشون

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
پارس قراره واسه عید قربان و غدیر 1 گیگ ترافیک رایگان هدیه دهد خوشحال باشید :p

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
آره حق با شماست.

من تا همین 1 ماه چیش آنقدر از سرویسم راضی بودم که خودمم شک کرده بودم کارمندم یا نه !!!

اسکرین شات دارم از پینگ های 85 و 115 ....smooth بدون یک پکت لاس !!! کلی پز میدادم !!:rolleyes:

از 7 مهر به بعد ر ی د ه شد به سرویسمون... تایم اوت شدید...

امروز ساعت 6 صبح پینگ 4.2.2.4 1200 بود با 50% پکت لاس.

از pingplotter هم اسکرین شات دارم...خدا عاقبت همه رو به خیر کنه !!!

اما خب ISP دیگری نمیشناسم که مثل پارس تغییر پروفایل و این کارا انجام بده.

شما که فقط پینگ برات مهمه یه تحقیق کن بین isp های دیگه شاتل نداشتی ؟؟؟؟؟؟

moslancer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیزان سلام
من یک مشکل برام پیش اومده خواستم از شما دوستان هم سوال کنم
من مدت 3هفته شده که نمیتونم فایل های با پسوند mkv و یا 7zip رو از سایت آپلودباز دانلود کنم و فقط میشه با شیلتر فکن میشه گرفت اون هم با سرعت افتضاح میشه
به یک فروم دیگه رفتم که مسول آپلودباز بود گفت مشکل از ISP هست
من پارس آنلاین دارم به پشتیبانی گفتم جواب درستی به من نداد
خواستم ببینم شما هم این مشکل براتون هست و یا با ISP دیگه هم همین مشکل هست؟

منم همین مشکل رو با آی اس پی فن آوا داشتم.. نمیتونمستم از سایت رپفا دانلود کنم.. حتما باید فلان شکن استفاده میکردم!! :(
الته نا گفته نماند من پیگیر مشکل نشدم. و همونطوری باهاش کنار اومدم.. تا اینکه بخاطر مزایای بهتر پارس آنلاین ..آی اس پی ام رو عوض کردم.

دوست عزیز ممنونم از پاسخ
اما یعنی چی این کار؟ جایی خوندم که بخاطر دادن پهنای باند بیشتر به دیگران بعضی از پسوندها رو بستن یعنی این اتفاق برای پارس هم افتاده؟
کسی جوابگو نیست از پشتیبانیش
ولی من واقعا الان توی این مدت دانلودهام نزدیک به 85% کم شده و دیگه نتونستم از جاهایی که برای آپلودباز فایل میذارن حالا هرچی که باشه دانلود کنم
کسی نمی دونه واقعا جراین چی هست؟
خواهشا اینجا که بحث پارس آنلاین هست دوستان پیگیری کنن
اگر هم میشه کسی امتحان کنه ببینه میتونه از آپلودباز این لینک رو بگیره یا خیر:
Uploadbaz.com: One click file hosting

واسه منم همینطوره.. دانلود نمیشه!!:hmm:

اول از همه از این دوست عزیز که فقط جواب دادن تا به این لحظه تشکر میکنم... :)

اما یعنی واقعا اینقدر پست یک نفر کم اهمیت میشه که هچ کسی حاضر به حتی یک نگاه ساده هم نیست؟

یعنی هیچ یک از دوستان دیگر این مشکل رو ندارند؟

بابا عجب افراد خوبی که اصلا دانلود هم ندارند... واقعا من موندم که چرا اینجوری میکنین؟؟ یعنی واقعا هیچ کسی این مشکل براش پیش نمیاد؟؟؟؟؟

من از جای دیگه که نت دیگه داشتن رفتم توی این مدت که نمیومدم تست کردم این مشکل رو نداشتن...

هرچی با پشتیبانی تماس میگیریم هم پاسخ نمیدن و میگن مشکل از ما نیست !!!!

من که میدونم برای این سرویس های جدیدش اینکار و کرده تا پهنای باندی که سر این دانلودها مصرف میشد رو بده به اونها... ولی دستم بجایی بند نیست

قصد دارم برم شکایت کنم اما وقت و زمان دنبال کردنش هم ندارم و بصورت اینترنتی فقط یک میل از صدای مشتری میاد که بررسی شد و مشکلی پیدا نشد!!!

یکی از دوستان یک راه برای این مشکل پیش اومده به من پیشنهاد بدن ممنون میشم بخدا...

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
من تا همین چند وقت پیش اوراکل داشتم و خیلی راضی بودم، سرعت 180~ برای سرویس 384 و ماهی 42 تومان نامحدود، اما مثکه مشتریاشون زیاد شد و کیفیت سرویس هرروز میومد پایین و شروع کردن به محدود کردن سرعت در روز و همینطور به خاطر کیفیت پایین استریم از یوتیوب و اینام که کلا تعطیل.
خیلی مایل نبودم که عوض کنم سرویسو مخصوصا که از پارس و بقیه انقدر بد میگن. اما چند روز پیش دلو به دریا زدم سرویس نامحدود 256 رو سفارش دادم و راستش تا الان که راضی بودم! :D شنیدم زیاد استفاده کنی سرعتو محدود میکنن و یکم دست و پام میلرزه موقع دانلود ولی خب کیفیت و پینگو همه چیش عالیه، مخصوصا یوتیوب، مثل عقده ای یا دیروز 3 4 ساعت پلاس بودم :دی
مرکز نهری

فایل های ضمیمه

• 2261997880.png
    2261997880.png
    30.6 KB · نمایش ها: 54

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
شما که فقط پینگ برات مهمه یه تحقیق کن بین isp های دیگه شاتل نداشتی ؟؟؟؟؟؟

شاتل که مزخرف به تمام معنا هست با اون تعرفه های گرون به درد نخور. بهترین تعرفه رو همین پارس داره و فن آوا می خواستم به عنوان خط 2 بگیرم که 1 ماهه اونا هم افت دارند و تعرفه هارو حدود 60% گرون کردند...!!!!

سرعت که ریخته. مشکل من سرعت نیست.من تو پارس آشنا دارم که از پینگ و اینا بگذرم یک بار بخوام پروفایل رو تغییر بدم برای دانلود ( که البته ریسکه چون تغییر دادنش سخته ) میذارم رو 8 مگ.

اما الان پکت لاس به شدت دارم و دیگه دارم خودمو جر میدم.....هیچ کس نمیدونه مشکل چیه..!!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
شاتل که مزخرف به تمام معنا هست با اون تعرفه های گرون به درد نخور. بهترین تعرفه رو همین پارس داره و فن آوا می خواستم به عنوان خط 2 بگیرم که 1 ماهه اونا هم افت دارند و تعرفه هارو حدود 60% گرون کردند...!!!!

سرعت که ریخته. مشکل من سرعت نیست.من تو پارس آشنا دارم که از پینگ و اینا بگذرم یک بار بخوام پروفایل رو تغییر بدم برای دانلود ( که البته ریسکه چون تغییر دادنش سخته ) میذارم رو 8 مگ.

اما الان پکت لاس به شدت دارم و دیگه دارم خودمو جر میدم.....هیچ کس نمیدونه مشکل چیه..!!

نویز خط رو چک کردی؟ گاهی اگه سیستم رو روی G.DMT بذاری بهتر جوای میده.

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
درود بر شما
دوستان از ده روز مونده به پایان قراردادم بصورت خودکار سرعت از ابتدای دانلود همون سرعت قبل لیمیت شده بود!!! یه حسی به من می گفت پارس داره دون می پاشه!!!!!!
به نظر میاد حدسم درست بوده!!!! این سیستم جایزه! منصفانه! اینطور که در تفسیرش نوشته کاملا عکس استفاده عادلانه است!
یعنی دیگه از اول سرعت برست بالا نداری و بعد چند گیگ دان سرعت بیاد روی واقعی.بلکه از اول واقعیه شااااااااااااااااید بچه خوبی باشی چند گیگ بالا بهت بدن باز برگرده رو واقعی!! این یعنی یه دزدیه به تمام معتا.اون دوستمون که همه جانبه وکیل مدافع پارس آنلاینه!! اینو درنظر بگیره که توی استفاده عادلانه اگه شرکت سرعت برست بالا می بست درعوضش پول سرویس رو چندبرابر گرفت.بطور مثال برای 256 پنجاه تومن می گرفت درحالیکه مخابرات یک مگ رو 45 تومن زده و شرکتی مثل پیشگامان نرخ بسیار نزدیک مخابرات ارائه میده یعنی سرعت ثابت 128کیلوبایت دانلود در سراسر ماه.
اونموقع میشد گفت قیمت چندبرابر درعوض بیست سی گیگ دانلود سرعت بالا.اما حالا چی؟؟ الان همون قیمت پنجاه تومن برای 256 رو باید بدیم و سرعت 32 تحویل بگیریم؟ فکر نمی کنید همین سرعت 256 مخابرات 12تومنه نه پنجاه؟؟
اگر کسی سرویس های دزدی رسمی پارس( همین جایزه منصفانه!!) رو گرفته خواهش می کنم مارو هم درجریان قرار بده

اونموقعی که من گرفتم نوشته بود *جایزه مصرف منصفانه*.
تاریخ تنظیم قرارداد هم هست 26 مهر
فقط دوست عزیز چند تا نکته بگم، قصدم اصلا و ابدا دفاع از این شرکت یا هر شرکت دیگه ای نیست ولی باید بگم با وجودیکه من موافق این بحث تنبیه برای دانلود بیشتر نیستم اما این تقریبا روالیه که همه جای دنیا هم هست(البته میشه گفت تا چند سال پیش بود، چون با پیشرفت زیر بنا و ظرفیت تقریبا نامحدود کشورهای توسعه یافته محدود کردن عملا معنیشو از دست داده)
من کاملا مطلعم که دارم پولی بیشتر از مخابرات میدم اما این بهترین سرویسیه که میشه گرفت، اگر بگیریم محدودیت 30 گیگ، باز هم با سرعت خوبش تقریبا نیازهای منو جواب میده، چون من چند وقته که دیگه دانلود سنگین نمیکنم، ظاهرا 1 مگ مخابرات هم سرعت واقعی نمیده علاوه بر اینکه که اگه برای من امکانش بود که 1 مگ بگیرم 2 سال پیش از همون اولی که اومد میگرفتم منتهی مرکز نهری تاییدیه استاد برای تضمین کار تحقیقی میخواد و به زیر ارشد هم کلا 256 نمیدن!
سوالی بود در خدمتم.

zugito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
اونموقعی که من گرفتم نوشته بود *جایزه مصرف منصفانه*.
تاریخ تنظیم قرارداد هم هست 26 مهر
فقط دوست عزیز چند تا نکته بگم، قصدم اصلا و ابدا دفاع از این شرکت یا هر شرکت دیگه ای نیست ولی باید بگم با وجودیکه من موافق این بحث تنبیه برای دانلود بیشتر نیستم اما این تقریبا روالیه که همه جای دنیا هم هست(البته میشه گفت تا چند سال پیش بود، چون با پیشرفت زیر بنا و ظرفیت تقریبا نامحدود کشورهای توسعه یافته محدود کردن عملا معنیشو از دست داده)
من کاملا مطلعم که دارم پولی بیشتر از مخابرات میدم اما این بهترین سرویسیه که میشه گرفت، اگر بگیریم محدودیت 30 گیگ، باز هم با سرعت خوبش تقریبا نیازهای منو جواب میده، چون من چند وقته که دیگه دانلود سنگین نمیکنم، ظاهرا 1 مگ مخابرات هم سرعت واقعی نمیده علاوه بر اینکه که اگه برای من امکانش بود که 1 مگ بگیرم 2 سال پیش از همون اولی که اومد میگرفتم منتهی مرکز نهری تاییدیه استاد برای تضمین کار تحقیقی میخواد و به زیر ارشد هم کلا 256 نمیدن!
سوالی بود در خدمتم.

تشکر از جواب کاملتون.پس این منصفانه شون بازی با اعصاب مردمه!
باورکنید تماس گرفتم بخش تمدید خانومه گفت شما خودت متن توضیح رو بخون.گفتم خوندم این قسمت هایلایتش میگه همواره سرعت اسمی رو داریم وبا مصرف کم سرعت میره بالاتر.ولی قبلا برعکس بود.یعنی برست 2مگ بود بعد چند گیگ دانلود میومد روی سرعت اسمی.گفت بهرحال تغییرات جدید سیستمه که من اطلاع دقیقی ندارم.سرویس رو بگیرید معلوم میشه.این حرف رو که زد من دیگه رسما از ریسک گرفتن نامحدود پشیمون شدم و این جنازه رو!(یک مگ سه ماهه 61تومن) شارژ کردم.
الان بلانسبت شما مثل سگ پشیمون شدم.چون شما گفتی که زمان شارژتون نوشته بوده منصفانه.خدا لعنتشون کنه که با یه تغییر توی سایت فکر آدمو بهم میریزن...
حالا پنج روز از سرویسم گذشته، دو گیگ از حجمم رفته.یعنی برای ارتقا اقدام کنم حداقل 20تومن از پولم سوخت میره...
یه نکته!! من مرکز شهید مفتح هستم.از مرکز نهری چیزی جز اینچیزایی که شما گفتی نمی دونم.اما فکر میکنم مفتح و نهری برادر دوقلو هستن!!! چون اینجا هم مخابرات بالاتر از 128 نمیده و فقط و فقط چهار شرکت اینجا هستن!!! پارس داتک شاتل عزیز! و پیشگامان.اوراکل لایزر اسیاتک صبانت و ... به هرکدوم که زنگ میزدم میگفتن منطقه شما به شرکت های ما پورت نمیدن!!!!! و اصلا به جزئیات اشاره نمیکردن هرچند که خودما اهالی محل از وجود یه سازمان هایی! حدس میزنیم دلیلش چیه!

zugito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوستان عزیز
کسی از کیفیت سرویس های پیشگامان خبر داره؟
نامحدود های 512 و 1024 پیشگامان قیمت های خیلی مناسبی دارن.اگر واقعا سرعت ثابت دانلود 64 و 128 داشته باشن میشه گفت محشرن!
کل سایتشونو خوندم! هیچ خبری از کاهش سرعت بعد دانلود نیست.فکرمیکنم با سرعت ثابت 128 و میانگین دانلود روزانه 10 ساعت میشه اخر ماه 150 گیگ دانلود کرد با 42تومن!!!!!!!!!
لطفا اگر اطلاعی ازین شرکت و کیفیت سرویس هاش دارید بی نصیبمون نگذارید

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دوستان عزیز
کسی از کیفیت سرویس های پیشگامان خبر داره؟
نامحدود های 512 و 1024 پیشگامان قیمت های خیلی مناسبی دارن.اگر واقعا سرعت ثابت دانلود 64 و 128 داشته باشن میشه گفت محشرن!
کل سایتشونو خوندم! هیچ خبری از کاهش سرعت بعد دانلود نیست.فکرمیکنم با سرعت ثابت 128 و میانگین دانلود روزانه 10 ساعت میشه اخر ماه 150 گیگ دانلود کرد با 42تومن!!!!!!!!!
لطفا اگر اطلاعی ازین شرکت و کیفیت سرویس هاش دارید بی نصیبمون نگذارید

شرکت خیلی عالی ای هست. به چای پارس تو سرعت روزانه و اینا نمیرسه اما اصلا قطعی نداره و پینگشم خوبه.

zugito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
شرکت خیلی عالی ای هست. به چای پارس تو سرعت روزانه و اینا نمیرسه اما اصلا قطعی نداره و پینگشم خوبه.

سرعت برست بالا نده هم مهم نیست
وقتی شما خیالت راحت باشه که دائم و بدون تغییر سرعت اسمی خودت رو داری،اونم برای 1024 سرعت بین 110 تا 128 داشته باشی واقعا عالیه.
اما مهمترین چیز اینه که یه نفر پیدا کنیم که سرعت روزانه شرکت رو تست کرده باشه.آقا کوشا برای شما پینگ تقریبا میشه گفت نوددرصد اهمیت رو داره اما برای من اصلا پینگ به کارم نمیخوره.من فقط دنبال سرعت ثابت و بالای دانلودم.اگر دوستی آشنایی دارید که پیشگامان داره، لطفا ازشون بپرسید کف سرعت، سرعت اسمی رو در دانلودهای روزانه دارن یاخیر.واقعا لطفا بزرگی میکنید اگر پیگیری کنید این موضوع رو.

بالا