hbk_legendary
Registered User
- نوشتهها
- 18
- لایکها
- 0
اکانت: pol-512-2gb
سرعت تو روز: 430kbps - 450kbps
سرعت تو شب(رایگان) : 40kbps - 60kbps
اکانت: pol-512-2gb
اشتراک 128.. سه ماه.. با محدودیت 6 گیگ (مجموعا)
سرعت توی روز 45kb
سرعت توی شب (رایگان) : kb 10-7
اهواز- منطقه گلستان
واسه منم همینطوره.. دانلود نمیشه!!:hmm:دوست عزیز ممنونم از پاسخ
اما یعنی چی این کار؟ جایی خوندم که بخاطر دادن پهنای باند بیشتر به دیگران بعضی از پسوندها رو بستن یعنی این اتفاق برای پارس هم افتاده؟
کسی جوابگو نیست از پشتیبانیش
ولی من واقعا الان توی این مدت دانلودهام نزدیک به 85% کم شده و دیگه نتونستم از جاهایی که برای آپلودباز فایل میذارن حالا هرچی که باشه دانلود کنم
کسی نمی دونه واقعا جراین چی هست؟
خواهشا اینجا که بحث پارس آنلاین هست دوستان پیگیری کنن
اگر هم میشه کسی امتحان کنه ببینه میتونه از آپلودباز این لینک رو بگیره یا خیر:
Uploadbaz.com: One click file hosting
اوهاین سرویسای نامحدود جدید پارس انلاین رو کسی گرفت بگه ببینیم سرعتش چجوریه , البته خودش گفته سرعت اسمی هست .
تعرفه عمومی ADSL یعنی 128 باید همون 16 کیلوبایت بده.
این سرویسای نامحدود جدید پارس انلاین رو کسی گرفت بگه ببینیم سرعتش چجوریه , البته خودش گفته سرعت اسمی هست .
چاکریم !!اوه
ببین کی اینجاست!
آقا چه خبره؟
توی کاروسرمایه خیلی وقته نیستی
درود بر شما
دوستان از ده روز مونده به پایان قراردادم بصورت خودکار سرعت از ابتدای دانلود همون سرعت قبل لیمیت شده بود!!! یه حسی به من می گفت پارس داره دون می پاشه!!!!!!
به نظر میاد حدسم درست بوده!!!! این سیستم جایزه! منصفانه! اینطور که در تفسیرش نوشته کاملا عکس استفاده عادلانه است!
یعنی دیگه از اول سرعت برست بالا نداری و بعد چند گیگ دان سرعت بیاد روی واقعی.بلکه از اول واقعیه شااااااااااااااااید بچه خوبی باشی چند گیگ بالا بهت بدن باز برگرده رو واقعی!! این یعنی یه دزدیه به تمام معتا.اون دوستمون که همه جانبه وکیل مدافع پارس آنلاینه!! اینو درنظر بگیره که توی استفاده عادلانه اگه شرکت سرعت برست بالا می بست درعوضش پول سرویس رو چندبرابر گرفت.بطور مثال برای 256 پنجاه تومن می گرفت درحالیکه مخابرات یک مگ رو 45 تومن زده و شرکتی مثل پیشگامان نرخ بسیار نزدیک مخابرات ارائه میده یعنی سرعت ثابت 128کیلوبایت دانلود در سراسر ماه.
اونموقع میشد گفت قیمت چندبرابر درعوض بیست سی گیگ دانلود سرعت بالا.اما حالا چی؟؟ الان همون قیمت پنجاه تومن برای 256 رو باید بدیم و سرعت 32 تحویل بگیریم؟ فکر نمی کنید همین سرعت 256 مخابرات 12تومنه نه پنجاه؟؟
اگر کسی سرویس های دزدی رسمی پارس( همین جایزه منصفانه!!) رو گرفته خواهش می کنم مارو هم درجریان قرار بده
این سرویسای نامحدود جدید پارس انلاین رو کسی گرفت بگه ببینیم سرعتش چجوریه , البته خودش گفته سرعت اسمی هست .
سلام
همونطور که در صفحه های قبل گفتم الان 17 روزی میشه که نامحدود 128 گرفتم (POL-128-U)، اگه بگیرید پشیمون نمیشید. این قانون استفاده عادلانه هم تا حدودی سرکاریه!!! برای سرعت 128 تا 20گیگ میتونید با سرعت حداکثر 130 کیلوبایت، معادل 1 مگابیت دانلود کنید. بعد از اون سرعت رو کم میکنن که راه چاره اونم پیدا کردم!!! همونطور که دوستانی که مثل من نامحدود گرفتن و سرعتشون لیمیت شده میدونن، چند دقیقه اول که مودمو روشن کنید سرعتش خوبه بعد میاد روی سرعت اسمی یعنی 16 کیلوبایت (برای 128! ) من بعد از 12 روز استفاده 20 گیگو تموم کردم و 5 دقیقه بعد ازکانکت شدن سرعتم کم میشد. خلاصه مودم رو در حالت Bridge تنظیم کردم که بتونم بدون خاموش و روشن کردن مودم ارتباطم رو قطع و وصل کنم. با این کار هر 5 دقیقه که سرعتم کم میشد دیسکانکت میشدم و همون لحظه کانکت میشدم. اما راه چاره ای که گفتم این نبود، این بود که اتفاقی کشف کردم:
بعد از چند بار که سرعتتون کم شد و دیسکانکت و کانکت شدید پارس آنلاین یادش میره که سرعتتون رو کم کنه و مثل زمان قبل از لیمیت شدن سرعت دارین:blush:
دوستانی که مثل من لیمیت شدن این راه رو امتحان کنن ببینیم واسه همه اینطوریه!
behnam__007 راست میگه منم به عنوان نون خور پارس آنلاین همه این هارو باید گزارش بدم به بچه های بالا.![]()
دوست عزیز این روش رو همه جا دارن توضیح می دن اگه قرار بود لو بره تا الان رفته بود شما زیاد نگران نباش حالا شاید مامورای پارس از این یه مورد چشم پوشی کننددوست عزیز به نظرم سریع نوشته هاتو پاک کن . پارس آنلاین از همین طریقهاست که پی به مشکلاتش میبره و راه جای گزین پیدا میکنه . دوستان آگاه به کامپیوتر مخصوصا که ایرانی هم باشند حتما راهی برای دور زدن هر شرکتی پیدا خواهند کرد . پس این رو برش دار تا لو نرفته .![]()
آره هم اینترنت مدرسه مون داغونه هم اینکه یکی از دوستام تو منطقه خودموناز کاربرای دیگه توی منطقه خودتون بپرسید ببنید اونا هم همین مشکل رو دارن یا نه!!
بخصوص از کافی نتی ها!!
تا مطمئن شید ایراد از سیستم و مودم شما نیست..
ای درود بر شرفت.. معلومه که ایرانی اصیل هستی!!سلام
همونطور که در صفحه های قبل گفتم الان 17 روزی میشه که نامحدود 128 گرفتم (POL-128-U)، اگه بگیرید پشیمون نمیشید. این قانون استفاده عادلانه هم تا حدودی سرکاریه!!! برای سرعت 128 تا 20گیگ میتونید با سرعت حداکثر 130 کیلوبایت، معادل 1 مگابیت دانلود کنید. بعد از اون سرعت رو کم میکنن که راه چاره اونم پیدا کردم!!! همونطور که دوستانی که مثل من نامحدود گرفتن و سرعتشون لیمیت شده میدونن، چند دقیقه اول که مودمو روشن کنید سرعتش خوبه بعد میاد روی سرعت اسمی یعنی 16 کیلوبایت (برای 128! ) من بعد از 12 روز استفاده 20 گیگو تموم کردم و 5 دقیقه بعد ازکانکت شدن سرعتم کم میشد. خلاصه مودم رو در حالت Bridge تنظیم کردم که بتونم بدون خاموش و روشن کردن مودم ارتباطم رو قطع و وصل کنم. با این کار هر 5 دقیقه که سرعتم کم میشد دیسکانکت میشدم و همون لحظه کانکت میشدم. اما راه چاره ای که گفتم این نبود، این بود که اتفاقی کشف کردم:
بعد از چند بار که سرعتتون کم شد و دیسکانکت و کانکت شدید پارس آنلاین یادش میره که سرعتتون رو کم کنه و مثل زمان قبل از لیمیت شدن سرعت دارین:blush:
دوستانی که مثل من لیمیت شدن این راه رو امتحان کنن ببینیم واسه همه اینطوریه!
این بیگانه کیه تو جمعمون!!! اینو اگنور کنید!!behnam__007 راست میگه منم به عنوان نون خور پارس آنلاین همه این هارو باید گزارش بدم به بچه های بالا.![]()
خب پس .. مشکل از شرکته..تماس بگیرید و تهدیدشون کنید که اگه تا 2-1 روز دیگه مشکل رو حل نکنن به تهران گزارش میدید!!آره هم اینترنت مدرسه مون داغونه هم اینکه یکی از دوستام تو منطقه خودمون
این آدم حتما کارمند شرکت پارس آنلاین چند پست بخونید میفهمید چه جانفشانی میکنه واسط پارس آنلاین...از این بیگانه بالایی هم راهنمایی بگیرید.. بد نیست!! ظاهرا کارمند پارس آنلاین هستش