• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

hbk_legendary

Registered User
لایک‌ها
0
اکانت: pol-512-2gb
سرعت تو روز: 430kbps - 450kbps
سرعت تو شب(رایگان) : 40kbps - 60kbps

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
اکانت: pol-512-2gb
سرعت تو روز: 430kbps - 450kbps
سرعت تو شب(رایگان) : 40kbps - 60kbps

سرعت تو روز: 190kbps - 270kbps
سرعت تو شب(رایگان) : 190kbps -270kbps

مرکز دستغیب تجریش.

سرویس 512 بسته شده رو 2 مگ.

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
اشتراک 128.. سه ماه.. با محدودیت 6 گیگ (مجموعا)
سرعت توی روز 45kb
سرعت توی شب (رایگان) : kb 10-7
اهواز- منطقه گلستان

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
اشتراک 128.. سه ماه.. با محدودیت 6 گیگ (مجموعا)
سرعت توی روز 45kb
سرعت توی شب (رایگان) : kb 10-7
اهواز- منطقه گلستان

OMG. زنگ بزن دهنشونو صاف کن ! تازه شهرستان هستی باید سرویس بهتر هم بدن.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
دوست عزیز ممنونم از پاسخ
اما یعنی چی این کار؟ جایی خوندم که بخاطر دادن پهنای باند بیشتر به دیگران بعضی از پسوندها رو بستن یعنی این اتفاق برای پارس هم افتاده؟
کسی جوابگو نیست از پشتیبانیش
ولی من واقعا الان توی این مدت دانلودهام نزدیک به 85% کم شده و دیگه نتونستم از جاهایی که برای آپلودباز فایل میذارن حالا هرچی که باشه دانلود کنم
کسی نمی دونه واقعا جراین چی هست؟
خواهشا اینجا که بحث پارس آنلاین هست دوستان پیگیری کنن
اگر هم میشه کسی امتحان کنه ببینه میتونه از آپلودباز این لینک رو بگیره یا خیر:
Uploadbaz.com: One click file hosting
واسه منم همینطوره.. دانلود نمیشه!!:hmm:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
این سرویسای نامحدود جدید پارس انلاین رو کسی گرفت بگه ببینیم سرعتش چجوریه , البته خودش گفته سرعت اسمی هست .
تعرفه عمومی ADSL یعنی 128 باید همون 16 کیلوبایت بده.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
این سرویسای نامحدود جدید پارس انلاین رو کسی گرفت بگه ببینیم سرعتش چجوریه , البته خودش گفته سرعت اسمی هست .
اوه
ببین کی اینجاست!
آقا چه خبره؟
توی کاروسرمایه خیلی وقته نیستی

zugito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10

درود بر شما
دوستان از ده روز مونده به پایان قراردادم بصورت خودکار سرعت از ابتدای دانلود همون سرعت قبل لیمیت شده بود!!! یه حسی به من می گفت پارس داره دون می پاشه!!!!!!
به نظر میاد حدسم درست بوده!!!! این سیستم جایزه! منصفانه! اینطور که در تفسیرش نوشته کاملا عکس استفاده عادلانه است!
یعنی دیگه از اول سرعت برست بالا نداری و بعد چند گیگ دان سرعت بیاد روی واقعی.بلکه از اول واقعیه شااااااااااااااااید بچه خوبی باشی چند گیگ بالا بهت بدن باز برگرده رو واقعی!! این یعنی یه دزدیه به تمام معتا.اون دوستمون که همه جانبه وکیل مدافع پارس آنلاینه!! اینو درنظر بگیره که توی استفاده عادلانه اگه شرکت سرعت برست بالا می بست درعوضش پول سرویس رو چندبرابر گرفت.بطور مثال برای 256 پنجاه تومن می گرفت درحالیکه مخابرات یک مگ رو 45 تومن زده و شرکتی مثل پیشگامان نرخ بسیار نزدیک مخابرات ارائه میده یعنی سرعت ثابت 128کیلوبایت دانلود در سراسر ماه.
اونموقع میشد گفت قیمت چندبرابر درعوض بیست سی گیگ دانلود سرعت بالا.اما حالا چی؟؟ الان همون قیمت پنجاه تومن برای 256 رو باید بدیم و سرعت 32 تحویل بگیریم؟ فکر نمی کنید همین سرعت 256 مخابرات 12تومنه نه پنجاه؟؟
اگر کسی سرویس های دزدی رسمی پارس( همین جایزه منصفانه!!) رو گرفته خواهش می کنم مارو هم درجریان قرار بده

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
چند روزی هست با وی P ن نمیوانم بروم فیسبوق
همه سایت‌های شبلتر باز می‌کند غیر از همین
مشکل از پارس آفلاین است یا باز لنگر خورده کف خلیج فارس؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اوه
ببین کی اینجاست!
آقا چه خبره؟
توی کاروسرمایه خیلی وقته نیستی
چاکریم !!
آره یه چند وقته کوچ کردم به فرومای دیگه !! حالا زمستون شد هوا سرد شد شاید مجبور بشم کوچ کنم برگردم اینجا !:D

درود بر شما
دوستان از ده روز مونده به پایان قراردادم بصورت خودکار سرعت از ابتدای دانلود همون سرعت قبل لیمیت شده بود!!! یه حسی به من می گفت پارس داره دون می پاشه!!!!!!
به نظر میاد حدسم درست بوده!!!! این سیستم جایزه! منصفانه! اینطور که در تفسیرش نوشته کاملا عکس استفاده عادلانه است!
یعنی دیگه از اول سرعت برست بالا نداری و بعد چند گیگ دان سرعت بیاد روی واقعی.بلکه از اول واقعیه شااااااااااااااااید بچه خوبی باشی چند گیگ بالا بهت بدن باز برگرده رو واقعی!! این یعنی یه دزدیه به تمام معتا.اون دوستمون که همه جانبه وکیل مدافع پارس آنلاینه!! اینو درنظر بگیره که توی استفاده عادلانه اگه شرکت سرعت برست بالا می بست درعوضش پول سرویس رو چندبرابر گرفت.بطور مثال برای 256 پنجاه تومن می گرفت درحالیکه مخابرات یک مگ رو 45 تومن زده و شرکتی مثل پیشگامان نرخ بسیار نزدیک مخابرات ارائه میده یعنی سرعت ثابت 128کیلوبایت دانلود در سراسر ماه.
اونموقع میشد گفت قیمت چندبرابر درعوض بیست سی گیگ دانلود سرعت بالا.اما حالا چی؟؟ الان همون قیمت پنجاه تومن برای 256 رو باید بدیم و سرعت 32 تحویل بگیریم؟ فکر نمی کنید همین سرعت 256 مخابرات 12تومنه نه پنجاه؟؟
اگر کسی سرویس های دزدی رسمی پارس( همین جایزه منصفانه!!) رو گرفته خواهش می کنم مارو هم درجریان قرار بده

عجب
کلا منم نظر خوبی به این سرویسای جدید ندارم , بعید میدونم بدرد بخوره , حالا بقیه دوستانم اگه از این سرویس دارن بگن چجوریه.

downloadpa

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان من که 256 گرفتم اما سرعت دانلودم از 8 بالاتر نمیاد چی کار کنم؟ :(
الان 4 ماهه اینجوریه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
از کاربرای دیگه توی منطقه خودتون بپرسید ببنید اونا هم همین مشکل رو دارن یا نه!!
بخصوص از کافی نتی ها!!
تا مطمئن شید ایراد از سیستم و مودم شما نیست..

Amir1234646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18

سلام
همونطور که در صفحه های قبل گفتم الان 17 روزی میشه که نامحدود 128 گرفتم (POL-128-U)، اگه بگیرید پشیمون نمیشید. این قانون استفاده عادلانه هم تا حدودی سرکاریه!!! برای سرعت 128 تا 20گیگ میتونید با سرعت حداکثر 130 کیلوبایت، معادل 1 مگابیت دانلود کنید. بعد از اون سرعت رو کم میکنن که راه چاره اونم پیدا کردم!!! همونطور که دوستانی که مثل من نامحدود گرفتن و سرعتشون لیمیت شده میدونن، چند دقیقه اول که مودمو روشن کنید سرعتش خوبه بعد میاد روی سرعت اسمی یعنی 16 کیلوبایت (برای 128! ) من بعد از 12 روز استفاده 20 گیگو تموم کردم و 5 دقیقه بعد ازکانکت شدن سرعتم کم میشد. خلاصه مودم رو در حالت Bridge تنظیم کردم که بتونم بدون خاموش و روشن کردن مودم ارتباطم رو قطع و وصل کنم. با این کار هر 5 دقیقه که سرعتم کم میشد دیسکانکت میشدم و همون لحظه کانکت میشدم. اما راه چاره ای که گفتم این نبود، این بود که اتفاقی کشف کردم:
بعد از چند بار که سرعتتون کم شد و دیسکانکت و کانکت شدید پارس آنلاین یادش میره که سرعتتون رو کم کنه و مثل زمان قبل از لیمیت شدن سرعت دارین:blush:
دوستانی که مثل من لیمیت شدن این راه رو امتحان کنن ببینیم واسه همه اینطوریه!

behnam__007

Registered User
لایک‌ها
60
سلام
همونطور که در صفحه های قبل گفتم الان 17 روزی میشه که نامحدود 128 گرفتم (POL-128-U)، اگه بگیرید پشیمون نمیشید. این قانون استفاده عادلانه هم تا حدودی سرکاریه!!! برای سرعت 128 تا 20گیگ میتونید با سرعت حداکثر 130 کیلوبایت، معادل 1 مگابیت دانلود کنید. بعد از اون سرعت رو کم میکنن که راه چاره اونم پیدا کردم!!! همونطور که دوستانی که مثل من نامحدود گرفتن و سرعتشون لیمیت شده میدونن، چند دقیقه اول که مودمو روشن کنید سرعتش خوبه بعد میاد روی سرعت اسمی یعنی 16 کیلوبایت (برای 128! ) من بعد از 12 روز استفاده 20 گیگو تموم کردم و 5 دقیقه بعد ازکانکت شدن سرعتم کم میشد. خلاصه مودم رو در حالت Bridge تنظیم کردم که بتونم بدون خاموش و روشن کردن مودم ارتباطم رو قطع و وصل کنم. با این کار هر 5 دقیقه که سرعتم کم میشد دیسکانکت میشدم و همون لحظه کانکت میشدم. اما راه چاره ای که گفتم این نبود، این بود که اتفاقی کشف کردم:
بعد از چند بار که سرعتتون کم شد و دیسکانکت و کانکت شدید پارس آنلاین یادش میره که سرعتتون رو کم کنه و مثل زمان قبل از لیمیت شدن سرعت دارین:blush:

دوست عزیز به نظرم سریع نوشته هاتو پاک کن . پارس آنلاین از همین طریقهاست که پی به مشکلاتش میبره و راه جای گزین پیدا میکنه . دوستان آگاه به کامپیوتر مخصوصا که ایرانی هم باشند حتما راهی برای دور زدن هر شرکتی پیدا خواهند کرد . پس این رو برش دار تا لو نرفته .;)

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
behnam__007 راست میگه منم به عنوان نون خور پارس آنلاین همه این هارو باید گزارش بدم به بچه های بالا.:D

دوست عزیز حتما این هم گزارش بده که دوباره سرعت شرکتتون افتضاح شده بگو یه فکری به حال سرعت و کیفیت بکنن :) البته تقریبا تا 1 هفته پیش نسبتا بهتر شده بود:cool: ولی باز برگشت مثل قبل ...........

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
دوست عزیز به نظرم سریع نوشته هاتو پاک کن . پارس آنلاین از همین طریقهاست که پی به مشکلاتش میبره و راه جای گزین پیدا میکنه . دوستان آگاه به کامپیوتر مخصوصا که ایرانی هم باشند حتما راهی برای دور زدن هر شرکتی پیدا خواهند کرد . پس این رو برش دار تا لو نرفته .;)
دوست عزیز این روش رو همه جا دارن توضیح می دن اگه قرار بود لو بره تا الان رفته بود شما زیاد نگران نباش حالا شاید مامورای پارس از این یه مورد چشم پوشی کنند:D

downloadpa

Registered User
لایک‌ها
47
از کاربرای دیگه توی منطقه خودتون بپرسید ببنید اونا هم همین مشکل رو دارن یا نه!!
بخصوص از کافی نتی ها!!
تا مطمئن شید ایراد از سیستم و مودم شما نیست..
آره هم اینترنت مدرسه مون داغونه هم اینکه یکی از دوستام تو منطقه خودمون

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
سلام
ای درود بر شرفت.. معلومه که ایرانی اصیل هستی!! :D
behnam__007 راست میگه منم به عنوان نون خور پارس آنلاین همه این هارو باید گزارش بدم به بچه های بالا.:D
این بیگانه کیه تو جمعمون!!! اینو اگنور کنید!! :p
آره هم اینترنت مدرسه مون داغونه هم اینکه یکی از دوستام تو منطقه خودمون
خب پس .. مشکل از شرکته..تماس بگیرید و تهدیدشون کنید که اگه تا 2-1 روز دیگه مشکل رو حل نکنن به تهران گزارش میدید!!
از این بیگانه بالایی هم ;)راهنمایی بگیرید.. بد نیست!! ظاهرا کارمند پارس آنلاین هستش!!;)

mohsen12345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از این بیگانه بالایی هم راهنمایی بگیرید.. بد نیست!! ظاهرا کارمند پارس آنلاین هستش
این آدم حتما کارمند شرکت پارس آنلاین چند پست بخونید میفهمید چه جانفشانی میکنه واسط پارس آنلاین...
اینترنت مفت بگیری همین دیگه!

بالا