• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
آقا من حس میکنم 512 گرفتم پینگم تو گیم با128 فرقی نکرده! درسته حسم؟!
سرویسمم رو گیم بستن...
Untitleddasdasdas.jpg

بعد اینکه قطعی زیاد دارم! یعنی نویزم بالاس! وقتی اونیکی خط زنگ میخوره نت اینیکی قطع میشه!
از کجا رفعش کنم! سیم مستقیم کشیذم از دم در ذرست نشذ!!!
گوشیم که ور میدارم صدا صاف صافه ولی تو نت مشکل دارم!

starmaker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی میتونه به من بگه که حداقل سرعت برای بازی آنلاین چقدر باید باشه؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,508
QUOTE=starmaker;5869462]کسی میتونه به من بگه که حداقل سرعت برای بازی آنلاین چقدر باید باشه؟[/QUOTE]
ولا تا جایی که من میدونم زیاد سرعت مهم نیست!! با 64 هم میتونی کانتر-وارکرافت-و .. بزنی..
ولی در مورد بازی های گرافیکی .. نمیدونم!!
سرویسمم رو گیم بستن...

بعد اینکه قطعی زیاد دارم! یعنی نویزم بالاس! وقتی اونیکی خط زنگ میخوره نت اینیکی قطع میشه!
برادر جان تا جایی که من میدونم پینگ هیچ ربطی به سرعت شما نداره!! پینگ میزان نوساناته..
اگه میخواین گیم آنلاین بزنید.. بهریتن شرکت فن آوا هستش.. کمترین پینگ.. کمترین خرابی!!! یه اشتراک 64 یا 128 نا محدود ازش بگیرید ودوت رو راحت کنید!!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سرعت برست بالا نده هم مهم نیست
وقتی شما خیالت راحت باشه که دائم و بدون تغییر سرعت اسمی خودت رو داری،اونم برای 1024 سرعت بین 110 تا 128 داشته باشی واقعا عالیه.
اما مهمترین چیز اینه که یه نفر پیدا کنیم که سرعت روزانه شرکت رو تست کرده باشه.آقا کوشا برای شما پینگ تقریبا میشه گفت نوددرصد اهمیت رو داره اما برای من اصلا پینگ به کارم نمیخوره.من فقط دنبال سرعت ثابت و بالای دانلودم.اگر دوستی آشنایی دارید که پیشگامان داره، لطفا ازشون بپرسید کف سرعت، سرعت اسمی رو در دانلودهای روزانه دارن یاخیر.واقعا لطفا بزرگی میکنید اگر پیگیری کنید این موضوع رو.

پس به نظر من فقط همون پارس آنلاین رو بگیر دوست من اگر تهرانی البته.
چون شرکت های فرعی دیگری مثل ماکس نت و فلان و غیره هستند که در بعضی استان ها سرویس میدند و همونطور که میدونید بهترین اینترنت در دسترس شهرستانیهاست نه تهرانیا.
اگر تهران هستی همون پارس آنلاین رو بگیر بی برو برگرد. امروزه هیچ کس ADSL نمیگیره که سرعت اسمی رو تجربه کنه.
سرعت روزانه پارس هیچ وقت پایین نمیاد.و شبانه خب به منطقه ربط داره برا من شبانه با روزانه یکیه. اما خب دیگه نمیدونم.

ولی بازم میگم دوستم پیشگامان داره خیلی راضیه :) و بله برای من پینگ خیلی اهمیت داره !
اگر تهران نیستید باز پیشگامان بگیرید !!! چون سرویس این ISP های غول تو شهرستان ها به خوبی تهران نیست.

QUOTE=starmaker;5869462]کسی میتونه به من بگه که حداقل سرعت برای بازی آنلاین چقدر باید باشه؟
ولا تا جایی که من میدونم زیاد سرعت مهم نیست!! با 64 هم میتونی کانتر-وارکرافت-و .. بزنی..
ولی در مورد بازی های گرافیکی .. نمیدونم!!

برادر جان تا جایی که من میدونم پینگ هیچ ربطی به سرعت شما نداره!! پینگ میزان نوساناته..
اگه میخواین گیم آنلاین بزنید.. بهریتن شرکت فن آوا هستش.. کمترین پینگ.. کمترین خرابی!!! یه اشتراک 64 یا 128 نا محدود ازش بگیرید ودوت رو راحت کنید!![/QUOTE]

موافقم !!

اما پیشنهاد نمیکنم چون فن آوا خیلی تعرفه هاش رو گرون و بدرد نخور کرده .

و در مورد گیم آنلاین پارس آنلاین بگیرید ( باز نگید من کارمندم ! :D ) چون چروفایل نو اینترلیو پینگ شمارو تا زیر 160 پایین میاره. اما خب من چند روزه مشکل شدید تایم اوت دارم...خودم در مورد پارس دو دل شدم.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سرویسمم رو گیم بستن...
مشاهده پیوست 227235

سلام.

خوب به حرفم گوش کن :D

اولا که : مطمئن هستی رو پروفایل 1 مگابیت NO INTERLIVE بستی ؟

این نو اینترلیو کاملا کلمه حیاتی هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

و اینکه این چروفایل نوسان زیاد داره. اگر مودمت رو حالت PPPoE هست انقدر مودم رو ریست کن تا پینگت بیاد زیر 200.

حرفم خیلی مسخره ست نه ؟ ولی همینه !!
این چروفایل کلا اینطوریه !!! یه ریست میکنی TTL از 40 میشه 230 ! در این حد تغییرات . صابت نیست.

3-4 تا صفحه COmmand Prompt باز کن و پینگ های 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و 4.2.2.3 و 4.2.2.2 رو در یک آن از همشون بگیر.

مودم رو انقدر ریست کن ( نیازی نیست 1- ثانیه هم بگذره ) تا پینگ یکی از این دی ان اس ها بیاد زیر 200 !! بعد دی ان اس رو رو اون ست کن.

خیالت راحت ** شر نمیگم. الان ماله من 240 هست. اما فعلا بازی نمیکنم برام اهمیتی نداره. چند بار ریست کنم میاد زیر 200 باز.

موفق باشی. خوش به حالت که تایم اوت نداری !

zugito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
پس به نظر من فقط همون پارس آنلاین رو بگیر دوست من اگر تهرانی البته.
چون شرکت های فرعی دیگری مثل ماکس نت و فلان و غیره هستند که در بعضی استان ها سرویس میدند و همونطور که میدونید بهترین اینترنت در دسترس شهرستانیهاست نه تهرانیا.
اگر تهران هستی همون پارس آنلاین رو بگیر بی برو برگرد. امروزه هیچ کس ADSL نمیگیره که سرعت اسمی رو تجربه کنه.
سرعت روزانه پارس هیچ وقت پایین نمیاد.و شبانه خب به منطقه ربط داره برا من شبانه با روزانه یکیه. اما خب دیگه نمیدونم.

ولی بازم میگم دوستم پیشگامان داره خیلی راضیه :) و بله برای من پینگ خیلی اهمیت داره !
اگر تهران نیستید باز پیشگامان بگیرید !!! چون سرویس این ISP های غول تو شهرستان ها به خوبی تهران نیست.

.
درود
تهرانم عزیز.منتها مرکز مضخرف شهید مفتح که پارس شاتل دانک پیشگامان فقط توش هستن و به بقیه راه نمیدن!!!!!
حق باشماست.همه دنبال سرعت برست بالا هستن نه اسمی.اما وقتی بعد یه دانلود مشخص برمیگردی به سرعت اسمی و اگر بخوای سرعت اسمیت هم بالا باشه باید توی پارس برجی 240تومن بدی! پس وقتی یه شرکتی سرعت اسمی یک مگ رو بهت میده 42تومن و اینطور که از شواهد برمیاد سرعت ثابت و بدون محدودیت سرعت میتونی تا اخر ماه دانلود داشته باشی پس مشخصه که دومی بهتره.شما برای چند گیگ سرعت بالاتر باید پنج شش برابر پول پرداخت کنی در پارس! {من تعرفه های نامحدود یک مگ رو درنظر دارم و مقایسه کردم}
محدود هم که هیچی! باورت میشه دیشب 460 مگ حدودا دانلود کرده تا صبح؟!؟!؟ آخه بی شرفا سرویس یک مگ باید شبانه ش روی 25 ست بشه سرعت دانلودش؟!؟
آقا من قبل لیمیت شدن 256 که داشتم، شبا سرعتم از 120 پایین نمیومد! حالا با یک مگ سرعت دانلودم 25 بود دیشب
این دقیقا خوده خود دزدیه.اگه بگن رایگانه خوب همین رایگان سه برج 20 تومنی هم داره 128 سه برج 60تومنی هم داره این که به من دادن.هر سه برجی 2گیگ حجم دارن.تفاوت قیمت سه برابرش قاعدتا بخاطر سرعت شبانه س.ولی این دزدای کثیف شبانه منو 25 کیلو بستن! زمان نامحدوده میخواستن لیمیت کنن 120 شبانه میدادن حالا که لیمیت ندارن به این تابلویی از سرعت میدزدن...

این دوست شما سرویس نامحدود پیشگامان رو داره یا داشته تابحال؟ لطفا اینو ازش بپرسید
اگر نامحدود سرعت اسمیش رو بده نه پایینتر! و به علاوه قانون مسخره لیمیت سرعت روش اعمال نشه برای مصرف من بهترین گزینه هستش و به سرعت پورتمو در پارس تخلیه میکنم.این سرویس سه ماهه هم سوخت میره.مهم نیست.اگر واقعا سرویس پیشگامان بدون لیمیت باشه ارزش داره هرچه سریعتر بگیرم.فقط وفقط این سوال برام مبهمه.لطف کنید جوابش رو بهم بدید.

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,508
من پینگم با پارس آنلاین 223 هستش!! ولی با فن آوا 170 بود..!!!!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,508
بذار رو پروفایل 1 مگ "نو اینترلیو " مخصوص گیم ( بهشون بگو ) پینگت میاد زیر 140.
الان میگی که 2 ساله گیم آنلاین رو ول کردم؟؟ :D
آدم به کراک معتاد بشه.. به گیم آنلاین معتاد نشه!!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
درود
تهرانم عزیز.منتها مرکز مضخرف شهید مفتح که پارس شاتل دانک پیشگامان فقط توش هستن و به بقیه راه نمیدن!!!!!
حق باشماست.همه دنبال سرعت برست بالا هستن نه اسمی.اما وقتی بعد یه دانلود مشخص برمیگردی به سرعت اسمی و اگر بخوای سرعت اسمیت هم بالا باشه باید توی پارس برجی 240تومن بدی! پس وقتی یه شرکتی سرعت اسمی یک مگ رو بهت میده 42تومن و اینطور که از شواهد برمیاد سرعت ثابت و بدون محدودیت سرعت میتونی تا اخر ماه دانلود داشته باشی پس مشخصه که دومی بهتره.شما برای چند گیگ سرعت بالاتر باید پنج شش برابر پول پرداخت کنی در پارس! {من تعرفه های نامحدود یک مگ رو درنظر دارم و مقایسه کردم}
محدود هم که هیچی! باورت میشه دیشب 460 مگ حدودا دانلود کرده تا صبح؟!؟!؟ آخه بی شرفا سرویس یک مگ باید شبانه ش روی 25 ست بشه سرعت دانلودش؟!؟
آقا من قبل لیمیت شدن 256 که داشتم، شبا سرعتم از 120 پایین نمیومد! حالا با یک مگ سرعت دانلودم 25 بود دیشب
این دقیقا خوده خود دزدیه.اگه بگن رایگانه خوب همین رایگان سه برج 20 تومنی هم داره 128 سه برج 60تومنی هم داره این که به من دادن.هر سه برجی 2گیگ حجم دارن.تفاوت قیمت سه برابرش قاعدتا بخاطر سرعت شبانه س.ولی این دزدای کثیف شبانه منو 25 کیلو بستن! زمان نامحدوده میخواستن لیمیت کنن 120 شبانه میدادن حالا که لیمیت ندارن به این تابلویی از سرعت میدزدن...

این دوست شما سرویس نامحدود پیشگامان رو داره یا داشته تابحال؟ لطفا اینو ازش بپرسید
اگر نامحدود سرعت اسمیش رو بده نه پایینتر! و به علاوه قانون مسخره لیمیت سرعت روش اعمال نشه برای مصرف من بهترین گزینه هستش و به سرعت پورتمو در پارس تخلیه میکنم.این سرویس سه ماهه هم سوخت میره.مهم نیست.اگر واقعا سرویس پیشگامان بدون لیمیت باشه ارزش داره هرچه سریعتر بگیرم.فقط وفقط این سوال برام مبهمه.لطف کنید جوابش رو بهم بدید.

سرویس 4 مگ حجمی خیلی با صرفه تر از 1 مگ نامحدود هست ها !! با 1 مگ آدم پیر میشه..

همون 5 ساعت رایگان شبانه به کل روزانه نا محدود میارزه با سرعت 4 مگ.

به هر حال..شما بهترین isp کشور یعنی شاتل رو مد نظر داشته باشید. اون سرویس های آرت مزخرف که معنای دزدی واقعی رو داره چی میگید ؟
که پس از محدود شدن تا کل ماه محدود میشوید ! نه پروفایل دارند..نه اینترلیو..نو اینترلیو...مثل پارس نیستن که! در ضمن همون طوریش سرویس اسمی می دند رو نامحدود ها با اون قیمت گرون.
پارس نا محدود هاشم رو 1.3 مگ بسته. و پس از محدود شدن رو سرعت اصلی می بنده.
شما به تاپیگ شاتل یک سر بزید و تست های 48Kbps کاربرا رو پس از محدود شدن ( رو کمتر از دایال آپ میبندند :) چطوره ؟ ) یک براندازی بکنید.
اون دوست من 1 مگ 2 گیگی داره.

و دوست من شما خیلی از پولت سیر شدی که وقتی سرویس های نامحدودش رو پارس رو 1 مگ میبنده رفتی یک مگ گرفتی !! برو 256 بگیر سرعتت همون 1 مگ هست !!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
الان میگی که 2 ساله گیم آنلاین رو ول کردم؟؟ :D
آدم به کراک معتاد بشه.. به گیم آنلاین معتاد نشه!!

من کی گفتم 2 ساله گیم آنلاین رو ول کردم !!!؟ یک دوره ی 3 ماهه بود فقط !

zugito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سرویس 4 مگ حجمی خیلی با صرفه تر از 1 مگ نامحدود هست ها !! با 1 مگ آدم پیر میشه..

همون 5 ساعت رایگان شبانه به کل روزانه نا محدود میارزه با سرعت 4 مگ.

به هر حال..شما بهترین isp کشور یعنی شاتل رو مد نظر داشته باشید. اون سرویس های آرت مزخرف که معنای دزدی واقعی رو داره چی میگید ؟
که پس از محدود شدن تا کل ماه محدود میشوید ! نه پروفایل دارند..نه اینترلیو..نو اینترلیو...مثل پارس نیستن که! در ضمن همون طوریش سرویس اسمی می دند رو نامحدود ها با اون قیمت گرون.
پارس نا محدود هاشم رو 1.3 مگ بسته. و پس از محدود شدن رو سرعت اصلی می بنده.
شما به تاپیگ شاتل یک سر بزید و تست های 48Kbps کاربرا رو پس از محدود شدن ( رو کمتر از دایال آپ میبندند :) چطوره ؟ ) یک براندازی بکنید.
اون دوست من 1 مگ 2 گیگی داره.

و دوست من شما خیلی از پولت سیر شدی که وقتی سرویس های نامحدودش رو پارس رو 1 مگ میبنده رفتی یک مگ گرفتی !! برو 256 بگیر سرعتت همون 1 مگ هست !!

سرویس 4مگ کجا ارائه میدن؟!؟ شما ایرانی؟!؟
واقعا ایران 4مگ داره؟ قیمتش چنده؟ سرعت شبانه ش چفدره؟ مدرک خاصی لازم داره؟

یه دوره شاتل بودم صابونش به تنم خورده!! بعدش بود که رفتم مخابرات و حالا هم پارس.شاتل واسه من خاطرات تلخه!!!!
از پولم سیر نشدم عزیز.زنگ زدم اون بخش تمدید نامرد گفت سرعت شبانه ی سرویسا باهم فرف میکنه و بیشترین سرعت رو روی یک مگ میدیم.وگرنه مرض نداشتم 60تومن بدم برای 6گیگ که!!!!
بدبختی یکی دوتا نیست.میگم که دیشب فقط 400مگ دانلود کرده.صبح دیدم باورم نمیشد.اخه دزدی تااین حد؟ بخدا شاتل سرعت 512 هم شبانه ش دانلود میکردم بیشتر ازین حرفا میشد
الان فقط دنبال اینم که از پیشگامان مطمئن بشم.چون به این وضع پارس امیدی ندارم... تو روز روشن بی وجدان بهم گفت شبانه سرعت بالا میخوای یک مگ بالاترینه!!!!! شرفم خوب چیزیه برای بشر.من که راضی نیستم ازشون.حرومشون این پولا که توی این گرونی به هزار مکافات به دست میاد...

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سرویس 4مگ کجا ارائه میدن؟!؟ شما ایرانی؟!؟
واقعا ایران 4مگ داره؟ قیمتش چنده؟ سرعت شبانه ش چفدره؟ مدرک خاصی لازم داره؟

یه دوره شاتل بودم صابونش به تنم خورده!! بعدش بود که رفتم مخابرات و حالا هم پارس.شاتل واسه من خاطرات تلخه!!!!
از پولم سیر نشدم عزیز.زنگ زدم اون بخش تمدید نامرد گفت سرعت شبانه ی سرویسا باهم فرف میکنه و بیشترین سرعت رو روی یک مگ میدیم.وگرنه مرض نداشتم 60تومن بدم برای 6گیگ که!!!!
بدبختی یکی دوتا نیست.میگم که دیشب فقط 400مگ دانلود کرده.صبح دیدم باورم نمیشد.اخه دزدی تااین حد؟ بخدا شاتل سرعت 512 هم شبانه ش دانلود میکردم بیشتر ازین حرفا میشد
الان فقط دنبال اینم که از پیشگامان مطمئن بشم.چون به این وضع پارس امیدی ندارم... تو روز روشن بی وجدان بهم گفت شبانه سرعت بالا میخوای یک مگ بالاترینه!!!!! شرفم خوب چیزیه برای بشر.من که راضی نیستم ازشون.حرومشون این پولا که توی این گرونی به هزار مکافات به دست میاد...

لول

بعله بنده در ایران اسلامی زندگی میکنم. اگر فکر میکنید اون ور هستم که باید از 60 مگ صحبت کنم چون 4 مگ اونجا برای فقرایی هست که خط فیبر ندارند.
بگذریم..
همین پارس آنلاین سرویس هایشو تو مراکز منتخب مخابراتی ( که 80% مراکز هستند ) رو 4مگ میبنده. فن آوا همینطور و خیلی شرکت های دیگه .
حتی بعضی جاها مثل خط طلایی ایرانیان تو تعرفه ها هم دارند. یا مثل اینترنت پرسرعت داده گستر عصر نوین - خانه

zugito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
لول

بعله بنده در ایران اسلامی زندگی میکنم. اگر فکر میکنید اون ور هستم که باید از 60 مگ صحبت کنم چون 4 مگ اونجا برای فقرایی هست که خط فیبر ندارند.
بگذریم..
همین پارس آنلاین سرویس هایشو تو مراکز منتخب مخابراتی ( که 80% مراکز هستند ) رو 4مگ میبنده. فن آوا همینطور و خیلی شرکت های دیگه .
حتی بعضی جاها مثل خط طلایی ایرانیان تو تعرفه ها هم دارند. یا مثل اینترنت پرسرعت داده گستر عصر نوین - خانه

آقا کوشا شانس من خیلی توپه!!!
نوین نت که میگه مفتح مرکزه اصلا؟!؟
اون یکی هم سایتش بهم راه نمیده!
من مرکز نابود شده ی شهید مفتح هستم که از دست دوایر دولتی فقط پارس شاتل داتک پیشگامان توش پورت دارن
داتک که معلوم الحاله و همسایمون داره شاتلم که داغدارم کرد.پارسم که توضیح دادم چطور 60تومن ازم دزدیدن.پیشگامان رو فقط تست نکردم!
شما مطمئنی پارس 4مگ میده؟ جان من آشنا داری؟ راهش چیه بشه گرفت؟ یعنی راستی راستی 500 کیلو سرعت دانلوده؟ خدااااااااییش فکر کنم شبانه ش زیر 200 کیلو نیاد!!!! نامحدودش که مرد میخواد!!! نامحدود دو مگ 450 تومنه نامحدود 4مگ میشه یه میلیون!!!!!!! ما ازین پولا نداریم.ولی حجمی دیگه از برجی 50تومنه نامحدود256 که بیشتر نمیشه.میشه؟
دمت گرم کوشا جان.راهنمایی توپولی بکن که فردا 8ونیم صبح زنگ بزنم بخش تمدید برم توکار ارتقا!!!
منتظرم شدییییییییید

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
آقا کوشا شانس من خیلی توپه!!!
نوین نت که میگه مفتح مرکزه اصلا؟!؟
اون یکی هم سایتش بهم راه نمیده!
من مرکز نابود شده ی شهید مفتح هستم که از دست دوایر دولتی فقط پارس شاتل داتک پیشگامان توش پورت دارن
داتک که معلوم الحاله و همسایمون داره شاتلم که داغدارم کرد.پارسم که توضیح دادم چطور 60تومن ازم دزدیدن.پیشگامان رو فقط تست نکردم!
شما مطمئنی پارس 4مگ میده؟ جان من آشنا داری؟ راهش چیه بشه گرفت؟ یعنی راستی راستی 500 کیلو سرعت دانلوده؟ خدااااااااییش فکر کنم شبانه ش زیر 200 کیلو نیاد!!!! نامحدودش که مرد میخواد!!! نامحدود دو مگ 450 تومنه نامحدود 4مگ میشه یه میلیون!!!!!!! ما ازین پولا نداریم.ولی حجمی دیگه از برجی 50تومنه نامحدود256 که بیشتر نمیشه.میشه؟
دمت گرم کوشا جان.راهنمایی توپولی بکن که فردا 8ونیم صبح زنگ بزنم بخش تمدید برم توکار ارتقا!!!
منتظرم شدییییییییید

رئیس کل پارس دوستمه. اما خب این مشکل تایم اوت هارو که کسی نمیدونه چطوری حل کنه :////

آره نوین مفتح هست. اینقدر نا شکری نکن !!! تو مرکز دستغیب تجریش که ما هستیم 4 تا ISP سرویس می دند کلا :)

پارس 4 مگ نمیده ولی همینطور که گفتم در اکثر مراکز برای سرعت های 256 به بالا رو 4 مگ میبنده. و 4 مگ میشه 512 نه 500.
من برم مدرسه دیگه !!!

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
پینگم شانسیه بعضی وقتا رو 50 هم میاد!!!!!!!!!
در کل زیر 140 بیشتر 100

الان من اگه سرویس 128 بگیرم هم از این خبرا هست ؟! چون دیگه دانلود نمیکنم...پینگ واسم مهمتره
الان512 هستم تو همین مرکز مفتح!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
پینگم شانسیه بعضی وقتا رو 50 هم میاد!!!!!!!!!
در کل زیر 140 بیشتر 100

الان من اگه سرویس 128 بگیرم هم از این خبرا هست ؟! چون دیگه دانلود نمیکنم...پینگ واسم مهمتره
الان512 هستم تو همین مرکز مفتح!

حال کردی دادا با این نو اینترلیو ما :) ؟

عجب !!!! تا 50 هم میاد !!!!!!!!!!!!؟؟؟ پینگ کجا ؟ تو تهران عجیبه. شما سرویس نا محدود دارید ؟

بله هست . ربطی نداره.

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
حال کردی دادا با این نو اینترلیو ما :) ؟

عجب !!!! تا 50 هم میاد !!!!!!!!!!!!؟؟؟ پینگ کجا ؟ تو تهران عجیبه. شما سرویس نا محدود دارید ؟

بله هست . ربطی نداره.

آره دمت گرممممممم که گفتی..
من نو اینتر لایوو نمیدونستم.. ز زدم گفتم رو گیم ببندین اونم بست
آره 50 ولی کم میشه! الان رو 90 COD4 تو گیم رنجر سرورای ایرانی

zugito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
رئیس کل پارس دوستمه. اما خب این مشکل تایم اوت هارو که کسی نمیدونه چطوری حل کنه :////

آره نوین مفتح هست. اینقدر نا شکری نکن !!! تو مرکز دستغیب تجریش که ما هستیم 4 تا ISP سرویس می دند کلا :)

پارس 4 مگ نمیده ولی همینطور که گفتم در اکثر مراکز برای سرعت های 256 به بالا رو 4 مگ میبنده. و 4 مگ میشه 512 نه 500.
من برم مدرسه دیگه !!!

نوین مفتح نیست داداش.اگه بود که خوب بود!
زنگ زدم بهشون.گفت مفتح نداریم برنامه ای هم برای اینده نداریم!!!!! شبیه همین حرفو چندین ماه پیش صبانت بهم زدن!!!
کلا مرکز مفتح آشغال ترین مرکزه.قدر دستغیب رو بدون.اونجا هرچی باشه برای شرکتا مافیایی تصمیم نمیگیرن!
آرزو داشتم یکی از شرکتا که اسمشو نمیارم تبلیغ منفی برا پارس نشه!!! توی مفتح پورت داشته باشه.ولی هنوزم تماس میگیرم میگن اصلا مشخص نیست چه زمانی پوشش بدیم...

شمام خوب سرکارم گذاشتیا!! اول میگی 4مگ بگیر همون شبانه ش به کل روزانه سرویسا می ارزه.بعد میگی پارس 4مگ نمیده!!! خوب داداش من پارس روی سرویس 2مگ 450تومنیشم شبانه رو برست نمیده و سرعت اسمی میده.نمیشه به برست 4مگ برای شبانه دل خوش کرد که!!! میشه به نظرت؟ امتحان کردی؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
نوین مفتح نیست داداش.اگه بود که خوب بود!
زنگ زدم بهشون.گفت مفتح نداریم برنامه ای هم برای اینده نداریم!!!!! شبیه همین حرفو چندین ماه پیش صبانت بهم زدن!!!
کلا مرکز مفتح آشغال ترین مرکزه.قدر دستغیب رو بدون.اونجا هرچی باشه برای شرکتا مافیایی تصمیم نمیگیرن!
آرزو داشتم یکی از شرکتا که اسمشو نمیارم تبلیغ منفی برا پارس نشه!!! توی مفتح پورت داشته باشه.ولی هنوزم تماس میگیرم میگن اصلا مشخص نیست چه زمانی پوشش بدیم...

شمام خوب سرکارم گذاشتیا!! اول میگی 4مگ بگیر همون شبانه ش به کل روزانه سرویسا می ارزه.بعد میگی پارس 4مگ نمیده!!! خوب داداش من پارس روی سرویس 2مگ 450تومنیشم شبانه رو برست نمیده و سرعت اسمی میده.نمیشه به برست 4مگ برای شبانه دل خوش کرد که!!! میشه به نظرت؟ امتحان کردی؟

این رو خدمت آقایون عرض کنم که پارس آفلاین اِ ببخشید آنلاین، شبانه اش رو مثل روزانه می بنده و مثل بعضی ISP ها که در کشور به عنوان بهترین انتخاب شدند.. شبانه رو کم نمیکنند.

اما به علت مشکل پهنای باند ایران اسلامی، در مراکز خیلی شلوغ سرعتتون ممکنه در شب به شدت افت کنه ! اما اینطوری نیست که یهو مثلا سر ساعت 2 صبح مال همه رو 1 گ فیکش شه یا سرعت معمولی.

من هفته پیش رو 4 مگ بستم، تا 470 ماکسیموم دانلود میداد شبانه هم همینطور. مرکز ما شبانه اش معرکه ست.

این مشکل تایم اوت ها همچنان برای من حل نشده امروز که اعصابم بعد مدرسه خورد بود خواستم زنگ بزنم دیدم نفر 19 هم هستم پشت خط !!!

شما هم قدر مرکز خودت رو بدون. من با این اعتیاد به اینترنت ( هرچی از دنیا دارم از اینترنت دارم...انگلیسیم، تفریحم..همه چی ! ) 9 ماه نیاوران با وایمکس مبین نت ساختم چون خطم فیبر نوری بود.
نا شکری نکن ! :D

بالا