• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مانیتورینگ کامل سایت های ptc و 10 رفرال مستقیم در روز برای شما ( درآمد 30$ ای در روز )

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
توجه: قبل از شروع فعالیت در این تاپیک حتما این پست را مطالعه کنید و از قوانین تاپیک آگاه شوید، این تاپیک با اهداف بلند مدت و برای کمک به موفقیت ptc کارهای پرشین تولز ایجاد شده و موفقیت شما در گرو قبول و اجرای قوانین تاپیک و همچنین داشتن درک درست از نحوه ی کار آن می باشد.

با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز،

چرا این تاپیک؟

من همواره به دنبال راهی بوده ام تا بتوانم درآمدم را از سایت های ptc به حد قابل قبولی برسانم مثلا 30$ در روز یا بیشتر، اما چگونه؟
بدون شک قدرتمند ترین اهرم موفقیت در سایت های ptc رفرال مستقیم و فعال می باشد، لطفا به تصاویر زیر دقت کنید،

neo top proof 3.png
neo top proof 2.png
neo top proof 1.jpg

رمز موفقیت بعضی از کاربران ممتاز neobux چیست؟
در همین حد اشاره کنم که صاحب یکی از بنر های بالا بیش از 7000 رفرال مستقیم و فعال دارد، اما آیا همه می توانند به این حد برسند؟ با وجود فضای رقابتی و تعداد اعضای neobux؟ جواب قطعا خیر است، اما راه حل چیست؟ طبق بررسی هایی که من بر روی کاربران موفق ptc ها انجام دادم و مطالبی که از رفرنس های اصلی به دستم رسید، عوامل موفقیت در ptc را می توان در چند مورد خلاصه کرد:

1. کارکردن با سایت های معتبر و دارای پرداختی و تمرکز بر روی آن ها
2. به دنبال سایت های جدید بودن و سرشاخه ی آن ها شدن در ابتدای راه
3. هدف گذاری میان مدت و حتی طولانی مدت
4. جویا شدن از نظر کاربران موفق در هر سایت ptc قبل از فعالیت در آن
5. هزینه کردن برای آپگرید و رنت رفرال
6. مدیریت لیست رنت رفرال ها و فقط نگه داشتن فعال ترین ها
7. کمک به رشد ptc کارهای دیگر و تبادل رفرال
8. تبادل اطلاعات با کاربران ptc های مختلف
9. رای دادن به ptc های مختلف توسط کاربران و لیست کردن بهترین ها برای استفاده ی کاربران جدید
و ...

اما من چگونه می توانم به شما کمک کنم؟
این بار من به تنهایی نمی خواهم یک سیستم را معرفی کنم و با پشتیبانی و جایزه و ... به رفرال گیری بپردازم، اگرچه به خود من ثابت شده است که می توانم در مدت زمان اندک با استراتژی درست رفرال های زیادی جذب کنم که این امر رو در سایت های justbeenpaid، profitclicking، mybrowsercash و ptcbox ثابت کرده ام، اما بزرگترین مشکل این روش این است که رفرال های من خودشان نمی توانند رفرال های زیادی بگیرند و پس از مدتی نا امید می شوند و به کلی سایت های ptc را رها می کنند، همچنین ممکن است من بر روی سایتی کار کنم و پس از رسیدن به درآمد ثابت روزانه و بیش از 100 رفرال آن سایت اسکم شود و یا به حالت تعلیق درآید که نظیر آن را به وضوح در ptcbox دیدیم، زمانی که درآمدم به 3$ در روز رسید، سایت به مشکل بر خورد و ...

راه حل چیست؟
اینجاست که شما می توانید به پیشرفت خود کمک کنید، باید پیوسته بر روی سایت های معتبر کارکنیم و از طرفی نیز سایت های جدید را بررسی کنیم و پس از حصول اطمینان نسبی با ریسک پایین شروع به فعالیت کنیم، با این شیوه همیشه سایت های معتبر را با اهداف طولانی مدت در اختیار داریم و از طرفی هم از سایت های جدید که پتانسیل بالایی برای جذب رفرال و رشد دارند کسب درآمد می کنیم و همچنین مشکل رفرال گیری حل می شود یعنی هر کدام از شما دوستان می توانید حداقل 100 رفرال در یک سایت ptc داشته باشید و این یعنی حداقل 2$ در روز از هر سایت و اگر در 5 تا 10 سایت خوب فعالیت کنید درآمدتان به 20$ در روز می رسد و با قیمت کنونی دلار یعنی درآمد بیشتر از 1 میلیون تومان در ماه، با توضیحاتی که در ادامه ارائه می کنم به طور کامل متوجه نحوه ی کار می شوید.

نحوه ی کار این تاپیک:
این تاپیک برای همه ی ptc کاران پرشین تولز ایجاد شده و من هیچ دخل و تصرفی در آن نخواهم داشت، نحوه ی کار به این صورت است که: مثلا شما یک سایت ptc خوب را پیدا می کنید و پس از مدتی فعالیت در آن و دریافت درآمد از آن تصمیم می گیرید آن را به دیگران معرفی کنید و با جذب رفرال مستقیم درآمدتان را چند برابر کنید، شما می توانید آن سایت را در این تاپیک مطرح کنید و در صورتی که از آن سند برداشت داشته باشید می توانید رفرال لینک ارائه دهید و به رفرال گیری بپردازید و چون شما اولین کسی هستید که سایت ذکر شده را معرفی می کنید، فقط شما حق رفرال گیری در این تاپیک را دارید و حتی خود من هم باید با لینک شما عضو آن سایت شوم و حق تبلیغ رفرال لینک سایتی که شما معرفی کرده اید را در این تاپیک ندارم، با این روش همواره به دنبال سایت های جدید و پر بازده خواهیم بود و نگران اسکم شدن چند سایت محدود نیستیم، از طرفی چون پیوسته سایت های جدید معرفی می شود و سند های برداشت از آن ها قرار می گیرید، گزینه های زیادی برای فعالیت خواهیم داشت و از بانک اطلاعاتی جامعی درباره ی سایت های ptc در این تاپیک بهره مند می شویم.

قوانین فعالیت در این تاپیک:

1. رفرال گیری در این تاپیک برای همه آزاد می باشد.

2. فقط در صورتی می توانید سایتی را در تاپیک معرفی کنید که از آن حداقل یک سند برداشت داشته باشید و در هنگام معرفی سایت باید سند برداشت را نیز ارائه کنید، با قبول این شرایط می توانید رفرال لینک ارائه دهید و شما تنها معرف آن سایت در تاپیک شوید.

3. فقط در صورتی می توانید سایتی را معرفی کنید که تا آن زمان در تاپیک معرفی نشده باشد، یعنی اگر کسی برای اولین بار سایت example.com را معرفی کرده باشد دیگر شما حق ندارید آن سایت را معرفی کنید و به رفرال گیری در تاپیک بپردازید.

4. هر سایت باید به طور کامل در یک پست معرفی شود و پست ها نیز شماره گذاری شوند تا کابری که یک ماه بعد وارد تاپیک می شود بداند تا کنون چند سایت معرفی شده، همچنین اطلاعات بعدی نیز باید در همان پست اضافه شود و صاحب پست هر بار که لازم بداند پست خود را ویرایش کند.

5. چون هر سایت فقط توسط یک فرد و فقط در یک پست معرفی می گردد و پست های معرفی سایت شماره گذاری می شوند، دوستان می توانند با لایک کردن پست معرفی یک سایت به آن اعتبار بدهند و مثلا اگر کاربری 2 ماه بعد وارد تاپیک شود با دیدن تعداد لایک های یک پست بتواند در مورد سایت های معرفی شده قضاوت کند و بهترین ها را برای فعالیت برگزیند.

6. ارائه ی سند های برداشت بعدی از سایتی که معرفی کرده اید در پست های مجزا بلا مانع است و فقط در پستی که سند برداشت وجود دارد حق ارائه ی رفرال لینک دارید و برای ارجاع کاربران به پست اول ( که خودتان سایت مورد نظرتان را در آن معرفی کرده اید ) فقط می توانید با بیان شماره ی پست کاربران را به آن ارجاع دهید.

7. اگر سایتی را معرفی می کنید چون تمام رفرال های مستقیم سایت مورد نظر در این تاپیک برای شما خواهند بود حتی الامکان در حد توان تان باید رفرال هایتان را پشتیبانی کنید و به سوال هایشان پاسخ دهید.

8. در صورتی دوستان می توانند از پشتیبانی اسپانسر ها برخوردار شوند که با رفرال لینک آن ها عضو شده و پس از عضویت لینک رفرال خودشان را در این تاپیک اعلام کرده و به اسپانسر سایت مورد نظر اطلاع دهند.

9. از صحبت های بی مورد بپرهیزید و فقط در صورتی که می توانید به موفقیت خود و سایر کاربران کمک کنید پست بزنید.

شما دوستان با رعایت قوانین فوق به موفقیت خود و سایر کاربران کمک می کنید، همچنین با گذشت زمان اندکی از افتتاح این تاپیک یک بانک اطلاعاتی کامل از سایت های ptc با پرداخت واقعی خواهید داشت و دیگر قربانی سایت های اسکم نمی شوید، دیگر نگران رفرال گیری هم نخواهید بود چون در 100 ها سایتی که معرفی می کنید می توانید 100 ها رفرال مستقیم جذب کنید.

بشتابید، هنوز هیچ سایتی معرفی نشده، شما با معرفی سایت دلخواهتان و با ارائه ی سند برداشت از آن می توانید از همین الان به رفرال گیری بپردازید و من اولین کسی هستم که رفرال شما می شوم.

توصیه: می توانید بنر سایت هایی را که در این تاپیک معرفی کرده اید در امضای خود قرار دهید تا کاربران این تاپیک همواره شما را به عنوان اسپانسر آن سایت بشناسند ( این از قوانین نیست ولی اجرای آن کاملا به سود شماست )

برای آشنایی کامل شما با نحوه ی کار تاپیک من یک سایت را معرفی می کنم و طبق تمام قوانین گفته شده رفتار می کنم تا به طور کامل متوجه نحوه ی کار شوید.

موفق و پاینده باشید.

Last edited:

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سایت شماره ی 1 { NEOBUX }:

* از تمام کشور ها عضو می پذیرد،
* ارزش هر کلیک: 0.1 سنت تا 1.5 سنت
* حداقل موجودی برای برداشت: 2$ برای برداشت اول و افزایش 1$ ای در برداشت های بعدی تا رسیدن به 10$، سپس ثابت 10$ در تمام برداشت های بعدی
* زمان برداشت: واریز فوری به حساب پیزا ( همچنین پی پال و نتلر )
* تعداد تبلیغ در روز: 4 تا، افزایشی تا 100 تا به کمک ADALERT {
دانلود ADALERT }
* محدودیت رفرال مستقیم برای اعضای استاندارد: 30 تا 50 رفرال مستقیم
* بانک های مورد قبول: PAYZA، PAYPAL و NETELLER
* فروم فعال: دارد
* پشتیبانی آن لاین: دارد

لینک عضویت

سند های برداشت من: { به تصاویر زیر دقت کنید }،

proof 1.jpg

neobux 2.jpg

لینک عضویت

1) آموزش فعالیت و ثبت نام در سایت NEOBUX

2) درباره ی NEOBUX

Last edited:

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
سایت شماره 2 ( cash2hits) :

لینک عضویت

قبول کردن اعضا از سراسر دنیا

کسب درآمد بابت هرکلیک : از 0.0001 تا 0.01

امکان کسب درآمد با کلیک روی تبلیغ ، لایک صفحه فیس بوک ، خواندن ایمیل

مینیموم پرداخت : 0.03$ که از معدود سایت هایی است که با این مینیموم کم بسیار خوب کار می کنه . پرداخت ها حداکثر 2 روز پس از درخواست به حسابتون واریز میشه .

تعداد دریافتی خودم : 2بار

سیستم تقریبا جدیدی هستش و پتانسیل خوبی برای رفرال گیری داره

بانک های مورد قبول : PayPal, AlertPay, LibertyReserve

سند های برداشتی خودم :

Cash2hits(Me).jpgcash2hits2(Me).png
لینک عضویت

Last edited:

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
سایت شماره ی 1 { NEOBUX }:

* از تمام کشور ها عضو می پذیرد،
* ارزش هر کلیک: 0.1 سنت تا 1.5 سنت
* حداقل موجودی برای برداشت: 2$ برای برداشت اول و افزایش 1$ ای در برداشت های بعدی تا رسیدن به 10$، سپس ثابت 10$ در تمام برداشت های بعدی
* زمان برداشت: واریز فوری به حساب پیزا ( همچنین پی پال و نتلر )
* تعداد تبلیغ در روز: 4 تا، افزایشی تا 100 تا به کمک ADALERT {
دانلود ADALERT }
* محدودیت رفرال مستقیم برای اعضای استاندارد: 30 تا 50 رفرال مستقیم
* بانک های مورد قبول: PAYZA، PAYPAL و NETELLER
* فروم فعال: دارد
* پشتیبانی آن لاین: دارد

سند های برداشت من: { به تصاویر زیر دقت کنید }،

مشاهده پیوست 224236

مشاهده پیوست 224237

1) آموزش فعالیت و ثبت نام در سایت NEOBUX

2) درباره ی NEOBUX

ببخشید سایت برای من ارور میده و میگه که ساعتم تنظیم نیست اگه میشه ساعت رو بگین ممنون میشم!server time

ضمناً سایت پی تی سی باکس مشکلش احتمال اینکه حل بشه هست چون اگه نیست من روش کار نکنم آخه تازه داشت رفرال جمع میکردم و کلی هزینه تبلیغ دادم!

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
جناب moeen_yz من با لینک شما عضو شدم، این آی دی من هستش { navvab12 }،
موفق باشید.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
ببخشید سایت برای من ارور میده و میگه که ساعتم تنظیم نیست اگه میشه ساعت رو بگین ممنون میشم!server time

ضمناً سایت پی تی سی باکس مشکلش احتمال اینکه حل بشه هست چون اگه نیست من روش کار نکنم آخه تازه داشت رفرال جمع میکردم و کلی هزینه تبلیغ دادم!
ساعت سرور در این لحظه: 9:30 ، ولی نیازی به این کار نیست،
فعالیت در ptcbox توصیه نمی شه.

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
سایت سوم ( Bux2000 )

این سایت از سری سایت های معتبر مدیر سایت بزرگ 33باکس هست.

این سایت حدوده 10 ماه از فعالیتش گذشته و تو این مدت بسیار عالی کار کرده و هیچ درخواست پرداختی رو بی پاسخ نذاشته.

امکانات و ویژگی های سایت :

اعطا عضویت ویژه رایگان برای 19,222 نفر اول که در سایت ثبت نام کنند و الان تعداد اکانت های سایت 19,165 هست پس عجله کنید

دادن 0.001 تا 0.01 برای هر کلیک

دادن 0.15$ برای هر نفری که از طریق شما عضو سایت بشه (Direct refral)

مینیموم پرداختشم 3$ برای اعضای ویژه و 5$ برای اعضای استاندارد

کار با بانک های :payPal , Alertpay , Liberty Reserve , and OKPay!

لینک عضویت

سند پرداختی :

1 st bux 2000.JPG

bahmanspid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سایت سوم ( Bux2000 )

این سایت از سری سایت های معتبر مدیر سایت بزرگ 33باکس هست.

این سایت حدوده 10 ماه از فعالیتش گذشته و تو این مدت بسیار عالی کار کرده و هیچ درخواست پرداختی رو بی پاسخ نذاشته.

امکانات و ویژگی های سایت :

اعطا عضویت ویژه رایگان برای 19,222 نفر اول که در سایت ثبت نام کنند و الان تعداد اکانت های سایت 19,165 هست پس عجله کنید

دادن 0.001 تا 0.01 برای هر کلیک

دادن 0.15$ برای هر نفری که از طریق شما عضو سایت بشه (Direct refral)

مینیموم پرداختشم 3$ برای اعضای ویژه و 5$ برای اعضای استاندارد

کار با بانک های :payPal , Alertpay , Liberty Reserve , and OKPay!

لینک عضویت

سند پرداختی :

مشاهده پیوست 224535

سلام
من با لینک شما عضو شدم امیدوارم به سود خوبی برسم.
اکانت:bahmanspid

چند سوال دارم:
پکیج هایی که میخرم اعتبارشون تا چه مدت هستش؟
اگر با اکانت پرمیوم پکیج بخرم و مدت پرمیوم تموم بشه پکیج هام از بین میرن یا نه؟
به نظر شما بدون سرمایه گذاری چه مدت طول میکشه اولین برداشتم رو بکنم؟
لطفا اگر استراتژی از این سایت دارید برام ایمیل کنید.
ممنون

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
آقای نواب جلالی ضمناً به خاطر معرفی سایت پروفیت کلیکینگ واقعاً از شما متشکرم!
ممنون که گفتین تو سایت پی تی سی باکس فعالیت نکنم! خوب دیگه حالا من یه سایت پیدا کردم خوب هست و تو چند درباره اون تحقیق کردم و کلاً دارم روش کار میکنم که بزودی سعی میکنم با دریافت اولین برداشت در این جا سایت رو قرار بدم! فقط یک سوال اینکه مثلاً من یک برداشت انجام دادم و تو اینجا قرار دادم باز برداشت های بعدی رو هم باید همون شماره ای که خودم ایجاد کردم ویرایش کنم و بزارم یا اینکه باید در یک پست جدا گانه قرار بدم؟

امید وارم تونسته باشم که مطلب رو فهمونده باشم!

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
سلام
من با لینک شما عضو شدم امیدوارم به سود خوبی برسم.
اکانت:bahmanspid

چند سوال دارم:
پکیج هایی که میخرم اعتبارشون تا چه مدت هستش؟
اگر با اکانت پرمیوم پکیج بخرم و مدت پرمیوم تموم بشه پکیج هام از بین میرن یا نه؟
به نظر شما بدون سرمایه گذاری چه مدت طول میکشه اولین برداشتم رو بکنم؟
لطفا اگر استراتژی از این سایت دارید برام ایمیل کنید.
ممنون
دوست عزیز منظورتون رو متوجه نمیشم !!

منظورتون از پکیج چیه ؟ منظورتون پکیج آپگریده ؟ یا منظورتون اجاره زیرمجموعه هست ؟ لطفا کامل توضیح بدید. با تشکر

bahmanspid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منظورم زیرمجموعه هست.
ممنون

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
آهان هر زیرمجموعه که بخری قیمتش 0.9$ که برای مدت 3650 روز :D یعنی 10 سال برات میمونه و ربطی هم به پرمیوم بودن یا نبودنت نداره و به مدت 10 سال ماله خودته و از بین نمیره

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
آقای نواب جلالی ضمناً به خاطر معرفی سایت پروفیت کلیکینگ واقعاً از شما متشکرم!
ممنون که گفتین تو سایت پی تی سی باکس فعالیت نکنم! خوب دیگه حالا من یه سایت پیدا کردم خوب هست و تو چند درباره اون تحقیق کردم و کلاً دارم روش کار میکنم که بزودی سعی میکنم با دریافت اولین برداشت در این جا سایت رو قرار بدم! فقط یک سوال اینکه مثلاً من یک برداشت انجام دادم و تو اینجا قرار دادم باز برداشت های بعدی رو هم باید همون شماره ای که خودم ایجاد کردم ویرایش کنم و بزارم یا اینکه باید در یک پست جدا گانه قرار بدم؟

امید وارم تونسته باشم که مطلب رو فهمونده باشم!

خواهش می کنم،
سند های برداشت بعدی رو در پست های جدا قرار می دید و فقط رفرال لینک تونو زیر سند می ذارید و شماره ی پست، مثلا اگر شما سایت شماره ی 4 رو معرفی کردید، هنگامی که سند برداشت هفتم رو قرار می دید اشاره می کنید تا کاربران برای عضویت و دریافت اطلاعات بیشتر به پست شماره 4 رجوع کنند و یا مستقیما از رفرال لینکتان در زیر سند برداشت هفتم عضو شوند.

saeed.t

Registered User
لایک‌ها
15
سلام..ایده خیلی خوبی هست
باکسهای ایرانی هم میشه معرفی کرد؟

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
با سلام به تمام عزیزان این لیستی که گذاشتم در حال حاضر بنده از تمامش برداشت دارم همه هم به لیبریتی واریز دارند.(از هر کدام را که خواستین بگید تا یه عکس از حسابم بزارم اینجا )در ضمن بنده کد های خودمو اینجا گذاشتم که به نوعی زیر مجموعه بنده می شوید ( گفتم که نگید نگفتی به قول معروف گففففتم یا نگفتم :D)این ptc ها هر چی کار کردی البته در بعضی هاشون فقط هفته یکبار می تونی برداشت داشته باشیحداقل برداشت ندارد no minimum
شما قوانین تاپیک رو نادیده گرفته اید، فقط می توانید در هر پست یک سایت را معرفی کنید و حتما باید پست رو شماره گذاری کنید و سند برداشت نیز هنگام معرفی ارائه دهید،این حرکت شما کاملا غیر حرفه ای بوده و فقط این طرز تفکر را به وجود می آورد که شما یک اسپمر هستید و تمام سایت های معرفی شده نیز اسکم هستند، لطفا به قوانین احترام

بگذارید تا به پیشرفت خود و دیگران کمک کنید، یا در بیرون از این تاپیک به فعالیت بپردازید،لطفا هرچه سریع تر پست را ویرایش کنید و طبق

قوانین عمل کنید.

با تشکر،

نواب جلالی

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
دوست عزیز بنده فکر نمی کنم اسکم باشم اما بنده قوانین این تاپیک رو نخوندم و فقط قصد کمک داشتم
اما در مورد این سایت ها بگویید ببینیم کدامشان اسکم هستند تا از پرداختشان برایتان عکس بگذارم

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
دوست عزیز اینجا همه PTC کار حرفه ای هستند و لازم نیست شما با این کاراتون کمک کنید . در ضمن 99.9% از سایت هایی که مینیموم پرداخت ندارن فقط بار اول بدرد میخورن که آدم 1 یا 2 سنت ازشون برداره و پرداخت دومی وجود نداره چون حدفاصل پرداختاشون حداقل یک هفته است که فرصت خوبی برای کلاه برداریه !!

بالا