• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

hassan.m

Registered User
لایک‌ها
984
من بازیرو نتونستم ببینم.
چرا باختیم????

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
در شبی که دورتمند خیلی خوب بود بازی رو باختیم . اگر می بردیم حق اونا ضایع میشد .

من واقعا نمی فهمم چرا دیمیاریا این شکلی شده آخه ... کم از هیگویئن کشیدم تا بازیکن شد ,حالا نوبت اینه :( فقط توپ و بر میداره میره و بعدم میشوته ... اصلا انگار نه انگار بقیه هم تو زمینن .

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
منم بازی را ندیدم
کیا بازی کردن/؟
تیم روبه راه بود؟؟

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
به نظرم یکی از نقاط ضعف اینه که بازیکن ها زیاد تیم حرف رو پرس نمی کنن
روی گل دوم اگه دقت کنید می بینید که چقدر فضا و زمان در اختیار اشملزر گزاشتن تا تونست ضربه اش رو بزنه
بازیکن های دورتموند هم خیلی راحت پشت محطه جریمه پاسکاری و یک و دو می کردن.

aggus

Registered User
لایک‌ها
140
تیم کلا ترسو هست ، حتما باید یه تیمی جلوشون باشه که در پیته و ازش نترسن !! مو که اینجوری نبودن تیماش ؟؟ نمیدونم چرا رئال اینجوری شده ! فصل قبل با بایرن راحت میتونست 5 تا بزنه ولی کشید عقب !!

hsajj

Registered User
لایک‌ها
186
نمیدونم مورینیو چرا دیماریا رو 90 دقیقه بازی داد !!؟ تو این بازی اصلا خوب نبود

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
دم ایگواین گرم .
گل میزنه ، پاس گل میده ، خوبم جایگیری میکنه . کریم کچل چی ؟

رونالدو هم مثل همیشه عالی بود .
پیروزی رو تبریک میگم .

پ.ن : علیفر واقعا پرته . میگه خوزه اسین رو به مارسلو ترجیح داده . جای تعجب و سوال داره اینا که گزارشگر فوتبالن چرا اطلاعاتشون ُ حداقل قبل از هر بازی به روز نمی کنن .

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دم ایگواین گرم .
گل میزنه ، پاس گل میده ، خوبم جایگیری میکنه . کریم کچل چی ؟

رونالدو هم مثل همیشه عالی بود .
پیروزی رو تبریک میگم .

پ.ن : علیفر واقعا پرته . میگه خوزه اسین رو به مارسلو ترجیح داده . جای تعجب و سوال داره اینا که گزارشگر فوتبالن چرا اطلاعاتشون ُ حداقل قبل از هر بازی به روز نمی کنن .

این علیفر دیوانه است

حالا اون تیکه مارسلوش به کنار.. اینکه مثلا میشینه انالیز میکنه و عیب و ایراد فرگوسن و گواردیولا و مورینیو رو میگیره دیگه اخرشه !!

نسخه میپیچه :دی

باور کن همه بچه های این فروم فوتبال پرشین تولز اطلاعات فوتبالیشون از اکثر گزارشکرهای تلویزیون بیشتره. بخصوص از امثال علیفر و خیابانی.

خیابانی که دیگه اخرشه
بازی بارسلونا یه دفعه گفت حالا دنی الوز صاحب توپ !! من دادم بلند شد که ای بابا دنی الوز که تو بازی نیست !! این چی میگه. بعد خودش بلافاصله گفت ای وای ! من چرا گفتم دنی الوز !! اون که تو بازی نیست.
معلوم نیست خوابه یا داره روزنامه میخونه. اطلاعات که نداره هیچ ، اصلا حواسش هم به بازی نیست.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
بازی خوبی بود.
ستاره زمین بدون تردید هیگواین با دوگل و دو پاس گل.
کلا ترکیب هیگواین/رونالدو کمیستری بهتری به نسبت کریم/رونالدو داره.چون هیگواین خیلی خوب تو موقعیت قرار می گیره اگه بتونه پاس بده حتما این کار رو می کنه(بر خلاف کریم!!) درک خیلی خوبی از پاسهای تک ضرب داره (دیشب پاس گل دومش فوقالعاده بود) تموم کننده فوق العاده ایه و یه رئالی متعصب تمام عیاره.
چند تا نکته بازی دیشب:
1-واقعا وجود راموس سمت راست نعمتیه.
2-مودریچ عالی بود.قدرت حفظ توپ و دریبل زنی خییلی خوب(خیلی خوب با توپ می چرخه) خیلی باهوشه.کلا با ظرافت بازی می کنه آدم لذت می بره.
3-باید یه فکری به حال دفاع چپ بشه امیدوارم کونترائو برگرده.اسین بد نبود ولی مایورکا نمی تونه محک خوبی باشه.
4-از کریس بعیده که بخواد تماشاگرای حریف رو تحریک کنه ولی دیشب این کار رو کرد.به نظر یه کم عصبی شده بود.و نکته دیگه کریس به نسبت فصل قبل ضربات آخر رو خیلی بهتر میزنه بدون مکث و تردید میزنه قبلا علاقه زیادی به دریبل زدن دروازه بان داشت.
5-امیدوارم ژابی مشکل خاصی نداشته باشه.هم مصدوم شد هم 5 کارته.خدیرا رو هم نداریم!
6-دیماریا دیشب به نفس عمارش غلبه کرده بود شوت نمی زد!
7-داور یه شوت تمام عیار بود اصلا بعضی وقتا می موندی چی بگی!!

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
فقط رئال مادرید تبرییییییییک
دوستان یه راهنمایی میکنید این کانال 3 هر بار برای فوتبال قطع میشه از کجا بگیریم پخشای زنده ی فوتبالو؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فقط رئال مادرید تبرییییییییک
دوستان یه راهنمایی میکنید این کانال 3 هر بار برای فوتبال قطع میشه از کجا بگیریم پخشای زنده ی فوتبالو؟

تا جاییکه من میدونم کدش عوض شده. تو همون تاپیک پخش زنده بپرسید دوستان کد جدیدشو میدونن.

اما اگه امکانش هست براتون از شبکه های دیگه ببینید من شدیدا ان تی وی اسپور (روی ترک ســ ــت) و ال جزی ره ها رو پیشنهاد میکنم.

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
تا جاییکه من میدونم کدش عوض شده. تو همون تاپیک پخش زنده بپرسید دوستان کد جدیدشو میدونن.

اما اگه امکانش هست براتون از شبکه های دیگه ببینید من شدیدا ان تی وی اسپور (روی ترک ســ ــت) و ال جزی ره ها رو پیشنهاد میکنم.

نه کانال 3 مواقع عادی پخش میکنه ولی وقت پخش زنده ی فوتبالای خارجی رو قطع میکنه
میشه سیگنال هارو لطف کنید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نه کانال 3 مواقع عادی پخش میکنه ولی وقت پخش زنده ی فوتبالای خارجی رو قطع میکنه
میشه سیگنال هارو لطف کنید

من پیشنهاد میکنم برید در تاپیک پخش زنده مطرح کنید. اینجا پست بدیم خارج از موضوع تاپیک هست و حالت اسپم داره.
من راستش خودم شبکه 3 رو از روی ستاپ باکس میبینم. اما دوستان اونجا کد ها رو میدونن. اطلاعات کامل در اون تاپیک هست.

راستی در مورد بازیکن سال و توپ طلا ، این مراسم دقیقا چه زمانی انجام میشه ؟ میشه یه توضیحی بدید که شیوه رای گیری و رای دهندگان چطوری هستند ؟

و اینکا چرا کاکا بازی نکرد ؟ کاکا این روزها خیلی در دوران خوبی قرار گرفته. بخصوص بازیهای در تیم ملی برزیل. امیدوارم دوباره نیمکت نشینش نکنه.

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
راستی در مورد بازیکن سال و توپ طلا ، این مراسم دقیقا چه زمانی انجام میشه ؟ میشه یه توضیحی بدید که شیوه رای گیری و رای دهندگان چطوری هستند ؟

و اینکا چرا کاکا بازی نکرد ؟ کاکا این روزها خیلی در دوران خوبی قرار گرفته. بخصوص بازیهای در تیم ملی برزیل. امیدوارم دوباره نیمکت نشینش نکنه.

امروز که 23 نفر اعلام شد از 400 تا سرمربی و کاپیتان تیمهای ملی و 49 تا خبرنگار رای گیری میکنن.مثل اینکه یه ماه دیگه 3 نفر نهایی و 7 ژانویه هم برنده توپ طلا مشخص میشه.
احتمال اینکه مسی انتخاب نشه خیلی کمه.قبلا هم گفتم تا امثال نکونام و کیروش هستن عمرا کریس انتخاب نمیشه.این که بیان رای به فرض سرمربی و کاپیتان گینه بی صاحاب (یا همین ایران) رو با این 49 خبرنگار یکی قرار بدن کاملا غیر منطقیه.یارو اصلا نمیدونه فوتبال چیه،فقط شنیده یکی هست به اسم مسی.همون رو مینویسه.
همونطور که سال 2010 اگه رای همین گینه بی صاحاب و چند تا کشور داغون دیگه نبود اشنایدر توپ طلا رو میبرد و مسی حتی جز 3 نفر نهایی هم نمیشد!!
هر چند به نظرم پارسال که توپ طلا رو برد مستحقش بود ولی نه امسال مستحق بردنه و نه 2 سال پیش بود!!
اینکه بره به تیم المپیک برزیل 3 تا بزنه شرط نیست.خیلی اینکاره بود وقتی اوزیل و آلمان 4 تاییشون کردن یه کاری میکرد!
قبول دارم که خیلی فوق العاده است ولی امسال حقش نیست.زیاد گل زده؟کفش طلا رو برای همین مواقع گذاشتن.

راجع به کاکا هم مثل اینکه باز خوزه باهاش سرلج افتاده.10 تا بازی عالی باشه مورینیو فقط منتظر یه بازیه بده تا 10 تا بازی بفرستش رو نیمکت.متاسفانه خوزه یه اخلاق بدی داره که بازیکنای مورد علاقه اش رو حتی اگه ضعیف باشن به بقیه ترجیح میده.
کاکا باید همین تابستون هر جوری بود میرفت.چون واقعا داره تو رئال حیف میشه.کاکا هنوز جوونه و راحت 3-4 فصل دیگه جا داره تا جز بهترین ها باشه.امیدوارم اگه قرار باشه همین روند ادامه داشته باشه و تو برنامه های خوزه نباشه زمستون به یکی از تیمهای تاپ انگلیس یا میلان بره.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اخه مساله اینجاست که اگه بخوایم رو حساب تیم ملی انتخاب کنیم نه مسی و نه رونالدو شانسی ندارن چون در بازیهای ملی مثلا جام جهانی گذشته موفق نبودند.

اگه ملاک اصلی تیم ملی و بازیهای جام جهانی باشه به نظر من یا به قول شما باید اشنایدر انتخاب میشد یا یه بازیکن اسپانیا مثلا ژاوی یا کاسیاس یا اینیستا که اونم نشد.

البته راستشو بخواید من خودم دوست داشتم سال گذشته ژاوی جایزه رو ببره چون توی موفقیت تیم ملی اسپانیا نقش خیلی پر رنگی داشت.

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
بازی جام حذفی را که دیشب برگزار شد با نتیجه چهار بر یک بردیم
2گل بنزما
1 کاکا
1 رودریگز

بالا