• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چرا کلورلی رو اخراج نکرد ؟ واقعا" این یه سوال خیلیی خیلیی بزرگه !! بعدش ولی جک رو اخراج کرد !

اگه اشتباه نکرده باشم (اگه اشتباهه تصحیح کنید)

جک ویلشر اول یه خطای سخت روی کلورلی کرد که یک کارت زرد گرفت

دوباره جک ویلشر یه خطای سخت روی فان پرسی کرد که اونجا رو داور بهش کارت نداد

برای سومین بار که انصافا بد روی مچ پای اورا رفت دیگه کارت زرد دوم رو گرفت.

===============
کلورلی یک کارت زرد روی خطای سخت اولش گرفت.

حرکت دوم که تکل از کنار بود ولی بازم حرکت ریسکی ای بود رو داور بهش کارت نداد.

اگه یه حرکت دیگه میکرد داور اخراجش میکرد که فرگوسن تعویضش کرد.

بازم میگم مطمئن نیستم اما اگه اشتباه گفتم تصحیح کنید.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
پست من پاک شد ؟! :|

خطای ویلشیر روی پرسی تنه بود که خطا بود ! 10 با ردیگه هم اخراج نداشت ! ولی کلورلی عمدا" و خیلی عالی پای ویلشیر رو قیچی کرد ! شما به قچی کردن میگی ریسکی ؟!!! داورای دسته 3 ایرانم به اون حرکت کارت میدن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
متاسفانه شرایط تیم اصلا خوب نیست! اینکه مشکل اصلی تیم چی هست رو نمی دونم! چرا که فصل رو خوب شروع کردیم و خریدهامون خوب شروع کرن به غیر از ژیرو! ولی میشه گفت وقتی تیم هر فصل دچار تغییرات اساسی و بنیادی میشه این اتفاقات و این فراز و نشیب ها براش رخ میده!
در حال حاضر مشکل اصلی تیم نبود یک مهاجم کلاس جهانی هست! کسی که بتونه توپ رو اون جلو نگه داره! خلق موقعیت کنه و گلزنی کنه! کاری که فصل پیش خوب انجامش دادیم! باید تو ژانویه یه مهاجم بزرگ خریداری بشه که عمرا رئیس بخره!!! :hmm:
ژیرو من رو یاد آدبایور میندازه! این فصل نمی تونه کار خاصی برای ما بکنه و شاید فصل بعد بتونه بالای 20 گل برامون بزنه و بشه یکی دیگه از شاگرد اول های ونگر!

چه بلایی سر دفاعمون اومده؟! اون دفاع مستحکم ابتدای فصل چی شد؟! ورما شدیدا این فصل داره گند می زنه! اصلا فصل خوبی رو شروع نکرده مث کوشلنی! باز خدا رو شکر مرتساکر خوب بازی می کنه!

اگه اشتباه نکرده باشم (اگه اشتباهه تصحیح کنید)

جک ویلشر اول یه خطای سخت روی کلورلی کرد که یک کارت زرد گرفت

دوباره جک ویلشر یه خطای سخت روی فان پرسی کرد که اونجا رو داور بهش کارت نداد

برای سومین بار که انصافا بد روی مچ پای اورا رفت دیگه کارت زرد دوم رو گرفت.

===============
کلورلی یک کارت زرد روی خطای سخت اولش گرفت.

حرکت دوم که تکل از کنار بود ولی بازم حرکت ریسکی ای بود رو داور بهش کارت نداد.

اگه یه حرکت دیگه میکرد داور اخراجش میکرد که فرگوسن تعویضش کرد.

بازم میگم مطمئن نیستم اما اگه اشتباه گفتم تصحیح کنید.

اول از همه پنالتی منچستر کاملا اشتباه بود! حرکت کازورلا تقریبا یه حرکت غیر ارادی برای عدم برخورد با صورت بود! کاملا هم مشهوده که توپ داشت به صورتش می خورد!
کلورلی بعد از کارت زردش یه خطای بد دیگه هم کرد که نمی دونم رقیقا کجا و روی کی بود ولی خطا بدی بود که به خاطر کارت زردش دیگه کارت نداد تا اینکه اونجوری بعدش رفت رو پای ویلشر و باید اخراج می شد 100% ! فک کنم دقیقه 54 هم بود! بعد اخراج کلورلی می تونست خیلی اتفاقا رخ بده!
اما خیلی راحت ویلشر اخراج میشه! به نظرم کارت زرد اولش عجولانه بود! کاملا مشخص بود که برای توپ رفت و اولین خطاش هم بود!
حتی فن پرسی هم می تونست اخراج بشه! تکل وحشیانه ای روی سانیا رفت که حتی می تونست مستقیم قرمز بگیره! به غیر از اون بعد سوت داور به توپ ضربه زد و زد تو گل! دقیقا کاری که با بارسا کرد و اونجا اخراج شد و اینجا نشد!!!

حالا باز بگید اینا اشتباهات داوری بوده! آخه فقط یه بار نیست که! دیگه واقعا حال به هم زن شده این داوری های لیگ برتر!
قبول دارم که بد بودیم و شکست رو می پذیریم اما اتفاقات بالا خیلی رو بازی می تونست تاثیر بذاره!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
متاسفانه شرایط تیم اصلا خوب نیست! اینکه مشکل اصلی تیم چی هست رو نمی دونم! چرا که فصل رو خوب شروع کردیم و خریدهامون خوب شروع کرن به غیر از ژیرو! ولی میشه گفت وقتی تیم هر فصل دچار تغییرات اساسی و بنیادی میشه این اتفاقات و این فراز و نشیب ها براش رخ میده!
در حال حاضر مشکل اصلی تیم نبود یک مهاجم کلاس جهانی هست! کسی که بتونه توپ رو اون جلو نگه داره! خلق موقعیت کنه و گلزنی کنه! کاری که فصل پیش خوب انجامش دادیم! باید تو ژانویه یه مهاجم بزرگ خریداری بشه که عمرا رئیس بخره!!! :hmm:
ژیرو من رو یاد آدبایور میندازه! این فصل نمی تونه کار خاصی برای ما بکنه و شاید فصل بعد بتونه بالای 20 گل برامون بزنه و بشه یکی دیگه از شاگرد اول های ونگر!

چه بلایی سر دفاعمون اومده؟! اون دفاع مستحکم ابتدای فصل چی شد؟! ورما شدیدا این فصل داره گند می زنه! اصلا فصل خوبی رو شروع نکرده مث کوشلنی! باز خدا رو شکر مرتساکر خوب بازی می کنه!

اول از همه پنالتی منچستر کاملا اشتباه بود! حرکت کازورلا تقریبا یه حرکت غیر ارادی برای عدم برخورد با صورت بود! کاملا هم مشهوده که توپ داشت به صورتش می خورد!
کلورلی بعد از کارت زردش یه خطای بد دیگه هم کرد که نمی دونم رقیقا کجا و روی کی بود ولی خطا بدی بود که به خاطر کارت زردش دیگه کارت نداد تا اینکه اونجوری بعدش رفت رو پای ویلشر و باید اخراج می شد 100% ! فک کنم دقیقه 54 هم بود! بعد اخراج کلورلی می تونست خیلی اتفاقا رخ بده!
اما خیلی راحت ویلشر اخراج میشه! به نظرم کارت زرد اولش عجولانه بود! کاملا مشخص بود که برای توپ رفت و اولین خطاش هم بود!
حتی فن پرسی هم می تونست اخراج بشه! تکل وحشیانه ای روی سانیا رفت که حتی می تونست مستقیم قرمز بگیره! به غیر از اون بعد سوت داور به توپ ضربه زد و زد تو گل! دقیقا کاری که با بارسا کرد و اونجا اخراج شد و اینجا نشد!!!

حالا باز بگید اینا اشتباهات داوری بوده! آخه فقط یه بار نیست که! دیگه واقعا حال به هم زن شده این داوری های لیگ برتر!
قبول دارم که بد بودیم و شکست رو می پذیریم اما اتفاقات بالا خیلی رو بازی می تونست تاثیر بذاره!!!

بله رو پنالتی من به شما حق میدم. خودمم اگه دیده باشی گفتم میتونست پنالتی نگیره چون دست کاسورلا تو صورتش بود.

اما ارسنال امروز اصلا خوب نبود. زمانی هم که 11 نفره بودید ما هم 2 گل جلو بودیم هم 2 3 گل نزدیم. همونطور که جلو چلسی تو زمین خودتون شایسته برد بودید اما بدشانس بودید و بازی رو باختید.

اما در نهایت من به عنوان یه منچستری میگم یه موی آرسن ونگر و این تیم می ارزه به تیمایی مثل سیتی و چلسی که با پول میخوان تاریخ بسازن . در حالیکه از نظر هویت هیچ تیمی مثل منچستر یونایتد و لیورپول و ارسنال نداریم.

تیم ارسنال جون معمولا تیم جوونی هست تو بازیهای بزرگ به دلیل کم بودن فاکتور تجربه به مشکل میخوره. وگرنه ارسن ونگر هم مربی ای هست که اگه بازیکنایی مثل مارتین کیون ، تونی ادامز ، یان رایت و امثال اینها دستش باشه همیشه یه مدعی ثابت قهرمانی هست.

چلسی هم با این همینه بازیکن میلیونی با سوانسی 1 1 کرد.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اقا بنده خدا بعد گلش خوشحالی نکرد بهش میگی خر نفهم؟:دی یه تک به تک رو گل نکرد پنالتی رو هم داد به رونی دیگه چیکار کنه؟:دی

منم با مهرداد جان موافقم

نباید اون توپ رو پنالتی می گرفت چون معمولا داورا این توپ ها رو پنالتی نمیگیرن بعد اینکه توپ گل نشد خیالم راحت شد

اما انصافا باید قبول کنی امیر جان ارسنال امروز خیلی بازی کرد تنها بازیکنی که تو تیمتون تلاش می کرد کازورلا بود

چرا درباره اخراج کلورلی و فن پرسی صحبت نمی کنی؟! گیر دادید به اون پنالتی چون گل نشده الان وجدانتون راحته؟!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
چرا درباره اخراج کلورلی و فن پرسی صحبت نمی کنی؟! گیر دادید به اون پنالتی چون گل نشده الان وجدانتون راحته؟!

کلورلی که اخراج نداشت

در مورد رابین هم اگر اون صحنه رو میخواست اخراج کنه باید همون نیمه اول ویلشیر رو اخراج می کرد

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
کلورلی که اخراج نداشت

در مورد رابین هم اگر اون صحنه رو میخواست اخراج کنه باید همون نیمه اول ویلشیر رو اخراج می کرد

اینو میگن منطق یونایتدی :د کلورلی اخراج نداش ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این که از ترس سیتی نرفت رو موافقم ! حتی از ترس یووه هم نرفت ! میخواست جایه آگوئرو بازی کنه ؟ توز ؟ ژکو ؟ نصری ؟ سیلوا ؟
فرض کن آگوئرو بشینه رو نیمکت پرسی بازی کنه:د

شما یکی 2 سال دیگه صبر کن بعد سیتی رو ببین. تیم یک شبه به وجود نمیاد. هویت یک شبه به وجود نمیاد. صبر کن وقتی قانون فیر پلی مالی اجرا بشه اونوقت تیمهایی مثل چلسی و سیتی رو ببین که چطور گرفتار میشن.

اون موقع تیمهایی مثل ارسنال ، بارسلونا و منچستر یونایتد و حتی اژاکس شرایطشون خیلی فرق خواهد کرد.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
مسخره است
2 ساعت مینونسیم پاک میشه

قسمتهایی از صحبتهای رئیس در مصاحبه با canal+:
"اشتباه ورمالن ناخوشایند بود، مدافعین بزرگ چنین اشتباهاتی انجام نمی دهند."

"اخراج ویلشر از نیمکت سختگیرانه به نظر می رسید،همان کارت زرد دوم."

"فکر می کنم کمی بدشانس بودیم، مخصوصا در مورد پنالتی. همیشه زمانی که مقابل منچستر یونایتد بازی می کنیم یک پنالتی علیه ما گرفته می شود، همیشه اینطور بوده است."

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]خشم هواداران آرسنال از سانتوس[/h]
[h=2] هواداران آرسنال از اينکه "آندره سانتوس" در بين دو نيمه لباس خود را با "رابين فن پرسي" عوض کرده، از دست وي به شدت عصباني هستند.[/h]
00026725.jpg

تيم فوتبال آرسنال روز گذشته در چارچوب هفته دهم رقابت‌هاي ليگ برتر با نتيجه 2 بر يک در اولدترافورد مقابل منچستريونايتد شکست خورد.

"رابين فن پرسي" در دقيقه 3 و "پاتريس اورا" در آغاز نيمه دوم براي من يونايتد گلزني کردند و "سانتي کاسورلا" در لحظات پاياني يکي از گل‌هاي خورده را جبران کرد.

به گزارش مهر، "آندره سانتوس" در بين دو نيمه اقدام به تعويض لباس خود با "رابين فن پرسي"، مهاجم پيشين آرسنال کرد که اين موضوع خشم هواداران و بازيکنان پيشين آرسنال را در پي داشته است.

"ري پارلور" گفت: اين مثل يک جوک است. من آن را قبول ندارم. در بين دو نيمه؟ او مي بايست بر روي بازي‌اش تمرکز مي‌داشت اما عملي که انجام داد مانند کابوس بود. او در جمع چهار مدافع آرسنال نمي تواند جايي داشته باشد چون همه زمان بازي در حال اشتباه کردن بود.

فن پرسي در فصل نقل و انتقالات تابستاني با انعقاد قراردادي به ارزش 22 ميليون پوند به تيم منچستريونايتد پيوست. سانتوس هم فصل گذشته با مبلغ 6/5 ميليون پوند از فنرباغچه راهي آرسنال شد.

"پيرس مورگان"، مجري تلويزيوني، بر روي توييتر خود نوشت: اگر سانتوس واقعا در بين دو نيمه خواستار تعويض لباس خود با فن پرسي شده ديگر هرگز نبايد براي آرسنال بازي کند.

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
آرسنال باخت. ولی این تیم دوباره بالا میاد. شک نکنید
از داوری هم که هیچی نگم بهتره. همه دیدن چی شد
ولی باز هم خسته نباشید بچه های ونگر

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
پاولر میگوید:"این یک جوک است.چنین چیزی را قبول نمیکنم.بین دو نیمه؟او باید بر روی بازی متمرکز میشد،او کابوس وار بازی کرد."

"وقتی او هیچوقت در پست خودش حضور ندارد،نمیتواند جزیی از 4 مدافع باشد."

همچنین پیرس مورگان در صفحه توییترش نوشت:"اگر سانتوس واقعا در بین نیمه زمانی که با ونپرسی درحال رفتن به رختکن بودند،از او پیراهنش را خواسته باشد،او هرگز دیگر نباید برای آرسنال بازی کند.
//
لیاقتش همون فنرباغچه هست!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
پاولر میگوید:"این یک جوک است.چنین چیزی را قبول نمیکنم.بین دو نیمه؟او باید بر روی بازی متمرکز میشد،او کابوس وار بازی کرد."

"وقتی او هیچوقت در پست خودش حضور ندارد،نمیتواند جزیی از 4 مدافع باشد."

همچنین پیرس مورگان در صفحه توییترش نوشت:"اگر سانتوس واقعا در بین نیمه زمانی که با ونپرسی درحال رفتن به رختکن بودند،از او پیراهنش را خواسته باشد،او هرگز دیگر نباید برای آرسنال بازی کند.
//
لیاقتش همون فنرباغچه هست!

اونطوری که من دیدم فک نکنم ازش خواسته باشه... چون اصلا با هم صحبتی نکردن ! یا شایدم من ندیدم !
یه خوش و بش کاملا عادی بود بعدم لباسش رو در آورد داد بهش...

البته الان که فکرشو میکنم میبینم مگه میشه سرخود پیرهنشو بده به سانتوس ؟!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اونطوری که من دیدم فک نکنم ازش خواسته باشه... چون اصلا با هم صحبتی نکردن ! یا شایدم من ندیدم !
یه خوش و بش کاملا عادی بود بعدم لباسش رو در آورد داد بهش...

البته الان که فکرشو میکنم میبینم مگه میشه سرخود پیرهنشو بده به سانتوس ؟!

البته امروز یه عکس دیدم که اون لباس رو گذاشته رو میز و روش داره غذا می خوره! :دی

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خاک بر سر سانتوس
باید از تیم اخراجش کنن!

بالا