متاسفانه شرایط تیم اصلا خوب نیست! اینکه مشکل اصلی تیم چی هست رو نمی دونم! چرا که فصل رو خوب شروع کردیم و خریدهامون خوب شروع کرن به غیر از ژیرو! ولی میشه گفت وقتی تیم هر فصل دچار تغییرات اساسی و بنیادی میشه این اتفاقات و این فراز و نشیب ها براش رخ میده!
در حال حاضر مشکل اصلی تیم نبود یک مهاجم کلاس جهانی هست! کسی که بتونه توپ رو اون جلو نگه داره! خلق موقعیت کنه و گلزنی کنه! کاری که فصل پیش خوب انجامش دادیم! باید تو ژانویه یه مهاجم بزرگ خریداری بشه که عمرا رئیس بخره!!! :hmm:
ژیرو من رو یاد آدبایور میندازه! این فصل نمی تونه کار خاصی برای ما بکنه و شاید فصل بعد بتونه بالای 20 گل برامون بزنه و بشه یکی دیگه از شاگرد اول های ونگر!
چه بلایی سر دفاعمون اومده؟! اون دفاع مستحکم ابتدای فصل چی شد؟! ورما شدیدا این فصل داره گند می زنه! اصلا فصل خوبی رو شروع نکرده مث کوشلنی! باز خدا رو شکر مرتساکر خوب بازی می کنه!
اگه اشتباه نکرده باشم (اگه اشتباهه تصحیح کنید)
جک ویلشر اول یه خطای سخت روی کلورلی کرد که یک کارت زرد گرفت
دوباره جک ویلشر یه خطای سخت روی فان پرسی کرد که اونجا رو داور بهش کارت نداد
برای سومین بار که انصافا بد روی مچ پای اورا رفت دیگه کارت زرد دوم رو گرفت.
===============
کلورلی یک کارت زرد روی خطای سخت اولش گرفت.
حرکت دوم که تکل از کنار بود ولی بازم حرکت ریسکی ای بود رو داور بهش کارت نداد.
اگه یه حرکت دیگه میکرد داور اخراجش میکرد که فرگوسن تعویضش کرد.
بازم میگم مطمئن نیستم اما اگه اشتباه گفتم تصحیح کنید.
اول از همه پنالتی منچستر کاملا اشتباه بود! حرکت کازورلا تقریبا یه حرکت غیر ارادی برای عدم برخورد با صورت بود! کاملا هم مشهوده که توپ داشت به صورتش می خورد!
کلورلی بعد از کارت زردش یه خطای بد دیگه هم کرد که نمی دونم رقیقا کجا و روی کی بود ولی خطا بدی بود که به خاطر کارت زردش دیگه کارت نداد تا اینکه اونجوری بعدش رفت رو پای ویلشر و باید اخراج می شد 100% ! فک کنم دقیقه 54 هم بود! بعد اخراج کلورلی می تونست خیلی اتفاقا رخ بده!
اما خیلی راحت ویلشر اخراج میشه! به نظرم کارت زرد اولش عجولانه بود! کاملا مشخص بود که برای توپ رفت و اولین خطاش هم بود!
حتی فن پرسی هم می تونست اخراج بشه! تکل وحشیانه ای روی سانیا رفت که حتی می تونست مستقیم قرمز بگیره! به غیر از اون بعد سوت داور به توپ ضربه زد و زد تو گل! دقیقا کاری که با بارسا کرد و اونجا اخراج شد و اینجا نشد!!!
حالا باز بگید اینا اشتباهات داوری بوده! آخه فقط یه بار نیست که! دیگه واقعا حال به هم زن شده این داوری های لیگ برتر!
قبول دارم که بد بودیم و شکست رو می پذیریم اما اتفاقات بالا خیلی رو بازی می تونست تاثیر بذاره!!!