اساتید محترم،من هر جا درباره ی رزمی مطلب دیدم مطالعه کردم.ولی درباره ی محافظت از(البته ببخشید)بیضه ها در درگیری های واقعی و نه مسابقات یا تمرین چیزی ذکر نشده.با توجه به اینکه بیضه مثل چشمها،از نقاط بسیار حساس هست و در صورت برخورد ضربه ی سنگین،صدمات جبران ناپذیری بهش وارد میشه؛میخواستم نظرتون رو در این مورد بدونم.با تشکر
فبل از هر چیز سپاسگذارم که این مسائل مهم رو مطرج میکنید
نظر زیر شخصیه و بر اساس معلومات محدود بنده هست و در مورد دفاع شخصی :
اول یه داستان واقعی :
یکی از دوستان چند سال پیش از یکی از خیابانهای گیشا رد میشده که 3 نفر اوباش بهش بند میکنن که چرا بهشون نگاه کرده
اینم پر به پرشون میده
(اشتباه محض - آدم عاقل چوب دهن سگ نمیکنه)
همون اول کار 2 نفر گرفتنش و نفر سوم ضربه محکمی به بیضش زد و این بنده خدا همونجا از حال رفت
کار به جراحی کشید و بعدا شنیدم یکی از بیضه هاش رو در آوردن (راست یا دروغش با راوی)
اون 3 تا هم پیدا نشدن تا الان ...
--------------------------------------------------------------------------------
-تا به حال گارد بیضه ای که واقعا در درگیری به کار بیاد ندیدم ،
بجز یک یا دو مورد که میگم پستهای بعدی
-نوع ایستادن stance هم نسبتا موثره، اما تجربه نشون داده که درگیری بیفایده هست چون فرصت و نمرکزی برای این قرتی بازیها نیست !
-سرعت عمل و جاخالی دادن هم آپشن خوبیه که اون هم کار هر کسی نیست (من نمیتونم)
-دفاع از بیضه با دست هم چندان
کاربرد نداره چون بعدش بالاتنه مخصوصا سر بی دفاع میمونه و نتیجه چندان فرقی نمیکنه با ضربه خوردن بیضه، به غیر از این دست هم معمولا نمیتونه کامل جلو لگد رو در اون ناحیه بگیره
تصور میکنم به همین خاطره که تو کامبتیو و کراوماگا و ... تمرکز خیلی زیادی روی ضربه به بیضه هست
چون دفاع در مقابلش خیلی سخته و کار مهاجم رو میسازه
-------------------------------------------------------------------------------
بهتره آدم خودش همون اول به بیضه مهاجم ضربه بزنه و کار رو تموم کنه تا اینکه صبر کنه و مجبور بشه در مقابل چنین ضربات خطرناک و تمام کننده ای دفاع کنه :f34r:
اونم دفاعی که تضمینی توش نیست
----------------------------------------------------------------------------------
دوستان در ضربه به بیضه احتیاط کنید :
قطع دو بیضه دیه کامل داره ،بیضه چپ و راست هم 2/3 و 1/3 دیه کامل هستن ... حتی ورم بیضه هم دیه داره