• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

n-95

Registered User
لایک‌ها
176
توی مسابقه ، تمرین که محافظ هست

امااا
اماا غیر این ، بسیار خطرناکه

دوست من مورد اصابت توپ فوتبال قرار گرفت ، بدبخت راه نمیتونست بره

توی درگیری باید سرعت بالا باشه که ضربه نخوره

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
توی مسابقه ، تمرین که محافظ هست

امااا
اماا غیر این ، بسیار خطرناکه

دوست من مورد اصابت توپ فوتبال قرار گرفت ، بدبخت راه نمیتونست بره

توی درگیری باید سرعت بالا باشه که ضربه نخوره
ممنون.ولی اگر هدف حریف،خود بیضه باشه چطور؟ یعنی به قول معروف نامردی بخواد بزنه.

n-95

Registered User
لایک‌ها
176
ممنون.ولی اگر هدف حریف،خود بیضه باشه چطور؟ یعنی به قول معروف نامردی بخواد بزنه.

من الان امتحان کردم!
میتونی دستتو بیاری پایین که حداقل شدت ضربه کم کنی

خیلی درد داره ضربه بخوره!!!

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
اساتید محترم،من هر جا درباره ی رزمی مطلب دیدم مطالعه کردم.ولی درباره ی محافظت از(البته ببخشید)بیضه ها در درگیری های واقعی و نه مسابقات یا تمرین چیزی ذکر نشده.با توجه به اینکه بیضه مثل چشمها،از نقاط بسیار حساس هست و در صورت برخورد ضربه ی سنگین،صدمات جبران ناپذیری بهش وارد میشه؛میخواستم نظرتون رو در این مورد بدونم.با تشکر

بله سوال بسیار خوبی هست.

پاسخ این سوال به نحوه ایستادن فرد بستگی دارد جناب مرتضی.

دو نحوه ی متفاوت ایستادن داریم:

squared stance یا ایستادن چهارگوش

MuyThai_Front-Stance_CloseArm_300x350_rough.jpg

angled stance یا ایستادن زاویه دار و باریک

Picture 047.jpg

ایستادن چهارگوش رو برای مثال در موآی تای و گاهی در بوکس (جو فریزیر مثلا) می بینید. مشکل عمده ی این روش، این هست که شما به هدف بزرگتری برای حریف تبدیل خواهید شد و حریف دسترسی خوبی به نقاط مختلف اندام شما خواهد داشت.

زمانی که به طور زاویه دار و مایل می ایستید، علاوه بر اینکه هدف کوچکتری هستید، نقاط حساس بدن رو در دسترس قرار نمی دید. مثلا طرز قرار گیری پای جلو، بیضه ی شما رو بخوبی محافظت خواهد کرد.

ضمنا توصیه می کنم از زدن Round kick با پای عقب - به سبک موآی تای - خودداری کنید. چون در لحظه پرتاب لگد، گارد شما کاملا باز خواهد شد و حریف دسترسی کاملی به بیضه و سایر نقاط حساس خواهد داشت.

Last edited:

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
خیلی ممنون.جواب خیلی خوبی بود.فقط کمی نشست چطوره؟ یعنی در حالت ایستاده کمی پایین تر بیایم.بهتره یا بدتر؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
فک کنم در مسابقات رزمی از بیضه بند استفاده میکنن که 30% شدت ضربه رو کم میکنه.....

بله در تمرینات و مسابقات ورزشی از بیضه بند استفاده میشود. از طرفی عموما ورزشکاران در رشته های رزمی، ضربه به نقاط حساس، دفاع در برابر آن و کلا تکنیک های مرتبط با آن را تمرین هم نمی کنند.

سوال جناب مرتضی البته راجع به موضوع دفاع از خود و مبارزه ی واقعی بود.

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
دوستان . بنده قصد جسارت ندارم چون طرف صحبت خودم هم هستم ، اما فعالیت ها کم شده است . خواهشمندم یه کاری بکنید . :)

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوستان . بنده قصد جسارت ندارم چون طرف صحبت خودم هم هستم ، اما فعالیت ها کم شده است . خواهشمندم یه کاری بکنید . :)
تایید میشه دوستان چون به تازگی این زیر بخش باز شده نباید طوری بشه که مدیران تجدید نظر بکنن

به نظرتون کاربردی ترین سلاح در مبارزه با چند نفر چیه؟
به نظر من کاربردی ترین سلاح در مبارزات نانچیکو هست
همونطور که بروسلی از اون در درگیری ها استفاده میکرد
و همچنین افشانه فلفل که بسیار موثر هست و سریع عمل میکنه....

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
[FONT=&amp]مشت با پشت دست در[/FONT][FONT=&amp] JKD [/FONT][FONT=&amp]از کدوم سبک گرفته شدهبروس لی توی اکثر فیلماش استفاده کرده[/FONT]
[FONT=&amp]

[/FONT][FONT=&amp]موضوع خوبی رو مطرح کردی[/FONT][FONT=&amp].

Gua Chuie [/FONT][FONT=&amp]،[/FONT][FONT=&amp]Back Fist[/FONT][FONT=&amp]، مشت با پشت دست یا پشتِ مشت، در کونگ فو وجود دارد. اما نه دقیقا به اون شکل که در جیت کان دو وجود داره[/FONT][FONT=&amp].

[/FONT][FONT=&amp]این ضربه در کاراته هم هست، مثلا در شوتوکان. از اونجا که بروس علاوه برکونگ فو، کاراته رو هم مطالعه می کرد، می تونم حدس بزنم که از کاراته هم تاثیراتی گرفته[/FONT][FONT=&amp].

[/FONT][FONT=&amp]اما همون طور که قبلا هم عرض کردم، تکنیک های جیت کان دو یا ابداعی هستن،یا اگر از سبک دیگه ای الهام گرفته شدند، لی اونها را کاملا تغییر می داد و به چیزمتفاوتی تبدیل می کرد. ضربه ی پشتِ مشتِ جیت کان دو، منحصر به جیت کان دو هست وبین افراد سبک های دیگه هم به همین نام معروف هست، یعنی[/FONT][FONT=&amp]: [/FONT][FONT=&amp]JKD style back fist

[/FONT]
[FONT=&amp]
Back Fist [/FONT][FONT=&amp] هر چند بی شباهت نیست به ضربات[/FONT][FONT=&amp] Palm Strike [/FONT][FONT=&amp]و[/FONT][FONT=&amp] Hammer strike [/FONT][FONT=&amp]در وینگ چون، اما اصولا در وینگ چون همچین ضربه ای وجود نداشته (لااقل در وینگ چانِ ایپ من).
این توضیح رو اضافه کنم که ترکیبِ [/FONT][FONT=&amp]LopSao [/FONT][FONT=&amp] با [/FONT][FONT=&amp]Gua Chuie [/FONT][FONT=&amp]هم، به شکلی که در جیت کان دو رایج هست و بروس در فیلم هاش نمایش می داد، در وینگ چون وجود نداشته[/FONT][FONT=&amp].

[/FONT]

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
قبلا جناب آرمین هفته ای یک بار سر میزدن و با مطالب جذابشون طوفان به پا میکردن ولی الان.....

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
[FONT=&]

[/FONT][FONT=&]موضوع خوبی رو مطرح کردی[/FONT][FONT=&].

Gua Chuie [/FONT][FONT=&]،[/FONT][FONT=&]Back Fist[/FONT][FONT=&]، مشت با پشت دست یا پشتِ مشت، در کونگ فو وجود دارد. اما نه دقیقا به اون شکل که در جیت کان دو وجود داره[/FONT][FONT=&].

[/FONT][FONT=&]این ضربه در کاراته هم هست، مثلا در شوتوکان. از اونجا که بروس علاوه برکونگ فو، کاراته رو هم مطالعه می کرد، می تونم حدس بزنم که از کاراته هم تاثیراتی گرفته[/FONT][FONT=&].

[/FONT][FONT=&]اما همون طور که قبلا هم عرض کردم، تکنیک های جیت کان دو یا ابداعی هستن،یا اگر از سبک دیگه ای الهام گرفته شدند، لی اونها را کاملا تغییر می داد و به چیزمتفاوتی تبدیل می کرد. ضربه ی پشتِ مشتِ جیت کان دو، منحصر به جیت کان دو هست وبین افراد سبک های دیگه هم به همین نام معروف هست، یعنی[/FONT][FONT=&]: [/FONT][FONT=&]JKD style back fist

[/FONT]
[FONT=&]
Back Fist [/FONT][FONT=&] هر چند بی شباهت نیست به ضربات[/FONT][FONT=&] Palm Strike [/FONT][FONT=&]و[/FONT][FONT=&] Hammer strike [/FONT][FONT=&]در وینگ چون، اما اصولا در وینگ چون همچین ضربه ای وجود نداشته (لااقل در وینگ چانِ ایپ من).
این توضیح رو اضافه کنم که ترکیبِ [/FONT][FONT=&]LopSao [/FONT][FONT=&] با [/FONT][FONT=&]Gua Chuie [/FONT][FONT=&]هم، به شکلی که در جیت کان دو رایج هست و بروس در فیلم هاش نمایش می داد، در وینگ چون وجود نداشته[/FONT][FONT=&].

[/FONT]

خیلی این ضربه مشت پشت قویه

به صورت و دندونه خودت بزن
خیلی قویه
راحتی میتونی با این شیوه مشت توی مبارزه دندان خرد کنی
بنظرت این شیوه مشت به بوکس فیلیپی شباهت نداره؟
میگن شیوه مشت زنی بروس لی رگه هایی از بوکس فیلیپینی داره

و میگفتن از نقطه ضعف های بروس لی این بوده که نمیتونسته با پاهاش سر و صورت حریف رو درست نشونه بگیره

و یک صحبت از بروس لی در مورد شیوه استفاده از دست و پا

او معتقد بود:

قدرت مشت باید به اندازه قدرت پا باشه و سرعت پا باید به اندازه سرعت مشت باشه

همون روش بی روشی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
پاهات داداش که باید دوتا دیگه هم قرض بگیری فرار کنی:دی

خواستم حال و هوا عوض بشه

بله دوست من یکی از روش های اصولی و کاربردی فرار است

ممنون از حسن وجه شما

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خیلی این ضربه مشت پشت قویه

به صورت و دندونه خودت بزن
خیلی قویه
راحتی میتونی با این شیوه مشت توی مبارزه دندان خرد کنی
بنظرت این شیوه مشت به بوکس فیلیپی شباهت نداره؟
میگن شیوه مشت زنی بروس لی رگه هایی از بوکس فیلیپینی داره

و میگفتن از نقطه ضعف های بروس لی این بوده که نمیتونسته با پاهاش سر و صورت حریف رو درست نشونه بگیره

و یک صحبت از بروس لی در مورد شیوه استفاده از دست و پا

او معتقد بود:

قدرت مشت باید به اندازه قدرت پا باشه و سرعت پا باید به اندازه سرعت مشت باشه

همون روش بی روشی

جالب بود ممنون دوست من

بالا