morteza1986
Registered User
- نوشتهها
- 209
- لایکها
- 474
امیدوارم جناب میلاد هم نظرشون رو بگن.
ممنون.ولی اگر هدف حریف،خود بیضه باشه چطور؟ یعنی به قول معروف نامردی بخواد بزنه.توی مسابقه ، تمرین که محافظ هست
امااا
اماا غیر این ، بسیار خطرناکه
دوست من مورد اصابت توپ فوتبال قرار گرفت ، بدبخت راه نمیتونست بره
توی درگیری باید سرعت بالا باشه که ضربه نخوره
ممنون.ولی اگر هدف حریف،خود بیضه باشه چطور؟ یعنی به قول معروف نامردی بخواد بزنه.
اساتید محترم،من هر جا درباره ی رزمی مطلب دیدم مطالعه کردم.ولی درباره ی محافظت از(البته ببخشید)بیضه ها در درگیری های واقعی و نه مسابقات یا تمرین چیزی ذکر نشده.با توجه به اینکه بیضه مثل چشمها،از نقاط بسیار حساس هست و در صورت برخورد ضربه ی سنگین،صدمات جبران ناپذیری بهش وارد میشه؛میخواستم نظرتون رو در این مورد بدونم.با تشکر
خیلی ممنون.جواب خیلی خوبی بود.فقط کمی نشست چطوره؟ یعنی در حالت ایستاده کمی پایین تر بیایم.بهتره یا بدتر؟
فک کنم در مسابقات رزمی از بیضه بند استفاده میکنن که 30% شدت ضربه رو کم میکنه.....
تایید میشه دوستان چون به تازگی این زیر بخش باز شده نباید طوری بشه که مدیران تجدید نظر بکنندوستان . بنده قصد جسارت ندارم چون طرف صحبت خودم هم هستم ، اما فعالیت ها کم شده است . خواهشمندم یه کاری بکنید .![]()
به نظر من کاربردی ترین سلاح در مبارزات نانچیکو هستبه نظرتون کاربردی ترین سلاح در مبارزه با چند نفر چیه؟
[FONT=&][FONT=&]مشت با پشت دست در[/FONT][FONT=&] JKD [/FONT][FONT=&]از کدوم سبک گرفته شدهبروس لی توی اکثر فیلماش استفاده کرده[/FONT]
به نظرتون کاربردی ترین سلاح در مبارزه با چند نفر چیه؟
[FONT=&]
[/FONT][FONT=&]موضوع خوبی رو مطرح کردی[/FONT][FONT=&].
Gua Chuie [/FONT][FONT=&]،[/FONT][FONT=&]Back Fist[/FONT][FONT=&]، مشت با پشت دست یا پشتِ مشت، در کونگ فو وجود دارد. اما نه دقیقا به اون شکل که در جیت کان دو وجود داره[/FONT][FONT=&].
[/FONT][FONT=&]این ضربه در کاراته هم هست، مثلا در شوتوکان. از اونجا که بروس علاوه برکونگ فو، کاراته رو هم مطالعه می کرد، می تونم حدس بزنم که از کاراته هم تاثیراتی گرفته[/FONT][FONT=&].
[/FONT][FONT=&]اما همون طور که قبلا هم عرض کردم، تکنیک های جیت کان دو یا ابداعی هستن،یا اگر از سبک دیگه ای الهام گرفته شدند، لی اونها را کاملا تغییر می داد و به چیزمتفاوتی تبدیل می کرد. ضربه ی پشتِ مشتِ جیت کان دو، منحصر به جیت کان دو هست وبین افراد سبک های دیگه هم به همین نام معروف هست، یعنی[/FONT][FONT=&]: [/FONT][FONT=&]JKD style back fist
[/FONT][FONT=&]
Back Fist [/FONT][FONT=&] هر چند بی شباهت نیست به ضربات[/FONT][FONT=&] Palm Strike [/FONT][FONT=&]و[/FONT][FONT=&] Hammer strike [/FONT][FONT=&]در وینگ چون، اما اصولا در وینگ چون همچین ضربه ای وجود نداشته (لااقل در وینگ چانِ ایپ من).
این توضیح رو اضافه کنم که ترکیبِ [/FONT][FONT=&]LopSao [/FONT][FONT=&] با [/FONT][FONT=&]Gua Chuie [/FONT][FONT=&]هم، به شکلی که در جیت کان دو رایج هست و بروس در فیلم هاش نمایش می داد، در وینگ چون وجود نداشته[/FONT][FONT=&].
[/FONT]
پاهات داداش که باید دوتا دیگه هم قرض بگیری فرار کنی:دی
خواستم حال و هوا عوض بشه
به صورت و دندونه خودت بزن
خیلی قویه
راحتی میتونی با این شیوه مشت توی مبارزه دندان خرد کنی
بنظرت این شیوه مشت به بوکس فیلیپی شباهت نداره؟
میگن شیوه مشت زنی بروس لی رگه هایی از بوکس فیلیپینی داره
و میگفتن از نقطه ضعف های بروس لی این بوده که نمیتونسته با پاهاش سر و صورت حریف رو درست نشونه بگیره
و یک صحبت از بروس لی در مورد شیوه استفاده از دست و پا
او معتقد بود:
قدرت مشت باید به اندازه قدرت پا باشه و سرعت پا باید به اندازه سرعت مشت باشه
همون روش بی روشی