morteza1986
Registered User
- نوشتهها
- 209
- لایکها
- 474
صحبت جناب آبتین منو به فکر فرو برد.ای کاش یک مرجع رسمی و معتبر وجود داشت که میشد اعتبار اساتید رزمی رو ازش استعلام کرد.حیف که نیست
میخوام امروز یکی از تکنیک های استاد بروس لی رو بگم
بروس لی در برخی از مبارزات خودش حریف رو با دو دست هل میداد
اینم یکی از روش های بی روشی جیت کان دو
سلامکمال تشکر رو از همه همرزمان دارم
فرم خیلی خوب شده و به نقطه خوب علمی و فنی رسید. فعالیت شما بسیار کمک میکنه به انتخواب صحیح ، راه و شیوه هنرهای رزمی .
از گذشته تاکنون افراد زیادی به این تاپیک آمدن و با فهمیدن حقیقتهایی از مک دوجوها فراری شدن. و این به یاری و همکاری همه شما عزیزان بود.
رزمی کار د نهایت قدرت و اخلاق برتر خواهدبود.
دوستان وقتش آن رسیده که من دیگه بازنشسته بشم و تمام دوستان قدیمی من در این فرم رفتن. و فکر میکنم ماموریت من هم در اینجا دیگه تموم شده.
من و دوست هم باشگاهیم امیر روحانی و کوشا فتحی نژاد این تاپیک رو راه اندازی کردیم آنها همه رفتن و من هم دیگه حقیقتش رو بخواهید دیگه توان ندارم. اما در این مدت 6 سال تمام تلاشم رو کردم که تاپیک رو با تمام سختیهاش استوار نگه دارم.
زندگی متاهلی و مشکلات دیگه سختی هایی دارم
اگر اجازه دهید.............
ممنون از حسن توجه همه شما
:specool:نه بابا . کجا ؟ عالم و آدم این همه مشکل دارند ! متاهل بودن دلیل خوبی برای کناره گیری نیست![]()
راستی یه سوال میلاد جان
شما دقیقا کی ازدواج کردین؟؟
آقا میلاد عزیز سلام
من اطلاع نداشتم از ازدواجتون
پوزش من رو برای تاخیرم پذیرا باشین
امیدوارم در زندگی مشترکتون هم مثل ورزشتون موفق باشین
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
ممنون از حسن توجه شما هم رزم
هنرهای رزمی راه دشواری هست اما زن گرفتن سخت تره
ممنون از حسن توجه شما
مگه آقا میلاد قراره جایی بره؟LooooL
ولی به نظر من حیفه که شما این تاپیکو رها کنین...
ما بوجود شما نیاز داریم
مگه آقا میلاد قراره جایی بره؟
من! اصلن این طور حرفی زدم؟!
متاسفانه من به علت اینکه معدم عصبی هست به علت یه سری مشکلات روحی که هیچوقت هم حتی به نزدیکترین دوستان و آشنایانمان هم نگفتم و غمباد شده توی دلم
و برعکس خودمو آدمی کاملا شاد و سرحال نشان میدم این باعث شده این مشکلات بد به معدم بزنه و اونو عصبی کنه
به به نترس دلم واست تنگ شده بود
تو ک نبودی کسی نبود باهاش بحث کنم
پس بیا با هم سر هاپکیدو و جودو کل کل کنیم:دی
ها ها ها ها :lol: سلام
فرم داره به حاشیه میره بچه هامهم نیست که کی . اتفاقا خانوم بنده هم رزمی کار هستن و باشگاه دارن:lol:
خانوادتن ما جد در جد رزمی کار بودیم :lol:
به هر حال ممنون از شما
ممنون آبتین جان همچنین شما و خانوادتان سلامت و شاد باشیدامیدوارم خوب و سلامت باشی محمد.
راستی
من مسلمان نیستم اما عید شیعیان را با تاخیر به شما تبریک می گم![]()
ممنون آبتین جان همچنین شما و خانوادتان سلامت و شاد باشید
عیب نداره به هرحال خدارو که قبول داری ماهم قبولت داریم
اگه خواستی بیا در این رابطه تو پ خ یا یاهو بحرفیم:blush:
یا علی
ببخشید دخالت میکنم ولی فکر میکنم بحث درباره ی ادیان عملا بی فایده باشه.چون هیچکس با یک مباحثه دینش رو عوض نمیکنه.از اونجایی که هدف همه ی ادیان آسمانی برقراری عدالت،تکامل معنوی انسان،جلب رضایت و خشنودی خدا،کمک به مردم و....هست پس همگی قابل احترام هستند و باید احترام بگذاریم.البته بحث بعضی از فرقه ها که به دشمنی با بقیه میپردازن جداست. مجددا عذر خواهی میکنم. با تشکر
یعنی در رابطه با خدا صحبت کنیم محمد؟
ببخشید دخالت میکنم ولی فکر میکنم بحث درباره ی ادیان عملا بی فایده باشه.چون هیچکس با یک مباحثه دینش رو عوض نمیکنه.از اونجایی که هدف همه ی ادیان آسمانی برقراری عدالت،تکامل معنوی انسان،جلب رضایت و خشنودی خدا،کمک به مردم و....هست پس همگی قابل احترام هستند و باید احترام بگذاریم.البته بحث بعضی از فرقه ها که به دشمنی با بقیه میپردازن جداست. مجددا عذر خواهی میکنم. با تشکر
تاپیک به کجا رفت:دی
خب همه این خوبی هایی که از ادیان گفتید تو دین اسلام هم هست
که از همه ادیان هم کامل تره و از اونجایی که انسان همیشه بهترین چیزارو واسه خودش و بشریت میخواد
پس اگه بخوایم به دنبال بهترین باشیم اسلام از همه کامل تره....
دوستای عزیزم.همتون گلین واقعا.خیلی چیزا ازتون یاد گرفتم
اما خواهش دارم به اعتقادات هم گیر ندین.دنبال این نباشیم که بخوایم اعتقاد کسی رو عوض کنیم
عیسی به دین خود
موسی به دین خود
مهم اینه که همه انسانیم و قابل احترام.فارغ از هرگونه باور و اعتقاد
شرمنده بابت آف تاپیک
Sent from my WT19i using Tapatalk 2