• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
درود بر شما .
توضیحات خوبی بود . استفاده بردم .
حقیقتا اسم آن شخص چینی ، جناب شین بود . خاطرات اویاما و سفرهایش در کتابی با نویسندگی کامرون کوئین گردآوری شده است . اویاما در خصوص این مبارزه میگوید که : "" هر بار می خواستم به اون پیرمرد نزدیک بشم ، هیچ واکنشی نشان نمی داد و در آخرین مرحله پاسخ حمله من را میداد . ""
در نهایت آن پیرمرد به مدت یک هفته با اویاما به تمرین پرداخت و رمز و راز خود را به اویاما آموزش داد .

ممنون از اطلاعات خوبت :happy:
وقت بشه مفصل میرم دنبالش ببینم قضیه چی بوده

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
همیشه از قرص و آمبول میترسیدم و میترسم
همین شربت عسل و معجون و سیب زمینی تخم مرغ رو ترجیح میدم

نظر شما چیه ؟ با توجه به اینکه در مورد بدنسازی برای رزمی صحبت میکنیم چه باید کرد ؟
سلام
دوباره خوش آمدی
بله منم که فعلا دارم از اینا استفاده میکنم(به غیر از شربت عسل)
یه سه هفتس که مولتی ویتامینم تمام شده هنوز وقت نکردم برم بگیرم!
چون میخوام چیزه خوبی بگبرم اینجا معمولیش زیاده
درباره گلوتامینم تا حالا با 10 نفر مشورت کردم هنوز کسی چیز بدی ازش نگفته و به شدت ازش تعریف میکنن
امروز یه کشتی گیر میگفت اینا را ول کن قرص فارماتون بگیر یه روز درمیان بخور بهترین مولتیویتامین پروتئین!!؟
متاسفانه موقعیت بدی هم باهاش(گلوتامین آشنا شدم) قبلا 20 تومن میدادی برای یک ماه الان شده 50-60 هزار تومن اونم معمولیش!و در تواناییم نیست انقدر پرداخت کنم
فعلا سعی میکنم با مواد طبیعی مثل میوه و سبزیجات خودم رو بسازم
امروز که باشگاه خودمان تعطیل بود ولی باشگاه کیوکشین باز دوباره رفت کیوکشین تمرین کردیم
بد نبود یعنی خوب بود عجب بدنسازی هایی دارن واقعا که توی این زمینه ها با تکواندو زمین تا آسمانه
با مشت(سیکن ها) به زمین ضربه میزدیم! با تیغه دست به زمین ضربه میزدیم! به سینه پا به دیوار و زمین و ....
کتک خوری هم که جای خود داره و گزینه اصلی به خاطرش رفتم کیو همین کت خوریش بود ولی جدا خیلی خوشم آمده
ولی حیف که به علت برخورد با تایم تکواندو جلسه ای یک بار بیشتر نمیتانم برم مگه اینکه مثه امروز بخوره تعطیلی که انور تعطیلی و اینور باز!
هیچوقت فکر نمیکردم تحملم انقدر در برابر گدان بالا باشه از چهارشنبه تا حالا نزدیک 60-70 تا گدان نوش جان فرماییدیم!!! ولی خدارا شکر سرحال سرپاییم
از وقتی کیوکشین رو به تکوانو و بدنسازی اضافه کردم یک کیلو نیم اضافه کردم! البته نا حق نگم که بخاطر سرماخوردگی این یک هفتم تحرکم رو خیلی کم تر کردم و دو که اصلا نرفتم
دوچرخه هم که خیلی کم شده. ولی خیلی زود سرماخوردگی به این سختی خوب شد!
نتیجه گیری: سعی کنید وقتی سرما میخورید بیشتر استراحت کنید و کمتر فعالیت خیلی زودتری حواب میگیرید و خوب میشید
از قل قله کردن اب نمک هم قافل نشید بسیار مفیده و معجزه آساست!
من قبلا برعکس وقتی سرما میخورم فعالیت خودم رو چند برابر میکردم که به خاطر همین سرماخوردگی تا چند هفته توی بردنم میماند و در آخر انقدر ضعیفم میکرد که کار به دکتر میکشید
در کل سالی دو یا سه بار سرما میخورم ولی الان دانستم چه کارش کنم!

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام دوستان من یه برنامه بدن سازی با وزنه برای بوکس میخوام ؟
دمتون گرم

شاید بتونم کمکی بکنم. در واقع چیزی که می تونم به شما بگم این هست که چه عضلاتی رو باید تقویت کنید و چه عضلاتی رو نباید.

می تونم بپرسم در چه سطحی بوکس کار می کنید؟ مربی دارید یا نه؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
در ادامه ی بحث دوستان سامورایی درباره ی روش اعمال نیرو، پیشنهاد می کنم این قسمت از مستند Time Warp رو ببینید. مهمان برنامه یک سامورایی هست و صحبت هایی در این زمینه می کنه.

بدون اینکه درباره محتوای برنامه قضاوتی بکنم، یه توضیح مختصر بدم.
در بخش میانی این مستند، فرد سامورایی درباره یک mystical transfer of energy یا همون کی صحبت می کنه.
توضیح می ده که من موجی از انرژی رو به بدن شما انتقال می دم. دیگران این انرژی رو در بدن من نمی بینن، اما تاثیر اون رو در بدن شما مشاهده می کنند، و خود شما هم متوجه یک تبادل ناگهانی نیرو خواهید شد.

فردی که ضربه رو دریافت میکنه اشاره می کنه که انگار برای لحظه ای بیهوش شده. در ادامه اشاره می کنه به تناقض این روش انتقال نیرو با قوانین نیوتون و ...

ضمنا بنده تجربه و اطلاعاتی درباره ی نحوه ضربه زدن با شمشیر و مباحث مرتبط ندارم.
این هم لینک:

Time Warp Samurai James Williams.mov - YouTube

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
توجه : تمام این نظرات شخصیه و در مورد دفاع شخصی (نه ورزشهای رزمی)
در باسخ به سوال
مرتضی عزیز نوشته شده
ولی در عین حال مخاطب عام هم داره

مرتضی جان اکثریت که توی کار هستن جودو رو بیشنهاد میکنن به عنوان رشته اصلی ولی اضافه میکنن که کافی نیست
منم جودو رو انتخاب کردم برای اینکه دوباره رو فرم بیام و یه چیز جدید یاد بګیرم (هنوز وقت نشده برم)

برای هدف شما یک سبک کافی نیست
/ سبکهای نظامی از چندین سبک ګرفته شدن و اګر بتونی سبک نظامی کار کنی خیلی بهتره
ولی چون امکانش نیست مجبورین چند سبک مختلف کار کنی حالا یا جدا یا به صورت موازی یا تو خونه با کیسه بوکس و آدمک

بیشتر روی ۲۰-۱۰ فن کاربردی هر رشته کار کنین و سعی کنین طوری روشون مسلط بشین که انګار خودتون ابداعشون کردین (۱۰۰٪ بیوفته تو بدنت)
این بهتره تا اینکه انرژیتون رو بزارین رو ۱۰۰ تا فن یک رشته که ممکنه در واقعیت هیچوقت به کار نیان
به جاش این وقت و انرژی رو ببرین یک سبک دیګه و فنون کاربردی اون رو هم یاد بګیرین و اینها رو در کنار هم بزارین
همونطور که میدونین جودوکا هم مثل بقیه رزمی کارها از فلان سبک خاص میخوره / ولی شما اګه فنون کاربردی ۲ تا سبک دیګه رو هم بلد باشید همچین اتفاقی کمتر براتون میوفته
این ترکیب بهتره برای دفاع شخصی هرچند کافی نیست / یه جورایی همون mma هست ولی ....

(بحث بدنسازی جداست / بدنسازی جودو شما رو تبدیل به لودر میکنه
)

ترجیحا یک سبک ضربه ای هم کار کنین (خودم وینګ چون رو میبسندم)
تو ضربه های کامبتیو سرعت از قدرت مهمتره (میګم چرا بعدا)
از مشت و لګد و آرنج و ژانو هم غافل نشین چون ۱/۴ کامبتیو همیناس / مخصوصا ۲ تا آخری
سراغ لګدهای کمر به بالا هم نرین
یه سری چیزهای مرګبار رو هم بعدها که تو این سبکها مسلط شدین خصوصی خدمتتون عرض میکنم
در کنار اینها ذهنتون رو هم آماده کنید / سعی کنید ذهن رو برای موقعیتهای واقعی آماده کنین (این از همه مهمتره)
از کار با سلاح هم غافل نشین (در مورد این هم بعدا میګم) در این باره سبک اسکریما در ایران هست (ولی کار با چاقو رو که خیلی مهمه آموزش نمیدن معمولا)

------------------------------------------------------------------

برای اینکه نظر مخالف رو هم بدونین :
دوستی دارم که سبک وزن و فرزه و معتقده نباید درګیری به زمین بکشه
اون وینګ چون رو توصیه میکنه به عنوان سبک اصلی / منم دیدم چطور با ۲ ضربه حریف رو مینداره
بچه نازی آباده و اهل دعوا و درګیری بوده تو جوونی
تو یه تصادف مغزش آسیب دیده و حالت نرمال نداره و دیه هم زیاد داده از اون موقع
اینا رو ګفتم که بدونین این آدمم بشت حرفش یه استدلال و تجربه قوی هست ولی داره چیز دیګه میګه

جودو عالیه ولی نهایتا به خودتون بستګی داره

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
ادامه فرمایشات شما در بدنسازی هم اگر خشک کار کنی نسبت به موقعی که مکمل مصرف می کنی عضلاتت موندگارتره ولی بازم به رزمی نمیرسه
دوست عزیز،خود من بدنسازی میرفتم عرق میریختم یک ساعت وزنه میزدم.دوره هم نرفتم فقط گلوتامین و پودر پروتئین مصرف میکردم.بدنم همش عضله بود و خشک! ولی در عرض چند ماه که بدنسازی رو ول کردم همش تحلیل رفت.با توجه به تجربه ای که دارم اینو میگم:در پرورش اندام ،ماندگاری عضلات غیر ممکن هست.تنها راهش اینه که در کنار بدنسازی،یک ورزش رزمی هم انجام بشه.یکی از دوستانم کیک بوکس و بدنسازی رو با هم میرفت.الان با اینکه کلا ورزش رو کنار گذاشته ولی هنوز بدنش رو فرم و عضلانی هست.حتی آرنولد هم با اینکه خلوص عضلاتش معروف بود،چیزی ازش باقی نمونده.

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
سلام
دوباره خوش آمدی
بله منم که فعلا دارم از اینا استفاده میکنم(به غیر از شربت عسل)
یه سه هفتس که مولتی ویتامینم تمام شده هنوز وقت نکردم برم بگیرم!
چون میخوام چیزه خوبی بگبرم اینجا معمولیش زیاده
درباره گلوتامینم تا حالا با 10 نفر مشورت کردم هنوز کسی چیز بدی ازش نگفته و به شدت ازش تعریف میکنن
امروز یه کشتی گیر میگفت اینا را ول کن قرص فارماتون بگیر یه روز درمیان بخور بهترین مولتیویتامین پروتئین!!؟
متاسفانه موقعیت بدی هم باهاش(گلوتامین آشنا شدم) قبلا 20 تومن میدادی برای یک ماه الان شده 50-60 هزار تومن اونم معمولیش!و در تواناییم نیست انقدر پرداخت کنم
فعلا سعی میکنم با مواد طبیعی مثل میوه و سبزیجات خودم رو بسازم
امروز که باشگاه خودمان تعطیل بود ولی باشگاه کیوکشین باز دوباره رفت کیوکشین تمرین کردیم
بد نبود یعنی خوب بود عجب بدنسازی هایی دارن واقعا که توی این زمینه ها با تکواندو زمین تا آسمانه
با مشت(سیکن ها) به زمین ضربه میزدیم! با تیغه دست به زمین ضربه میزدیم! به سینه پا به دیوار و زمین و ....
کتک خوری هم که جای خود داره و گزینه اصلی به خاطرش رفتم کیو همین کت خوریش بود ولی جدا خیلی خوشم آمده
ولی حیف که به علت برخورد با تایم تکواندو جلسه ای یک بار بیشتر نمیتانم برم مگه اینکه مثه امروز بخوره تعطیلی که انور تعطیلی و اینور باز!
هیچوقت فکر نمیکردم تحملم انقدر در برابر گدان بالا باشه از چهارشنبه تا حالا نزدیک 60-70 تا گدان نوش جان فرماییدیم!!! ولی خدارا شکر سرحال سرپاییم
از وقتی کیوکشین رو به تکوانو و بدنسازی اضافه کردم یک کیلو نیم اضافه کردم! البته نا حق نگم که بخاطر سرماخوردگی این یک هفتم تحرکم رو خیلی کم تر کردم و دو که اصلا نرفتم
دوچرخه هم که خیلی کم شده. ولی خیلی زود سرماخوردگی به این سختی خوب شد!
نتیجه گیری: سعی کنید وقتی سرما میخورید بیشتر استراحت کنید و کمتر فعالیت خیلی زودتری حواب میگیرید و خوب میشید
از قل قله کردن اب نمک هم قافل نشید بسیار مفیده و معجزه آساست!
من قبلا برعکس وقتی سرما میخورم فعالیت خودم رو چند برابر میکردم که به خاطر همین سرماخوردگی تا چند هفته توی بردنم میماند و در آخر انقدر ضعیفم میکرد که کار به دکتر میکشید
در کل سالی دو یا سه بار سرما میخورم ولی الان دانستم چه کارش کنم!

الان شما میگید که قبل از رفتن به کلاس رزمی شربت عسل مصرف کنیم یا نه دوست عزیز؟

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
دوست عزیز،خود من بدنسازی میرفتم عرق میریختم یک ساعت وزنه میزدم.دوره هم نرفتم فقط گلوتامین و پودر پروتئین مصرف میکردم.بدنم همش عضله بود و خشک! ولی در عرض چند ماه که بدنسازی رو ول کردم همش تحلیل رفت.با توجه به تجربه ای که دارم اینو میگم:در پرورش اندام ،ماندگاری عضلات غیر ممکن هست.تنها راهش اینه که در کنار بدنسازی،یک ورزش رزمی هم انجام بشه.یکی از دوستانم کیک بوکس و بدنسازی رو با هم میرفت.الان با اینکه کلا ورزش رو کنار گذاشته ولی هنوز بدنش رو فرم و عضلانی هست.حتی آرنولد هم با اینکه خلوص عضلاتش معروف بود،چیزی ازش باقی نمونده.
متوجه منظورم نشدین دوست عزیز.بنده گفتم اگر مکمل مصرف نکینم تحلیل عضلات روند کندتری نسبه به موقعی که مکمل مصرف میکنیم دارند

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
آقا من چوب خطم بر شده
برم تا هفته بعد

مطلب آخریم خیلی با عجله بود / بر از اشکاله و خیلی چیزها جا موند :(
دیګه به بزرګی خودتون ببخشید

با اجازه :happy:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
الان شما میگید که قبل از رفتن به کلاس رزمی شربت عسل مصرف کنیم یا نه دوست عزیز؟

من! اصلن این طور حرفی زدم؟!
متاسفانه من به علت اینکه معدم عصبی هست به علت یه سری مشکلات روحی که هیچوقت هم حتی به نزدیکترین دوستان و آشنایانمان هم نگفتم و غمباد شده توی دلم
و برعکس خودمو آدمی کاملا شاد و سرحال نشان میدم این باعث شده این مشکلات بد به معدم بزنه و اونو عصبی کنه
اینا همه رو گفتم برای اینکه من اصلا تا چند ساعت قبل تمرین چیزی نباید بخورم مخصوصا نوشیدنی! که خیلی دیر دفع میکنم و سر تمرین سنگین میشم مخصوصا تکواندو که همش جهش و تحرکه خیلی آدمو اذیت میکنه
به نظر من بهترین زمان خوردن این طوری چیزها اول صبح بعد صبحانه یا بعد از تمرینه
ولله شربت عسل رو که تا حالا نخوردم و تست نکردم ولی قبلا که مولتی ویتامین جوشان میخوردم اول صبح که میخوردم خیلی سرحال بودم!
بعد تمرین هم میام میوه میخوردم یا شیر میخورم میارم خانه با بیسکوییتی چیزی میخورم
که بعدا بهم گفتن بعد تمرین شیر نخورید! چون باعث میشه کسل بشید آخر شب بخورید!
ولی واقعا شیر نارگیل رو از دست ندید بشدت خفنه بشدت عجیب و تاثیرگذاره.
یه بار که داشتم بعد تمرین خودمان پایین بدنسازی کار میکردم تنها بودم و کلاس بالا کیک بوکسینگ بود
دیدم نزدیک مسابقاتشانه و دارن سر تغذیه های ویژه بحث میکنن!!
مثلا میگفتن آب پرتغال باعث میشه نفس باز و زیاد بشه!!!! یا اینجور چیزایی که یادم نیست!! آیا اینطوری خاصیت هایی هست واقعا؟!! داریم اصن؟!!
یا علی

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
توجه : تمام این نظرات شخصیه و در مورد دفاع شخصی (نه ورزشهای رزمی)
در باسخ به سوال
مرتضی عزیز نوشته شده
ولی در عین حال مخاطب عام هم داره

مرتضی جان اکثریت که توی کار هستن جودو رو بیشنهاد میکنن به عنوان رشته اصلی ولی اضافه میکنن که کافی نیست
منم جودو رو انتخاب کردم برای اینکه دوباره رو فرم بیام و یه چیز جدید یاد بګیرم (هنوز وقت نشده برم)

برای هدف شما یک سبک کافی نیست
/ سبکهای نظامی از چندین سبک ګرفته شدن و اګر بتونی سبک نظامی کار کنی خیلی بهتره
ولی چون امکانش نیست مجبورین چند سبک مختلف کار کنی حالا یا جدا یا به صورت موازی یا تو خونه با کیسه بوکس و آدمک

بیشتر روی ۲۰-۱۰ فن کاربردی هر رشته کار کنین و سعی کنین طوری روشون مسلط بشین که انګار خودتون ابداعشون کردین (۱۰۰٪ بیوفته تو بدنت)
این بهتره تا اینکه انرژیتون رو بزارین رو ۱۰۰ تا فن یک رشته که ممکنه در واقعیت هیچوقت به کار نیان
به جاش این وقت و انرژی رو ببرین یک سبک دیګه و فنون کاربردی اون رو هم یاد بګیرین و اینها رو در کنار هم بزارین
همونطور که میدونین جودوکا هم مثل بقیه رزمی کارها از فلان سبک خاص میخوره / ولی شما اګه فنون کاربردی ۲ تا سبک دیګه رو هم بلد باشید همچین اتفاقی کمتر براتون میوفته
این ترکیب بهتره برای دفاع شخصی هرچند کافی نیست / یه جورایی همون mma هست ولی ....

(بحث بدنسازی جداست / بدنسازی جودو شما رو تبدیل به لودر میکنه
)

ترجیحا یک سبک ضربه ای هم کار کنین (خودم وینګ چون رو میبسندم)
تو ضربه های کامبتیو سرعت از قدرت مهمتره (میګم چرا بعدا)
از مشت و لګد و آرنج و ژانو هم غافل نشین چون ۱/۴ کامبتیو همیناس / مخصوصا ۲ تا آخری
سراغ لګدهای کمر به بالا هم نرین
یه سری چیزهای مرګبار رو هم بعدها که تو این سبکها مسلط شدین خصوصی خدمتتون عرض میکنم
در کنار اینها ذهنتون رو هم آماده کنید / سعی کنید ذهن رو برای موقعیتهای واقعی آماده کنین (این از همه مهمتره)
از کار با سلاح هم غافل نشین (در مورد این هم بعدا میګم) در این باره سبک اسکریما در ایران هست (ولی کار با چاقو رو که خیلی مهمه آموزش نمیدن معمولا)

------------------------------------------------------------------

برای اینکه نظر مخالف رو هم بدونین :
دوستی دارم که سبک وزن و فرزه و معتقده نباید درګیری به زمین بکشه
اون وینګ چون رو توصیه میکنه به عنوان سبک اصلی / منم دیدم چطور با ۲ ضربه حریف رو مینداره
بچه نازی آباده و اهل دعوا و درګیری بوده تو جوونی
تو یه تصادف مغزش آسیب دیده و حالت نرمال نداره و دیه هم زیاد داده از اون موقع
اینا رو ګفتم که بدونین این آدمم بشت حرفش یه استدلال و تجربه قوی هست ولی داره چیز دیګه میګه

جودو عالیه ولی نهایتا به خودتون بستګی داره

سلام.خیلی ممنون از بابت جواب مفصل و خوبی که دادید.بله من هم در مورد وینگچون با شما موافقم.اما همونطور که قبلا گفتم در نزدیکی ما وینگچون نیست.وگرنه انتخاب اولم مطمئنا وینگچون بود.سرعت وینگچون کارها خیلی زیاده.عکس العملشون در برابر مهاجم،به شکل شگفت انگیزی انفجاری و ظاهرا غیر قابل مهار هست.در مورد ضربات آرنج و زانو هم با شما موافقم.چون وقتی شما فاصله ی کمی با مهاجم داشته باشید،واقعا نمیتونید لگد بزنید.اینجاست که یک کلینچ(گردن گیری به سبک موآی تای) و یک ضربه ی زانو و یا حتی آرنج و مشت کارساز میشه.در مورد کار با سلاح هم با شما موافقم.فکر میکنم لازم ترین اسلحه هم همون چاقویی باشه که شما فرمودید.اما در مورد فنون خاک! بنیانگذار وینگچون در ایران،خودشون سبکی رو ابداع کردن که فنون خاک هم در اون وجود داره.انواع سلاح از قبیل:نانچاکو،چوب و...رو هم پوشش میده.من خودم تمریناتشون رو دیدم و حتی با خود سی گونگ هم صحبت کردم.به نظرم کامل و خیلی کاربردی هست.ولی حیف که بهش دسترسی ندارم. باز هم ممنون از لطف شما

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
ادامه فرمایشات شما در بدنسازی هم اگر خشک کار کنی نسبت به موقعی که مکمل مصرف می کنی عضلاتت موندگارتره ولی بازم به رزمی نمیرسه

درسته و کاملا تایید میشه حتما هم نباید خشک کار کرد و قتی بدنسازی رو همراه با رزمی کار میکنید
بدن خشک میشه مثل وقتی که پودر میخوری.....

موفق باشید

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
یک نکته درباره ی این مستندی که لینکش را داده بودم.

دوباره که دیدمش در واقع صحبت از کی یا انرژی درون نیست. بیشتر درباره ی انتقال یکجور kinetic energy هست.

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
بنیانگذار وینگچون در ایران،خودشون سبکی رو ابداع کردن که فنون خاک هم در اون وجود داره.انواع سلاح از قبیل:نانچاکو،چوب و...رو هم پوشش میده.من خودم تمریناتشون رو دیدم و حتی با خود سی گونگ هم صحبت کردم.به نظرم کامل و خیلی کاربردی هست.ولی حیف که بهش دسترسی ندارم. باز هم ممنون از لطف شما

اسم این سبک چی هست؟

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
اسم این سبک چی هست؟
وو وای تائو کونگ فو
به نظرم با اون وینگچونی که خیلی ها زنونه میدونن کاملا متفاوت هست.حملاتشون به شدت خشن هست.ولی اصلا کلنگی یا بزن بزن به چشم نمیاد

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
سلام.خیلی ممنون از بابت جواب مفصل و خوبی که دادید
.در مورد کار با سلاح هم با شما موافقم.فکر میکنم لازم ترین اسلحه هم همون چاقویی باشه که شما فرمودید
خودشون سبکی رو ابداع کردن که فنون خاک هم در اون وجود داره.انواع سلاح از قبیل:نانچاکو،چوب و...رو هم پوشش میده

خواهش میکنم .خیلی ممنون
اګه تهران هستن ایشون معرفی کنید برم خدمتشون برای وینګ چون
مشخصه تفکرشون کاربردیه

در مورد چاقو ۲-۳ تا منبع کار راه انداز دارم شاید به اندازه آموزش حضوریش خوب نباشه ولی تو مقایسه خیلی اختلاف نداره اګر درست تمرین بشه
بهتون قول میدم با همینها روی اکثر تکنیکهای دفاع در برابر چاقو رو کم خواهید کرد (تجربش رو با دوستان نظامیم دارم:D)

از سلاحهای معروف اسکریما چاقو و چوب کوتاه و نوعی قمه هست که اسمش خاطرم نیست (مچت؟)
اکثر استادهاش هم همه رو بلدن .اګر قانعشون کنید شاید خصوصی یاد بدن

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
مرسی از تمامی بچه ها
به شدت استفاده کردم از مطالب چند صفحه ی اخیر
خیلی خیلی عالی بود

از دوستان کسی هستش که بتونه یه برنامه غذایی بهم بده که در طول 1 ماه پنج کیلو بیام پایین ؟
اردیبهشت ماه قبل از مصدومیتم وزنم شده بود 78،و خیلی رو فرم و عالی بودم،اما مصدوم که شدم و به دنبالش 2 ماه زمی تعطیل شد + فارماتون هم به خاطر ضعف بدنیم مصرف کردم !!! وزنم رسید به 87،الان حدود 86 هستم و اصلا راضی نیستم

کمک کنید که شدیدا نیاز دارم

برنامه ای میخوام که علی رغم کاهش وزن،باعث نشه توانم تو ورزش کم بشه و عضله سوزی رخ بده
ممنون میشم ازتون مثل همیشه

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
خواهش میکنم .خیلی ممنون
اګه تهران هستن ایشون معرفی کنید برم خدمتشون برای وینګ چون
مشخصه تفکرشون کاربردیه

در مورد چاقو ۲-۳ تا منبع کار راه انداز دارم شاید به اندازه آموزش حضوریش خوب نباشه ولی تو مقایسه خیلی اختلاف نداره اګر درست تمرین بشه
بهتون قول میدم با همینها روی اکثر تکنیکهای دفاع در برابر چاقو رو کم خواهید کرد (تجربش رو با دوستان نظامیم دارم:D)

از سلاحهای معروف اسکریما چاقو و چوب کوتاه و نوعی قمه هست که اسمش خاطرم نیست (مچت؟)
اکثر استادهاش هم همه رو بلدن .اګر قانعشون کنید شاید خصوصی یاد بدن
بله آکادمی ایشون در تهران هست.ولی ظاهرا الان تشریف بردن آلمان و اواخر همین ماه بر میگردن.اونجا آکادمی اصلیشون هست.به سایت سیفو قهرمانی یک سر بزنید.در ضمن ایشون همون شخصی هستند که در فیلم محافظ در کنار بازیگرانی مثل جمشید هاشم پور ،چکامه چمن ماه،سودابه بیضایی و...بازی کردن و با داشتن حدودا پنجاه سال سن،حرکات رو خیلی سریع انجام میدن.حرکات وو وای تائو رو میتونید در این فیلم ببینید.به نظرم این فیلم در کنار فیلم پرواز از اردوگاه بهترین فیلم ها در ژانر رزمی در ایران هستند.
همچنین منتظر مطالب عالیتون در خصوص سلاح هستم.با تشکر از شما

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
وو وای تائو کونگ فو
به نظرم با اون وینگچونی که خیلی ها زنونه میدونن کاملا متفاوت هست.حملاتشون به شدت خشن هست.ولی اصلا کلنگی یا بزن بزن به چشم نمیاد

درود . مرتضی جان ، با عرض ادب یه پیشنهاد دارم .
البته شما خودتان صد در صد واردتر از من هستید . ولی با این اوصاف باز هم پیشنهادم را می گویم . اینو قبلا هم عرض کرد .
یه مدت فقط جودو کار کن در نهایت وقتی به سطح مطلوب رسیدی به سراغ سبک های دیگر برو . چون برات امکانش نیست یک سبک واحد مثل کراو ماگا کار کنی ، پس بهتره مرحله به مرحله پیش بری . توی سبک های نظامی / کامبتیو ، همه موارد گراپلینگ و ضربه زدن ...... یک جا و هماهنگ آموزش داده می شوند . اما چون شما مجبوری چند سبک کار کنی ، بهتر است مرحله به مرحله این کار را انجام بدهی .
با تشکر و پوزش .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
مرسی از تمامی بچه ها
به شدت استفاده کردم از مطالب چند صفحه ی اخیر
خیلی خیلی عالی بود

از دوستان کسی هستش که بتونه یه برنامه غذایی بهم بده که در طول 1 ماه پنج کیلو بیام پایین ؟
اردیبهشت ماه قبل از مصدومیتم وزنم شده بود 78،و خیلی رو فرم و عالی بودم،اما مصدوم که شدم و به دنبالش 2 ماه زمی تعطیل شد + فارماتون هم به خاطر ضعف بدنیم مصرف کردم !!! وزنم رسید به 87،الان حدود 86 هستم و اصلا راضی نیستم

کمک کنید که شدیدا نیاز دارم

برنامه ای میخوام که علی رغم کاهش وزن،باعث نشه توانم تو ورزش کم بشه و عضله سوزی رخ بده
ممنون میشم ازتون مثل همیشه

درود . من زیاد سر رشته در کم کردن وزن ندارم ، چون خودم وزنم کم بود ، با تمرین و آوردن عضله وزرنم را زیاد کردم . اما همین قدر میدونم که دویدن و طناب زدن معجزه می کند . ولی بهتر است با یک مربی مشورت کنی یا اینکه در همین انجمن ورزش با جناب مهدی کولمن مکاتبه داشته باشی .
http://forum.persiantools.com/t97361.html

موفق باشی

بالا