همیشه از قرص و آمبول میترسیدم و میترسم
همین شربت عسل و معجون و سیب زمینی تخم مرغ رو ترجیح میدم
نظر شما چیه ؟ با توجه به اینکه در مورد بدنسازی برای رزمی صحبت میکنیم چه باید کرد ؟
سلام
دوباره خوش آمدی
بله منم که فعلا دارم از اینا استفاده میکنم(به غیر از شربت عسل)
یه سه هفتس که مولتی ویتامینم تمام شده هنوز وقت نکردم برم بگیرم!
چون میخوام چیزه خوبی بگبرم اینجا معمولیش زیاده
درباره گلوتامینم تا حالا با 10 نفر مشورت کردم هنوز کسی چیز بدی ازش نگفته و به شدت ازش تعریف میکنن
امروز یه کشتی گیر میگفت اینا را ول کن قرص فارماتون بگیر یه روز درمیان بخور بهترین مولتیویتامین پروتئین!!؟
متاسفانه موقعیت بدی هم باهاش(گلوتامین آشنا شدم) قبلا 20 تومن میدادی برای یک ماه الان شده 50-60 هزار تومن اونم معمولیش!و در تواناییم نیست انقدر پرداخت کنم
فعلا سعی میکنم با مواد طبیعی مثل میوه و سبزیجات خودم رو بسازم
امروز که باشگاه خودمان تعطیل بود ولی باشگاه کیوکشین باز دوباره رفت کیوکشین تمرین کردیم
بد نبود یعنی خوب بود عجب بدنسازی هایی دارن واقعا که توی این زمینه ها با تکواندو زمین تا آسمانه
با مشت(سیکن ها) به زمین ضربه میزدیم! با تیغه دست به زمین ضربه میزدیم! به سینه پا به دیوار و زمین و ....
کتک خوری هم که جای خود داره و گزینه اصلی به خاطرش رفتم کیو همین کت خوریش بود ولی جدا خیلی خوشم آمده
ولی حیف که به علت برخورد با تایم تکواندو جلسه ای یک بار بیشتر نمیتانم برم مگه اینکه مثه امروز بخوره تعطیلی که انور تعطیلی و اینور باز!
هیچوقت فکر نمیکردم تحملم انقدر در برابر گدان بالا باشه از چهارشنبه تا حالا نزدیک 60-70 تا گدان نوش جان فرماییدیم!!! ولی خدارا شکر سرحال سرپاییم
از وقتی کیوکشین رو به تکوانو و بدنسازی اضافه کردم یک کیلو نیم اضافه کردم! البته نا حق نگم که بخاطر سرماخوردگی این یک هفتم تحرکم رو خیلی کم تر کردم و دو که اصلا نرفتم
دوچرخه هم که خیلی کم شده. ولی خیلی زود سرماخوردگی به این سختی خوب شد!
نتیجه گیری: سعی کنید وقتی سرما میخورید بیشتر استراحت کنید و کمتر فعالیت خیلی زودتری حواب میگیرید و خوب میشید
از قل قله کردن اب نمک هم قافل نشید بسیار مفیده و معجزه آساست!
من قبلا برعکس وقتی سرما میخورم فعالیت خودم رو چند برابر میکردم که به خاطر همین سرماخوردگی تا چند هفته توی بردنم میماند و در آخر انقدر ضعیفم میکرد که کار به دکتر میکشید
در کل سالی دو یا سه بار سرما میخورم ولی الان دانستم چه کارش کنم!