خوب بلاخره من برگشتم
سوالی که مدت ها ذهن منو مشغول خودش کرده:
کدام یک از رزمی کاران دنیا با دوپینگ و داروهای نیروزا به مقام قهرمانی رسیدند؟
درود بر شما . چه عجب . جواب سوال شما را نمی دانم ، فقط می خواستم عرض ادب بکنم !
خوب بلاخره من برگشتم
سوالی که مدت ها ذهن منو مشغول خودش کرده:
کدام یک از رزمی کاران دنیا با دوپینگ و داروهای نیروزا به مقام قهرمانی رسیدند؟
درود بر شما . چه عجب . جواب سوال شما را نمی دانم ، فقط می خواستم عرض ادب بکنم !
همیشه اذهان عمومی وقتی کلمه دوپینگ رو میشنوند ذهنشون میره به سمت پرورش اندام و رشته های المپیکی و ورزش فوتبال
با توجه به اینکه تزریق خون در هیجان موثره و انرژِی گرفتن تک تک سلول های بدن نیازمند تزریق اکسیژن در مدت زمان معینی برای تمرین و مبارزه هست
این موضوع رو میطلبه که راجبش بحث کنیم
با تشکر فراوان از شما . بله جای کونگ فو و کلا سبک های چینی در این تاپیک خیلی خالی است . فکر میکنم بار این مسئولیت به عهده شما باشد :lol: (البته قصد جسارت ندارم ، به هر حال شما در این زمینه مطالعات بسیاری دارید )
در مورد ضربه ای که گفتید ، یعنی منظورتون این است که اگر یک ضربه مشت را به سه مرحله تقسیم کنیم ، در یک سوم آخر مشت ما باید محکم و منقبض بشود ؟؟
( البته اگر منظورتان را درست متوجه شده باشم ) .
درود .
همیشه یک سری سوالات برای هر شخصی پیش میاد . خوب هر کسی سوالاتی داره که شاید هیچ وقت به جوابش نرسه ، یا به نظرش احمقانه بیاد . چند سالی است که سوالی برای من مطرح شده و متاسفانه به جواب واضح و قابل توجیهی نرسیدم .
همیشه از تقابل سبک ها متنفر بودم و هستم . اما اویاما جوان بوده و قدرتمند ( دیگه گفتن نداره ) . چرا چندین مرتبه از پیرمرد شکست می خورد ؟؟؟
( همان طور که در اول پستم گفتم ، احتمال میدم سوالم احمقانه باشد . اما خوب این سوال ذهنم را مشغول کرده . چه کنم )
سلام پوریا شربت عسل کدومه؟؟
منظورت همون اب و عسل هست؟؟
در ادامه مطالب تفاوت نینجوتسو با کامبیتیو به یک شباهت اشاره می کنم که هر دو این هنرها نگاهی خاصی به سلاح دارند یعنی معتقد هستند که هر چیزی می تونه سلاح باشه
مثلا در کامبیتیو کلید یک سلاح محسوب می شه و در نینجوتسو مثلا تکنیک هایی درباره سنگ هست که اسم خاصی در زبان ژاپنی داره استفاده های مختلف میشه (نمیشه توضیح داد)
ممنون
درست میفرمایید
یکی از سلاحهای اصلی در دفاع شخصی کلید و چیزهای مربوط به کلید هست
الیته میشه روی دسته کلید طوری کار کرد که ...... خدا رحم کنه
در کامبتیو متفاوته شرایط
در کامبتیو سلاح اصلی اسلحه ګرم و ترجیحا دوربرده !
بعد مسلسل
بعد اسلحه کمری
بعد خود سلاح با سرنیزش حتی اګر مهمات نداره
بعد چاقو سنګری
بعد سنګ و چوب و خاک
نهایتا کلید و خودکار (اګر بیدا شه)
تا وقتی یکی هست سراغ بعدی نمیریم
کلا یک اصول انګیجمنت خاصی هست که وقت نیست کامل بګم
دست خالی آخرین ګزینه هست و ګزینه احمقانه ای هم هست
برای همین مثلا علاوه بر کمر یک سلاح دیګه هم روی مچ بسته میشه تا اګر کار به زمین کشید یا به کمر دسترسی نبود از اون استفاده بشه
(در بست بعدی توضیح میدم کمی)
یه سوال !
یک جا شنیدم که برای برش (با هر وسیله ای) یاید هدفت رو عقبتر از چیزی که میخوای ببری در نظر بګیری
مثل شکستن اشیا سخت که میګن ضربت رو روی چوب بایینی متمرکز کن تا بتونی همه رو بشکنی
همچین چیزی صحت داره ؟ در مورد برش ؟
یه سوال !
یک جا شنیدم که برای برش (با هر وسیله ای) یاید هدفت رو عقبتر از چیزی که میخوای ببری در نظر بګیری
مثل شکستن اشیا سخت که میګن ضربت رو روی چوب بایینی متمرکز کن تا بتونی همه رو بشکنی
همچین چیزی صحت داره ؟ در مورد برش ؟
اگه بتونم اطلاعاتی در این زمینه کسب کنم حتماً مطرح میکنم. :happy:
در حال حاضر هدف از عقب در نظر گرفتن هدف در هنگام برش رو متوجه نمیشم. :f34r:
با توجه به اندازه وسیله، مکان شما و مکان هدف، میشه تخمین مناسب زد و برش رو انجام داد و بقیه ماجرا هم مربوط به نحوه برش شما میشه که تا چه حد موفقیت آمیز انجام بشه. :eh:
والا دوست عزیز من تا به حال اجسام زیادی شکستم به همین دلیل می گم که این حرف نادرسته.هر موقع خواستم جسم سختی رو بشکنم تمام تمرکزمو روی شکستن کل جسم متمرکز می کردم و خوشبختانه هیچ موقع هم شکست نخوردم.شاید اون حرف برای نقل کنندش صادق بوده نه برای همه افراد
در مورد انتخاب کاربر فعال،به نظر من باید بزرگوارانی مثل آقایان آبتین و آرمین هم انتخاب میشدن.البته با توجه به معنی کلمه ی فعال(بسیار فعالیت کننده)جناب ESMIGHELE از همه فعال تر هستند.
دوستان در رابطه با بدنسازی میشه گفت بدنسازی طبیعی و رزمی که توی خود تمرین باشگاه انجام میشه و حداقل هفته ای یک جلسه رو باید به اون اختصاص داد و بسته به رشته هم فرق میکنه(بعضی ها سرعتی بعضی ها قدرتی بعضی ها هم ترکیبی) از بدنسازی با دستگاه مفید تره برای رزمی کار البته از حق نگذریم نمیشه از تاثیر دستگاه ها هم گذشت ولی بدنسازی رزمی و طبیعی چیزه دیگس....
یا علی
منم موافقم که بدنسازی رزمی بهتره
خیلی موندګارتره ... کسی رو میشناسم که تو ۶۰ سالګی هنوز عضلات بوکس کار کردنش رو داره
ولی بدنسازی با دستګاه رو تا ول میکنیم همش میبره !
مخصوصا که قرص و آمبول و ... آخر عاقبت نداره / اونم اینجا که نصفشون تقلبی هستن
نه دوست عزیز ... اتفاقا خیلی فکر هوشمندانه ایه :happy:
بنده شنیدم که اویاما در چین نه یکبار بلکه چند بار از افراد مختلف شکست خورده (در مورد صحت این مساله تحقیق نکردم)
کاملا منطقیه ...چون هیچ سبکی یا هیچ فردی کامل نیست
در ورزشهای رزمی بهترین معنا نداره
شاید بشه ګفت فلان چیز در فلان زمینه یا برای فلان هدف بهترینه ولی نمیشه کلی ګفت یک سبک یا فرد بهترینه
در عین حال که اکثر سبکها در کلیت شبیه هستند ولی فلسفه بشت اونها و هدفشون و مردمی که اونها رو به وجود اوردن و زمان و شرایط بیدایش اونها متفاوت هستن
برای بهترین بودن باید به همه سبکها ۱۰۰٪ مسلط بود و چون چنین چیزی ممکن نیست بس بهترین بودن در ورزشهای رزمی معنی نداره
ولی میشه ګفت فلان سبک در فلان زمینه از سبک دیګه بهتره
در حال حاضر تو مبارزات رینګی MMA کارها دست بالا رو دارن چون خودشون رو در بند یک سبک با تمام نقاط ضعفش نګه نداشتن و سعی میکنن آنچه خوبان همه دارند یکجا داشته باشن بدون نقاط ضعف اونها