• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
خوب بلاخره من برگشتم
سوالی که مدت ها ذهن منو مشغول خودش کرده:

کدام یک از رزمی کاران دنیا با دوپینگ و داروهای نیروزا به مقام قهرمانی رسیدند؟

درود بر شما . چه عجب . جواب سوال شما را نمی دانم ، فقط می خواستم عرض ادب بکنم !

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
درود بر شما . چه عجب . جواب سوال شما را نمی دانم ، فقط می خواستم عرض ادب بکنم !

همیشه اذهان عمومی وقتی کلمه دوپینگ رو میشنوند ذهنشون میره به سمت پرورش اندام و رشته های المپیکی و ورزش فوتبال
با توجه به اینکه تزریق خون در هیجان موثره و انرژِی گرفتن تک تک سلول های بدن نیازمند تزریق اکسیژن در مدت زمان معینی برای تمرین و مبارزه هست

این موضوع رو میطلبه که راجبش بحث کنیم

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
همیشه اذهان عمومی وقتی کلمه دوپینگ رو میشنوند ذهنشون میره به سمت پرورش اندام و رشته های المپیکی و ورزش فوتبال
با توجه به اینکه تزریق خون در هیجان موثره و انرژِی گرفتن تک تک سلول های بدن نیازمند تزریق اکسیژن در مدت زمان معینی برای تمرین و مبارزه هست

این موضوع رو میطلبه که راجبش بحث کنیم

حتما بسیار عالی ، کسی را میشناسی که از این کارا کرده باشه ؟؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
با تشکر فراوان از شما . بله جای کونگ فو و کلا سبک های چینی در این تاپیک خیلی خالی است . فکر میکنم بار این مسئولیت به عهده شما باشد :lol: (البته قصد جسارت ندارم ، به هر حال شما در این زمینه مطالعات بسیاری دارید )
در مورد ضربه ای که گفتید ، یعنی منظورتون این است که اگر یک ضربه مشت را به سه مرحله تقسیم کنیم ، در یک سوم آخر مشت ما باید محکم و منقبض بشود ؟؟
( البته اگر منظورتان را درست متوجه شده باشم ) .

درباره ی ضربه همین طور است که گفتید.
درباره ی کونگ فو هم، مقداری مطالعه و کمی تجربه دارم.

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
درود .
همیشه یک سری سوالات برای هر شخصی پیش میاد . خوب هر کسی سوالاتی داره که شاید هیچ وقت به جوابش نرسه ، یا به نظرش احمقانه بیاد . چند سالی است که سوالی برای من مطرح شده و متاسفانه به جواب واضح و قابل توجیهی نرسیدم .
همیشه از تقابل سبک ها متنفر بودم و هستم . اما اویاما جوان بوده و قدرتمند ( دیگه گفتن نداره ) . چرا چندین مرتبه از پیرمرد شکست می خورد ؟؟؟
( همان طور که در اول پستم گفتم ، احتمال میدم سوالم احمقانه باشد . اما خوب این سوال ذهنم را مشغول کرده . چه کنم )

نه دوست عزیز ... اتفاقا خیلی فکر هوشمندانه ایه :happy:
بنده شنیدم که اویاما در چین نه یکبار بلکه چند بار از افراد مختلف شکست خورده (در مورد صحت این مساله تحقیق نکردم)
کاملا منطقیه ...چون هیچ سبکی یا هیچ فردی کامل نیست
در ورزشهای رزمی بهترین معنا نداره
شاید بشه ګفت فلان چیز در فلان زمینه یا برای فلان هدف بهترینه ولی نمیشه کلی ګفت یک سبک یا فرد بهترینه

در عین حال که اکثر سبکها در کلیت شبیه هستند ولی فلسفه بشت اونها و هدفشون و مردمی که اونها رو به وجود اوردن و زمان و شرایط بیدایش اونها متفاوت هستن

برای بهترین بودن باید به همه سبکها ۱۰۰٪ مسلط بود و چون چنین چیزی ممکن نیست بس بهترین بودن در ورزشهای رزمی معنی نداره
ولی میشه ګفت فلان سبک در فلان زمینه از سبک دیګه بهتره
در حال حاضر تو مبارزات رینګی MMA کارها دست بالا رو دارن چون خودشون رو در بند یک سبک با تمام نقاط ضعفش نګه نداشتن و سعی میکنن آنچه خوبان همه دارند یکجا داشته باشن بدون نقاط ضعف اونها

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
ya_ali_mavla و ESMIGHELE ، خیلی متشکرم دوستان عزیزم :blush: ح
به امید روزی که Kirioroshi رو به درستی انجام بدم، به جای ضربه زدن، برش انجام بدم :D

یه سوال !
یک جا شنیدم که برای برش (با هر وسیله ای) یاید هدفت رو عقبتر از چیزی که میخوای ببری در نظر بګیری
مثل شکستن اشیا سخت که میګن ضربت رو روی چوب بایینی متمرکز کن تا بتونی همه رو بشکنی

همچین چیزی صحت داره ؟ در مورد برش ؟

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
سلام پوریا شربت عسل کدومه؟؟
منظورت همون اب و عسل هست؟؟

بچه بودم شربت عسل زیاد به خوردم میدادن
معمولا همراه آب و عسل آبلیمو تازه یا دارچین یا هردو رو هم داشت
دارچینش خیییلی خوبه

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
کونگ فو پیچیدگی های خاص خودشو داره یعنی باید از بچگی تمرین کنی تا پیری
ولی سبک جیت کان دو یه راست میره سر اصل مطلب و بدرد کسانی میخوره که مغزی پر همراه با مطالعه زیاد دارند

در ورزش جودو یک یک نوع کلک زدن در زورآزمایی است
در زمان های قدیم افسانه هایی تعریف میکردند که چطور یک نفر تونسته کوه جابجا کنه
جودو هم همینه

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
در ادامه مطالب تفاوت نینجوتسو با کامبیتیو به یک شباهت اشاره می کنم که هر دو این هنرها نگاهی خاصی به سلاح دارند یعنی معتقد هستند که هر چیزی می تونه سلاح باشه
مثلا در کامبیتیو کلید یک سلاح محسوب می شه و در نینجوتسو مثلا تکنیک هایی درباره سنگ هست که اسم خاصی در زبان ژاپنی داره استفاده های مختلف میشه (نمیشه توضیح داد)
ممنون

درست میفرمایید
یکی از سلاحهای اصلی در دفاع شخصی کلید و چیزهای مربوط به کلید هست
الیته میشه روی دسته کلید طوری کار کرد که ...... خدا رحم کنه :D

در کامبتیو متفاوته شرایط
در کامبتیو سلاح اصلی اسلحه ګرم و ترجیحا دوربرده !
بعد مسلسل
بعد اسلحه کمری
بعد خود سلاح با سرنیزش حتی اګر مهمات نداره
بعد چاقو سنګری
بعد سنګ و چوب و خاک
نهایتا کلید و خودکار (اګر بیدا شه)
تا وقتی یکی هست سراغ بعدی نمیریم
کلا یک اصول انګیجمنت خاصی هست که وقت نیست کامل بګم

دست خالی آخرین ګزینه هست و ګزینه احمقانه ای هم هست
برای همین مثلا علاوه بر کمر یک سلاح دیګه هم روی مچ بسته میشه تا اګر کار به زمین کشید یا به کمر دسترسی نبود از اون استفاده بشه

(در بست بعدی توضیح میدم کمی)

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
درست میفرمایید
یکی از سلاحهای اصلی در دفاع شخصی کلید و چیزهای مربوط به کلید هست
الیته میشه روی دسته کلید طوری کار کرد که ...... خدا رحم کنه :D

در کامبتیو متفاوته شرایط
در کامبتیو سلاح اصلی اسلحه ګرم و ترجیحا دوربرده !
بعد مسلسل
بعد اسلحه کمری
بعد خود سلاح با سرنیزش حتی اګر مهمات نداره
بعد چاقو سنګری
بعد سنګ و چوب و خاک
نهایتا کلید و خودکار (اګر بیدا شه)
تا وقتی یکی هست سراغ بعدی نمیریم
کلا یک اصول انګیجمنت خاصی هست که وقت نیست کامل بګم

دست خالی آخرین ګزینه هست و ګزینه احمقانه ای هم هست
برای همین مثلا علاوه بر کمر یک سلاح دیګه هم روی مچ بسته میشه تا اګر کار به زمین کشید یا به کمر دسترسی نبود از اون استفاده بشه

(در بست بعدی توضیح میدم کمی)

ژاپنی ها افراد موزی هستن
فرهنگ هنرهای رزمی عهد قدیم اپن مرموزه

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
یه سوال !
یک جا شنیدم که برای برش (با هر وسیله ای) یاید هدفت رو عقبتر از چیزی که میخوای ببری در نظر بګیری
مثل شکستن اشیا سخت که میګن ضربت رو روی چوب بایینی متمرکز کن تا بتونی همه رو بشکنی

در این خصوص اطلاعاتی ندارم. :blush:
اگه بتونم اطلاعاتی در این زمینه کسب کنم حتماً مطرح میکنم. :happy:

در حال حاضر هدف از عقب در نظر گرفتن هدف در هنگام برش رو متوجه نمیشم. :f34r:
با توجه به اندازه وسیله، مکان شما و مکان هدف، میشه تخمین مناسب زد و برش رو انجام داد و بقیه ماجرا هم مربوط به نحوه برش شما میشه که تا چه حد موفقیت آمیز انجام بشه. :eh:

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
یه سوال !

والا دوست عزیز من تا به حال اجسام زیادی شکستم به همین دلیل می گم که این حرف نادرسته.هر موقع خواستم جسم سختی رو بشکنم تمام تمرکزمو روی شکستن کل جسم متمرکز می کردم و خوشبختانه هیچ موقع هم شکست نخوردم.شاید اون حرف برای نقل کنندش صادق بوده نه برای همه افراد

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
اگه بتونم اطلاعاتی در این زمینه کسب کنم حتماً مطرح میکنم. :happy:
در حال حاضر هدف از عقب در نظر گرفتن هدف در هنگام برش رو متوجه نمیشم. :f34r:
با توجه به اندازه وسیله، مکان شما و مکان هدف، میشه تخمین مناسب زد و برش رو انجام داد و بقیه ماجرا هم مربوط به نحوه برش شما میشه که تا چه حد موفقیت آمیز انجام بشه. :eh:
والا دوست عزیز من تا به حال اجسام زیادی شکستم به همین دلیل می گم که این حرف نادرسته.هر موقع خواستم جسم سختی رو بشکنم تمام تمرکزمو روی شکستن کل جسم متمرکز می کردم و خوشبختانه هیچ موقع هم شکست نخوردم.شاید اون حرف برای نقل کنندش صادق بوده نه برای همه افراد

ممنون .تونستی ببرس :happy:

سعی میکنم توضیح بدم :

یه اسکریما کار میګفت وقتی با چوب ضربه میزنی باید جوری بزنی که انګار چوب قراره به شی ای در کنار هدف اصلی بخوره / نباید چوب در محل ضربه متوقف بشه
مثلا وقتی میخوای به دست چب بزنی دست راست رو هدف خودت فرض کن / انګار که چوب قراره از بدن فرد عبور کنه .اینطوری قدرتت خیلی بیشتر میشه
در واقع همون ادامه دادن ضربه بس از برخورد به هدفه

یک کیوکوشین کار هم میګفت مثلا اګر ۶ تا شی روی هم چیده شده باشه فرض کن اون ۵ تای بالایی وجود ندارن و تو ذهنت فقط ششمی رو ببین و به قصد اون ضربه بزن تا بهتر ضربه بزنی / اینطوری ذهن دست رو متوقف نمیکنه وسط راه / البته نګفت اینطوری میشکنه دست یا نه :D

تو مستند فایت کوئست هم همین رو استاد کیوکوشین تکرار کرد ... (رفته بودن اوکیناوا برای آشنایی با کیوکوشین)
انګار یه راه میونبر و به قولی فوت کوزه ګری هست / ببرسی ممنون میشم

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
در مورد انتخاب کاربر فعال،به نظر من باید بزرگوارانی مثل آقایان آبتین و آرمین هم انتخاب میشدن.البته با توجه به معنی کلمه ی فعال(بسیار فعالیت کننده)جناب ESMIGHELE از همه فعال تر هستند.

ممنون دوست عزیز. شما لطف داری

آبتین جان رو نمیدونم ولی بنده خیلی فعال نیستم
برای همین درست نیست همچین عنوانی داشته باشم / مخصوصا که تعداد بستهام خیلی خیلی کمتر از دوستانه

بازم ممنون :blush:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
دوستان در رابطه با بدنسازی میشه گفت بدنسازی طبیعی و رزمی که توی خود تمرین باشگاه انجام میشه و حداقل هفته ای یک جلسه رو باید به اون اختصاص داد و بسته به رشته هم فرق میکنه(بعضی ها سرعتی بعضی ها قدرتی بعضی ها هم ترکیبی) از بدنسازی با دستگاه مفید تره برای رزمی کار البته از حق نگذریم نمیشه از تاثیر دستگاه ها هم گذشت ولی بدنسازی رزمی و طبیعی چیزه دیگس....

یا علی

منم موافقم که بدنسازی رزمی بهتره
خیلی موندګارتره ... کسی رو میشناسم که تو ۶۰ سالګی هنوز عضلات بوکس کار کردنش رو داره
ولی بدنسازی با دستګاه رو تا ول میکنیم همش میبره !
مخصوصا که قرص و آمبول و ... آخر عاقبت نداره / اونم اینجا که نصفشون تقلبی هستن

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
منم موافقم که بدنسازی رزمی بهتره
خیلی موندګارتره ... کسی رو میشناسم که تو ۶۰ سالګی هنوز عضلات بوکس کار کردنش رو داره
ولی بدنسازی با دستګاه رو تا ول میکنیم همش میبره !
مخصوصا که قرص و آمبول و ... آخر عاقبت نداره / اونم اینجا که نصفشون تقلبی هستن

ادامه فرمایشات شما در بدنسازی هم اگر خشک کار کنی نسبت به موقعی که مکمل مصرف می کنی عضلاتت موندگارتره ولی بازم به رزمی نمیرسه

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
نه دوست عزیز ... اتفاقا خیلی فکر هوشمندانه ایه :happy:
بنده شنیدم که اویاما در چین نه یکبار بلکه چند بار از افراد مختلف شکست خورده (در مورد صحت این مساله تحقیق نکردم)
کاملا منطقیه ...چون هیچ سبکی یا هیچ فردی کامل نیست
در ورزشهای رزمی بهترین معنا نداره
شاید بشه ګفت فلان چیز در فلان زمینه یا برای فلان هدف بهترینه ولی نمیشه کلی ګفت یک سبک یا فرد بهترینه

در عین حال که اکثر سبکها در کلیت شبیه هستند ولی فلسفه بشت اونها و هدفشون و مردمی که اونها رو به وجود اوردن و زمان و شرایط بیدایش اونها متفاوت هستن

برای بهترین بودن باید به همه سبکها ۱۰۰٪ مسلط بود و چون چنین چیزی ممکن نیست بس بهترین بودن در ورزشهای رزمی معنی نداره
ولی میشه ګفت فلان سبک در فلان زمینه از سبک دیګه بهتره
در حال حاضر تو مبارزات رینګی MMA کارها دست بالا رو دارن چون خودشون رو در بند یک سبک با تمام نقاط ضعفش نګه نداشتن و سعی میکنن آنچه خوبان همه دارند یکجا داشته باشن بدون نقاط ضعف اونها

درود بر شما .
توضیحات خوبی بود . استفاده بردم .
حقیقتا اسم آن شخص چینی ، جناب شین بود . خاطرات اویاما و سفرهایش در کتابی با نویسندگی کامرون کوئین گردآوری شده است . اویاما در خصوص این مبارزه میگوید که : "" هر بار می خواستم به اون پیرمرد نزدیک بشم ، هیچ واکنشی نشان نمی داد و در آخرین مرحله پاسخ حمله من را میداد . ""
در نهایت آن پیرمرد به مدت یک هفته با اویاما به تمرین پرداخت و رمز و راز خود را به اویاما آموزش داد .

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
همیشه از قرص و آمبول میترسیدم و میترسم
همین شربت عسل و معجون و سیب زمینی تخم مرغ رو ترجیح میدم

نظر شما چیه ؟ با توجه به اینکه در مورد بدنسازی برای رزمی صحبت میکنیم چه باید کرد ؟

بالا