• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
چرا؟ میشه درموردش توضیح بدی؟!
مگه طرز تفکرش چطور بود!؟

همون طرز تفکری که مرحوم سوسای اویاما داشت :D
زیاد وارد جزئیات نشو . روم نمیشه توضیح بدم . :blush:
بی خیال

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
همون طرز تفکری که مرحوم سوسای اویاما داشت :D
زیاد وارد جزئیات نشو . روم نمیشه توضیح بدم . :blush:
بی خیال

چرا روتون نشه توضیح بدین؟؟
بگین ماهم بدونیم خجالت میکشین؟؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
گفتن نداره . کوتاه بیاین :). احتمال داره که کلا بحث خارج از عنوان تاپیک باشه .
استاد جان بگید
خیلی خوبه که از طرز تفکر بزرگان مخصوصا بزرگان رزمی آدم آگاه بشه
خواهشا بگید
ممنون

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
استاد جان بگید
خیلی خوبه که از طرز تفکر بزرگان مخصوصا بزرگان رزمی آدم آگاه بشه
خواهشا بگید
ممنون

استاد عزیز . صرفا نظر شخصی من است . کوتاه بیاین :). نمیتونم بگم:blush: . بحث تاپیک داره از هدف اصلی دور میشه :).

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
استاد عزیز . صرفا نظر شخصی من است . کوتاه بیاین :). نمیتونم بگم:blush: . بحث تاپیک داره از هدف اصلی دور میشه :).

عیب نداره حتما موارد /*&*^*/ داره
پس لطفا برام پ خ کن برام جالبه
یک سوال
اگه یه ضربه خیلی سنگین به سینه یا شکم برخورد کنه طوری که صدای استخوان های اون نقطه مثلا قفسه سینه رو (صدای خاصِ جِرز) رو بشنوید مثل ضربه دیت چاگی در تکواندو و نفس شما بگیره اولین کاری که باید کرد چی هست؟!

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
عیب نداره حتما موارد /*&*^*/ داره
پس لطفا برام پ خ کن برام جالبه
یک سوال
اگه یه ضربه خیلی سنگین به سینه یا شکم برخورد کنه طوری که صدای استخوان های اون نقطه مثلا قفسه سینه رو (صدای خاصِ جِرز) رو بشنوید مثل ضربه دیت چاگی در تکواندو و نفس شما بگیره اولین کاری که باید کرد چی هست؟!

همانطور که خودتان هم در جریان هستید و به خوبی میدانید که بسته به شدت ضربه احتمال دارد به دنده ها آسیب برسد و یا به طحال و یا باعث خون ریزی داخلی بشود و در حالت بدتر باعث پارگی فتخ (فتق) شود . باید بررسی کرد که شخص آسیب دیده در تنفس دچار مشکل است یا نه و دقیقا کجایش درد دارد . اگر به سختی نفس میکشد ، به احتمال زیاد دنده اش شکسته است و با هر دم و بازدم حرکت دنده را میتوانید به خوبی مشاهده کنید;) .
اگر دنده شکسته باشد باید دست های مصدوم را ثابت نگه دارید ، یعنی منظورم اینست که اندام های بالایی مثل سر و دست حرکت زیادی نداشته باشد و شخص را به بیمارستان منتقل کنیم . در سایر موارد مثل پارگی فتخ و یا آسیب دیدن طحال و غیره اطلاعات چندانی ندارم . فقط اینو هم اضافه کنم اگر علائم شکستگی دنده را مشاهده کردید ، و مصدوم نمیتوانست به راحتی نفس بکشد ، او را بر روی دنده آسیب دیده بخوابانید تا بتواند از ریه سالم طرف دیگر بیشترین استفاده را ببرد .

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
همانطور که خودتان هم در جریان هستید و به خوبی میدانید که بسته به شدت ضربه احتمال دارد به دنده ها آسیب برسد و یا به طحال و یا باعث خون ریزی داخلی بشود و در حالت بدتر باعث پارگی فتخ (فتق) شود . باید بررسی کرد که شخص آسیب دیده در تنفس دچار مشکل است یا نه و دقیقا کجایش درد دارد . اگر به سختی نفس میکشد ، به احتمال زیاد دنده اش شکسته است و با هر دم و بازدم حرکت دنده را میتوانید به خوبی مشاهده کنید;) .
اگر دنده شکسته باشد باید دست های مصدوم را ثابت نگه دارید ، یعنی منظورم اینست که اندام های بالایی مثل سر و دست حرکت زیادی نداشته باشد و شخص را به بیمارستان منتقل کنیم . در سایر موارد مثل پارگی فتخ و یا آسیب دیدن طحال و غیره اطلاعات چندانی ندارم . فقط اینو هم اضافه کنم اگر علائم شکستگی دنده را مشاهده کردید ، و مصدوم نمیتوانست به راحتی نفس بکشد ، او را بر روی دنده آسیب دیده بخوابانید تا بتواند از ریه سالم طرف دیگر بیشترین استفاده را ببرد .
ممنون ولی همه چیو گفتی به غیر از اونچیزی که من میخواستم و مدنظرم بود:happy:
خوب منظورم از صدای سینه شکستن نبود منظورم شدت ضربه بوئ و اینکه هیچ شکستگی و پارگی ای هم رخ نداده باشه و فقط نفس طرف حبس یشه و بگیره که البته پس از 20 یا 30 ثانیه حالش جای میاد
ولی میخواستم بدانم چه کاری باید بکنه تا این 20یا 30 ثانیه که ممکنه اون لحاظ زمان زیادی برای آدم طول بکشه انجام بدیم تا زودتر قبل از 10 ثانیه و ناک اوتی حالمان جا بیاد؟!

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
ممنون ولی همه چیو گفتی به غیر از اونچیزی که من میخواستم و مدنظرم بود:happy:
خوب منظورم از صدای سینه شکستن نبود منظورم شدت ضربه بوئ و اینکه هیچ شکستگی و پارگی ای هم رخ نداده باشه و فقط نفس طرف حبس یشه و بگیره که البته پس از 20 یا 30 ثانیه حالش جای میاد
ولی میخواستم بدانم چه کاری باید بکنه تا این 20یا 30 ثانیه که ممکنه اون لحاظ زمان زیادی برای آدم طول بکشه انجام بدیم تا زودتر قبل از 10 ثانیه و ناک اوتی حالمان جا بیاد؟!

هه هه بله حق با شماست :blush:
فکر میکنم باید بالا و پایین بپره .:) یه روش دیگه هم هست که من در سیستما استفاده میکنم و اون هم پیچش به کمر و شکم است ، دقیقا مثل اینکه بخواهید کمر خود را دوران دهید . نمیدونم تونستم منظورمو بهتون برسونم یا نه ؟

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
هه هه بله حق با شماست :blush:
فکر میکنم باید بالا و پایین بپره .:) یه روش دیگه هم هست که من در سیستما استفاده میکنم و اون هم پیچش به کمر و شکم است ، دقیقا مثل اینکه بخواهید کمر خود را دوران دهید . نمیدونم تونستم منظورمو بهتون برسونم یا نه ؟

بله منظورتان رو فهمیدم
واقعا موثره!؟!!
یعنی خود شما این کار رو کردید پس از چند ثانیه نفستان به حالت عادی برگشته و تانستید به راحتی نفس بکشید
ممنون

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
بله منظورتان رو فهمیدم
واقعا موثره!؟!!
یعنی خود شما این کار رو کردید پس از چند ثانیه نفستان به حالت عادی برگشته و تانستید به راحتی نفس بکشید
ممنون

بله بدون شک !

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540

آها ببخشید سوال پرسیدم یادم رفت علامت سوال بزارم:blush:
پس از چند ثانیه نفستان به حالت عادی برگشته و تانستید به راحتی نفس بکشید؟
ممنون
شب خوش
یا علی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
آها ببخشید سوال پرسیدم یادم رفت علامت سوال بزارم:blush:
پس از چند ثانیه نفستان به حالت عادی برگشته و تانستید به راحتی نفس بکشید؟
ممنون
شب خوش
یا علی

در حد 5 ثانیه .:)

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
دوستان و استادان عزیز از دویدن در شب بیشتر سود میبرید یا از دویدن ساعت 4 یا 5 صبح ؟؟. زمانی با چند دکتر و مشاور تغزیه صحبت کردم . نتیجه این بود که نتایج حاصل از سوخت و ساز بدن تقریبا ثابت است . حال نظر شما چیست ؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان و استادان عزیز از دویدن در شب بیشتر سود میبرید یا از دویدن ساعت 4 یا 5 صبح ؟؟. زمانی با چند دکتر و مشاور تغزیه صحبت کردم . نتیجه این بود که نتایج حاصل از سوخت و ساز بدن تقریبا ثابت است . حال نظر شما چیست ؟

8 صبح . 8 شب:)

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

استاد میلاد ! هر روز باید دوید ؟ آخه یکسری تحقیقات پزشکی انجام دادم ، که بهتر است در هفته بیش از 3 بار تمرینات هوازی انجام نداد ! نظر شما چیست ؟؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
استاد میلاد ! هر روز باید دوید ؟ آخه یکسری تحقیقات پزشکی انجام دادم ، که بهتر است در هفته بیش از 3 بار تمرینات هوازی انجام نداد ! نظر شما چیست ؟؟

چرا نباید بیشتر از 3 بار تمرینات هوازی انجام داد؟؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
بالا