• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود به همه دوستان گل
به نظر من خیلی حوبه که در کنار رزمی بدنسازی هم کار بشه
رزمی بدنتون رو سفت میکنه
بدنسازی هم بدن رو رشد میده و بزگ میکنه....

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
مگه از دونستن این مطالب ضرر کردید؟
در دنیای رزمی،بروسلی و در دنیای پرورش اندام،آرنولد هر دو میگن خودت رو محدود نکن.چه ایرادی داره در تاپیک هنرهای رزمی از پرورش اندام صحبت بشه؟ یک ایرانی با این همه مشکلات،خودشو به سطح اول پرورش اندام دنیا رسونده باید همه بدونن.حتی اگر محل اطلاع رسانی،اینجا باشه.
اصلا انتظار نداشتم:hmm:

مرتضی جان چرا نارحت شدی عزیز
من شوخی کردم اون ":دی" رو مگه ندیدی!!
اتفاقا ودم از این خبر و اینطوری خبرا خیلی خوشم میاد و خوشحال میشم
شوخی بود دوست گل
یا علی

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
درود به همه دوستان گل
به نظر من خیلی حوبه که در کنار رزمی بدنسازی هم کار بشه
رزمی بدنتون رو سفت میکنه
بدنسازی هم بدن رو رشد میده و بزگ میکنه....

تایید میشه.شمن اینکه دیگه نباید مثل بدنسازها تمرکز عمیقی روی بدنسازی داشته باشیم

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
تایید میشه.شمن اینکه دیگه نباید مثل بدنسازها تمرکز عمیقی روی بدنسازی داشته باشیم

بدنسازی تنها سعید جان بدن ادم رو سنگین میکنه
اما در کنار اون اگه رزمی باشه علاوه بر هیکل شدن فرض هم میشی و اصطلاحا بدنت خشک میشه....

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
چند وقتی است که در مورد سبک های چینی ، به خصوص سانشو و تایچی چوان و چی کنگ در حال تحقیق هستم .

تحقیقات شما درباره تای چی چوان و چی کنگ، احتمالا به موضوع تنفس و چی مرتبط است.
اما کنجکاو شدم که بدونم سانشو را به چه منظوری بررسی می کنید؟

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
دوستان در رابطه با بدنسازی میشه گفت بدنسازی طبیعی و رزمی که توی خود تمرین باشگاه انجام میشه و حداقل هفته ای یک جلسه رو باید به اون اختصاص داد و بسته به رشته هم فرق میکنه(بعضی ها سرعتی بعضی ها قدرتی بعضی ها هم ترکیبی) از بدنسازی با دستگاه مفید تره برای رزمی کار البته از حق نگذریم نمیشه از تاثیر دستگاه ها هم گذشت ولی بدنسازی رزمی و طبیعی چیزه دیگس....
اساتید عزیز چند وقتیه که توی تاپیک بحث از تنفس و نحوه تنفس و اینها میشه ولی هیچ توضیح درست و درمان و آموزشی ای ازش نمیشه
ممنون میشم که یه سری توضیحات و آموزش ها در این رابطه بدین (کنترل تنفس و تنظیم و....) من به شدت علاقه زیادی به این مقوله دارم
توی تکواندو از تنفس به همراه کیهاپ(کیا) (داد زدن) هم به عنوان تخلیه نفس استفاده یمشه هم برای افزایش قدرت ضربه و هم برای کمی تاثیر روانی بر روی حریف و همچنین تخلیه ی روحی خود فرد
در فرم زدن هم مقوله ای به اسم کیمه وجود داره که ...............
ولی در کیوکشین فعلا من سه نوع تنفس رو یاد گرفتم که یکیش توی اکثر شاخه های کاراته یکیه اوهتم فکر کنم به خاطر ریشه کره ای اویاما به نفس کشیدن "کیای" میگن و البته فکر کنم در بین رشته های رزمی تکواندو تنها رشته ایه که داد زدن داره و همین بعضی مواقع باعث تمسخر دیگران میشه!!
ولی توی کاراته شِی حِه) میکشن و یا صدا را به صوت سوت(سو)(هِ سو) مانندی بیرون میدن که البته بسته به شکل نه چندان متحرک این رشته مفیده!
و در کیوکشین دو حالت دیگه دیدم که تلفظ هاش یادم نیست و وقت استراحت میگن و باید نفس رو تخلیه کرد که خیلی جالب بود برام
یکیش دست ها به بالا میرفت و در یک حرکت ضربدری نفس دم و بازدم میشه به شکل تمرکزی و یکی دیگش دم و بازدم با حرکت دست از پهلوها به سمت جلو با قدرت و تمرکز انجام میشه!
ممنون میشم اساتید عزیز در رابطه با این مقوله اطلاعات و آموزشهایی در حد مبتدی و متوسط به ما که مبتدی هستیم بدن
یا علی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
اساتید عزیز چند وقتیه که توی تاپیک بحث از تنفس و نحوه تنفس و اینها میشه ولی هیچ توضیح درست و درمان و آموزشی ای ازش نمیشه
ممنون میشم که یه سری توضیحات و آموزش ها در این رابطه بدین (کنترل تنفس و تنظیم و....) من به شدت علاقه زیادی به این مقوله دارم

ممنون از پست خوبت محمد.
چند وقت پیش جناب فایرنایت درباره ی تنفس مطالب بسیار خوبی می نوشتند، اما ظاهرن پست هاشون رو ادامه ندادند.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

با سلام
ورود دوباره شما به تاپیک خوش آمد میگویم

اما باید خیلی با دقت جلو رفت

ممنون از حسن توجه شما

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540

راستی دوستان یه قضیه ای هم برتی میلاد جان عزیز پیش آمده که من اول که شنیدم خوساتم این جا مطرح کنم گفتم شاید راضی نباشه
ولی دیدم خودشان بهش اشاره کردن ولی کسی اظهار نظری نسبت بهش نکرد!!!
خیلی جالب بود!!
پیرو این پستم که زده بودم کسی نظری نداره؟! که چه اتفاقی برای استاد میلاد افتاده؟!

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
تحقیقات شما درباره تای چی چوان و چی کنگ، احتمالا به موضوع تنفس و چی مرتبط است.
اما کنجکاو شدم که بدونم سانشو را به چه منظوری بررسی می کنید؟

ممنون از پست خوبت محمد.
چند وقت پیش جناب فایرنایت درباره ی تنفس مطالب بسیار خوبی می نوشتند، اما ظاهرن پست هاشون رو ادامه ندادند.

درود بر شما .
بله درست است . تحقیقاتم در مورد تایچی و چی کنگ مربوط به تنفس است . اما چیزی را که در مورد سبک های چینی بیشتر دوست دارم بدانم ، اینست که تعداد بسیار زیادی از ضربه ها در سبک ها چینی ، در حالتی که بدن و عضلات ریلکس است به بدن حریف نواخته میشود . حتی یکسری ضربات در سبکی مثل سانشو هم اینگونه است . خوب این موضوع کمی برایم آشناست چون کم و بیش در سیستما هم چنین شیوه ای داریم آما نه در همه شرایط . اما اگر اشتباه نکنم ، در سبکی مثل تایچی چوان و یا چی کنگ تقریبا اصل و منشا حرکات بر آرام بودن عضلات و بدون انقباض است که این خیلی برای من جالب است .

در مورد مطالبی که قرار بود در 5 قسمت با مضمون تنفس و انرژی درون قرار دهم ، حتما کاملش میکنم . ممنون از توجه شما .

آبتین جان ، از شما خواهشمندم اگر اطلاعاتی در مورد سبک های چینی دارید ، بنده را هم مورد عنایت قرار دهید . یکسری اطلاعات مبهم در سایت های مختلف اعم از انگلیسی و فارسی وجود دارد که زیاد به دردم نمیخورد . از آنجایی که شما به جیت کاندو مسلط هستید ، پس اگر می توانید ..... :)

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
"در شب می آموزی که چگونه نفس بکشی "
معنی این جمله چیه فایر نایت عزیز!! البته اگه اسمتان رو بدانیم خوشحال میشیم!
مگه نمیگن شبها در محل هایی که درخت زیاده کارهای بدنی که باعث افزایش تنفس میشه انجام ندید؟!در کل مثلن در این محل ها شبها تمرین نکنید؟!!(به علت برعکس شدن تنفس درختان)
چه سری توی این جمله هست؟!
و اینکه اون زندگینامه اویامارو نفرستادید!
یا علی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
"در شب می آموزی که چگونه نفس بکشی "
معنی این جمله چیه فایر نایت عزیز!! البته اگه اسمتان رو بدانیم خوشحال میشیم!
مگه نمیگن شبها در محل هایی که درخت زیاده کارهای بدنی که باعث افزایش تنفس میشه انجام ندید؟!در کل مثلن در این محل ها شبها تمرین نکنید؟!!(به علت برعکس شدن تنفس درختان)
چه سری توی این جمله هست؟!
و اینکه اون زندگینامه اویامارو نفرستادید!
یا علی

درود بر شما .

شاگرد شما ، علی هستم . بله در شب ها روند کار درختان و گیاهان برعکس عملکرد آنها در روز میشود . اما این جمله در واقع مربوط به شرایط خاص تمرین و شاید شرایط جنگی باشد . زمانی که تنفس شما و در واقع صدای نفس کشیدن شما حکم مرگ و زندگی را برای شما ایفا میکند . خوب در شب تقریبا همه چیز آرام و بی سر و صدا است . وقتی صحبت از ترس و حفظ جان باشد ، نوع تنفس شما فرق میکند . تند تر و با صدای بلند تر نفس میکشید . یک بعد این جمله معنایش این است .
از بعد دیگر ، معمولا بهتر است تمرینات تمرکز و تنفسی را در شب و جای آرام تمرین کنید . خوب در سکوت شب متوجه میشود تمامی نفس هایتان با هم متفاوت هستند . و موارد دیگر .....
زندگی اویاما را به طور موثق در یک کتاب خواندم . سعی دارم بر اساس اسم نویسنده ، کتاب مورد نظر را به صورت pdf پیدا کرده و برایتان بفرستم . شرمنده ام اگر دیر کردم . حتما پیگیر موضوع هستم .

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
درود بر شما .

شاگرد شما ، علی هستم . بله در شب ها روند کار درختان و گیاهان برعکس عملکرد آنها در روز میشود . اما این جمله در واقع مربوط به شرایط خاص تمرین و شاید شرایط جنگی باشد . زمانی که تنفس شما و در واقع صدای نفس کشیدن شما حکم مرگ و زندگی را برای شما ایفا میکند . خوب در شب تقریبا همه چیز آرام و بی سر و صدا است . وقتی صحبت از ترس و حفظ جان باشد ، نوع تنفس شما فرق میکند . تند تر و با صدای بلند تر نفس میکشید . یک بعد این جمله معنایش این است .
از بعد دیگر ، معمولا بهتر است تمرینات تمرکز و تنفسی را در شب و جای آرام تمرین کنید . خوب در سکوت شب متوجه میشود تمامی نفس هایتان با هم متفاوت هستند . و موارد دیگر .....
زندگی اویاما را به طور موثق در یک کتاب خواندم . سعی دارم بر اساس اسم نویسنده ، کتاب مورد نظر را به صورت pdf پیدا کرده و برایتان بفرستم . شرمنده ام اگر دیر کردم . حتما پیگیر موضوع هستم .

خواهش میکنم علی جان شما استاده مایی چه از نظر سابقه چه از نظر توانایی و چه از نظر دانش
مطمئن باش که من شاگردی بیش نیستم و حالا کو تا آیا استاد بشیم یا نه

ممنون خیلی ممنون از توضیح جمله پر معنیت خیلی جامع و کامل بود. واقعا شب تمرین کردن اعتماد به نفس رو هم افضایش میده
من خودم شب ها که میدوم از بقیقه ساعات روز توان و نفس بیشتری دارم درحالی که مکانی که میدوم پر از درخته!
استاد علی جان شما از اتفاق خوشحال کننده ای که برای میلاد جان افتادی آگاهی ؟! نظری نداری؟!

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
خواهش میکنم علی جان شما استاده مایی چه از نظر سابقه چه از نظر توانایی و چه از نظر دانش
مطمئن باش که من شاگردی بیش نیستم و حالا کو تا آیا استاد بشیم یا نه

ممنون خیلی ممنون از توضیح جمله پر معنیت خیلی جامع و کامل بود. واقعا شب تمرین کردن اعتماد به نفس رو هم افضایش میده
من خودم شب ها که میدوم از بقیقه ساعات روز توان و نفس بیشتری دارم درحالی که مکانی که میدوم پر از درخته!
استاد علی جان شما از اتفاق خوشحال کننده ای که برای میلاد جان افتادی آگاهی ؟! نظری نداری؟!

قربان شما . شرمنده نفرمایید :blush:. هر کسی طرز تفکری خاص دارد . شما هم در جایگاه خود استاد هستید . :)

بله ، حالا منظورتان را متوجه شدم . بله در جریان هستم که برای ایشان چه اتفاق خوبی افتاده . :D

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
با اجازه از دستان و اساتید محترم

گفتم به خاطر این که حال و هوا یه مقدار عوض بشه
میگم افراد زیادی اینجا هستن که سبک های مختلفی مثل جودو، جوجیتسو، کیوکوشین و.... کار میکنن
هر کس تو هر رشته ای که کار میکنین اینجا بگین که تو سبک خودتون چه رزمی کاری رو بیشتر از همه
بهش علاقه دارین!!!؟؟

من خودم کیوکوشین کار میکردم از لچی قوربانف و کازومی خیلی خوشم میاد بخاظر اینکه پاهاش خیلی فرضه
پاهای خوبی داره و از استیل مبارزه کردنش خوشم میاد.....

شما چی دوستان!!!!

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

میگم افراد زیادی اینجا هستن که سبک های مختلفی مثل جودو، جوجیتسو، کیوکوشین و.... کار میکنن
هر کس تو هر رشته ای که کار میکنین اینجا بگین که تو سبک خودتون چه رزمی کاری رو بیشتر از همه
بهش علاقه دارین!!!؟؟

من خودم کیوکوشین کار میکردم از لچی قوربانف خیلی خوشم میاد بخاظر اینکه پاهاش خیلی فرضه
پاهای خوبی داره و از استیل مبارزه کردنش خوشم میاد
.....

شما چی دوستان!!!!

از مرحوم شیهان اندی هوگ و کنجی میدوری خوشم میاد . :)

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
شما هم مگه کیوکوشین کار کردید؟؟

وقتی اندی هوگ مرد مسابقات جهانی رو بخاظرش به تعویق انداحتن

بله سبک اصلی من کیوکشین کاراته است . خدا بیامرزتش . هیچوقت طرز تفکرش برایم مشخص نشد .

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540

بهش علاقه دارین!!!؟؟

من خودم کیوکوشین کار میکردم از لچی قوربانف و کازومی خیلی خوشم میاد بخاظر اینکه پاهاش خیلی فرضه
پاهای خوبی داره و از استیل مبارزه کردنش خوشم میاد.....

شما چی دوستان!!!!
هادی ساعی : اعتماد به نفس بسیار بالا -بسیار با برنامه و فکر پا زدن-سرعت و قدرت بالا - انالیز درست حریفاش (تجربه زیاد و گران - جوانمرد و وطن پرست و داشتن عرق ملی - و اینکه از یه خانواده فقیر به اینجا رسیده)
کیوکشین : اویاما:rolleyes: و فیلهو

بالا