مگه از دونستن این مطالب ضرر کردید؟
در دنیای رزمی،بروسلی و در دنیای پرورش اندام،آرنولد هر دو میگن خودت رو محدود نکن.چه ایرادی داره در تاپیک هنرهای رزمی از پرورش اندام صحبت بشه؟ یک ایرانی با این همه مشکلات،خودشو به سطح اول پرورش اندام دنیا رسونده باید همه بدونن.حتی اگر محل اطلاع رسانی،اینجا باشه.
اصلا انتظار نداشتم:hmm:
درود به همه دوستان گل
به نظر من خیلی حوبه که در کنار رزمی بدنسازی هم کار بشه
رزمی بدنتون رو سفت میکنه
بدنسازی هم بدن رو رشد میده و بزگ میکنه....
تایید میشه.شمن اینکه دیگه نباید مثل بدنسازها تمرکز عمیقی روی بدنسازی داشته باشیم
چند وقتی است که در مورد سبک های چینی ، به خصوص سانشو و تایچی چوان و چی کنگ در حال تحقیق هستم .
اساتید عزیز چند وقتیه که توی تاپیک بحث از تنفس و نحوه تنفس و اینها میشه ولی هیچ توضیح درست و درمان و آموزشی ای ازش نمیشه
ممنون میشم که یه سری توضیحات و آموزش ها در این رابطه بدین (کنترل تنفس و تنظیم و....) من به شدت علاقه زیادی به این مقوله دارم
تایید میشه.شمن اینکه دیگه نباید مثل بدنسازها تمرکز عمیقی روی بدنسازی داشته باشیم
پیرو این پستم که زده بودم کسی نظری نداره؟! که چه اتفاقی برای استاد میلاد افتاده؟!***********************************
راستی دوستان یه قضیه ای هم برتی میلاد جان عزیز پیش آمده که من اول که شنیدم خوساتم این جا مطرح کنم گفتم شاید راضی نباشه
ولی دیدم خودشان بهش اشاره کردن ولی کسی اظهار نظری نسبت بهش نکرد!!!
خیلی جالب بود!!
تحقیقات شما درباره تای چی چوان و چی کنگ، احتمالا به موضوع تنفس و چی مرتبط است.
اما کنجکاو شدم که بدونم سانشو را به چه منظوری بررسی می کنید؟
ممنون از پست خوبت محمد.
چند وقت پیش جناب فایرنایت درباره ی تنفس مطالب بسیار خوبی می نوشتند، اما ظاهرن پست هاشون رو ادامه ندادند.
پیرو این پستم که زده بودم کسی نظری نداره؟! که چه اتفاقی برای استاد میلاد افتاده؟!
"در شب می آموزی که چگونه نفس بکشی "
معنی این جمله چیه فایر نایت عزیز!! البته اگه اسمتان رو بدانیم خوشحال میشیم!
مگه نمیگن شبها در محل هایی که درخت زیاده کارهای بدنی که باعث افزایش تنفس میشه انجام ندید؟!در کل مثلن در این محل ها شبها تمرین نکنید؟!!(به علت برعکس شدن تنفس درختان)
چه سری توی این جمله هست؟!
و اینکه اون زندگینامه اویامارو نفرستادید!
یا علی
درود بر شما .
شاگرد شما ، علی هستم . بله در شب ها روند کار درختان و گیاهان برعکس عملکرد آنها در روز میشود . اما این جمله در واقع مربوط به شرایط خاص تمرین و شاید شرایط جنگی باشد . زمانی که تنفس شما و در واقع صدای نفس کشیدن شما حکم مرگ و زندگی را برای شما ایفا میکند . خوب در شب تقریبا همه چیز آرام و بی سر و صدا است . وقتی صحبت از ترس و حفظ جان باشد ، نوع تنفس شما فرق میکند . تند تر و با صدای بلند تر نفس میکشید . یک بعد این جمله معنایش این است .
از بعد دیگر ، معمولا بهتر است تمرینات تمرکز و تنفسی را در شب و جای آرام تمرین کنید . خوب در سکوت شب متوجه میشود تمامی نفس هایتان با هم متفاوت هستند . و موارد دیگر .....
زندگی اویاما را به طور موثق در یک کتاب خواندم . سعی دارم بر اساس اسم نویسنده ، کتاب مورد نظر را به صورت pdf پیدا کرده و برایتان بفرستم . شرمنده ام اگر دیر کردم . حتما پیگیر موضوع هستم .
خواهش میکنم علی جان شما استاده مایی چه از نظر سابقه چه از نظر توانایی و چه از نظر دانش
مطمئن باش که من شاگردی بیش نیستم و حالا کو تا آیا استاد بشیم یا نه
ممنون خیلی ممنون از توضیح جمله پر معنیت خیلی جامع و کامل بود. واقعا شب تمرین کردن اعتماد به نفس رو هم افضایش میده
من خودم شب ها که میدوم از بقیقه ساعات روز توان و نفس بیشتری دارم درحالی که مکانی که میدوم پر از درخته!
استاد علی جان شما از اتفاق خوشحال کننده ای که برای میلاد جان افتادی آگاهی ؟! نظری نداری؟!
با اجازه از دستان و اساتید محترم
گفتم به خاطر این که حال و هوا یه مقدار عوض بشه
میگم افراد زیادی اینجا هستن که سبک های مختلفی مثل جودو، جوجیتسو، کیوکوشین و.... کار میکنن
هر کس تو هر رشته ای که کار میکنین اینجا بگین که تو سبک خودتون چه رزمی کاری رو بیشتر از همه
بهش علاقه دارین!!!؟؟
من خودم کیوکوشین کار میکردم از لچی قوربانف خیلی خوشم میاد بخاظر اینکه پاهاش خیلی فرضه
پاهای خوبی داره و از استیل مبارزه کردنش خوشم میاد.....
شما چی دوستان!!!!
از مرحوم شیهان اندی هوگ و کنجی میدوری خوشم میاد .![]()
شما هم مگه کیوکوشین کار کردید؟؟
وقتی اندی هوگ مرد مسابقات جهانی رو بخاظرش به تعویق انداحتن
هادی ساعی : اعتماد به نفس بسیار بالا -بسیار با برنامه و فکر پا زدن-سرعت و قدرت بالا - انالیز درست حریفاش (تجربه زیاد و گران - جوانمرد و وطن پرست و داشتن عرق ملی - و اینکه از یه خانواده فقیر به اینجا رسیده)با اجازه از دستان و اساتید محترم
گفتم به خاطر این که حال و هوا یه مقدار عوض بشه
میگم افراد زیادی اینجا هستن که سبک های مختلفی مثل جودو، جوجیتسو، کیوکوشین و.... کار میکنن
هر کس تو هر رشته ای که کار میکنین اینجا بگین که تو سبک خودتون چه رزمی کاری رو بیشتر از همه
بهش علاقه دارین!!!؟؟
من خودم کیوکوشین کار میکردم از لچی قوربانف و کازومی خیلی خوشم میاد بخاظر اینکه پاهاش خیلی فرضه
پاهای خوبی داره و از استیل مبارزه کردنش خوشم میاد.....
شما چی دوستان!!!!