• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
در مورد انتخاب کاربر فعال،به نظر من باید بزرگوارانی مثل آقایان آبتین و آرمین هم انتخاب میشدن.البته با توجه به معنی کلمه ی فعال(بسیار فعالیت کننده)جناب ESMIGHELE از همه فعال تر هستند.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
در مورد انتخاب کاربر فعال،به نظر من باید بزرگوارانی مثل آقایان آبتین و آرمین هم انتخاب میشدن.البته با توجه به معنی کلمه ی فعال(بسیار فعالیت کننده)جناب ESMIGHELE از همه فعال تر هستند.

شاد و سربلند باشي هم رزم

هدف پيشبرد اهداف تاپيك هست . و همه در جايگاه خود استاد

اميدوارم همه دوستان وارد حوضه فعاليت شوند

ممنون از حسن توجه شما

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
درود .

دیشب به دیدن یک استاد سبک نان چوان و چانگ چوان رفتم و از نزدیک حرکات خود استاد و شاگردانش را دیدم . خیلی به وجد آمدم . حرکات قدرتی همراه با سرعت و تنفس صحیح . به نظرم سن استاد زیاد بود . اما هنوز انعطاف داشت و بدن روی فرم و لاغر و ورزیده داشت و شوک و قدرت را به خوبی از حرکاتش میشد دید . همان لحظه یاد استاد های خودم افتادم :D . تا جایی که یادم هست ، استاد های من فقط تا سن 30 تا 40 سالگی در نهایت قدرت و ورزیدگی بودند و متاسفانه الان از آن هیکل های ورزیده فقط یک شکم بزرگ مانده است ، هر چند که کوله باری از تجربه دارن ، اما .......:(

چند وقتی است که در مورد سبک های چینی ، به خصوص سانشو و تایچی چوان و چی کنگ در حال تحقیق هستم . از دوستان و استادان عزیز خواهشمندم در صورتی که اطلاعاتی در این زمینه ها دارند ، بنده را هم بی نصیب نگذارید .
متشکرم .

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

خیلی ممنون از شما دوست عزیز
دوستان بیشتری به غیر بنده هستن که در این تاپیک فعایت میکنن
به امید اون روزی که زیر بخش هنرهای رزمی رو در بخش ورزش داشته باشیم....

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

ممنونم از شما.

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
خیلی ممنون از شما دوست عزیز
دوستان بیشتری به غیر بنده هستن که در این تاپیک فعایت میکنن
به امید اون روزی که زیر بخش هنرهای رزمی رو در بخش ورزش داشته باشیم....

درود بر شما

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
سلام.

همونطور که شاید دوستان اطلاع داشته باشند، هفته فرهنگی ژاپن امسال از تاریخ 4 آبان به مدت سه روز در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد. :happy:
سال قبل هم اگر درست خاطرم باشه در خانه هنرمندان و در تاریخ 5 بهمن برگزار شد. :happy:

مثل همیشه سفارت ژاپن از شیهان مهدیزاده جهت اجرای برنامه هنرهای رزمی در افتتاحیه این برنامه دعوت کرده بود. :shades2:

امروز چند تا عکس تونستم از این مراسم پیدا کنم، گفتم شاید دوستان مایل باشن ببینن :blush:

پ.ن : همونطوری که شیهان بهمون گفت، برای اجرای حرکات خیلـــی جا کم بوده :wacko:

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
برای تقویت ساق پا چه پیشنهاداتی دارید؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
برای تقویت ساق پا چه پیشنهاداتی دارید؟

مرتضی جان اگه منظورت استخوان ساق برای ساق به ساق شدن که فکر میکنم همینه این کا رو پیشنهاد میدم
اولش سعی با یه محافظ مثل ساق بند تمرین کنی و با اون ساق به ساق بشی و یه به اجسام سخت ضربه بزنی
و بعد از اینکه قدرت ضرباتت رو بیشتر کردی همینطور محافظ ها رو کمتر میکنی تا بجایی برسی که بدون محافظ هم پر قدرت و راحت ضربه بزنی
البته این نظر منه شاید غلط باشه
یا علی

Last edited:

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
منظورت اینست که هنگام ضربه زدن با ساق از ناحیه استخوان احساس درد نکنی ؟ یا منظورت عضلات است ؟
قدرت دستهام بدک نیست ولی ساق پام محکم و قوی نیست.میخوام استخون ساقم قوی و سفت بشه. با تشکر

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
مرتضی جان اگه منظورت استخوان ساق برای ساق به ساق شدن که فکر میکنم همینه این کا رو پیشنهاد میدم
اولش سعی با یه محافظ مثل ساق بند تمرین کنی و با اون ساق به ساق بشی و یه به اجسام سخت ضربه بزنی
و بعد از اینکه قدرت ضرباتت رو بیشتر کردی همینطور محافظ ها رو کمتر میکنی تا بجایی برسی که بدون محافظ هم پر قدرت و راحت ضربه بزنی
یا علی
خیلی ممنونم.غلتاندن اجسام روی ساق چطوره؟

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
قدرت دستهام بدک نیست ولی ساق پام محکم و قوی نیست.میخوام استخون ساقم قوی و سفت بشه. با تشکر
درست برعکس من
منم دارم رو دستهام کار میکنم
راستی مرتضی جان این گلوماتین که گفتی ضرر نداره؟ خودت استفاده میکنی؟!
خیلی ممنونم.غلتاندن اجسام روی ساق چطوره؟
ولله تا حالا این کارو نکردم ولی برای ساعد دیدم!
یا علی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
یا علی

نه درسته دوست عزیز
منم یه زمانی قبلا همینکارو میکردم....

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
درست برعکس من
منم دارم رو دستهام کار میکنم
راستی مرتضی جان این گلوماتین که گفتی ضرر نداره؟ خودت استفاده میکنی؟!

ولله تا حالا این کارو نکردم ولی برای ساعد دیدم!
یا علی
تا حالا نشنیدم گلوتامین به کسی آسیب رسونده باشه.کراتین رو هم اگر آب کم مصرف کنید به کلیه ها آسیب میرسونه وگرنه مشکلی پیش نمیاد.در ضمن فقط تستسترون و سوما و....(استروئیدها) دوپینگ(غیر طبیعی)به حساب میان.مطمئن باشید اکثر رزمی کارهای حرفه ای گلوتامین مصرف میکنند.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
تا حالا نشنیدم گلوتامین به کسی آسیب رسونده باشه.کراتین رو هم اگر آب کم مصرف کنید به کلیه ها آسیب میرسونه وگرنه مشکلی پیش نمیاد.در ضمن فقط تستسترون و سوما و....(استروئیدها) دوپینگ(غیر طبیعی)به حساب میان.مطمئن باشید اکثر رزمی کارهای حرفه ای گلوتامین مصرف میکنند.

پس بریم بخریم
راسیت قیمت 20 تومن به من دادی خودت چه مارکی استفاده میکنی؟! راضی هستی؟!
اورجینالن و داروخانه ها دارن؟!
از اساتید دیگم ممنون میشم نظرشان رو بدن
یا علی

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
دوستان لطف می کنید در مورد گلو تامین بیشتر توضیح بدید

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
دوستان لطف می کنید در مورد گلو تامین بیشتر توضیح بدید

ولله تا اونجا که من شنیدم شیمایی نیست و از مواد طبیعیه؟! و همچنین هیچ نقشی توی حجیم شدنو اینا نداره وب یشتر نقش ریکاوری داره
یا علی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
ولله تا اونجا که من شنیدم شیمایی نیست و از مواد طبیعیه؟! و همچنین هیچ نقشی توی حجیم شدنو اینا نداره وب یشتر نقش ریکاوری داره
یا علی

جدی؟؟
تو بدنسازی هم تاثیر داره؟؟؟؟

بالا