• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
شما لطف دارین به من

با تمام علاقه ای که به شما و بقیه دوستان دارم تصمیم دارم برم از تاپیک
چون دیگه دیدم مثبت نیست نسبت به کاری که میکردم
نه بخاطر اون دوست عزیز ... به خاطر اینکه انتظار نداشتم کسی رو ناراحت کنه به اشتراک گذاشتن دونسته هام

تو ماه گذشته تمام وقت آزادم رو برای اینجا گذاشتم ...اول که اومدم خیلی شوق و ذوق داشتم و فکر میکردم دارم کار مثبتی میکنم
روی اون سبک 6 سال مدام با علاقه تمرین کردم ،مطالعه کردم ،فکر کردم ،مطلب جمع کردم ... ،در حالی که تا حالا کسی به فارسی براش مطلب نگذاشته بود و منبعی نداشتم ،... حتی حاصل دست رنج بنده رو هم بعله ! ...

دلم میخواست به دیگران هم بگم چیزهایی رو که با زحمت یاد گرفتم تا اونها مجبور نشن زحمت بکشن
حس خوبی بهم میداد ... مثل فایرنایت 666 عزیز که برای یاد دادن سیستما شوق و ذوق داره (انشاالله موفق باشه)

تو چیزهایی که نمیدونستم نظر ندادم و حرمت نشکستم ... هر جا هم در مورد علایق خودم نظر دادم گفتم شخصیه
{هیچ وقت هم ادعای استادی نکردم ،هر کس هم ازم پرسید گفتم نه حکمی دارم و نه استاد هستم}

انتظار نداشتم باهام برخورد بشه ...
پر جزییات و طولانی بودن پستهام به این خاطر بود که نمیخواستم چیزی جا بمونه ،فکر میکردم اینطوری بهتره و بهتر مطلب رو میرسونم ... اون هم بر علیه م استفاده شد ... خیلی ناراحت کننده هست که مدام مجبورم انسجام مطالب رو به هم بزنم تا مطالب کوتاه بشن و بعضی اذیت نشن

شور و ذوق و انگیزه ندارم برای رفتن سمت کیبورد ... انرژی که میزارم دیگه مثل سابق بهم حس مثبت و خوبی نمیده :(
اینهایی که در آینده میزارم قبلا تایپ کردم ... فقط میخوام کار رو به یه جایی برسونم

از محبتهای همه شما دوستان ممنونم و شرمندتون هستم
نیت من خیر بود ... اگر کسی رنجید یا پستهام اذیتش کرد عذر میخوام ... حلال کنید
ب شخصه این اخلاق شما رو تحسین میکنم چون خودمم همین اخلاق رو دارم به علاوه اون هیچ وقت هم از کسی نمیپرسم مدرکش چیه چون گفتار و عملکرد همه چیز رو مشخص میکنه.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
جناب miladninja عزیز و lya عزیز و firenight666 عزیز
انتخاب شمارو به عنوان کاربر فعال ورزش که در این تاپیک فعالیت مفید و واقعی میکنید رو بهتون تبریک میگم
هر وقت شد شیرینیش رو به بچه ها بدید:دی

فقط موندم که یکی دونفر دیگه هم از قبیل جناب s.alireza چرا انتخاب نشدن؟؟؟

امیدوارم موفق باشید.....

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
به به
سلام به همه ی دوستان خوبم
:)
شما چقد پیشرفت کردین،من هنوز درگیر مباحث تغذیه اییم
:D
فعلا شربت عسل آقا میلاد داره خوب جواب میده
Sent from my WT19i using Tapatalk 2

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
به به
سلام به همه ی دوستان خوبم
:)
شما چقد پیشرفت کردین،من هنوز درگیر مباحث تغذیه اییم
:D
فعلا شربت عسل آقا میلاد داره خوب جواب میده
Sent from my WT19i using Tapatalk 2

سلام پوریا شربت عسل کدومه؟؟
منظورت همون اب و عسل هست؟؟

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
انتخاب شمارو به عنوان کاربر فعال ورزش که در این تاپیک فعالیت مفید و واقعی میکنید رو بهتون تبریک میگم

امیدوارم موفق باشید.....
سلام
به به منم همین الان متوجه شدم و متعجب شدم!!!
منم به شدت تبریک میگم و امیدورام که هیمشه پله های طرقی رو همینطوری عالی طی کنید
از اینم متعجب شدم چون انتظار نداشتم جناب lya انتخاب بشن
واقعا معلومه ساسان ظنارت دقیقی داشته به این میگن مدیر خوب
موفق باشیم
همکارهای محترم ازین پس هوای مارو داشته باشین:D;)
یا علی

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
ya_ali_mavla و ESMIGHELE ، خیلی متشکرم دوستان عزیزم :blush: حقیقتش من فکر میکنم دوستان دیگه ای در تاپیک هستند که خیلی بیشتر از من شایستگی این عنوان رو دارن. :blush: معلومات، سابقه رزمی کار کردن و فعالیت من در مقایسه با باقی دوستان به حساب نمیاد، و اینجا همه به قول ژاپنیا سنپای من هستن :blush:

به هر حال این حسیه که نسبت به این موضوع دارم :)

-.-.-.-.-.-.-.-.-

امروز تمرین خیلی خوبی داشتم :happy:
از نرمش شروع کلاس گرفته تا آخرین تمرین کاتا، همش برام خوب بود، لذت بخش بود. :rolleyes:

به امید روزی که Kirioroshi رو به درستی انجام بدم، به جای ضربه زدن، برش انجام بدم :D

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
عسل گرانه!
مولتی ویتامینم گرانه!
گلوتامینم گرانه!
آبم شاید گران بشه!
میوه هم که گران شده!
اوه اوه یادم رفت نانم که گران شده...!
چی بخوریم نمیریم!؟
البته برای ماها که ورزشکاریم!
:دی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوستان رزمی کار حال کردین:دی
این همه تلاش کردین که از بچه های این تاپیک کسی کاربر فعال بشه
ولی هیچی نشد و رسیدگی نکردن
تا من دیشب گفتم سریع رسیدگی کردن:دی

به این میگن قدرت نفوذ ESMIGHELE و هاپکیدو.......

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

امیدوارم موفق باشید.....
با تشکر از شما جناب ESMIGHELE

در مورد جناب علی رضا جزو اسامی بود که برای جناب ساسان داده بودیم اما نمی دونم چرا.....؟ به زودی با جناب ساسان صحبت خواهم کرد

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
از اینم متعجب شدم چون انتظار نداشتم جناب lya انتخاب بشن

یا علی

جناب لیا لایق هستن وبا کمک ساسان ایشون رو بنا به احترام . ادب . سابقه و فعالیت اتخواب کردیم

ایشون فعالیت روشنی در این چند سال داشتن

امیدوارم همه دوستان دست یاری به هم دهند تا تاپیک رو بهتر کنیم

ممنون از حسن توجه شماا

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

امیدوارم موفق باشید.....

ممنون از شما :blush:. اسمم که هنوز همون firenight666 است و مهم هم همین است :happy:. به من اثبات شده که اطلاعات من در خیلی از زمینه ها ناقص است :eek:.

اما خوشبختانه در این تاپیک از وجود دوستان و استادانی مانند : lordviper / lya / s.alireza / ESMIGHELE / morteza / pooria-ir /ya_ali_mavla / abtin / miladninja و ............ کمال استفاده را برده و از محضر این عزیزان چیزهای زیادی می آموزم .
اوس

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
ممنون از شما :blush:. اسمم که هنوز همون firenight666 است و مهم هم همین است :happy:. به من اثبات شده که اطلاعات من در خیلی از زمینه ها ناقص است :eek:.

اما خوشبختانه در این تاپیک از وجود دوستان و استادانی مانند : lordviper / lya / s.alireza / ESMIGHELE / morteza / pooria-ir /ya_ali_mavla / abtin / miladninja و ............ کمال استفاده را برده و از محضر این عزیزان چیزهای زیادی می آموزم .
اوس

اتفاقا بر عکس دوست عزیز
من ازین تاپیک و افرادش درباره سایر رشته های رزمی مطالب بسیار اموزنده ای اموختم
وبسیار خوشحالم که در این تاپیک سهم کوچکی دارم....

یا حق!!!!

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
در ادامه مطالب تفاوت نینجوتسو با کامبیتیو به یک شباهت اشاره می کنم که هر دو این هنرها نگاهی خاصی به سلاح دارند یعنی معتقد هستند که هر چیزی می تونه سلاح باشه
مثلا در کامبیتیو کلید یک سلاح محسوب می شه و در نینجوتسو مثلا تکنیک هایی درباره سنگ هست که اسم خاصی در زبان ژاپنی داره استفاده های مختلف میشه (نمیشه توضیح داد)

یک مسله دیگه من منظورم از نینجوتسو هنر رزمی کهن ژاپن است که چون فکر کردم شاید بچه آشنا نباشن با اون اصطلاحات ژاپنی گفتم نینجوتسو

این چند مدت مطالبی زیادی در مورد شمشیر زنی ژاپنی گذاشته شد که من هم چند مطلب می نویسم
در هنر های قدیم ژاپن تکنیک های شمشیر زنی از بیرون کشیدن شمشیر جدا نیستن و اصولا سبک های که جدا هستن سبک های مدرن شمشیر زنی هستن(البته منظورم از مدرن سالهای اخیر نیست ها منظورم نسبت به سبک های قدیمی مدرن هستن )
در سبک های قدیم شیوه شمشیر زنی هست به نام تکنیک ها مخفی شمشیر زنی در بعضی سبک ها(که کلیه این ها اسامی در ژاپنی دارن و توضیحات تخصصی که جاش نیست بگم) که تکینیک هاش دیگه به استفاده از شمشیر ختم نمی شه و مثلا تکنیک های استفاده از سایا و ساگئو(که در هنرهای ژاپنی به چند(تعداد رو نمیشه بگم) تکنیک ساگئو معروفن که نمیشه بیشتر توضیح داد)

در ادامه بحث ها علاوه بر هنرهای قدیم به شیوه های جنگ های چیریکی در این هنرها می پردازم

اقا فکر کنم خیلی خلاصه گفتم که همه بخونن و اذیت نشن ببخشید اگه خیلی جاها رو توضیح نمی دم
منتظر لایک ها شما هستم که نشون می ده مطالب خوب و مفید هستن و باعث میشه من ادامه بدم
لطفا مطالب اگر اشکال دارن اصلاح کنید
ممنون

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
ببخشید سوالم بی ربط هست.شیره ی خرما و شیره ی انگور به نظرتون چطور هست؟(برای بالا بردن سطح انرژی بدن)

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
ببخشید سوالم بی ربط هست.شیره ی خرما و شیره ی انگور به نظرتون چطور هست؟(برای بالا بردن سطح انرژی بدن)
سلام مرتضی جان
شیره خرما رو که چندوقت پیش یکی از دوستام بهم پیشنهاد کرد و میگفت به شدت مفید و پر انرزی هست
شیره انگور رو نیمدانم ولی اگه شیره توت خواستی در خدمتم
یا علی

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سلام و درود فراوان

از کاربران فعال جناب لیا و فایت 666 خواهش دارم به بخش http://forum.persiantools.com/t43219-page40.html بیان تا موارد تاپیک هنر رزمی به کلی بررسی کنیم

همچنین تمامی اعضای محترم با توجه به احترام فراوان به اونجا بیان و مارو یاری کنند

ممنون از حسن توجه شما

بالا