جناب آبتین چرا دیگه از جیت کاندو چیزی نمیگید؟ من و جناب natars منتظر مطالب ناب شما در این خصوص هستیم.با تشکر
نترس که دگ گفت نمیاد اینجا.....
جناب آبتین چرا دیگه از جیت کاندو چیزی نمیگید؟ من و جناب natars منتظر مطالب ناب شما در این خصوص هستیم.با تشکر
دوستان. یک ست کامل ابزار تمیز کردن کاتانا دارم . جنس موساشی کو اصل . دوتا دارم میخوام یکیش رو آبش کنم کسی از دوستان نمی خواد؟
مشاهده پیوست 227563
ممنون از حسن توجه شما
آقا میلاد من میخوام.اگه باهام راه بیای :lol:
این عکسی که گذاشتید عکس خودشه؟ به نظر میاد استفاد نشده روغنشکلا در چه وضعیتیه؟ نو؟ استفاده شده؟ یا...؟ و قیمت رو هم لطف کنید به من بگید
![]()
درود .
همیشه یک سری سوالات برای هر شخصی پیش میاد . خوب هر کسی سوالاتی داره که شاید هیچ وقت به جوابش نرسه ، یا به نظرش احمقانه بیاد . چند سالی است که سوالی برای من مطرح شده و متاسفانه به جواب واضح و قابل توجیهی نرسیدم .
در سرگذشت اویاما ( بنیان گذار کیوکشین کاراته ) ، خوانده ام که با مبارزان زیادی اعم از کاراته ، جودو ، جوجیتسو ، موی تای و ......... مبارزه داشته است . اما جایی نوشته شده که در مبارزه اش با یک پیرمرد چینی که آن پیرمرد استاد بکس چینی بوده ، چندین مرتبه شکست میخورد . و اما در نهایت آن پیرمرد راز خود را به اویاما می گوید .
متاسفانه اطلاعات دقیقی در مورد نحوه شکست اویاما در دست نیست .
همیشه از تقابل سبک ها متنفر بودم و هستم . اما اویاما جوان بوده و قدرتمند ( دیگه گفتن نداره ) . چرا چندین مرتبه از پیرمرد شکست می خورد ؟؟؟
( همان طور که در اول پستم گفتم ، احتمال میدم سوالم احمقانه باشد . اما خوب این سوال ذهنم را مشغول کرده . چه کنم )
سلام خدمت دوستان عزیز
بنده در مورد این تاپیک با احسان حرف زدم , دیگه اگر رسیدگی نمیشه بنده مقصر نیستم !! ایشون هم واقعا سرش شلوغه ولی حق میدم که در مورد این تاپیک کم لطفی شده .
باز هم سعی می کنم پیگیری کنم . یه لطفی کرده و دقیقا چیزی که میخواین اتفاق بیفته رو برام پی ام کنید (به جمع بندی برسید ابتدا لطفا)
درود تا جایی که من میدانم در مواردی به جوجیتسو ، یاوارا هم میگفتند . ولی چرا بعضی ها به همین یه تیکه چوب ، یاوارا میگویند ؟؟ منظورم اینست که آیا اشتباه است یا دلایل تاریخی دارد ؟؟
ممنون
درود .
همیشه یک سری سوالات برای هر شخصی پیش میاد . خوب هر کسی سوالاتی داره که شاید هیچ وقت به جوابش نرسه ، یا به نظرش احمقانه بیاد . چند سالی است که سوالی برای من مطرح شده و متاسفانه به جواب واضح و قابل توجیهی نرسیدم .
در سرگذشت اویاما ( بنیان گذار کیوکشین کاراته ) ، خوانده ام که با مبارزان زیادی اعم از کاراته ، جودو ، جوجیتسو ، موی تای و ......... مبارزه داشته است . اما جایی نوشته شده که در مبارزه اش با یک پیرمرد چینی که آن پیرمرد استاد بکس چینی بوده ، چندین مرتبه شکست میخورد . و اما در نهایت آن پیرمرد راز خود را به اویاما می گوید .
همیشه از تقابل سبک ها متنفر بودم و هستم . اما اویاما جوان بوده و قدرتمند ( دیگه گفتن نداره ) . چرا چندین مرتبه از پیرمرد شکست می خورد ؟؟؟
( همان طور که در اول پستم گفتم ، احتمال میدم سوالم احمقانه باشد . اما خوب این سوال ذهنم را مشغول کرده . چه کنم )
روزی یک گربه استاد یک بچه پلنگ بود
گربه تمام تکنیک ها و فن ها رو یاد پلنگ داد و پلنگ بزرگ و قدرتمند شده بود
یک روز پلنگ آنقدر قدرت پیدا کرده بود که دیگه رقیبی نداشت. اما فقط یک رقیب داشت و آن هم گربه (استادش) بود. پلنگ تصمیم میگیره گربه (استادش) رو بکشه تا بهترین بمونه بزرگترین باشه.
پلنگ زمانی که میخواد گربه رو بکشه ، گربه با یک حرکت سریع میره بالای درخت و نجات پیدا میکنه.
پلنگ به گربه (استادش) میگه این چه حرکتی بود ؟ گربه (استاد) میگه: این آخرین تکنیکی بود که به تو یاد ندادم![]()
فکر میکنم منظور حرفم رو از این داستان فهمیده باشی و آن چینی کی بوده
ممنون از حسن توجه شما
درود .
سلام اینو گفتید یاد اواتارم افتادم که یه عکس از فیلمه مبارزی در باد هست که سرگذشت اویاما رو نشون میده....
برای منم سوال بود که ایا اویاما در مبارزاش شکستی خورده بود یا نه؟؟؟؟
البته من از شکست اویاما در مقابل بروس لی شایعاتی شنیده بودم ما حالا ک این بحث پیش اومد میخواستم بدونم اینم حقیقت داره یا نه؟؟؟
موفق باشید
سلام اینو گفتید یاد اواتارم افتادم که یه عکس از فیلمه مبارزی در باد هست که سرگذشت اویاما رو نشون میده....
برای منم سوال بود که ایا اویاما در مبارزاش شکستی خورده بود یا نه؟؟؟؟
البته من از شکست اویاما در مقابل بروس لی شایعاتی شنیده بودم ما حالا ک این بحث پیش اومد میخواستم بدونم اینم حقیقت داره یا نه؟؟؟
موفق باشید
مگه مبارزی در باد سرگذشت اویاما بوده؟!
همین که تلفیزیون از شبکه یک نشان میداد؟!
سلام
ممنون بحث خیلی خوبه خیلی خوشم آمد
اگه ممکنه سرگذشت و بیوگرافی اویاما رو که کامل و درست هست به نظر خودتان برام پ خ کنید ممنون میشم
حالا به نظر من ممکنه اون پیرمرد از سرعت و جابه جایی سریع استفاده میکرده چیزی که کیوکشین توش ضعف داره(البته این نظر منه)
ممنون از بحث خوبت
یا علی